#Ελισάβετ Κατσαμάκη

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη βάφτισαν την κόρη τους – Δείτε φωτογραφίες

govastileto.gr
Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη βάφτισαν την 1,5 έτους κόρη τους στον Ιερό Ναό Ιερό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ημέρα για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τη σύζυγό του. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ισαβέλλα, […]
17:00 20/06/2023

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Βάφτισαν την κόρη τους

okmag.gr
Την 1,5 έτους κόρη τους βάφτισαν στον Ιερό Ναό Ιερό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τη βάφτιση της κόρης του στην εκκλησία που παντρεύτηκε. Και το όνομα αυτής… Ισαβέλλα. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η σύζυγός τυου […] The post Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Βάφτισαν την κόρη τους appeared first on OK! Magazine.
16:58 19/06/2023

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους

tlife.gr
Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη To άρθρο Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:34 22/10/2022

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, καθώς το πρωί To άρθρο Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:20 02/12/2021

Σίμος Κεδίκογλου: Για δεύτερη φορά μπαμπάς

okmag.gr
Για δεύτερη φορά μπαμπάς έγινε ο Σίμος Κεδίκογλου. Η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη έφερε στον κόσμο την κόρη τους τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το ζευγάρι στις αρχές του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, απέκτησε και την κόρη του. Η σύζυγος του υφυπουργού Ανάπτυξης γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη, τα ξημερώματα […] The post Σίμος Κεδίκογλου: Για δεύτερη φορά μπαμπάς appeared first on OK.
18:36 29/11/2021

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης τους

okmag.gr
Για δεύτερη φορά γονείς θα γίνουν από μέρα σε μέρα ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, Το ζευγάρι που στις αρχές του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, τώρα περιμένει με ανυπομονησία την κόρη του. Η Ελισάβετ Κατσαμάκη έχει μπει ήδη στον μήνα της και είναι σε γλυκιά αναμονή για […] The post Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης τους appeared first on OK.
12:32 18/11/2021

Σίμος Κεδίκογλου: Ο γάμος του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την Ελισάβετ Κατσαμάκη και η αναμονή του δεύτερου παιδιού τους

tlife.gr
Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιου για την αλιευτική To άρθρο Σίμος Κεδίκογλου: Ο γάμος του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την Ελισάβετ Κατσαμάκη και η αναμονή του δεύτερου παιδιού τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:00 31/08/2021

Σίμος Κεδίκογλου - Eλισάβετ Κατσαμάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους

govastileto.gr
  Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και...
12:34 25/07/2021

Ελισάβετ Κατσαμάκη - Σίμος Κεδίκογλου: Θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς - Το φύλο του παιδιού

thetoc.gr
Η Ελισάβετ Κατσαμάκη θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά - Η αντίδραση του Σίμου Κεδίκογλου όταν έμαθε το φύλο
14:16 24/07/2021

Σίμος Κεδίκογλου – Eλισάβετ Κατσαμάκη: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού τους

tlife.gr
Ο Σίμος Κεδίκογλου πρόκειται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Ελισάβετ Κατσαμάκη To άρθρο Σίμος Κεδίκογλου – Eλισάβετ Κατσαμάκη: Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου παιδιού τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:24 24/07/2021

Μια μπέμπα για τον Σίμο Κεδίκογλου και την Eλισάβετ Κατσαμάκη

zappit.gr
Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι έτοιμος να υποδεχτεί μια μπέμπα. Η πανέμορφη σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, θα γίνει μανούλα για δεύτερη […] The post Μια μπέμπα για τον Σίμο Κεδίκογλου και την Eλισάβετ Κατσαμάκη appeared first on Zappit.
09:16 24/07/2021

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

govastileto.gr
O Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδάκι τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα...
11:04 18/07/2021

Σίμος Κεδίκογλου:Η πανέμορφη σύζυγός του μιλάει για τον καρμικό τους έρωτα!

irafina.gr
Στο κατώφλι του 2020, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου μαζί με τη σύζυγό του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, και τον γιο τους, Βασίλη, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά όλοι μαζί. Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ, στο ξενοδοχείο «Saint George Lycabettus», εκεί όπου πρόσφατα συμμετείχε σε έκθεση φωτογραφίας η κ. Κατσαμάκη. Σε […]
11:32 22/12/2019

Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ο καρμικός έρωτας με τον Σίμο Κεδίκογλου και ο γιος τους! Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Σίμος είναι ο άντρας που επέλεξα να συμβαδίσω στη ζωή μου, είναι η οικογένειά μου και είναι πάντα δίπλα μου. Η ζωή μάς έφερε με έναν περίεργο τρόπο μαζί με περίεργες, θα έλεγες καρμικές, συμπτώσεις και επιλέξαμε αυτόν τον δρόμο συνειδητοποιημένα. The post Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ο καρμικός έρωτας με τον Σίμο Κεδίκογλου και ο γιος τους! Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.
09:51 22/12/2019

Το «ραντεβού» της Μαρέβας Μητσοτάκη με συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ (Photos)

topontiki.gr
Πολιτική  Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη με τις συζύγους και συντρόφους βουλευτών και υπουργών της ΝΔ. Η Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχτηκε τις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της κυβέρνησης και τους χάρισε το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου. Φωτογραφία από τη συνάντηση ανήρτησε στο Instagram, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, η οποία έγραψε: «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μ
21:57 09/12/2019

Κεδίκογλου: Στην παραλία με την σύζυγό του και τον γιο τους (ΦΩΤΟ)

thestival.gr
O Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και φυσικά ξετρελαμένο με τον μικρό μπόμπιρα, ενώ η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Ο βουλευτής, μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, πάντα όμως βρίσκει ένα κενό για να περάσει με την σύζυγο και τον γιο του. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, αυτή τη φορά, απαθανάτισε την ευτυχισμένη αυτή οικογένεια, πριν από λίγες ημέρες σε παραλία της Βουλιαγμένης, όπου απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα. Δείτε τις φωτογραφίες:          
00:00 03/11/2019

Κεδίκογλου: Στην παραλία με την σύζυγό του: Δεν μπορούσε να αφήσει τον γιο του από την αγκαλιά του!

mothersblog.gr
O Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους.
10:16 02/11/2019

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ξετρελαμένοι με τον γιο τους! Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη από την ημέρα που απέκτησαν τον γιο τους δεν σταματούν να ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.  The post Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ξετρελαμένοι με τον γιο τους! Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.
09:30 01/11/2019

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη είναι ερωτευμένη με τον γιο της

ProtoThema.gr
O 9 μηνών Βασίλης είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Σίμο Κεδίκογλου
09:33 30/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load