#Εύη Σαλταφερίδου

Εύη Σαλταφερίδου: Ρίχνει το instagram με το διχτυωτό καλοκαιρινό της ρούχο

govastileto.gr
Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει η Εύη Σαλταφερίδου στις καλοκαιρινές της διακοπές. H εντυπωσιακή personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor αγαπά να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Εύη Σαλταφερίδου δημοσιεύει με ιδιαίτερη ευκολία αποκαλυπτικές αναρτήσεις. Το βράδυ της Δευτέρας επέλεξε […]
00:00 06/09/2023

Ηλίας Γκότσης: Σπάει τη σιωπή του για τις φιλίες και τα unfollow για το Survivor All Star

ieidiseis.gr
Ο Ηλίας Γκότσης μιλάει μετά από καιρό για όσα τον εξέθεσαν και τον πίκραναν στο Survivor All Star.Το Survivor All Star τελείωσε και ο Ηλίας Γκότσης για πρώτη φορά μιλάει για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο μέχρι την αποβολή του. Επίσης αναφέρεται στις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Ηλία Μπόγδανο και την Εύη Σαλταφερίδου, τα δύο πιο κοντινά του άτομα στο ριάλιτι επιβίωσης και τα unfollow που ακολούθησαν με την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Ηλίας Γκότσης απουσίαζε από τον τελικό του Survivor All Star όπως και όλοι οι παίκτες που είχαν αποβληθεί. Η εξήγηση της παραγωγής ήταν πως το ριάλιτι δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμη και ίσχυε η ποινή τους μέχρι και την απονομή του επάθλου. Ωστόσο ο νικητής του Survivo
21:46 26/07/2023

3 κορίτσια του Survivor έκαναν reunion αλλά είχαν απρόοπτα

astrology.gr
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Εύη Σαλταφερίδου και η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως έγιναν κολλητές στον Άγιο Δομίνικο και μετά το Survivor αποφάσισαν να πάνε…
17:28 15/07/2023

Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του

Newsit
Για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση μετά το Survivor All Star μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, σήμερα (13.07.2023) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, ο Ηλίας Γκότσης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του από τη στάση που κράτησε η Εύη Σαλταφερίδου. Όταν εκείνη αποχώρησε και έμαθε, υπερασπίστηκε τη ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Σαλταφερίδου για Ηλία Γκότση: Δεν θέλει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 13/07/2023

Τριαντάφυλλος για Εύη Σαλταφερίδου: «Είναι πολλά τα 5.000 ευρώ για να βγεις και να πεις ότι μαζί τρώγαμε με τον φίλο μου»

zappit.gr
Αιχμές για την Εύη Σαλταφερίδου άφησε σήμερα ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τις δηλώσεις της παίκτριας του Survivor για τον Ηλία […] The post Τριαντάφυλλος για Εύη Σαλταφερίδου: «Είναι πολλά τα 5.000 ευρώ για να βγεις και να πεις ότι μαζί τρώγαμε με τον φίλο μου» appeared first on Zappit.
15:00 13/07/2023

Μήνες μετά το Survivor: Η Εύη Σαλταφερίδου πετσοκόβει Γιώργο Κόρομι – Ρε Κόρο μαυρόγατα…

koolnews.gr
Μια ιδιαίτερα χιουμοριστική στιγμή αποθανάτισε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Εύη Σαλταφερίδου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor. Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εύη σχολιάζει με χιούμορ την προετοιμασία της για τη συμμετοχή του Γιώργου, συμπαίκτη της στο Survivor, στο Athens Fashion Week. […] The post Μήνες μετά το Survivor: Η Εύη Σαλταφερίδου πετσοκόβει Γιώργο Κόρομι – Ρε Κόρο μαυρόγατα… appeared first on Koolnews.gr.
07:58 12/06/2023

Survivor all Star: Ποια αποκάλυψη έκανε η Εύη Σαλταφερίδου για πρώην παίκτη του ριάλιτι

NewsBomb
Η πρώην παίκτρια του Survivor all Star, Εύη Σαλταφερίδου, μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε…Περισσότερα...
16:28 13/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου: «Απασφάλισε» για πρώην συμπαίκτη της – «Ήταν βαρύ σαν περιστατικό, τον έβρισε αισχρά»

tlife.gr
Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Survivor All Star αποκάλυψε μέσα To άρθρο Εύη Σαλταφερίδου: «Απασφάλισε» για πρώην συμπαίκτη της – «Ήταν βαρύ σαν περιστατικό, τον έβρισε αισχρά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 13/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου: «Τον έβρισε αισχρά στο Survivor για την μάνα, το σπίτι και τη χώρα του»

zappit.gr
Ένα άγνωστο παρασκήνιο από το Survivor All Star θέλησε να αποκαλύψει η Εύη Σαλταφερίδου στα social media ύστερα από ερωτήσεις […] The post Εύη Σαλταφερίδου: «Τον έβρισε αισχρά στο Survivor για την μάνα, το σπίτι και τη χώρα του» appeared first on Zappit.
12:04 13/05/2023

Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο και Εύη Σαλταφερίδου: «Δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα»

tlife.gr
Ο Νικόλας Αγόρου που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε To άρθρο Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο και Εύη Σαλταφερίδου: «Δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:48 12/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου: «Δεν με ενδιαφέρει το unfollow του Ηλία Γκότση, με ενδιαφέρει η φιλία του»

govastileto.gr
Η Εύη Σαλταφερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το Survivor All Star, για όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση. «Ο Τάκης Καραγκούνιας με στεναχώρησε και με εκνεύρισε. Μου δημιουργούσε συναισθήματα άσχημα που δεν μπορούσα να ελέγξω. Μερικούς […]
20:04 08/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου για Γκότση: «Αν δεν ξαναμιλήσουμε, μπορεί να είναι για καλό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε συνέντευξη η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία μίλησε για το Survivor […] The post Εύη Σαλταφερίδου για Γκότση: «Αν δεν ξαναμιλήσουμε, μπορεί να είναι για καλό» appeared first on Zappit.
12:48 08/05/2023

Survivor All Star - Εύη Σαλταφερίδου: Όσα της είχε πει ο Χανταμπάκης - Ξεκαθαρίζει για Γκότση

ieidiseis.gr
Η πρώην Survivor, Εύη Σαλταφερίδου, αποκάλυψε περιστατικά που δεν έδειξαν οι κάμερες του ριάλιτι.Η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε όσα της είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν αποχωρήσει η ίδια από το Survivor All Star, ενώ έκανε ξεκάθαρο τι ήταν αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον Ηλία Γκότση στη συμπεριφρά της όταν αποβλήθηκε. Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου, σχολίασε όσα είδαμε στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star κι οδήγησαν τον Στέλιο Χανταμπάκη στην οικειοθελή αποχώρηση. Έτσι η Εύη Σαλταφερίδου είπε: «Να πω κάτι που δεν ξέρω αν πρέπει να το πω τώρα αλλά για να καταλάβετε ότι όσα λένε ο Βασάλος και η Μελίνα δεν ισχύουν καθόλου… πριν την αποχώρησή μου, ο Στέλιος μου είπε «Αν αποχωρήσεις, πες στην
22:19 07/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: Όσα λένε Βασάλος και Μελίνα δεν ισχύουν

Newsit
Κάτι που της είχε πει ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν την αποχώρησή της από το Survivor All Star αποκάλυψε η Εύη Σαλταφερίδου. Στο πλευρό του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται ότι στέκεται η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε σήμερα (07.05.2023) καλεσμένη στη εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι. ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: Όσα λένε Βασάλος και Μελίνα δεν ισχύουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:38 07/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω»

zappit.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star […] The post Εύη Σαλταφερίδου για Στέλιο Χανταμπάκη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω» appeared first on Zappit.
13:08 07/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου: Έχασε το πορτοφόλι της και το βρήκε στο πιο απρόσμενο σημείο

okmag.gr
Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το Survivor All Star την προηγούμενη εβδομάδα κι έφτασε στην Ελλάδα μόλις τέσσερις ημέρες πριν. Η προσαρμογή μετά από τόσους μήνες είναι πάντα δύσκολη και όπως ανέφερε και η ίδια ξεχνάει παντού τα πράγματά της και δεν θυμάται που τα αφήνει κιόλας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως είχε χάσει […] The post Εύη Σαλταφερίδου: Έχασε το πορτοφόλι της και το βρήκε στο πιο απρόσμενο σημείο appeared first on OK! Magazine.
23:20 05/05/2023

Εύη Σαλταφερίδου: Το Twitter έκανε έξαλλο τον σύντροφός της

NewsBomb
H Εύη Σαλταφερίδου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση…Περισσότερα...
19:46 05/05/2023

H Εύη Σαλταφερίδου δέχεται μπόλικο hate ξανά στο Instagram και ο σύντροφός της αντέδρασε απρόμενα

queen.gr
H Εύη Σαλταφερίδου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση και την οικειοθελή αποχώρηση Χανταμπάκη.Περισσότερα...
17:06 05/05/2023

Σαλταφερίδου: Τα αρνητικά μηνύματα και το τηλεφώνημα στον Γκότση

onsports.gr
«Χείμαρρος» η Εύη Σαλταφερίδου στο Πρωινό Μας που ήταν καλεσμένη…
13:16 04/05/2023

Η Εύη Σαλταφερίδου σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για το Survivor All Star

eleftherostypos.gr
Η Εύη Σαλταφερίδου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας και μίλησε για όλους και για όλα. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Συντάξεις: Πληρώνεται αύριο το 13ο μέρισμα σε 62.000 απόστρατους [αναλυτικά ποσά ανά βαθμό] Εκλογές 2023: Τον κωδικό… μονοεδρικές ενεργοποιεί ο […] Το άρθρο Η Εύη Σαλταφερίδου σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για το Survivor All Star εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:02 04/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load