#Δίκη Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί είμαστε ξένοι – Ένιωθα ότι έχω πεθάνει”

logiastarata.gr
“Στόχος τους ήταν να μας σκοτώσουν γιατί είμαστε ξένοι” κατέθεσε στην δίκη της Χρυσής Αυγής ο Αμπουζίντ Εμπάρακ, θύμα του μένους του Τάγματος εφόδου που επιτέθηκε σε τέσσερις Αιγύπτιους αλιεργάτες στο σπίτι που έμεναν στο Ικόνιο Περάματος στις 12 Ιουνίου 2012. Ο άνθρωπος που χτυπήθηκε άγρια από την ομάδα που σύμφωνα με την δικογραφία συστάθηκε […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: “Ήθελαν να μας σκοτώσουν γιατί είμαστε ξένοι – Ένιωθα ότι έχω πεθάνει” appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:02 26/04/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής: Το τάγμα εφόδου με άφησε γιατί νόμιζαν ότι είμαι νεκρός

Newsit
«Ήμουν πεθαμένος. Τα σίδερα και ξύλα έπεσαν πάνω μου δεν μπορούσα να φέρω αντίσταση. Με σκότωσαν! Με άφησαν διότι νόμιζαν πως ήμουν νεκρός». Με αυτά τα λόγια ο Αιγύπτιος αλιεργάτης, Εμπάρακ Αμπουζίντ, που δέχθηκε τα δολοφονικά χτυπήματα των μελών του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής περιέγραψε τη δολοφονική επίθεση καταθέτοντας στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Το τάγμα εφόδου με άφησε γιατί νόμιζαν ότι είμαι νεκρός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 26/04/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας Φύσσα (vid)

thessports.gr
Με την κατάθεση αστυνομικού που ήταν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας Φύσσα (vid) first appeared on ThesSports.
12:24 20/01/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής – Αυτόπτης: «Ηταν ενέδρα, περίμεναν τον Ρουπακιά» – Δεν είναι γνωστό αν και πότε θα καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα

Newsique.gr
Με την κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Παρασκευής Καραγιαννίδου, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Με την έναρξη της διαδικασίας, η πρόεδρος κάλεσε τη μάρτυρα, που είναι η σειρά της στον κατάλογο, χωρίς να εκφωνήσει το όνομα της συντρόφου του μουσικού Χρύσας Τοσλούκου η οποία είχε κληθεί για σήμερα. Έτσι παραμένει […] Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής – Αυτόπτης: «Ηταν ενέδρα, περίμεναν τον Ρουπακιά» – Δεν είναι γνωστό αν και πότε θα καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
11:46 18/01/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής – αυτόπτης μάρτυρας: Περίμεναν τον Ρουπακιά – Του άνοιξαν δρόμο – Ήταν ενέδρα

Newsit
Η αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Παρασκευή Καραγιαννίδου καταθέτει στο στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών στη δίκη της Χρυσής Αυγής.   Με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας η πρόεδρος κάλεσε στο βήμα του μάρτυρα την κυρία Καραγιαννίδου η οποία ήταν η επόμενη στον κατάλογο ενώ για σήμερα έχει  κληθεί η σύντροφος του Παύλου Φύσσα στην αγκαλιά ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής – αυτόπτης μάρτυρας: Περίμεναν τον Ρουπακιά – Του άνοιξαν δρόμο – Ήταν ενέδρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:38 18/01/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επίθεση Λαγού με ανοίκειες εκφράσεις στη Μάγδα Φύσσα

paraskhnio.gr
Ο Γιάννης Λαγός, εξαπέλυσε σήμερα επίθεση με απρεπείς χαρακτηρισμούς, στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Πιο αναλυτικά, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής, επιτέθηκε στη μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού, όταν εκείνη ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη», καθώς όπως ανέφερε ο γιος της έχει «δολοφονηθεί». Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Επίθεση Λαγού με ανοίκειες εκφράσεις στη Μάγδα Φύσσα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:32 13/01/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φραστική επίθεση Λαγού στη Μάγδα Φύσσα – Για πρώτη φορά θα καταθέσει η σύντροφος του Παύλου

