#ΕΕΤΤ

Αυξήσεις σε τηλεφωνία και Ίντερνετ μετά τις εκλογές – Οι πάροχοι θα μπορούν να αλλάζουν τις τιμές ανάλογα με τον πληθωρισμό

lamiafm1.gr
Αυξήσεις στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο Ίντερνετ θα πρέπει να αναμένουν οι συνδρομητές μετά τις εκλογές καθώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) «άναψε το πράσινο φως» για την αλλαγή του κανονισμού ώστε να επιτραπεί η τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων. Πρόκειται για ένα αίτημα που έχουν υποβάλει εδώ και πολύ […] The post Αυξήσεις σε τηλεφωνία και Ίντερνετ μετά τις εκλογές – Οι πάροχοι θα μπορούν να αλλάζουν τις τιμές ανάλογα με τον πληθωρισμό appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
17:53 24/06/2023

Έρχονται αυξήσεις σε τηλεφωνία και Ίντερνετ

thebest.gr
Αυξήσεις στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο Ίντερνετ θα πρέπει να αναμένουν οι συνδρομητές μετά τις εκλογές καθώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) «άναψε το πράσινο φως» για την αλλαγή του κανονισμού ώστε να επιτραπεί η τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων.
04:00 19/06/2023

Πάτρα: Απομακρύνεται ιστός κεραιών από το Δασύλλιο

thebest.gr
Ο Δήμος Πατρέων  όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "μετά από σχετικό έγγραφο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) – Τμήμα Εποπτείας και Ελέγχου Φάσματος  Πάτρας,  προτίθεται να απομακρύνει τον ιστό, ύψους 34 μέτρων που είναι εγκατεστημένος στο Δασύλλιο.
14:46 26/04/2023

Δώρα αγάπης από τον Δήμο Καλαμάτας σε δομές ενόψει Πάσχα

eleftheriaonline.gr
  Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας ενόψει του Πάσχα, προσφέροντας δώρα αγάπης (λαμπάδες από τα παιδιά των ΚΔΑΠ, τσουρέκια κ.ά.) στους συμπολίτες μας που φιλοξενούνται στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, στο Άσυλο Απόρων Ανιάτων “Η στέγη της Εκκλησίας” και τον Παπαδοπούλειον Οίκο. Τα δώρα αγάπης παρέδωσαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Φάβας, Σαρ. Μαρινάκης, Γιάν. Ζαφειρόπουλος και Μ. Αγγελή, μαζί με τον υπεύθυνο δράσεων ΕΕΤΤΑ των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας Π. Μπούρα.
23:54 08/04/2023

Στα «parcel lockers» περνάει τώρα ο ανταγωνισμός των couriers

naftemporiki.gr
Οι αυτοματοποιημένες ταχυδρομικές θυρίδες (parcel lockers) και οι δυνατότητες αξιοποίησής τους σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελούν αντικείμενο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξάγει η ΕΕΤΤ έως τις 10 Μαρτίου 2023. Οι θυρίδες… Στα «parcel lockers» περνάει τώρα ο ανταγωνισμός των couriers - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
09:32 10/01/2023

Οπτική ίνα στο σπίτι: Έρχονται ακόμα 1 εκατ. κουπόνια για γρήγορο Διαδίκτυο

in.gr
Οι κόντρες για τη ρύθμιση από την ΕΕΤΤ της αγοράς των οπτικών ινών μέχρι το σπίτι
13:42 27/12/2022

Περίεργο ρουσφέτι της κυβέρνησης στον ΟΤΕ προκαλεί την οργή των άλλων παροχών

olympia.gr
Της Τέτη Ηγουμενίδη απο το naftemporiki.gr Έπειτα από το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα προχωρήσει στη μερική απορρύθμιση του ΟΤΕ για το FTTH (σύνδεση οπτική ίνας στα σπίτια) παρά την αντίδραση των Vodafone και Nova. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ δεν θα έχει υποχρέωση να ζητά την έγκριση της […] Περίεργο ρουσφέτι της κυβέρνησης στον ΟΤΕ προκαλεί την οργή των άλλων παροχών - olympia
09:06 17/12/2022

Οπτικές ίνες: Χωρις έγκριση από την ΕΕΤΤ τα πακέτα του ΟΤΕ – Αντιδρούν Vodafone, Nova

naftemporiki.gr
Έπειτα από το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα προχωρήσει στη μερική απορρύθμιση του ΟΤΕ για το FTTH (σύνδεση οπτική ίνας στα σπίτια)… Οπτικές ίνες: Χωρις έγκριση από την ΕΕΤΤ τα πακέτα του ΟΤΕ – Αντιδρούν Vodafone, Nova - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
07:26 17/12/2022

Τι πρέπει να προσέχουν καταναλωτές και κούριερ κατά τις ηλεκτρονικές αγορές - Συστάσεις ΕΕΤΤ

thebest.gr
Συστάσεις σε καταναλωτές, εταιρίες ταχυμεταφορών και επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου απευθύνει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με αφορμή την αναμενόμενη αυξημένη ζήτηση για ταχυδρομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και των εκπτωτικών ημέρων (Black Friday, Cyber Monday).
23:52 22/11/2022

