#Θέατρο Πόρτα

Έξι παιδικές παραστάσεις που προλαβαίνετε να δείτε πριν ρίξουν αυλαία

Newsbeast.gr
Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα παιδιά, μιας με τους γονείς να ψάχνουν πώς θα τα περάσουν διασκεδαστικά και δημιουργικά μαζί τους. Και το θέατρο είναι παραδοσιακά μία σταθερή αξία για έξοδο με τα παιδιά. Αν, λοιπόν, κι εσείς τα Σαββατοκύριακά σας επιλέγετε να πάτε θέατρο με τα παιδιά σας, παρακάτω σάς έχουμε έξι παιδικές παραστάσεις που αξίζει να δείτε, πριν ρίξουν αυλαία. «Νησί των Θησαυρών» – Θέατρο Πόρτα Μία μεγάλη και εντυπωσιακή παραγωγή για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο αγαπημένο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Μια περιπέτεια με πολλά και θεαματικά κοστούμια και σκηνικά και έναν θίασο- ορχήστρα 10 ηθοποιών που ερμηνεύ
10:00 18/03/2024

Απόκριες στο «Νησί των Θησαυρών»: Ντύσου πειρατής και πάρε εισιτήριο σε ειδική τιμή

Newsbeast.gr
«Το νησί των θησαυρών» συνεχίζεται στο Θέατρο Πόρτα και έχει ήδη αναδειχθεί σε μία από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν. Έτσι, για να γιορτάσει την επιτυχημένη πορεία της και να καλωσορίσει νέους φίλους στην πειρατική αυτή περιπέτεια, η Μικρή Πόρτα αποφάσισε να γιορτάσει τις Απόκριες με μία ξεχωριστή προσφορά το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου. Όσοι μικροί, αλλά ΚΑΙ μεγάλοι θεατές έρθουν ντυμένοι πειρατές στις τρεις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου, θα μπορούν να προμηθευτούν από το ταμείο του θεάτρου το εισιτήριό τους στην ειδική τιμή των 9 ευρώ. Η τιμή ισχύει μόνο για τους μασκαράδες, οποιασδήποτε ηλικίας! Λίγα λόγια για την παράσταση Το «Νησί των θησαυρών» είναι μία μεγ
09:00 06/03/2024

Γέρμα, του Σάιμον Στόουν στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σκηνοθετεί έναν εξαιρετικό θίασο, στο Θέατρο Πόρτα, με τη Μαρία Κίτσου να ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο, σε μια μεταφορά της «Γέρμα», στο σήμερα, από τον Σάιμον Στόουν.
13:53 25/10/2023

Η Μαρία Κίτσο πρωταγωνιστεί στη “Γέρμα” του Σάιμον Στόουν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου

happytv.gr
Η “Γέρμα” του Σάιμον Στόουν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Πόρτα. Ένας ιδιαίτερα επιδραστικός συγγραφέας και σκηνοθέτης της εποχής μας, ο Σάιμον Στόουν, εμπνέεται από την κλασική τραγωδία Γέρμα και την ξαναγράφει μεταφέροντάς τη στο σήμερα. Η Γέρμα του Λόρκα, που πρωτοανέβηκε το 1934 στη Μαδρίτη, πραγματεύεται […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Μαρία Κίτσο πρωταγωνιστεί στη “Γέρμα” του Σάιμον Στόουν, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου
17:37 24/10/2023

Στη Ρένη Πιττακή το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου της Ελληνικής Ενωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών

protagon.gr
Το Βραβείο Καλύτερης Παράστασης έλαβε Ο γλάρος του Αντον Τσέχωφ (σκην. Σάββας Στρούμπος, ομάδα Σημείο Μηδέν, Θέατρο Αττις-Νέος Χώρος), ενώ το Βραβείο Σκηνοθεσίας ο Θωμάς Μοσχόπουλος για το Pomona του Αλιστερ ΜακΝτάουαλ (Θέατρο Πόρτα) The post Στη Ρένη Πιττακή το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου της Ελληνικής Ενωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών appeared first on Protagon.gr.
15:09 24/10/2023

«Δε φάιναλ θολούθιον» στο Θέατρο Πόρτα

patrasevents.gr
Μεσογείων 59, ΑθήναΔευτέρα, 02 Οκτ 2023 21:00Δε φάιναλ θολούθιον Βασισμένο σε κείμενα των Κωστάκη Ανάν και Suyako Σκηνοθεσία: Σωτήρης Ρουμελιώτης Θέατρο Πόρτα (Μεσογείων 59), από τις 2 Οκτωβρίου Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 Επτά άνθρωποι σταματούν πάνω στις γραμμές ενός τρένου. Αναμένοντας τον επικείμενο θάνατό τους, επιδίδονται σε μια επείγουσα ενδοσκόπηση, καθώς –όπως συνηθίζουμε να λέμε– όλη η ζωή τους περνάει μπροστά από τα μάτια τους. Με βάση τη δραματουργική αυτή συνθήκη, ο νεαρός σκηνοθέτης Σωτήρης Ρουμελιώτης μαζί με μια δυνατή ομάδα νέων ηθοποι...
11:53 18/09/2023

