#Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ποια ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Άννα Κουτσαφτίκη που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα»;

govastileto.gr
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πάει για 12η σεζόν, ενώ επιβεβαίωσε πως η Άννα Κουτσαφτίκη που υποδύεται την Ξένια, αποχωρεί από τη σειρά. «Έχουμε χαρεί πάρα πολύ που η Μουρμούρα θα πάει 12η σεζόν, το συζητούσαμε από τα μισά […]
17:00 12/04/2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν θα συνεχίσει στη Μουρμούρα, θα βρεθεί άλλη γυναίκα»

tlife.gr
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Μυρσίνη Κοντού. Ο γνωστός To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Άννα Κουτσαφτίκη: «Δεν θα συνεχίσει στη Μουρμούρα, θα βρεθεί άλλη γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 12/04/2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν γνώρισα την Έφη Μουρίκη δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είναι μεγάλος έρωτας

NewsBomb
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τη σύζυγό του, Έφη ΜουρίκηΠερισσότερα...
17:00 23/03/2024

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, δεν ήμασταν αγαπημένη οικογένεια»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν σήμερα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων […] The post Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε μια εξομολόγηση καρδιάς: «Η παιδική μου ηλικία ήταν καταθλιπτική, δεν ήμασταν αγαπημένη οικογένεια» appeared first on Zappit.
17:00 18/02/2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν γίνεται να μπεις με έπαρση στην υποκριτική» (vid)

monopoli.gr
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και παραδέχτηκε ότι παίζει σε κάθε παράσταση σαν να είναι η τελευταία του.
14:53 02/02/2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η πολιτική έχει ξεχάσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον άνθρωπο»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Η πολιτική έχει ξεχάσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον άνθρωπο» appeared first on Zappit.
13:00 02/02/2024

Επτά παραστάσεις που πρέπει να δείτε με τα έφηβα παιδιά σας

Newsbeast.gr
Η έξοδος για θέατρο με τα παιδιά, είναι μία συνήθεια που είχατε από όταν ήταν μικρά. Τι γίνεται, όμως, όταν μεγαλώνουν και μπαίνουν στην εφηβεία; Υπάρχουν παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα έφηβα παιδιά σας; Φέτος, στις σκηνές ανεβαίνουν πολύ αξιόλογα έργα που ενδείκνυνται και για έφηβους ή είναι για έφηβους. Έργα κλασικά, αλλά και σύγχρονα που «μιλάνε» στην Gen Z και θα τα βρείτε ενδιαφέροντα κι εσείς οι μεγάλοι. «Ο θάνατος του εμποράκου» – θέατρο Ζίνα Γραμμένο το 1949, το κορυφαίο έργο του Άρθουρ Μίλερ είναι μία από τις ιδανικές επιλογές για τους έφηβους. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τον οποία συναντάμε στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν, είναι μία αγαπημέν
18:00 22/01/2024

Όταν Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη «πάγωσαν» το Στούντιο 4: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε»

Newsit
Έχουν βαρεθεί να ακούνε για το μυστικό της σχέσης τους και αποφάσισαν να το… πάρουν στην πλάκα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη. Το ζευγάρι βρέθηκε σήμερα (02.01.2023) καλεσμένο στο Στούντιο 4 και όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τους ζήτησε… το λυσάρι μιας σχέσης, εκείνοι, απάντησαν με χιούμορ. Ήταν η στιγμή που ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ... Περισσότερα To άρθρο Όταν Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη «πάγωσαν» το Στούντιο 4: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 02/01/2024

«Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε»: Σόκαραν τους παρουσιαστές Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη

thecaller.gr
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης, για να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης, για να συναντήσουν τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Μεταξύ άλλων, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να αυτοσαρκαστεί για τα πολλά χρόνια κοινής του πορείας δίνοντας όμως και το «μυστικό» ενός ευτυχισμένου βίου. Έτσι, αρχικά, η Έφη […]
21:00 02/01/2024

Γιώργος Νανούρης: “Είναι συγκινητικό που ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με εμπιστεύτηκε για τον Θάνατο του Εμποράκου” (vid)

monopoli.gr
Ο Γιώργος Νανούρης μίλησε στο "Πρωίαν σε είδον" για την παράσταση "Ο Θάνατος του Εμποράκου", στην οποία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναλαμβάνει έναν εμβληματικό δραματικό ρόλο.
16:53 18/12/2023

