#Ελεάνα Παπαϊωάννου

Βασίλης Καρράς – Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Αντίο Άρχοντα»

zappit.gr
Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί από προχθές το απόγευμα, όταν ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, σε […] The post Βασίλης Καρράς – Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Αντίο Άρχοντα» appeared first on Zappit.
11:00 26/12/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Ήταν σοκαριστικό, τους έβλεπα να αλλάζουν, άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί»

zappit.gr
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Ήταν σοκαριστικό, τους έβλεπα να αλλάζουν, άνθρωποι που ξεκινήσαμε μαζί» appeared first on Zappit.
22:00 14/11/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Οι αποκαλύψεις για το Fame Story και τον θρυλικό καυγά με την Άσπα Τσίνα

NewsBomb
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε για τη συμμετοχή της στο πρώτο Fame Story, το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε αλλά…Περισσότερα...
16:00 15/10/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Άσπα Τσίνα;

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Άσπα Τσίνα; appeared first on Zappit.
14:00 26/09/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι»

zappit.gr
Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τη ρεπόρτερ Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι» appeared first on Zappit.
10:00 26/09/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ότι πιο δύσκολο έχω περάσει»

zappit.gr
Για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Νικολόπουλο, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, μίλησε […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ότι πιο δύσκολο έχω περάσει» appeared first on Zappit.
10:00 05/06/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Είμαι τυχερή γιατί έχω σπουδαίο σύντροφο

Newsit
«Με τον ερχομό ενός παιδιού γκρεμίζονται οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι», λέει η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, το Fame Story, αλλά και τον σύζυγό της, Δημήτρη Βεργίνη. «Στη ζωή μου λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και δεν χαιδεύω αυτιά. ... Περισσότερα To άρθρο Ελεάνα Παπαϊωάννου: Είμαι τυχερή γιατί έχω σπουδαίο σύντροφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:46 28/02/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Με τον ερχομό ενός παιδιού γκρεμίζονται οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία, το Fame […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Με τον ερχομό ενός παιδιού γκρεμίζονται οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι» appeared first on Zappit.
12:24 28/02/2023

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Newsit
Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου σε μια μοναδική μουσική βραδιά. Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου τους απολαμβάνουμε σε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Μαργαρίτης στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:30 19/01/2023

Ελεάνα Παπαϊωάννου για Fame Story: «Δεν είμαι έτσι πια, ήταν σαν να ήθελαν να με δείξουν πολύ αντιπαθή»

zappit.gr
Την Ελεάνα Παπαϊωάννου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σε ένα διάλειμμα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου για Fame Story: «Δεν είμαι έτσι πια, ήταν σαν να ήθελαν να με δείξουν πολύ αντιπαθή» appeared first on Zappit.
11:04 11/01/2023

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας θύμισε γιατί την γουστάραμε τόσο στο Fame Story

queen.gr
«Θεωρείς ότι ο τσαμπουκάς μου είναι μούφα. Αν θες να δεις αν ο τσαμπουκάς μου είναι μούφα, συνέχισε αυτό το ύφος και θα σου ορμίξω», είχε πει στον επικό εκείνο καυγά η Ελεάνα τονίζοντας στην Άσπα πως δεν πρέπει να πιάσει ξανά την οικογένειά της στο στόμα της.Περισσότερα...
22:36 23/11/2022

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα

zappit.gr
Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Fame […] The post Η Ελεάνα Παπαϊωάννου για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα appeared first on Zappit.
11:22 22/11/2022

Σπίτι με το MEGA: Δείτε απόσπασμα από την αποψινή βραδιά με τον Αντύπα

ProtoThema.gr
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται επίσης στη σκηνή τους Χρήστο Χολίδη, Γιάννη Ξανθόπουλο και Ελεάνα Παπαϊωάννου - Δείτε το βίντεο
11:56 12/11/2022

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα πολλές απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού»

zappit.gr
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την εποχή μετά το Fame Story αλλά και το μεγαλύτερο […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα πολλές απογοητεύσεις στο χώρο του τραγουδιού» appeared first on Zappit.
16:00 10/11/2022

Στη Νέα Μάκρη η Ελεάνα Παπαϊωάννου – Η επίσκεψη στον Άγιο Εφραίμ (φωτό)

irafina.gr
Στη Νέα Μάκρη βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου, που έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story Η Ελεάνα Παπαϊωάννου επισκέφτηκε μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ Το γεγονός έκανε η ίδια γνωστό με ανάρτηση της στην οποία ανέφερε: Λοιπόν🙄, σήμερα είδαμε🐴🐎🐖🐏🐖🐑🐔🐓🐤🦜🐏🐇, κοκοράκια, κοτούλες, γαϊδουράκια,παπαγαλάκια […]
14:24 03/11/2022

Ελεάνα Παπαϊωάννου για μητρότητα: «Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου»

tlife.gr
Για την εμπειρία της στις πίστες αλλά και τη νέα της καθημερινότητα μετά τη γέννηση της To άρθρο Ελεάνα Παπαϊωάννου για μητρότητα: «Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:40 01/11/2022

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Η πλήρης απομυθοποίηση»

zappit.gr
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια και μίλησε για τον ανταγωνισμό που βίωσε στο […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Η πλήρης απομυθοποίηση» appeared first on Zappit.
20:58 01/11/2022

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Ό,τι θεωρούσα δεδομένο μετατοπίστηκε όλο

Newsit
“Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά” ανέφερε η Ελεάνα Παπαϊωάνου. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια για τη μητρότητα και το πόσο άλλαξε τη ζωή της με αυτό το νέο κεφάλαιο. Κεφάλαιο «οικογένεια». Τι σημαίνει για σένα με λίγες λέξεις; Όλος μου ο κόσμος, τα πάντα μου! Με φανταζόμουν με οικογένεια από ... Περισσότερα To άρθρο Ελεάνα Παπαϊωάννου: Ό,τι θεωρούσα δεδομένο μετατοπίστηκε όλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 31/10/2022

Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά»

zappit.gr
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου παραχώρησε μια συνέντευξη από καρδιάς στην εφημερίδα Espresso και τον δημοφιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Μέσα σε όλα, η […] The post Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Γκρεμίστηκαν όλα και χτίστηκαν ξανά» appeared first on Zappit.
23:06 29/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load