#Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει τα μηνύματα ισότητας και συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον

protagon.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική στήριξε χορηγικά το 3ο ετήσιο συνέδριο της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative 2024» για την ισότητα, την ορατότητα, τη συμπερίληψη και την ποικιλομορφία στον χώρο εργασίας The post Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει τα μηνύματα ισότητας και συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον appeared first on Protagon.gr.
18:09 22/03/2024

Η επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής

euro2day.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα και τους νέους της στόχους για το 2024.
17:09 22/03/2024

Ο πόλεμος για μια λίστα e-mail, ο νέος ιερός πόλεμος, ο νέος γύρος αποκρατικοποιήσεων στις τράπεζες, τα ιδιωτικά έργα της ΤΕΡΝΑ και το άγχος της CVC για την Εθνική Ασφαλιστική

Newsit
Της επιστολικής! Πολιτική κόντρα προκάλεσε η κίνηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου να στείλει e mail σε απόδημους για την επιστολική ψήφο. Αντέδρασαν γύρω στους 30 από κάποιες αρκετές χιλιάδες που πήραν το e mail. Κόμματα κατηγόρησαν την ευρωβουλευτή ότι πήρε τις διευθύνσεις από το υπουργείο Εσωτερικών. Εκείνη απάντησε στη στήλη ότι τα ... Περισσότερα To άρθρο Ο πόλεμος για μια λίστα e-mail, ο νέος ιερός πόλεμος, ο νέος γύρος αποκρατικοποιήσεων στις τράπεζες, τα ιδιωτικά έργα της ΤΕΡΝΑ και το άγχος της CVC για την Εθνική Ασφαλιστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:00 04/03/2024

Rising stars: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό (photos)

pressaris.gr
Ο Άρης ηττήθηκε με 81-73 από τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης ημέρας του Final 8 του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική που φιλοξενείται στο ΚΓ Καλυβίων και η ομάδα μας θα αγωνιστεί αύριο για τις θέσεις 7-8. Ντέρμπι έγινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να […] The post Rising stars: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό (photos) appeared first on pressaris.gr.
13:09 02/03/2024

Εδώ, για την επόμενη ημέρα

Newsbeast.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική, παρουσίασε τη νέα εταιρική της ταυτότητα, με κεντρικό μήνυμα «Εδώ, για την επόμενη ημέρα», σε εκδήλωση Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Robert Gauci, έκανε μια ανασκόπηση των αλλαγών που έχουν ολοκληρωθεί στην εταιρεία αλλά και των στόχων της για το 2024. Η Εθνική Ασφαλιστική εισέρχεται από σήμερα σε μια νέα εποχή, μια εποχή στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται ο μοναδικός συγκερασμός της ιστορικής κληρονομιάς και της αξιοπιστίας, που μόνο το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορεί να εκπροσωπήσει, χάρη στην πολυετή πορεία και την έμπρακτη στήριξή της στις
19:00 27/02/2024

Rising Stars: Έτοιμος ο Άρης για το προτελευταίο ραντεβού

pressaris.gr
Το προτελευταίο ραντεβού της κανονικής περιόδου του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική για την περίοδο 2023-24 έχει δοθεί για τις 4-5 Ιανουαρίου, με έναν αγώνα να ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα μία μέρα νωρίτερα. Η 8η και 9η αγωνιστική φιλοξενούν αγώνες που αναμένονται συναρπαστικοί και οι οποίοι έχουν το δικό τους βαθμολογικό ενδιαφέρον ενόψει του Final 8. Ο […] The post Rising Stars: Έτοιμος ο Άρης για το προτελευταίο ραντεβού appeared first on pressaris.gr.
16:09 02/01/2024

Η Εθνική Ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη βιώσιμη  επιχειρηματικότητα 

news.gr
Με συμμετοχή στην παγκόσμια πρωτοβουλία  Partnership for Carbon Accounting Financials (PCAF) και αξιολόγηση από το EcoVadis 
21:37 21/12/2023

Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

paraskhnio.gr
Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» παραδόθηκε η επιταγή των 29.543 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 7ο No Finish Line Athens, τον Μάϊο, στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, κατά την παραλαβή της επιταγής, το ποσό θα Το άρθρο Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του No Finish Line Athens, στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 06/11/2023

Ακαδημία Μπάσκετ: Νίκη επί της Εθνικής Παίδων στο Rising Stars

pressaris.gr
Ο Άρης κέρδισε την Εθνική Παίδων (U16) με 65-46, στην 3η και τελευταία μέρα της πρώτης φάσης του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική. Η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη είχε τον έλεγχο από το πρώτο δεκάλεπτο και όσο προχωρούσε ο αγώνας, αύξανε τη διαφορά. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης προηγήθηκε με 12-17 και στο ημίχρονο είχε διαφορά 11 […] The post Ακαδημία Μπάσκετ: Νίκη επί της Εθνικής Παίδων στο Rising Stars appeared first on pressaris.gr.
14:09 29/10/2023

Εθνική Ασφαλιστική: Τοποθέτηση Νέου Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

slpress.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Νάσου Ζαρκαλή στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, από 1 Οκτωβρίου 2023. Ο κ. Ζαρκαλής κατέχει υψηλές ιεραρχικές θέσεις σε ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς τομείς για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και […] The post Εθνική Ασφαλιστική: Τοποθέτηση Νέου Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου appeared first on slpress.gr.
13:28 03/10/2023

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγή προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

slpress.gr
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, κ. Andrzej Klesyk, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης, ενημέρωσε τα Μέλη του Συμβουλίου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί καθώς πρόκειται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε νέες προκλήσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Klesyk για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας και του […] The post Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγή προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου appeared first on slpress.gr.
17:28 08/09/2023

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της

paraskhnio.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel, ενεργοποιεί τη λειτουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας στο 210-90.99.600 για την παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών και υποδοχή τυχόν αιτημάτων τους. Αθήνα, 7/9/2023 Το άρθρο Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 07/09/2023

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των πυρόπληκτων σε Ασπρόπυργο, Πάρνηθα, Νομό Έβρου, Στείρι, Ζάλτσα και Ρόδο

news.gr
Οι ασφαλισμένοι της μπορούν να επικοινωνούν σε ειδικήτηλεφωνική γραμμή για πληροφορίες και υποβολή αιτημάτων
16:37 24/08/2023

ΓΣΕΕ: Απολύσεις εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική

sofokleousin.gr
ΓΣΕΕ: Απολύσεις εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστικήvdounis Mon, 31/07/2023 - 22:15
22:28 31/07/2023

Η Dufry ψηφίζει Ελλάδα, η Εθνική Ασφαλιστική και η οδός των «Διωκτών»

NewsBomb
Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό παρασκήνιο της χώρας.
07:00 30/05/2023

Το πρόγραμμα “Just Go Zero” της POLYGREEN στηρίζει η Εθνική Ασφαλιστική 

news.gr
Μέσω της εθελοντικής δράσης «Ώρα προσφοράς για ό,τι δεν φοράς»
19:36 19/05/2023

Εθνική Ασφαλιστική: Στηρίζει με συνέπεια τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

naftemporiki.gr
Για 7η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line Athens, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον… Εθνική Ασφαλιστική: Στηρίζει με συνέπεια τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
18:08 18/05/2023

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει με συνέπεια τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

Cnn.gr
Για 7η συνεχή χρονιά, η ηγέτιδα δύναμη της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, ήταν μεγάλος χορηγός του No Finish Line Athens, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στην Ελλάδα και τον…Περισσότερα...
15:16 17/05/2023

Κλωστήρια στο σφυρί, η Εθνική Ασφαλιστική και ο έλεγχος στους ορκωτούς

NewsBomb
Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για…Περισσότερα...
06:54 07/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load