Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Τόλιου

18:10 - 06/07/2022

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την «πράσινη» αντισφαιρίστρια, Κατερίνα Τόλιου. Continue reading Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό η Τόλιου at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 28χρονος γκαρντ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του...

Διαβάστε το στο Zougla

Πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την αυστριακή Κιτζμπούελ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά

Διαβάστε το στο in.gr

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης!

Με την πράσινη φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται -όπως όλα δείχνουν- ο Λευτέρης Μποχωρίδης!Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος γκαρντ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για μία ακόμα σεζόν, αφού υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.Θυμίζουμε ότι ο Μποχωρίδης μετακόμισε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2020 για τη δεύτερη θητεία του με τους «πράσινους».Τη […] Το άρθρο Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πλήθος κόσμου στην Παναγία της Τήνου

Τήνος: Πραγματοποιήθηκε και φέτος, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, η καθιερωμένη προσκυνηματική αποδημία στο Ιερό νησί της Τήνου το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου 2022. Το άρθρο Πλήθος κόσμου στην Παναγία της Τήνου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θέμα Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Θέμα Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ 07/07/2022 Ο Ερυθρός Αστέρας εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Νεμάνια Νέντοβιτς και «καλοβλέπει» την περίπτωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σέρβος γκαρντ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το 2021 έχει opt-out τόσο για τους πράσινους όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για την ακρίβεια, σε περίπτωση που το επιθυμεί, το τριφύλλι μπορεί να βγει από το συμβόλαιο μέσα στο επόμενο τριήμερο, δίνοντάς του 100.000 ευρώ, ενώ το ίδιο μπορεί να κάνει και ο «Νέντο» που έχει προθεσμία πιθανότατα μέχρι τις 20/7. Το ποσό για να «σπάσει» ο ίδιος τη συμφωνία του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ανέρχεται στα 300.0

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ panathinaikoskosmos.com

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Τα πρώτα “θετικά” δείγματα του Τσέριν

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης στην Euroleague: Η ξεχωριστή στατιστική πρωτιά

Η Ανκαραγκουτσού θέλει και τον Μακέντα!

Το ζήτημα Νέντοβιτς: Η σκληρή αλήθεια και η άλλη πλευρά του νομίσματος

Σήμερα ακτινογραφία ο Γκάνεα – Καλύτερα ο Ρουμάνος