#Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός για τον τελικό με τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ γυναικών: “Σταματήστε να σφυράτε κλέφτικα”

Newsit
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πρώτου τελικού της Α1 Μπάσκετ Γυναικών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αναφέρει συγκεκριμένες φάσεις του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις οποίες το “τριφύλλι” θεωρεί ότι αδικήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι στο φινάλε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενοχλεί που ... Περισσότερα To άρθρο Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός για τον τελικό με τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ γυναικών: “Σταματήστε να σφυράτε κλέφτικα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 14/04/2024

Συνέντευξη Τύπου για τη Διπλή Ανάπλαση θα παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

onsports.gr
Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα προχωρήσει…
22:17 13/03/2024

«Θα είσαι πάντα εδώ…»! Θλίψη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το θάνατο της θρυλικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου

Newsit
Ο Παναθηναϊκός θρηνεί για τον αιφνίδιο θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η εμβληματική αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου άφησε την τελευταία της πνοή, από ανακοπή καρδιάς και το “τριφύλλι” βρίσκεται σε πένθος, για το “χαμό”της. Με την ατάκα “ Θα είσαι πάντα εδώ…”, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Ρούξι ... Περισσότερα To άρθρο «Θα είσαι πάντα εδώ…»! Θλίψη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το θάνατο της θρυλικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 04/03/2024

Μπακογιάννης για εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: «Σήμερα κάναμε μία μεγάλη 'πάσα' στο μέλλον»

Gazzetta
Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μία ανάρτηση στα social media του για την σημερινή παρουσίαση των εγκαταστάσεων που θα έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον Βοτανικό τονίζοντας πως σήμερα έγινε μία «πάσα» στο μέλλον.
16:00 06/06/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ: «Ιστορική στιγμή για το καμάρι μας – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε το ακατόρθωτο»

Newsit
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του, για το γεγονός ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα ανήκει για τα επόμενα 49 χρόνια την “πράσινη” ΚΑΕ, ενώ στέκεται στην τεράστια συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, άξιο συνεχιστή της οικογένειάς του, τονίζοντας ότι -με την ... Περισσότερα To άρθρο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ: «Ιστορική στιγμή για το καμάρι μας – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε το ακατόρθωτο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:10 16/05/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Παύλος, Θανάσης και Κώστας Γιαννακόπουλος χαμογελάνε από κάπου εκεί ψηλά»

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση, χαιρετίζοντας τη γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα.
17:02 16/05/2023

ΠΑΟ για παραχώρηση ΟΑΚΑ: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας αποκτά εγκαταστάσεις σε όλα τα σπορ»

fosonline.gr
Ανακοίνωση με αφορμή την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ από την Πολιτεία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.  
16:48 16/05/2023

Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση ApexSports.gr – Στα “πράσινα” και επίσημα ο Ερνάντεζ

tromaktiko.gr
Πριν λίγο καιρό ο Φερνάντο Ερναντέζ είχε εκδηλώσει στο ApexSports.gr την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό. Το Σάββατο (6/5), η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, αφού ο Κουβανός θα φοράει και επίσημα τα “πράσινα” και τη νέα σεζόν. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του την παραμονή του έμπειρου ακραίου: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει […] The post Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση ApexSports.gr – Στα “πράσινα” και επίσημα ο Ερνάντεζ appeared first on Tromaktiko.gr.
16:33 06/05/2023

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την είσοδο των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ

tromaktiko.gr
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστές στους φιλάθλους του τις λεπτομέρειες εισόδου στο δεύτερο τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04) στο ΟΑΚΑ. Η ενημέρωση των “πρασίνων” αναφέρει τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει σχετικά με τον τρόπο εισόδου στον […] The post League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την είσοδο των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ appeared first on Tromaktiko.gr.
16:30 10/04/2023

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση κατά του διαιτητή του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση αντιδρώντας για τις αναρτήσεις ενός εκ των διαιτητών του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό, Αλέξανδρου Ζιώγα από τον οποίο ζητά δημόσια συγγνώμη.
14:14 04/04/2023