Black Friday 2022: Τι να προσέξεις στις online αγορές – Αναλυτικές οδηγίες

neolaia.gr
Καθώς πλησιάζει η Black Friday 2022 και η Cyber Monday 2022, η ΕΕΤΤ εξέδωσε οδηγίες προς τους καταναλωτές για όλα αυτά που πρέπει να προσέχουν κατά τις online αγορές τους.
16:30 20/11/2022

Black Friday: Οδηγίες της ΕΕΤΤ για τις αγορές στο Διαδίκτυο

NewsBomb
Η Black Friday πλησιάζει και οι καταναλωτές αλλά και οι εταιρείες ταχυμεταφορών πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις αγορές μέσω…Περισσότερα...
11:14 20/11/2022

Οδηγίες για τις online αγορές της Black Friday - Τι να προσέξετε

Cnn.gr
Ενόψει της εορταστικής περιόδου και των εκπτωτικών ημερών (Black Friday, Cyber Monday), η ΕΕΤΤ απευθύνει συμβουλές προς τους καταναλωτές για την διαδικασία παραλαβής δεμάτων από αγορές μέσω Internet.Περισσότερα...
02:02 20/11/2022

Black Friday, Cyber Monday: Τι προσέχω όταν παραλαμβάνω αγορές μέσω Internet

thebest.gr
Συστάσεις σε καταναλωτές, εταιρίες ταχυμεταφορών και επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω της αυξημένης ζήτησης για ταχυδρομικές υπηρεσίες που παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και των εκπτωτικών ημερών (Black Friday, Cyber Monday), απευθύνει η ΕΕΤΤ.
03:40 18/11/2022

Black Friday: Τι πρέπει να προσέχεις όταν παραγγέλνεις μέσα διαδικτύου – Οι συστάσεις της ΕΕΤΤ

neolaia.gr
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) δίνει συστάσεις σε καταναλωτές, εταιρίες courier και e-shop λόγω της αυξημένης ζήτησης για ταχυδρομικές υπηρεσίες, σε εορταστικές και εκπτωτικές περιόδους, όπως η Black Friday και η Cyber Monday.
15:56 16/11/2022

Black Friday – Cyber Monday: Οδηγίες για διαδικτυακές αγορές – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsbeast.gr
Σε συστάσεις προς τους καταναλωτές, τις εταιρείες ταχυμεταφορών αλλά και τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου απευθύνει, λόγω της αυξημένης ζήτησης για ταχυδρομικές υπηρεσίες που παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και των εκπτωτικών ημερών (Black Friday, Cyber Monday), η ΕΕΤΤ. Αναλυτικά οι οδηγίες Προς τους καταναλωτές: Για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή προβλημάτων κατά τη διαδικασία παραλαβής των παραγγελιών τους από εταιρείες ταχυμεταφορών (courier), οι καταναλωτές, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων συνίσταται να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα: Χρόνος
15:04 16/11/2022

Online αγορές: Τι πρέπει να προσέξετε στην παραλαβή της παραγγελίας

in.gr
Τα δικαιώματα των καταναλωτών σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, η οποία ζητά από τις εταιρείες courier ενόψει της αγοραστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
14:48 16/11/2022

Οι εθελούσιες στις τράπεζες, ΕΕΤΤ και ΟΤΕ και η FATF ζητά κατασχέσεις

NewsBomb
Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για…Περισσότερα...
06:54 24/10/2022

Ταχύτητες 1Gbps για πρώτη φορά στο δίκτυο COSMOTE Fiber

eleftherostypos.gr
Την επανάσταση στο σταθερό Internet φέρνει η COSMOTE, δίνοντας ταχύτητες 1 Gbps για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, κατόπιν της σχετικής έγκρισης από την ΕΕΤΤ, η εταιρεία θα διαθέσει ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω υποδομής […] Το άρθρο Ταχύτητες 1Gbps για πρώτη φορά στο δίκτυο COSMOTE Fiber εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:40 13/09/2022

Δορυφορικό ίντερνετ και από την Amazon στην Ελλάδα

naftemporiki.gr
Έπειτα από την Space X του Έλον Μασκ και η Amazon του Τζεφ Μπέζος προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα προσφέροντας την υπηρεσία του δορυφορικού internet μέσω δορυφόρων χαμηλής τροχιάς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη της Amazon έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τους αρμόδιους φορείς για την αδειοδότησή τους (μεταξύ άλλων με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων – ΕΕΤΤ) στο πλαίσιο του Project Kuiper.
07:54 31/08/2022

ΕΕΤΤ: Κίνητρα ανάπτυξης της οπτικής ίνας στα σπίτια

naftemporiki.gr
Κίνητρα ανάπτυξης των δικτύων οπτικής ίνας στα σπίτια (FTTH - Fiber To The Home) και ενίσχυσης του ανταγωνισμού μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών παρόχων εξετάζει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
08:08 30/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load