#Δημήτρης Κολοβέτσιος

Κολοβέτσιος: Δώρισε ρούχα σε άπορα παιδιά στην Καισάρεια (VIDEO)

aek1924.gr
Μια υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς πραγματοποίησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος μοίρασε είδη ρουχισμού σε άπορους μαθητές. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν αρχηγός της τουρκικής Καϊσέρισπορ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, βοήθησε τα παιδιά σχολείου υποβαθμισμένης περιοχής στην Καισαρεία, με σκοπό να μοιράσει ρούχα, μπουφάν , τσάντες και ότι ακόμα χρειαστούν τα άπορα […] The post Κολοβέτσιος: Δώρισε ρούχα σε άπορα παιδιά στην Καισάρεια (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
21:37 02/11/2023

Καϊσερίσπορ: Σκόραρε ο Κολοβέτσιος στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρ (vid)

aek1924.gr
Βρήκε δίχτυα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην 27η συμμετοχή του στην τρέχουσα σεζόν βρήκε τον δρόμος προς τα δίχτυα. Στο 18ο λεπτό του νοκ άουτ εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και αρχηγός πλέον της ομάδας του προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή […] The post Καϊσερίσπορ: Σκόραρε ο Κολοβέτσιος στον προημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στη Φενέρ (vid) appeared first on AEK1924.gr.
23:22 06/04/2023

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σκόραρε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αλλά η Καϊσέρισπορ αποκλείστηκε στο Κύπελλο Τουρκίας

Newsit
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έδωσε ελπίδες πρόκρισης στην Καϊσέρισπορ, αλλά η Φενέρμπαχτσε πήρε τελικά τη νίκη με 4-1 και την απέκλεισε από το Κύπελλο Τουρκίας. Στο 19ο λεπτό του νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Τουρκίας, ο Κολοβέτσιος σκόραρε με κεφαλιά για την Καϊσέρισπορ και ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1, αλλά η ομάδα του δεν… άντεξε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σκόραρε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αλλά η Καϊσέρισπορ αποκλείστηκε στο Κύπελλο Τουρκίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:30 06/04/2023

Κολοβέτσιος …2025 στην Καϊσερίσπορ

tromaktiko.gr
Στην Καϊσερίσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όμως η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του 31χρονου στόπερ υπεγράφη το μεσημέρι […] The post Κολοβέτσιος …2025 στην Καϊσερίσπορ appeared first on Tromaktiko.gr.
03:08 23/03/2023

Τουρκία: Επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Καϊσερίσπορ έως το 2025 ο Κολοβέτσιος

Zougla
Στην Καϊσερίσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2025 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έμενε ελεύθερος το προσεχές...
19:56 22/03/2023

Ανανέωσε με την Καϊσερίσπορ ο Κολοβέτσιος (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ανανέωσε με την Καϊσερίσπορ ο Κολοβέτσιος (ΦΩΤΟ) 22/03/2023 Στην Τουρκία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Καϊσερίσπορ έως το καλοκαίρι του 2025! Να θυμίσουμε πως ο Κολοβέτσιος αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα από το καλοκαίρι του 2020όταν κι έφυγε από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος. Φέτος, ο Κολοβέτσιος έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές όντας από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας παίζοντας συνολικά για 2.201 αγωνιστικά λεπτά. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα της τουρκικής ομάδας σε 83 παιχνίδια κι έχει σκοράρει δύο τέρματα.  
16:23 22/03/2023

Κολοβέτσιος: Ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια με την Καϊσέρισπορ

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Καϊσέρισπορ που θα τον κρατήσει στην Τουρκία μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
15:54 22/03/2023

Κολοβέτσιος – Καισαρεία : «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην πόλη» (vid)

thessports.gr
Ο ποδοσφαιριστής της Καϊσέρισπορ Δημήτρης Κολοβέτσιος μιλά για την κατάσταση στην πόλη του μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. The post Κολοβέτσιος – Καισαρεία : «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην πόλη» (vid) first appeared on ThesSports.
10:44 10/02/2023

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο NewsIt.gr: «Φοβάμαι τώρα που επιστρέφω στην Τουρκία»

Newsit
Για τις στιγμές πανικού που έζησε στον φονικό σεισμό της Τουρκίας, μίλησε στο Newsit.gr ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος επιστρέφει πλέον στη γειτονική χώρα. Στην Τουρκία επιστρέφει, μετά από λίγες ημέρες παραμονής του στην Ελλάδα, ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος έζησε τρομακτικές στιγμές στην Καισαρεία όπου μένει, από τον φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο NewsIt.gr: «Φοβάμαι τώρα που επιστρέφω στην Τουρκία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:58 09/02/2023

Τουρκία: Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επέστρεψε στην Ελλάδα και σοκάρει με την μαρτυρία του για τους φονικούς σεισμούς

sportime.gr
Σοκάρει η μαρτυρία του Δημήτρη Κολοβέτσιου από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
13:00 08/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία: «Δεν μπορούσα να βρω τον βηματισμό μου», λέει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος

NewsBomb
Ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα Κάισερισπορ, Δημήτρης Κολοβέτσιος, γύρισε στην Ελλάδα μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Περισσότερα...
11:20 08/02/2023

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Τραγικές στιγμές, εφιάλτης, ξύπνησα από τους τρομερούς θορύβους

