Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Με ρώτησαν πόσα χρήματα θέλω για να κλείσω το στόμα μου» – Απαντά για τα likes στον Μαζωνάκη [Βίντεο]

10:42 - 20/12/2025

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος, που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασέλγεια, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», με παρουσιαστές τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο 21χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα «likes» που έκανε σε […] Το άρθρο Ξέσπασε σε κλάματα on air ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Με ρώτησαν πόσα χρήματα θέλω για να κλείσω το στόμα μου» – Απαντά για τα likes στον Μαζωνάκη [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Στρατιωτική θητεία: Τι θα συμβεί με τις αναβολές σε κατοίκους εξωτερικού – Τι διευκρινίζεται από το ΥΠΕΘΑ

Μολαβδός επιχείρησε να ανέβει στην κορυφή του Ολύμπου χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

Τα ζώδια της εβδομάδας (21/12-28/12): Πώς θα σας βρουν οι γιορτές;

Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέο έτος ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό το 2025

Φοινικούντα: Οι συγκλονιστικές ανατροπές για το διπλό φονικό – Τι λέει στον ΕΤ ο πατέρας του 22χρονου που συνελήφθη ως φυσικός αυτουργός

Η κατακερματισμένη αντιπολίτευση και ο αντίπαλος της κυβέρνησης