Newsit
Για πρώτη φορά, θα καταθέσει στη δίκη της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου η σύντροφος του Παύλου Φύσσα. Ένταση νωρίτερα στη δικαστική αίθουσα, όταν ο κατηγορούμενος Γιάννης Λαγός επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα. Έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής κλήθηκε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ως ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Φραστική επίθεση Λαγού στη Μάγδα Φύσσα – Για πρώτη φορά θα καταθέσει η σύντροφος του Παύλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:58 13/01/2023

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένουν στην φυλακή Κασιδιάρης και Λαγός – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναστολής έκτισης ποινής

aek1924.gr
Εισαγγελικό “όχι” στα αιτήματα αναστολής έκτισης ποινής των Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού. Την εξαίρεση της εισαγγελέως της έδρας ζήτησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Αρνητικά απάντησε η εισαγγελέας της έδρας, στα αιτήματα αναστολής έκτισης ποινής των Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, ζητώντας από το δικαστήριο να παραμείνουν στη φυλακή, εκτίοντας κανονικά την ποινή τους. Η εισαγγελική λειτουργός, […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένουν στην φυλακή Κασιδιάρης και Λαγός – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναστολής έκτισης ποινής appeared first on AEK1924.gr.
15:02 19/12/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης Κασιδιάρη-Λαγού και της εισαγγελέως για εξαίρεση

Newsit
Απορρίφθηκαν ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 13 ετών κάθειρξη που είχαν καταθέσει ο Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός ενώ το δικαστήριο επίσης ομόφωνα αποφάσισε να καλέσει στη δίκη για να καταθέσει τη σύντροφο του Παύλου Φύσσα και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του η οποία πρωτόδικα ήταν αγνώστου ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης Κασιδιάρη-Λαγού και της εισαγγελέως για εξαίρεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:02 19/12/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτουν φίλοι του Παύλου Φύσσα

naftemporiki.gr
Με την κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα  συνεχίστηκε την Τετάρτη η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του μουσικού, κάνοντας λόγο για οργανωμένη επίθεση.… Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτουν φίλοι του Παύλου Φύσσα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
14:58 23/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεχθήκαμε οργανωμένη επίθεση – Δεν ήταν τυχαία όσα έγιναν» κατέθεσε παιδικός φίλος του Παύλου Φύσσα

paraskhnio.gr
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ήταν τυχαία όσα συνέβησαν τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο παιδικός φίλος τού μουσικού, Γιώργος Δούλβαρης, που κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας, που το επίμαχο βράδυ ήταν με τον Φύσσα και την παρέα τους στην καφετέρια Κοράλλι για να δουν ποδοσφαιρικό αγώνα, κατέθεσε πως εντός του Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δεχθήκαμε οργανωμένη επίθεση – Δεν ήταν τυχαία όσα έγιναν» κατέθεσε παιδικός φίλος του Παύλου Φύσσα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
14:16 23/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μας έβριζαν μανάδες και οικογένεια και μας έλεγαν πως θα μας σκοτώσουν»

Newsit
Με την κατάθεση φίλου του Παύλου Φύσσα ο οποίος βρισκόταν στην παρέα του στην καφετέρια Κοράλλι το βράδυ της δολοφονίας του συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο Γιώργος Δούλβαρης κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, πως μαζί με τον μουσικό πήγαν στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσουν ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μας έβριζαν μανάδες και οικογένεια και μας έλεγαν πως θα μας σκοτώσουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:10 23/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέες απειλές Λαγού – «Θα ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας»

Newsit
Νέα ένταση σημειώθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής με το Γιάννη Λαγό να συνεχίζει να είναι προκλητικός και να εκτοξεύει απειλές προς την έδρα, λέγοντας «θα ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας», την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν εκτός της δικαστικής αίθουσας. Η ένταση σημειώθηκε όταν ο Γιάννης Λαγός ζήτησε από το δικαστήριο να κληθεί ο ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Νέες απειλές Λαγού – «Θα ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:02 14/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκαλεί ο Λαγός – «Είστε ανίκανοι και ανάξιοι να δικάσετε!»

