#ΕΚΑΜ

Πάτρα: Δρακόντεια μέτρα για το ματς του Προμηθέα με τη Χαποέλ Χολόν - Eπιστρατεύονται αστυνομικές ενισχύσεις και ΕΚΑΜ

Skai.gr
Στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πάτρας κοντράρεται με τη Χαποέλ Χολόν (13/3/2024) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου της φάσης των «16» του Baskeball Champions League
16:37 12/03/2024

Σε αυτό το αυτοσχέδιο σπίτι – λαγούμι ζούσε η οικογένεια «των σπηλαίων»

irafina.gr
Η υπόθεση στο Ξυλόκαστρο με την οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι και έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο θυμίζει σκηνές από ταινίες φαντασίας. Η πενταμελής οικογένεια που συνελήφθη μετά από συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας και επιχείρηση της ΕΚΑΜ, ζούσε απομακρυσμένη από κάποιον οικισμό σε ένα μέρος όπου δεν υπήρχε εύκολη πρόσβαση, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, χωρίς να […]
14:46 16/02/2024

Η μοναδική γυναίκα της ΕΚΑΜ: Εκεί υπηρετούσε ο πατέρας της που έπεσε στο καθήκον το 1997

agrinionews.gr
Στα άδυτα της ΕΚΑΜ μπήκε το βράδυ της Πέμπτης η εκπομπή Αυτοψία του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ να συζητά με την μοναδική γυναίκα ανάμεσα στους 200 άνδρες της ειδικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ, η οποία, μάλιστα, είναι παιδί του μοναδικού αστυνομικού της εν λόγω μονάδας που έχει πέσει νεκρός σε επιχείρησή της το 1997. Ο Βασίλης Λάππας έπεσε νεκρός σε επιχείρηση σύλληψης κακοποιού στον Πύργο Ηλείας και η Ισιδώρα ήταν τότε μόλις 9 ετών. «Ήμουν 9 ετών όταν πέθανε ο πατέρας μου. Το έζησα με πολύ πόνο που δεν έχει φύγει ποτέ ακόμα και σήμερα. Μπορεί να ήρθα στην υπηρεσία αυτή αλλά επειδή κάθε μέρα αντικρίζω το μνημείο για τον μπαμπά μου πονάει, τα σκέφτομαι, δεν έχει φύγει ο πόνος» λέει η Ισιδώρα. Ό
10:46 16/02/2024

Μαρινάκης προς αγρότες: Είναι δεδομένα τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά Με αναφορά στην ολοκλήρωση της επιχείρησης των ΕΚΑΜ σε κτίριο στη Γλυφάδα, μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν και κλήση στην ΕΛΑΣ ξεκίνησε ο Παύλος Μαρινάκης την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας ότι σε λίγη ώρα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομία. «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Βελιγράδι όπου σήμερα το πρωί είχε επίσημη συνάντηση με […] Το άρθρο Μαρινάκης προς αγρότες: Είναι δεδομένα τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 12/02/2024

Γλυφάδα: Απολυμένος Αιγύπτιος σκότωσε την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο

tilegrafimanews.gr
Σοκ στη Γλυφάδα με το άνευ προηγουμένου περιστατικό πυροβολισμών στη ναυτιλιακή, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα: τρία στελέχη-υπάλληλοι της εταιρείας και ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία θύματα είναι οι εξής: Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος  Νεκρός εντοπίστηκε, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του, και ο 70χρονος δράστης, Αιγύπτιος, πρώην υπάλληλος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας. Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρεία
13:46 12/02/2024

Μαρινάκης: 8,6 εκατ. ευρώ στήριξη σε 730.000 νοικοκυριά για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

paraskhnio.gr
Με αναφορά στην ολοκλήρωση της επιχείρησης των ΕΚΑΜ σε κτίριο στη Γλυφάδα, μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν και κλήση στην ΕΛΑΣ ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας ότι σε λίγη ώρα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία. «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Βελιγράδι όπου σήμερα το πρωί είχε Το άρθρο Μαρινάκης: 8,6 εκατ. ευρώ στήριξη σε 730.000 νοικοκυριά για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:28 12/02/2024

