#Έντγκαρ Άλλαν Πόε

Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη ατάκα για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε

zappit.gr
Την… άγνοιά της για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star. Συγκεκριμένα, στη στήλη της […] The post Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη ατάκα για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε appeared first on Zappit.
11:40 30/03/2023

Έντγκαρ Άλλαν Πόε: Οι άγνωστες πτυχές του συγγραφέα που ανέδειξε το μυστήριο στη λογοτεχνία

monopoli.gr
Ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε ήταν ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς συγγραφείς της λογοτεχνίας τρόμου, αλλά και ο κύριος εκπρόσωπος του αμερικανικού ρομαντισμού. Ποια είναι όμως 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τον συγγραφέα που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, πριν από 174 χρόνια.
08:52 07/10/2022

Τζον Λένον: Το αμφιλεγόμενο πρόσωπο που ήθελε για εξώφυλλο στο 8ο άλμπουμ του θρυλικών Beatles

Newsbeast.gr
Γνωστός για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, ο Τζον Λένον είχε προτείνει ένα άκρως αμφιλεγόμενο πρόσωπο για το εξώφυλλο του όγδοου άλμπουμ των θρυλικών «Σκαθαριών». Τον Μάιο του 1967, αναφέρει το grunge.com, οι Beatles κυκλοφόρησαν το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band», το οποίο περιλάμβανε επιτυχίες όπως «With a Little Help from My Friends», «Lucy in the Sky with Diamonds» και «A Day in the Life». Τζον Λένον- Το αμφιλεγόμενο πρόσωπο που ήθελε για εξώφυλλο στο 8ο άλμπουμ του θρυλικών Beatles Το άλμπουμ ανέβηκε στην κορυφή των μουσικών τσαρτ παγκοσμίως, με τους θαυμαστές τους να εντυπωσιάζονται και από το ενδιαφέρον εξώφυλλό του. Γύρω από τους τ
18:36 14/11/2021

Netflix: Νέα σειρά τρόμου βασισμένη σε έργα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε

monopoli.gr
Ο δημιουργός των πιο επιτυχημένων σειρών τρόμου του Netflix, Μάικ Φλάναγκαν, αναμένεται να μεταφέρει στην μικρή οθόνη κλασικά διηγήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, σε μια μίνι σειρά με τίτλο «Η Πτώση του Οίκου των Άσερ».
17:54 07/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load