#Δημήτρης Χορν

Μαρία Ναυπλιώτου και Μελέτης Ηλίας τα «σπάνε» στη Φιλουμένα Μαρτουράνο

Newsbeast.gr
Μετά από δύο γεμάτες sold out σεζόν, οι φτωχογειτονιές της Νάπολης θα συνεχίσουν να ζωντανεύουν στο θέατρο Δημήτρης Χορν έως την Κυριακή 28 Απριλίου. Η «Φιλουμένα Μαρτουράνο», ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα θεατρικά έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με τους σπουδαίους ηθοποιούς Μαρία Ναυπλιώτου και Μελέτη Ηλία στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ολοκληρώνει τον κύκλο της. Τελευταίες παραστάσεις για τη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο που βάζει στο μικροσκόπιο τη γυναίκα, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις προβληματικές οικογενειακές και κοινωνικές δομές. Δύο κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και τα στερεότυπα της πατ
09:00 09/04/2024

"170 τετραγωνικά" στο θέατρο Ιλίσια

patrasevents.gr
Παπαδιαμαντοπούλου 4,ΙλίσιαΤρίτη, 27 Φεβ 2024 20:30ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ 170 τετραγωνικά (MOONWALK) του Γιωργή Τσουρή Η επιτυχία συνεχίζεται από 27/2, κάθε Τρίτη στις 20:30 Τα 170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, η παράσταση – φαινόμενο, μετά από 5 επιτυχημένεςχρονιές, συνεχίζει τον κύκλο παραστάσεων στην κεντρική σκηνή τουΘεάτρου Ιλίσια, από 27/2 και κάθε Τρίτη στις 20:30. Η παράσταση, πουχάρισε στον συγγραφέα και ηθοποιό Γιωργή Τσουρή το βραβείο«Δημήτρης Χορν», μετά από 5 χρόνια αλλεπάλληλων SOLD-OUT,παίρνει μια παράταση για λίγες ακόμα παραστάσεις, και υπόσχεταιάφθονο γέλιο και δράση...
09:53 26/02/2024

Φιλουμένα Μαρτουράνο με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

monopoli.gr
Η γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο, επανέρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.
11:53 08/10/2023

Δημήτρης Χορν: Σπάνια ΦΩΤΟ από την καθηλωτική ερμηνεία του στο έργο “Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι” σε ηλικία 25 ετών

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ο Δημήτρης Χορν ερμηνεύει μια συγκλονιστική σκηνή από το έργο “Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι” του Όσκαρ Ουάιλντ που ανέβηκε στις 18 Ιουλίου του 1946 στο θέατρο “Κατερίνας”. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: Ο 25χρονος […] The post Δημήτρης Χορν: Σπάνια ΦΩΤΟ από την καθηλωτική ερμηνεία του στο έργο “Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι” σε ηλικία 25 ετών appeared first on InStyle.
16:46 23/07/2023

«Η Λαμπέτη διάβαζε πολύ ωραία τα ποιήματα και το Ευαγγέλιο»

in.gr
Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που μπορεί να έληξε άδοξα αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ από κανέναν.
13:18 13/04/2023

«Φιλουμένα Μαρτουράνο» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μελέτη Ηλία για 2η χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

Zougla
Η γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο», με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ομώνυμο ρόλο και τον Μελέτη Ηλία, επιστρέφει...
16:30 09/04/2023

Μαρία Ναυπλιώτου: Εδώ και 50 χρόνια προσπαθώ να καταλάβω και να αγαπήσω τον εαυτό μου

instyle.gr
Η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» αλλά και στη σειρά του ΣΚΑΙ «Στοργή». «Δεν εφησυχάζομαι αλλά θέλω να παίζω διαφορετικά πράγματα ως ηθοποιός. Θέλω να αλλάζω μέσα από τους ρόλους. Γι’ αυτό διάλεξα την ψυχοθεραπεύτρια στη ‘’Στοργή’’. Στο […] The post Μαρία Ναυπλιώτου: Εδώ και 50 χρόνια προσπαθώ να καταλάβω και να αγαπήσω τον εαυτό μου appeared first on InStyle.
16:54 17/02/2023

«Μακριά από παιδιά» του Γ. Τσουρή στο Θέατρο Ιλίσια

happytv.gr
Ο βραβευμένος (βραβείο Δημήτρης Χορν 2020) ηθοποιός και συγγραφέας Γιωργής Τσουρής, μια από τις πλέον ανερχόμενες θεατρικές «φωνές» της Αθήνας – αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία του «170 τετραγωνικά (MOONWALK)» – επανέρχεται στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης από τις 21 Φεβρουαρίου, με το νέο του έργο «Μακριά από παιδιά», που υπόσχεται, συγκίνηση, γέλιο, αγωνία και υψηλές εντάσεις. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Μακριά από παιδιά» του Γ. Τσουρή στο Θέατρο Ιλίσια
11:06 16/02/2023

Έλλη Λαμπέτη-Δημήτρης Χορν: Ένας έρωτας παράφορος, παθιασμένος και θυελλώδης όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός

instyle.gr
Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν έζησαν έναν παράφορο, παθιασμένο και θυελλώδη έρωτα που είχε άδοξο τέλος. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και την ημέρα των ερωτευμένων, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, με τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο […] The post Έλλη Λαμπέτη-Δημήτρης Χορν: Ένας έρωτας παράφορος, παθιασμένος και θυελλώδης όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός appeared first on InStyle.
16:22 14/02/2023