Τέσσερις οι νεκροί στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

militaire.gr
Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του. Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ. The post Τέσσερις οι νεκροί στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα appeared first on Militaire.gr.
13:00 12/02/2024

Γλυφάδα: Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή – Ανάμεσά τους και ο δράστης

aek1924.gr
Τέσσερις οι νεκροί στη Γλυφάδα, ανάμεσά τους και ο δράστης. Επενέβησαν τα ΕΚΑΜ. Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ […] The post Γλυφάδα: Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή – Ανάμεσά τους και ο δράστης appeared first on AEK1924.gr.
12:37 12/02/2024

Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα

militaire.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν.   Πριν από λίγο μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που έχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.   The post Ένας νεκρός και 2 τραυματίες από πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα appeared first on Militaire.gr.
12:00 12/02/2024

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Newsbeast.gr
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γλυφάδα, όπου ένας ένοπλος δράστης άνοιξε πυρ σε ναυτιλιακή εταιρεία. Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση της αστυνομίας στην εταιρεία για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν. Πριν από λίγο μπήκε στο κτίριο ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που έχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί. Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλου
12:00 12/02/2024

«Καλησπέρα στην Κολομβία των Βαλκανίων»! Κώστας Πικραμμένος

militaire.gr
Ο Κώστας Πικραμένος, διευθυντής Ερευνών της CP Consulting, εταιρείας εκπόνησης στρατηγικών μελετών, εμπειρογνώμων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Τουρκίας, Υπηρεσιών Πληροφοριών και Πολιτικού Ισλάμ, μιλώντας σήμερα στον 98.4 υπήρξε αποκαλυπτικός και συνάμα προειδοποιητικός για μια σειρά ζητημάτων που άπτονται σε θέματα στρατηγικής ασφάλειας είτε στο εσωτερικό, είτε στις γεωπολιτικές εξελίξεις που αφορούν και την Ελλάδα: ΜΑΦΙΑ/ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 1) Η επανεμφάνιση της εγχώριας τρομοκρατίας είναι μήνυμα προσωπικό προς τον υπουργό  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη 2) Το κενό που δημιούργησε η οπισθοχώρηση της ομάδας Λαβράνου έχει οδηγήσει σε αναδιάταξη δυνάμεων στη Κατεχάκη 3) Αν δεν δημιουργηθεί ειδική μονάδα an
21:00 05/02/2024

Επεισόδια στο ΑΠΘ με πετροπόλεμο και χημικά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Επεισόδια ξέσπασαν στο ΑΠΘ λίγη ώρα μετά την εκκένωση της κατάληψης στην Πρυτανεία, με επιχείρηση δυνάμεων ΜΑΤ και ΕΚΑΜ. Μετά την έφοδο των ΜΑΤ και ΕΚΑΜ από το πάρκινγκ του ΑΠΘ οι περισσότεροι φοιτητές έφυγαν χωρίς να συγκρουστούν. Ωστόσο ομάδα αντιεξουσιαστών παρέμεινε στο σημείο, και ακολούθησαν επεισόδια με την αστυνομία. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στους […] Το άρθρο Επεισόδια στο ΑΠΘ με πετροπόλεμο και χημικά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 01/02/2024

Επέμβαση των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ στην Πρυτανεία του ΑΠΘ τώρα

neolaia.gr
Ομάδα ατόμων που συμμετείχε στην πορεία κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια εισέβαλε στο κτήριο της πρυτανείας.
18:46 01/02/2024

Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον καταδίωξαν και ταμπουρώθηκε σπίτι του – Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν

empisteutiko.gr
Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου από την περιφερειακή Αιγάλεω έως και του Ρέντη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα ο δράστης, Αρμένιος 33 ετών, παράτησε το αυτοκίνητο και, συνελήφθη αργότερα, καθώς για ώρες, παρέμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του αρνούμενος να παραδοθεί στους αστυνομικούς. Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα για να προχωρήσουν στη σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η καταδίωξη ξεκίνησε στις 04:28 το πρωί όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο […] The post Ρέντη: Έκλεψε αυτοκίνητο, τον καταδίωξαν και ταμπουρώθηκε σπίτι του – Τα ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα και τον συνέλαβαν appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 24/12/2023