Χορευτική Παράσταση "SON" FLAMENCOS στο Θέατρο Πόρτα

patrasevents.gr
Λεωφ. Μεσογείων 59, ΑθήναΣάββατο, 02 Σεπ 2023 21:00Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, για μια ακόμα φορά το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ανεπανάληπτη παράσταση φλαμένκο υψηλών προδιαγραφών, της χορεύτριας και χορογράφου Στεφανίας Μαρίας Σιδέρη, πλαισιωμένη από τους ταλαντούχους μουσικούς της. Μια παράσταση που ταξιδεύει τον θεατή, καθώς προβάλλει στοιχεία από μουσικές επιρροές που έχει δεχτεί η τέχνη αυτή (φλαμένκο) στο βάθος των χρόνων, προκαλώντας μια βαθιά συγκίνηση.
16:50 19/04/2023

Απ’ την Αρχή: 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών για Νεαρούς Θεατές 0-6 στο Θέατρο Πόρτα και το Θέατρο ΕΛΕΡ

monopoli.gr
Μια μεγάλη γιορτή για την πρώτη ηλικία του ανθρώπου και τις τέχνες, το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών για Νεαρούς Θεατές 0-6», έρχεται στο Θέατρο Πόρτα και το Θέατρο ΕΛΕΡ, για ένα πενθήμερο γεμάτο παραστάσεις, εργαστήρια και άλλες δράσεις.
13:20 20/03/2023

Ο Μίλτος, της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
«Ο Μίλτος», της Ξένιας Καλογεροπούλου επιστρέφει στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Ρωμανού Μαρούδη και ερμηνεία Φώτη Στρατηγού.
16:21 14/12/2022

Θέατρο Πόρτα: Η Pomona ξεκίνησε! Δείτε το trailer του σουρεαλιστικού θρίλερ

thecaller.gr
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξεκίνησαν στο Θέατρο Πόρτα οι παραστάσεις της “Pomona”, του σουρεαλιστικού θρίλερ του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε συν-σκηνοθεσία του Ισλανδού conceptual artist Sigurdur F3 και του Θωμά Μοσχόπουλου. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξεκίνησαν στο Θέατρο Πόρτα οι παραστάσεις της “Pomona”, του σουρεαλιστικού θρίλερ του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε συν-σκηνοθεσία του Ισλανδού conceptual artist Sigurdur F3 και του Θωμά Μοσχόπουλου. Οι Στεφανία Ζώρα, Σίμος Κακάλας, Ειρήνη Μακρή, Άννα Μάσχα, Άλκης Μπακογιάννης, Γιώργος Παπαπαύλου και Φώτης Στρατηγός ενσαρκώνουν τους ήρωες του έργου, που οι θεατές βλέπουν […]
14:04 25/11/2022

Θεατής: «Οικογένεια Νώε» στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Εντυπώσεις από την παράσταση για παιδιά, «Οικογένεια Νώε», η οποία παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου.
08:02 25/11/2022

Pomona, σε σκηνοθεσία των Sigurdur F3 και Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Το Θέατρο Πόρτα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σουρεαλιστικό θρίλερ «Pomona» του Alistair McDowall, σε συν-σκηνοθεσία του Sigurdur F3 και του Θωμά Μοσχόπουλου.
15:32 10/10/2022

Πόσο κοστίζει να ζεις; σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Μαρτίνα Μαγιόκ, Πόσο κοστίζει να ζεις;, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Πόρτα.
12:04 07/10/2022

Οικογένεια Νώε, των Ξένια Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Η «Οικογένεια Νώε», μια παράσταση για όλη την οικογένεια, πιο επίκαιρη από ποτέ, ανεβαίνει από τον Οκτώβριο, στο Θέατρο Πόρτα, σε νέα σκηνοθεσία των Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου.
13:26 28/09/2022

Θέατρο Πόρτα: Οι παραστάσεις που θα ανέβουν τη φετινή χρονιά

Zougla
Το Θέατρο Πόρτα υποδέχεται τη νέα σεζόν με δύο αγαπημένες παραστάσεις. Πρόκειται για το βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο της Μαρτίνα Μαγιόκ...
14:10 03/09/2022

Εye Net 2.0: Το διεθνές φεστιβάλ έρχεται στο Θέατρο Πόρτα με τρεις δωρεάν παραστάσεις για την οικολογία

monopoli.gr
Τρεις δωρεάν παραστάσεις με θέμα την οικολογία, από ομάδες νέων της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Σερβίας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το αθηναϊκό κοινό, στο Θέατρο Πόρτα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ European Youth Engagement Network 2.0.
16:04 12/05/2022

Λάθος Χώρα: Τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Η παράσταση «Λάθος Χώρα», σε σκηνοθεσία Παντελή Φλατσούση, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γκαζμέντ Καπλάνι, παρουσιάζεται έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Θέατρο Πόρτα.
16:56 24/01/2022

Θεατής: «Ο Γιατρός της Τιμής του» στο θέατρο Πόρτα – Ένας επίκαιρος Calderon

monopoli.gr
Εντυπώσεις από το αριστούργημα του Pedro Calderon de la Barca, «Ο Γιατρός της Τιμής του», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
08:46 10/12/2021

Θωμάς Μοσχόπουλος – «Θέλω να κρατώ ζωντανή την περιέργειά μου»

tovima
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης μιλάει για την «αναμέτρησή» του με τον Λόρδο Βύρωνα, τις παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα και τη σχέση του με το παιδικό κοινό
08:22 26/11/2021

Ο Γιατρός της Τιμής του, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα

monopoli.gr
Το αριστούργημα του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, «Ο Γιατρός της Τιμής του», παρουσιάζεται, από τις 21 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Πόρτα, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου.
16:16 19/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load