#Ίαν Στρατής

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…» 15/04/2024 Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η τελευταία τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα δύο φύλλα. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, ακόμα και από διάσημα πρόσωπα, όπως η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα όσα είπε στο νέο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το πώς μεγαλώνουν εκείνη και ο Ίαν Στρατής την κόρη τους, σχολίασαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμ
15:46 15/04/2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»

happytv.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο J2US. Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ποιον θα ήθελε για coach αν δεν είχε τον Ίαν Στρατή. «Τη Ζωή Παπαδοπούλου. Φωνάρα. Η Ζωή για μένα είναι.. δεν έχω λόγια ακριβώς […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν δεν είχα τον Ίαν Στρατή coach, θα ήθελα τη Ζωή Παπαδοπούλου»
12:37 12/04/2024

Ίαν Στρατής για Μαρίνα Σάττι: «Δεν θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της για τη Eurovision»

tlife.gr
Σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και την ρεπόρτερ, Βάλια Χατζηθεοδώρου έκαναν η To άρθρο Ίαν Στρατής για Μαρίνα Σάττι: «Δεν θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της για τη Eurovision» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 16/03/2024

Ίαν Στρατής: Δεν με παίρνουν σοβαρά στον χώρο αλλά σε όποια δουλειά πηγαίνω τους διαψεύδω

Newsit
‘Σίγουρα το έχω βάλει σε πρόγραμμα να κάνω μαθήματα υποκριτικής’ ανέφερε ο Ίαν Στρατής. Ο Ίαν Στρατής απάντησε σε δηλώσεις του στην Super Κατερίνα για όσα είπε σε συνέντευξή του σε σχέση με την αμφισβήτηση που δέχεται στον χώρο της υποκριτικής. “Σωστά (σ.σ. δεν με παίρνουν σοβαρά). Το νιώθω γενικά από τον χώρο. Σε όποια ... Περισσότερα To άρθρο Ίαν Στρατής: Δεν με παίρνουν σοβαρά στον χώρο αλλά σε όποια δουλειά πηγαίνω τους διαψεύδω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 14/03/2024

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά»

tlife.gr
Ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά, με αφορμή τη To άρθρο Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 09/03/2024

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε πριν μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός τη Μαίρη Συνατσάκη και τον To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/02/2024

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Βόλτα χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας

govastileto.gr
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Θεάτρου Παλλάς, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, το απόγευμα της Κυριακής 21/1. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας παρακολούθησε την παράσταση «Anastasia the musical», όπου πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής τραγουδιστής και σύντροφός της, και μάλιστα αυτή ήταν […]
16:00 27/01/2024

Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει το σαλόνι του νέου της σπιτιού – «Ζούμε σε παιδότοπο»

govastileto.gr
H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, μαζί με την κόρη τους Ολίβια, μετακόμισαν πρόσφατα στο νέο τους σπίτι. Ο λόγος για την μετακόμισή τους ήταν η επιθυμία τους να είναι πιο κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράζεται συχνά την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτή τη φορά μας […]
00:00 11/01/2024

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Καλωσορίζουν τη νέα χρονιά με τις πιτζάμες αγκαλιά με την κόρη τους – Φωτογραφία

tlife.gr
Με την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία που βγάζουν κάθε χρόνο από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Καλωσορίζουν τη νέα χρονιά με τις πιτζάμες αγκαλιά με την κόρη τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 01/01/2024

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η κόρη τους, Ολίβια έγινε ενός έτους! Το τρυφερό βίντεο

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με ένα To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η κόρη τους, Ολίβια έγινε ενός έτους! Το τρυφερό βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 05/12/2023

Ίαν Στρατής: Η σπάνια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια – «Τρελαίνομαι»

tlife.gr
Στις πρόβες για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστεί συνάντησε τον Ίαν Στρατή η κάμερα της To άρθρο Ίαν Στρατής: Η σπάνια αναφορά στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια – «Τρελαίνομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 02/12/2023