Αιγάλεω: Καταδίωξη οχήματος από την αστυνομία – Ταμπουρώθηκε σε σπίτι και συνελήφθη ο οδηγός

lamianow.gr
Καταδίωξη αυτοκινήτου από αστυνομικές δυνάμεις έγινε νωρίτερα σήμερα (24/12) στον περιφερειακό του Αιγάλεω όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε η καταδίωξη ενώ κατά πληροφορίες το αυτοκίνητο τύπου Smart είναι πιθανότατα κλεμμένο. Ο οδηγός στη συνέχεια έφτασε στις εργατικές κατοικίες στην πλατεία Αρμενίων στου Ρέντη, ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς των ΕΚΑΜ. The post Αιγάλεω: Καταδίωξη οχήματος από την αστυνομία – Ταμπουρώθηκε σε σπίτι και συνελήφθη ο οδηγός appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
11:37 24/12/2023

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Μέγαρα για τον Ρομά που πυροβολεί στον αέρα με οπλοπολυβόλο δίπλα σε σπίτια

agrinionews.gr
Ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη στο Βλυχό των Μεγάρων για τον εντοπισμό του Ρομά που πυροβολεί στον αέρα με οπλοπολυβόλο δίπλα σε σπίτια, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο. Δείτε το βίντεο: Έχει συλληφθεί ακόμη ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος και αυτός πυροβολούσε στον αέρα με το ίδιο όπλο και είχαν ανεβάσει τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιχείρηση της αστυνομίας είναι ευρεία. Ακόμη και δυνάμεις της ΕΚΑΜ συμμετέχουν της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας προσπαθώντας να εντοπίσουν τα άτομα αυτά και πιθανότατα να γίνονται έρευνες και σε άλλα σπίτια μήπως εντοπίσουν ναρκωτικά ή άλλα όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα άτομα αυτά πριν από λίγες μέρες είχαν εισβά
14:46 22/12/2023

Η αιματοβαμμένη σημαία από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προπορεύεται στην κεφαλή της πορείας

tilegrafimanews.gr
Απλησίαστο είναι πλέον το κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η πορεία για τα 50 χρόνια από την επέτειο του Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Παράλληλα έχει κλείσει η οδός Πατησίων και οι γύρω δρόμοι, ενώ στις 14:00 έκλεισαν και κάποιοι σταθμοί του Μετρό. Στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου. Η πορεία ξεκίνησε από το Πολυτεχνείο ενώ με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο έκλεισαν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Η αιματοβαμμένη σημαία από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προπορεύεται στην κεφαλή τ
16:46 17/11/2023

Πολυτεχνείο 2023: Έκλεισε η Πατησίων – Στις 14:00 σταθμοί του Μετρό – Στις 15:00 η πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία

tilegrafimanews.gr
Απλησίαστο είναι πλέον το κέντρο της Αθήνας. Έκλεισε η Πατησίων ενώ στις 14:00 θα κλείσουν συγκεκριμένοι σταθμοί του Μετρό ενόψει της πορείας για τα 50 χρόνια από το Πολυτεχνείο, στην Αμερικανική Πρεσβεία. Επίσης, λόγω της πορείας για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Η πορεία θα ξεκινήσει από το Πολυτεχνείο ενώ με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., οι σταθμοί του Μετρό Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 14:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Αυξημένα μέτρα Ήδη βρίσκονται επί ποδός στην Αθήνα λόγω του Πολυτεχνείου, περίπου 5.000 αστυνομι
13:46 17/11/2023

Υπουργός: Θα υπάρχει το 666 στις νέες ταυτότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

vimaorthodoxias.gr
ΑΡΧΙΜ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ – Τι θα πάθουμε αν πάρουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα; Ποια ανακοίνωση έκανε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον Ιούνιο 2022, σχετικά με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και τον Αριθμό του ΕΚΑΜ; Πώς σχετίζεται ο αριθμός ΕΚΑΜ με την Αποκάλυψη του Ιωάννη; Για ποιο λόγο δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα ο ΕΚΑΜ […]
16:09 09/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load