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ποζάρει με τις «Μουρμούρες» του & όλοι πρόσεξαν την αλλαγή της Λαμπρόγιαννη

queen.gr
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη έκαναν πρεμιέρα στο θέατρο και πόζαραν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι λαμπερές παρουσίες και το νέο hair look της «Μαρίνας» από τη Μουρμούρα. Περισσότερα...
14:17 07/12/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αντίδραση on camera σε ερώτηση ρεπόρτερ

govastileto.gr
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 29/11 στην πρεμιέρα της παράστασης «Ulster American» κι έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο μια ερώτηση έκανε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αντιδράσει. «Στο τέλος της ημέρας μελετάω για να χαλαρώσω. Πραγματικά, οι ώρες μας είναι ελάχιστες που ξεκουραζόμαστε, για την επόμενη μέρα που […]
17:00 29/11/2023

Η Έφη Μουρίκη & ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αγαπούν τα παιδιά αλλά δεν ένιωσαν την ανάγκη να αποκτήσουν

queen.gr
«Η Έφη δεν είναι στήριγμα, είναι ο στυλοβάτης της ζωής και της τέχνης μου», είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του, Έφη Μουρίκη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε παλαιότερη συνέντευξη.Περισσότερα...
09:17 24/11/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε»

zappit.gr
Μαζί με την σύζυγο του, Έφη Μουρίκη βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε» appeared first on Zappit.
02:00 24/11/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είχαμε προβληματιστεί στη Μουρμούρα με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη»

zappit.gr
Με αφορμή την 11η σεζόν για το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είχαμε προβληματιστεί στη Μουρμούρα με την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη» appeared first on Zappit.
01:00 16/11/2023

Ο Θάνατος του Εμποράκου – Θέατρο Ζίνα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν

happytv.gr
Ο Γιώργος Νανούρης έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του βραβευμένου με Πούλιτζερ έργου του Άρθουρ Μίλερ, με τίτλο “Ο Θάνατος του Εμποράκου“. Στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν θα δούμε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Οι υπόλοιποι ρόλοι ερμηνεύονται από τους εξής ηθοποιούς: Έφη Μουρίκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κατερίνα Μάντζιου,  Γιάννης Βαρβαρέσος, Θεοδόσης Τανής. Γραμμένο το 1949, “Ο Θάνατος του Εμποράκου” […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Θάνατος του Εμποράκου – Θέατρο Ζίνα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον εμβληματικό ρόλο του Γουίλι Λόμαν
18:37 27/10/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αγνώριστος σε χολιγουντιανή ταινία με την Daryl Hannah – Σπάνια φωτογραφία σε ηλικία 18 ετών

instyle.gr
Λίγοι γνωρίζουν ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε συμμετάσχει σε χολιγουντιανή ταινία δίπλα στην πανέμορφη Daryl Hannah και τον Peter Gallagher. Συγκεκριμένα ο 18χρονος τότε ηθοποιός είχε πάρει μέρος στην χολιγουντιανή παραγωγή “Summer Lovers” που προβλήθηκε το 1982. Τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη, η οποία είχε διαφημιστεί σε όλο τον […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αγνώριστος σε χολιγουντιανή ταινία με την Daryl Hannah – Σπάνια φωτογραφία σε ηλικία 18 ετών appeared first on InStyle.
17:46 27/10/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ: «Όταν ένα κανάλι δίνει μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να ελέγχει πού το δίνει»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/10 ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος μοιράζει […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ: «Όταν ένα κανάλι δίνει μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να ελέγχει πού το δίνει» appeared first on Zappit.
16:00 26/10/2023

Αντέδρασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης on camera: «Δεν είναι ερώτηση αυτή»

zappit.gr
Στην πρεμιέρα της παράστασης «Dalida – La Diva» στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στους […] The post Αντέδρασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης on camera: «Δεν είναι ερώτηση αυτή» appeared first on Zappit.
09:00 25/10/2023

Όταν η νυν του κυρ Ηλία πόζαρε με την αληθινή Μουρμούρα: Τα 35 χρόνια γάμου και το κόκκινο νυφικό

queen.gr
Οι μεγάλοι έρωτας φοράνε νυφικό και πολλές φορές κόκκινο όπως εκείνη. «Έφη Μουρίκη, γιατί διάλεξες κόκκινο νυφικό;» - «Γιατί είναι μουρλή» είχε πει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Ακόμα κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Οφείλουμε να κάνουμε ρομαντικά δείπνα. Τι να ανταλλάξεις; Παντόφλες ή πιτζάμες με τον σύντροφό σου; Είμαστε 30+ χρόνια μαζί και εύχομαι να τα χιλιάσουμε».Περισσότερα...
12:09 18/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load