Newsit
Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα του MEGA. Για τον τρόμο που έζησε κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού στη γειτονική Τουρκία μίλησε από καρδιάς ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα του Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη το πρωί της Τετάρτης. «Τραγικές στιγμές, είναι ένας εφιάλτης. Όλα ξεκίνησαν στις 04:30 τα ξημερώματα, ξύπνησα ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Κολοβέτσιος: Τραγικές στιγμές, εφιάλτης, ξύπνησα από τους τρομερούς θορύβους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:24 08/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρει ο Κολοβέτσιος – Καρέ καρέ ο εφιάλτης που βίωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σεισμός στην Τουρκία: Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και γλύτωσαν την τελευταία στιγμή από τον εφιάλτη. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ποδοσφαιριστής στην ομάδα Κάισερισπορ, επέστρεψε στην Ελλάδα και περιέγραψε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» τις σκηνές τρόμου που έζησε. «Ζήσαμε τραγικές στιγμές, έναν εφιάλτη, μετά τον σεισμό. Ήταν […] Το άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρει ο Κολοβέτσιος – Καρέ καρέ ο εφιάλτης που βίωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:46 08/02/2023

Σεισμός Τουρκία: Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος για τις στιγμές τρόμου που βίωσε

zappit.gr
Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος έζησε τον τρόμο κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα […] The post Σεισμός Τουρκία: Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος για τις στιγμές τρόμου που βίωσε appeared first on Zappit.
08:46 08/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία – Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος περιγράφει όσα έζησε: Ξύπνησα έντρομος, επικρατούσε χάος

Newsbeast.gr
Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όταν σημειώθηκε ο καταστροφικός, ισχυρός σεισμός στην Τουρκία περιέγραψε το πρωί της Τρίτης (7/2) σε συνέντευξή του ο κεντρικός αμυντικός της Καϊσέρισπορ Δημήτρης Κολοβέτσιος. «Η νύχτα μας βρήκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Έχουμε φύγει από τα σπίτια μας. Απαγορεύεται να πάμε μέχρι στιγμής γιατί έχει κάποιες ρωγμές το κτήριο» επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ. Εστιάζοντας στον πρώτο σεισμό ο ποδοσφαιριστής επεσήμανε πως τον βρήκε στο σπίτι. «Κοιμόμουν εκείνη τη στιγμή. Ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα. Ξύπνησα έντρομος από τους θορύβους που έκαναν τα πράγματα στο σπίτι. Μόλις σηκώθηκα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ δυνατό σεισμό. Προσπάθησα
10:16 07/02/2023

Κολοβέτσιος στο Gazzetta για το φονικό σεισμό: «Μένω στον 14ο όροφο και νόμιζα ότι αυτό ήταν, ότι πέφτουμε»

Gazzetta
Μέσω του Gazzetta, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μιλά για τις στιγμές που «χτύπησε» ο φονικός σεισμός. Το χάος που επικράτησε, ο κόσμος που έτρεξε να σωθεί κι η σπουδαία κίνηση των Ελλήνων να βοηθήσουν πρώτοι.
15:22 06/02/2023

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία: «Δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» λέει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος

Newsbeast.gr
Την τρομακτική εμπειρία από τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που ισοπέδωσε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας περιέγραψε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβέτσιος, που ζει στην Καισάρεια. «Έγινε στις 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο του σεισμού, οδικώς. Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΟΡΕΝ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είπε ότι ο σεισμός διήρκεσε περίπου 1,5 λεπτό και ότι «είχε πολλούς μετασεισμούς». «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή» συμπλήρωσε για τις πρώτες αντιδράσεις μετά το
11:36 06/02/2023

Κολοβέτσιος για τον σεισμό στην Τουρκία: «Μεγάλη ταραχή, σηκώθηκα από το κρεβάτι και δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου»

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος περιέγραψε στο «Open» πώς βίωσε από το σπίτι του στην Καισάρεια τον μεγάλο σεισμό των 7,8 ρίχτερ στην Τουρκία, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 300 ανθρώπους.
10:26 06/02/2023

Σεισμός στην Τουρκία – Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Το νιώσαμε πολύ έντονα – Όλοι έκλαιγαν και έμπαιναν σε αυτοκίνητα»

Newsit
Ο σεισμός 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία προκάλεσε ανείπωτη τραγωδία με 300 νεκρούς στη γειτονική χώρα, όπου αγωνίζονται και αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Αγωνιζόμενος στην Καϊσέρισπορ, ο Κολοβέτσιος έζησε από πρώτο χέρι τον σεισμό στην Τουρκία και μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN για τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν όλοι στην περιοχή. ... Περισσότερα To άρθρο Σεισμός στην Τουρκία – Δημήτρης Κολοβέτσιος: «Το νιώσαμε πολύ έντονα – Όλοι έκλαιγαν και έμπαιναν σε αυτοκίνητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:36 06/02/2023

Κολοβέτσιος στο Gazzetta: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν και είναι το Α και το Ω»

Gazzetta
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη συνέντευξη της ζωής του στο Gazzetta: Η ζωή ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Τουρκία, τα τρία έντονα χρόνια στον Παναθηναϊκό, όσα έμαθε φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και ο στόχος της Εθνικής ομάδας.
11:02 24/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load