Η ανακοίνωση του θεάτρου Δημήτρης Χορν για την κατάσταση υγείας της Μαρίας Ναυπλιώτου

govastileto.gr
Στο νοσοκομείο εισήχθη την προηγούμενη Τετάρτη η Μαρία Ναυπλιώτου με οξύ κοιλιακό άλγος, όπου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο, γεγονός που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης λόγω της δύσκολης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, δεν θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της […]
13:02 11/02/2023

Φιλουμένα Μαρτουράνο: Ακυρώνονται οι παραστάσεις του επόμενου δεκαημέρου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν

monopoli.gr
Ακυρώνονται οι παραστάσεις της «Φιλουμένας Μαρτουράνο», στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023, μετά την περιπέτεια της υγείας της πρωταγωνίστριας Μαρίας Ναυπλιώτου.
16:38 10/02/2023

«Μπλε Πολυκατοικία»: 90 χρόνια ιστορία στην καρδιά των Εξαρχείων

Cnn.gr
Πώς είναι σήμερα η θρυλική πολυκατοικία στην οποία έμειναν ο Δημήτρης Χορν, η Σοφία Βέμπο και η Κατίνα Παξινού.Περισσότερα...
10:06 05/02/2023

Επειγόντως στο νοσοκομείο για επέμβαση η Μαρία Ναυπλιώτου

eretikos.gr
Επειγόντως στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση μπήκε η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ηθοποιός παίζει αυτό το διάστημα στο Θέατρο Δημήτρης Χορν στην παράσταση του έργου του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Δυστυχώς, ένα πρόβλημα υγείας την κρατάει εδώ και μερικές ημέρες μακριά από το θέατρο, όπως ενημέρωσε η ίδια τους […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:14 02/02/2023

Δημήτρης Χορν: 25 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό – Σπάνιο κλικ

instyle.gr
Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το 1998 ο Δημήτρης Χορν. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, όταν ο σπουδαίος ηθοποιός είχε γίνει νονός στη Μονή Πετράκη το 1977. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: Ο Δημήτρης Χορν γίνεται νονός στον γιο των αξιόλογων […] The post Δημήτρης Χορν: 25 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό – Σπάνιο κλικ appeared first on InStyle.
19:32 16/01/2023

Δημήτρης Χορν: Ο άντρας που αγάπησαν οι γυναίκες

Newsique.gr
Ο Δημήτρης Χορν αγάπησε δυο πράγματα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Το θέατρο και τις γυναίκες. Όπως ο ίδιος έχει πει, από μικρό παιδί ερωτευόταν συχνά. «Aπό τα έξι χρόνια μου και μετά δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου να μην είναι ερωτευμένος, δηλαδή συγκινημένος με κάποιο πρόσωπο. Θα ‘λεγα πως ήμουν ερωτευμένος με τον […] Το άρθρο Δημήτρης Χορν: Ο άντρας που αγάπησαν οι γυναίκες εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
08:26 16/01/2023

Όταν η Έλλη Λαμπέτη τάιζε στο στόμα τον Δημήτρη Χορν στο σπίτι τους το 1956

okmag.gr
Η μεγάλη μας ηθοποιός Έλλη Λαμπέτη, έζησε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα με τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν. Ένας έρωτας που άφησε εποχή. Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν, υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής, τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη ζωή. Η γνωριμία τους ξεκίνησε με μια αντιπάθεια… που εξελίχθηκε […] The post Όταν η Έλλη Λαμπέτη τάιζε στο στόμα τον Δημήτρη Χορν στο σπίτι τους το 1956 appeared first on OK! Magazine.
13:34 15/12/2022

Δημήτρης Χορν: «Ένα μόνο κωμικό αναγνωρίζω μετά τον Λογοθετίδη»

fosonline.gr
Ο Δημήτρης Χορν ήταν πάντα δύσκολος στις κρίσεις του και μετά τον Λογοθετίδη έναν κωμικό παραδεχόταν
11:04 28/11/2022

Status Update: Βαγγέλης Δαούσης, ηθοποιός

monopoli.gr
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά τον κέρδισε η υποκριτική. Με όνειρο να παίξει πολλούς ακόμα ρόλους στο μέλλον, αυτή τη στιγμή παίζει στα "Καλύτερα μας xρόνια", ενώ κάθε Τετάρτη με Κυριακή τον βρίσκουμε στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, στην «Φιλουμένα Μαρτουράνο».
08:28 21/11/2022

Mαρία Ναυπλιώτου: Κομψή εμφάνιση με λευκό μεταξωτό πουκάμισο – Πόσο κοστίζει

okmag.gr
Πρεμιέρα του έργου Φιλουμένα Μαρτουράνο του Ντε Φίλιπο, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. είχαμε την Τετάρτη στο θέατρο Δημήτρης Χορν. Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει τη «Φιλουμένα», σε ένα ρόλο-ορόσημο που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίες ηθοποιοί όπως η Σοφία Λόρεν. Στο ρόλο του Ντομένικο Σοριάνο ο Μελέτης Ηλίας. Όπως γράφει και ο σκηνοθέτης της παράστασης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Όλα […] The post Mαρία Ναυπλιώτου: Κομψή εμφάνιση με λευκό μεταξωτό πουκάμισο – Πόσο κοστίζει appeared first on OK.
09:20 27/10/2022

Γρηγόρης Βαλτινός: Η συνάντηση με τον πατέρα του μετά από 20 χρόνια, ο Δημήτρης Χορν και ο Πολ Νιούμαν - ΒΙΝΤΕΟ

real.gr
Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο άλλαξε το επίθετό του στην αρχή της καριέρας του και μοιράστηκε αναμνήσεις ζωής που τον στιγμάτισαν.
08:56 12/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load