Παναθηναϊκός για Final 4 Κυπέλλου: «Μια κατάσταση που γυρίζει πίσω το άθλημα»

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ζωφριά.
20:46 20/03/2023

Ο Παναθηναϊκός εντάσσεται στην Ομοσπονδία νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μετά τα τμήματα ΑμεΑ συνεχίζει να μεγαλώνει και με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως εντάσσεται στην Ομοσπονδία νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων.
20:00 16/03/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για το Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ: «Να ασχοληθούν όλες οι Αρχές προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις»

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πήρε με τη σειρά του θέση για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το πινγκ πονγκ με επίσημη ανακοίνωσή του.
21:10 28/02/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Επιστολή - καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ και μήνυση για τα γεγονότα πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Gazzetta
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έκανε γνωστά τα όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Challenge Cup.
18:30 20/02/2023

Παναθηναϊκός: Μηνύσεις, ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ και συνάντηση με τον υπουργό για όσα έγιναν στο Μαρούσι

Newsit
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τις ενέργειες στις οποίες προέβη για όσα έγιναν πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup στο Μαρούσι και οδήγησαν στο να διεξαχθεί το παιχνίδι την επόμενη μέρα και χωρίς τον κόσμο του τριφυλλιού. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητάει να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: Μηνύσεις, ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ και συνάντηση με τον υπουργό για όσα έγιναν στο Μαρούσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:28 20/02/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για ΕΛ.ΑΣ: «Μόνο ανακρίβειες στην ανακοίνωσή σας»

Newsit
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα όσα έγιναν την Τετάρτη (16/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά πριν το ντέρμπι του τριφυλλιού με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup στο βόλεϊ. Η νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού είναι κατά της «απάντησης» της αστυνομίας για τα όσα έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, τα ... Περισσότερα To άρθρο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για ΕΛ.ΑΣ: «Μόνο ανακρίβειες στην ανακοίνωσή σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:42 16/02/2023

Παναθηναϊκός: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις…» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Παναθηναϊκός: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις…» (ΦΩΤΟ) 16/02/2023 Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος παρουσιάζει με φωτογραφίες τα όσα έγινα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, στο φωτογραφικό υλικό που ανήρτησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο επίσημο site του, υπάρχουν εικόνες που προκαλούν φόβο με το αίμα να... πρωταγωνιστεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος παρουσιάζει σε φωτογραφίες ένα μέρος μόνο από τα όσα έγιναν απόψε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ανέφερε τα όσα έγιναν στο γήπ
00:08 16/02/2023

Παναθηναϊκός κατά Αστυνομίας: «Εγκληματική ενέργεια»

sportime.gr
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση κατά της Αστυνομίας Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
21:52 15/02/2023

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Εγκληματική ενέργεια της αστυνομίας» - Μαλακατές: «Ζητώ συγγνώμη από τους τραυματίες»

Newsit
Ο Παναθηναϊκός ΑΟ, αλλά και ο πρόεδρός του, Παναγιώτης Μαλακατές, πήραν θέση για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (ημιτελικός του Challenge Cup) κάνοντας λόγο για «εγκληματική ενέργεια της αστυνομίας» και ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο που τραυματίστηκε. Ο δεύτερος ημιτελικός στο Challenge Cup Ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος ... Περισσότερα To άρθρο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Εγκληματική ενέργεια της αστυνομίας» - Μαλακατές: «Ζητώ συγγνώμη από τους τραυματίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:38 15/02/2023

Παναθηναϊκός: «Εγκληματική ενέργεια της αστυνομίας το δακρυγόνο σε γήπεδο με παιδιά και ΑμεΑ»

Gazzetta
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή του επιτέθηκε κατά της αστυνομίας, τονίζοντας πως η χρήση χημικών σε κλειστό γυμναστήριο που υπήρχαν παιδιά και ΑμεΑ είναι εγκληματική.
21:10 15/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load