Ίαν Στρατής: Υποστηρίζει δημόσια την αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη – Φωτογραφία

tlife.gr
Μια φωτογραφία της αδελφής της Μαίρης Συνατσάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ίαν Στρατής. To άρθρο Ίαν Στρατής: Υποστηρίζει δημόσια την αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 29/11/2023

Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αρχή σε νέο σπίτι με τον Ίαν Στρατή και την Ολίβια (φωτογραφίες)

instyle.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, μαζί με την 11 μηνών κόρη τους, Ολίβια, ξεκίνησαν σήμερα τη μετακόμιση τους σε νέο σπίτι. Το ζευγάρι είχε ήδη βρει το νέο του σπίτι έναν χρόνο πριν τη γέννηση της Ολίβιας. Αποφάσισαν όμως, πως έπρεπε να περιμένουν μέχρι να μεγαλώσει λίγο η κόρη τους για να ξεκινήσουν […] The post Μαίρη Συνατσάκη: Νέα αρχή σε νέο σπίτι με τον Ίαν Στρατή και την Ολίβια (φωτογραφίες) appeared first on InStyle.
20:46 25/11/2023

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η ενός έτους κόρη τους έμαθε να στέκεται μόνη της – Φωτογραφία

tlife.gr
Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή, η μικρή Ολίβια, σε μερικές μέρες πρόκειται To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η ενός έτους κόρη τους έμαθε να στέκεται μόνη της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/11/2023

Anastasia: Το νέο musical του Broadway έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Παλλάς!

irafina.gr
Εμπνευσμένο από την κινηματογραφική ταινία της Twentieth Century Fox Motion Pictures σε ειδική συμφωνία με την Buena Vista Theatrical Βασισμένο στο θεατρικό έργο της Marcelle Maurette σε διασκευή του Guy Bolton Σκηνοθεσία- απόδοση κειμένου-στίχων: Θέμις Μαρσέλλου Πρωταγωνιστούν Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Demy, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ίαν Στρατής, Βασίλης Αξιώτης, Κατερίνα Σούσουλα Anastasia the musical , η συγκλονιστική ιστορία […]
01:46 23/11/2023

Με ένα χιουμοριστικό video ο Ίαν Στρατής έδειξε την πιο αληθινή πλευρά ενός σύγχρονου μπαμπά

queen.gr
O Ίαν Στρατής μοιράστηκε τον αληθινό τρόπο ομιλίας των αντρών με τον πιο fun τρόπο. Η αναφορά στην μικρή Ολίβια και το νέο επαγγελματικό βήμα.Περισσότερα...
14:09 02/11/2023

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στην φωτογράφισή της

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρίσκοντας ξανά τις ισορροπίες της μετά To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στην φωτογράφισή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:10 20/09/2023

Ίαν Στρατής: Mας δείχνει πώς άλλαξε ο τρόπος που παίζει μουσική από τη μέρα που έγινε μπαμπάς

okmag.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς τον Δεκέμβριο του 2022 υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους. Η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει, και προτεραιότητά τους είναι η μικρή Ολίβια. Μια από τις συνήθειες του Ίαν Στρατή, είναι να παίζει μουσική στην κόρη του, αλλά ο τρόπος που το κάνει είναι διαφορετικός από πριν. […] The post Ίαν Στρατής: Mας δείχνει πώς άλλαξε ο τρόπος που παίζει μουσική από τη μέρα που έγινε μπαμπάς appeared first on OK! Magazine.
18:58 04/09/2023

Ο Ίαν Στρατής τρολάρει τον εαυτό του: Πώς ήταν πριν και τι άλλαξε μετά τη γέννηση της κόρης το

tlife.gr
Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram θέλησε ο Ίαν Στρατής να μας δείξει To άρθρο Ο Ίαν Στρατής τρολάρει τον εαυτό του: Πώς ήταν πριν και τι άλλαξε μετά τη γέννηση της κόρης το δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 04/09/2023

Μαίρη Συνατσάκη: Τα σπάνια κοινά στιγμιότυπα με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια στην παραλία

tlife.gr
Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετά από δύο χρόνια σχέσης δημιούργησαν τη δική τους To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: Τα σπάνια κοινά στιγμιότυπα με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους, Ολίβια στην παραλία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load