Δίκη Χρυσής Αυγής: Με λυγμούς καταθέτει η Μ. Φύσσα – «Ο Παύλος απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν νεκρός»

10:56 - 07/10/2022

Με την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα για τη δολοφονία του γιου της Παύλου, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Όπως μεταδίδει για την ΕΡΤ, η Άννα Βλαχοπαναγιώτη, με λυγμούς στη φωνή και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη η Μάγδα Φύσσα αφηγείται τα όσα έζησε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου το 2013, όταν συγγενείς της τής χτύπησαν το κουδούνι στις 2 τα ξημερώματα και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο νοσοκομείο, χωρίς να της έχουν πει ότι ο ο γιος της είναι νεκρός. «Ο γιατρός μού έδωσε ένα χάπι, με πήρε στο γραφείο του, μου είπε ότι ο Παύλος δεν ζει, ότι τον σκότωσε η Χρυσή Αυγή και ότι τον δολοφόνο του τον έχουν πιάσει» είπε η Μάγδα Φύσσα και συνέχισε: «Ρώτησα τον γιατρό αν μπορούσαν να τον σώσο

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Με λυγμούς καταθέτει η Μ. Φύσσα – «Ο Παύλος απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν νεκρός»

Με την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα για τη δολοφονία του γιου της Παύλου, συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Όπως μεταδίδει για την ΕΡΤ, η Άννα Βλαχοπαναγιώτη, με λυγμούς στη φωνή και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη η Μάγδα Φύσσα αφηγείται τα όσα έζησε τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου το 2013, όταν συγγενείς της τής χτύπησαν το κουδούνι στις 2 […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Με λυγμούς καταθέτει η Μ. Φύσσα – «Ο Παύλος απλά κοιμόταν, δεν ήταν φοβισμένος, ήταν νεκρός» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)