#Θανάσης Πασσάς

“Στην κατάθλιψη ζούσα σαν πεθαμένος, για 14 μήνες δεν μπορούσα να συνδεθώ με τον κόσμο”

irafina.gr
“Τα τελευταία χρόνια είχα πολλά καταθλιπτικά σοκ. Ήμουν σε μία αυτοποιημένη κατάσταση”, εξομολογείται ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός. Για την αναβλητικότητα που τον διακρίνει αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε ο Θανάσης Πασσάς. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (10/2) στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» και συνομίλησε για το θέμα με τον […]
23:46 10/02/2024

Politis Group: Με γνώμονα τον άνθρωπο και πυξίδα την προσφορά

Newsbeast.gr
Η Politis Group, υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα, αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Καλωσορίζοντας για μια ακόμη χρονιά το πνεύμα των Χριστουγέννων και θέλοντας να καλύψει άμεσες ανάγκες σε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης, ο Όμιλος  και οι άνθρωποί του προσέφεραν δώρα αγάπης και άφθονη χαρά σε όσους το έχουν πραγματική ανάγκη! Φέτος τις γιορτές, ο Pride 98,6 επιστράτευσε τους παραγωγούς του για καλό σκοπό διοργανώνοντας μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης! Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ανέλαβαν μια συγκεκριμένη δράση αγάπης και κατάφεραν να εξασφαλίσουν φαγητό και να μαγειρέψουν μαζί με την ομάδα ΟΆλλος Άνθρωπος ! Ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2 Την Πέμπτη 15
16:06 10/01/2023

Θανάσης Πασσάς: Η εξομολόγηση για τα κιλά που έχασε, την κατάθλιψη και τη σύντροφό του!

govastileto.gr
Ο Θανάσης Πασσάς το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο «The 2Night Show» ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους...
09:42 19/10/2022

Θανάσης Πασσάς: H θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του

NewsBomb
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show ήταν ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος τόνισε ότι αποφάσισε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του.Περισσότερα...
09:06 19/10/2022

Θανάσης Πασσάς: «Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τη δυστυχία. Αυτό με κατέβαλε και έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης»

okmag.gr
Ο Θανάσης Πασσάς επέστρεψε ξανά στο The 2Night Show. Αυτή τη φορά ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους που θέλησε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του αλλά πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. «Τα τελευταία δύο χρόνια και λόγω της καραντίνας κλείστηκα στον εαυτό μου και θέλησα να φτιάξω ξανά την “ταυτότητά” μου. […] The post Θανάσης Πασσάς: «Μου αρέσει να μαζεύω εγώ τη δυστυχία. Αυτό με κατέβαλε και έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης» appeared first on OK.
08:30 19/10/2022

Θανάσης Πασσάς: «Έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, μάζευα εγώ τη δυστυχία»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/10 ο Θανάσης Πασσάς. Ο To άρθρο Θανάσης Πασσάς: «Έφτασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, μάζευα εγώ τη δυστυχία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 19/10/2022

Θανάσης Πασσάς: Σήκωνα τείχη για όλους και μάζευα εγώ τη δυστυχία – Αυτό με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά

Newsbeast.gr
Ο Θανάσης Πασσάς επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (18/10) στο «The 2Night Show» αυτή τη φορά, όμως, ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε τους λόγους που φέτος αποφάσισε να ξαναφτιάξει την «ταυτότητά» του. «Τα τελευταία δύο χρόνια και λόγω της καραντίνας κλείστηκα στον εαυτό μου και θέλησα να φτιάξω ξανά την “ταυτότητά” μου. Μάζεψα τα εσωτερικά κομμάτια, συμμαζεύτηκε η ψυχή μου και έχασα κιλά ενώ δεν ήταν ο σκοπός μου. Ήθελα ανέκαθεν να κάνω ραδιόφωνο και φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία και συνεργάζομαι με την Ελίνα Παπίλα στο Sfera 102,2» τόνισε αρχικά. Γιατί έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης; «Από μικρό παιδί σήκωνα τείχη όταν υπήρχε πρόβλημα, αλλά το έκανα
05:00 19/10/2022

Θανάσης Πασσάς: «Αυτό με τα χρόνια με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά»

zappit.gr
Ο Θανάσης Πασσάς φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το γεγονός πως έφτασε πολύ […] The post Θανάσης Πασσάς: «Αυτό με τα χρόνια με κατέβαλε πολύ ψυχολογικά» appeared first on Zappit.
02:28 19/10/2022