eleftherostypos.gr
Φωνές και εντάσεις επικράτησαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Στην έναρξη της σημερινής δίκης ο Γιάννης Λαγός διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν συνεδριάζει ποιο συχνά. «Δεν μπορεί να συνεχίζεται το δικαστήριο με αυτούς τους ρυθμούς. Διαμαρτύρομαι κυρία Πρόεδρε» είπε κατά την εκφώνηση του ονόματος του […] Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκαλεί ο Λαγός – «Είστε ανίκανοι και ανάξιοι να δικάσετε!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 14/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με τον Γιάννη Λαγό – Να οδηγηθεί εκτός της αίθουσας ζήτησε η πρόεδρος

paraskhnio.gr
Με ένταση, εξαιτίας της διαμαρτυρίας του Γιάννη Λαγού για τις "λίγες δικάσιμους" του δικαστηρίου, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την Χρυσή Αυγή. Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ευρωβουλευτής με το που εκφωνήθηκε το όνομα του ζήτησε τον λόγο. Αν και η πρόεδρος του είπε να περιμένει Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με τον Γιάννη Λαγό – Να οδηγηθεί εκτός της αίθουσας ζήτησε η πρόεδρος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:24 14/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα του – Άτομα εμψύχωναν τον Ρουπακιά»

Newsit
Με τις καταθέσεις αστυνομικών που κλήθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά συνεχίζεται σήμερα (11.11.2022) η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Αστυνομικός ο οποίος κλήθηκε το βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού στο σημείο, καθώς έλαβε σήμα ότι ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα του – Άτομα εμψύχωναν τον Ρουπακιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:08 11/11/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συγκλόνισε ο φίλος του Φύσσα – «Ο Ρουπακιάς πήγε κατευθείαν στον Παύλο και τον μαχαίρωσε»

eleftherostypos.gr
Δίκη Χρυσή Αυγής: Με την κατάθεση του Δημήτρη Μελαχροινόπουλου, επιστήθιου φίλου του Παύλου και αυτόπτη μάρτυρα της στυγνής δολοφονίας του από τον Ρουπακιά, συνεχίζεται η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης στο Εφετείο. Στην κατάθεσή του ο φίλος του Παύλου περιγράφει λεπτό προς λεπτό την επίθεση των χρυσαυγιτών και τον τρόπο με τον οποίο τον δολοφόνησε εν […] Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Συγκλόνισε ο φίλος του Φύσσα – «Ο Ρουπακιάς πήγε κατευθείαν στον Παύλο και τον μαχαίρωσε» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:02 24/10/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει σήμερα ο πιο στενός φίλος του Παύλου Φύσσα – Τι είχε πει πρωτόδικα

Newsit
Με την κατάθεση του πιο στενού φίλου του Παύλου Φύσσα και του ανθρώπου που είδε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή της δολοφονίας του συνεχίζεται-εκτός απροόπτου- σήμερα, η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε περιγράψει στην κατάθεση του μία ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει σήμερα ο πιο στενός φίλος του Παύλου Φύσσα – Τι είχε πει πρωτόδικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:38 24/10/2022

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας

paraskhnio.gr
«Όταν μας πήγανε στο Τμήμα εμείς είμαστε με χειροπέδες, ο Ρουπακιάς όχι. Καθόταν ψύχραιμος και ασχολείτο με το κινητό του. Μας είχε πει "δεν πιστεύω να νομίζετε πως είμαι από αυτούς, εγώ περαστικός ήμουν. Όταν μάθαμε πως ο Παύλος μαχαιρώθηκε και πέθανε, ο Ρουπακιάς σηκώθηκε και φώναξε στους αστυνομικούς "πάρτε με από εδώ γιατί θα Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:32 12/10/2022

Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία: Βγαίνει στην Αν. Μεσόγειο το Αμπντουλαχαμπίντ χαν

grtimes.gr
Σε κατάσταση πανικού φαίνεται πως βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος μετά την ένταση με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Πράγα καθώς συνεχίζει τις προκλήσεις. Αυτή τη φορά «βάζει στο παιχνίδι» το νέο γεωτρύπανο Αμπντουλχαμπίντ χαν, το οποίο και βγάζει στην ανατολική Μεσόγειο σε μία προσπάθεια να ταρακουνήσει τα νερά μετά το χθεσινό επεισόδιο. Σήμερα μάλιστα εκδόθηκε NAVTEX με τις γεωτρήσεις οι οποίες θα γίνουν κοντά στον κόλπο της Αττάλειας στην ανατολική Μεσόγειο και θα διαρκέσουν από αύριο Σάββατο 8/10 μέχρι και την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022. Η NAVTEX: TURNHOS N/W : 0974/22 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 07-10-2022 11:32)TURNHOS N/W : 0974/22 MEDITERRANEAN SEA DRILLING OPERATIONS, BY ABDÜLHAMİ
14:28 07/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load