Κίμων Κουρής, Σπύρος Στεφανουδάκης και Θανάσης Πασσάς απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε στο The 2night Show στις 23:00 τον Κίμωνα Κουρή. Ο αγαπημένος ηθοποιός To άρθρο Κίμων Κουρής, Σπύρος Στεφανουδάκης και Θανάσης Πασσάς απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:34 18/10/2022

Θανάσης Πασσάς: «Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήμουν έξω από τα νερά μου, δε θα το ξαναέκανα»

tlife.gr
Ο Θανάσης Πασσάς είναι ένα από τα πρόσωπα που ενώ την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην εκπομπή To άρθρο Θανάσης Πασσάς: «Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήμουν έξω από τα νερά μου, δε θα το ξαναέκανα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:20 07/09/2022

Ηλίας Ψινάκης: Η επική αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρίζα Ρίζου

zappit.gr
Στα παρασκήνια του X Factor βρέθηκε ο Θανάσης Πασσάς με την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο Ηλίας Ψινάκης, […] The post Ηλίας Ψινάκης: Η επική αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρίζα Ρίζου appeared first on Zappit.
12:24 09/07/2022

Total BlackOut – Τρόμος για την Βουλγαράκη: «Κάτι με έγλυψε στο πρόσωπο»

youfly.com
Ο Θανάσης Πασσάς και η Ελένη Βουλγαράκη έδωσαν ρεσιτάλ στην πρεμιέρα του Total BlackOut. Ποιες στιγμές τρόμου ξεχώρισαν; The post Total BlackOut – Τρόμος για την Βουλγαράκη: «Κάτι με έγλυψε στο πρόσωπο» appeared first on Youfly.
14:34 06/03/2022

Total Blackout: Σε αμόκ ο Θανάσης Πασσάς

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ το Total Blackout μέσα από τη συχνότητα του Alpha με παρουσιαστή To άρθρο Total Blackout: Σε αμόκ ο Θανάσης Πασσάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 05/03/2022

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και οι φήμες μετακίνησης στο OPEN

tlife.gr
Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Θανάσης Πασσάς. Πώς To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποκάλυψη για το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και οι φήμες μετακίνησης στο OPEN δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:06 09/01/2022

Μαρία Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@»

tlife.gr
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και ο Θανάσης Πασσάς και To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:20 19/12/2021

Συγκλονίζει η Σούπερ Κική με την εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν

tlife.gr
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Θανάσης Πασσάς. To άρθρο Συγκλονίζει η Σούπερ Κική με την εξομολόγηση για την κατάθλιψη, τη φυλακή και τις δουλειές που την έδιωχναν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 30/10/2021

MEGA: Ο Θανάσης Πασσάς στην ομάδα της Σίσσυς Xρηστίδου

thecaller.gr
Σύμφωνα με το primetime, ο Θανάσης Πασάς μετά τις “Μύγες” του Γρηγορη Αρναουτογλου, μετακομίζει στην παρέα των πρωινών του Σαββατοκύριακου στο Mega! Η εκπομπή της Σισσυς Χρηστιδου, φαίνεται ότι ενισχύεται σημαντικά οχι μονο στο επίπεδο της ενημέρωσης (με την προσθήκη του Νίκου Συρίγου), αλλά και της ψυχαγωγίας.
21:18 18/08/2021

Ο Θανάσης Πασσάς δέχεται κατάρες αλλά δεν πτοείται αφού θέλει να τον βρίζουν

Newsbeast.gr
«Στο J2US πήγα για τον παππού μου που ήταν ψάλτης» τόνισε ο Θανάσης Πασσάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Δευτέρας. Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων απαρίθμησε τις δουλειές τις οποίες έχει κάνει ενώ τόνισε πως δεν τον πτοούν τα αρνητικά σχόλια τα οποία δέχεται. «Έχω κάνει ομαδάρχης, κοινοτάρχης […]
22:06 22/03/2021

Θανάσης Πασσάς: «Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί»

zappit.gr
Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίο μίλησε για τις δουλειές που […] The post Θανάσης Πασσάς: «Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί» appeared first on Zappit.
14:47 22/03/2021

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει αλλάξει… 12 δουλειές – Εργάστηκε και σε γραφείο τελετών

tlife.gr
Ο Θανάσης Πασσάς ξεκίνησε να γίνεται γνωστός μέσα από το κανάλι του στο youtube και στη To άρθρο Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει αλλάξει… 12 δουλειές – Εργάστηκε και σε γραφείο τελετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:33 22/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load