#Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία

paraskhnio.gr
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 15 και 16 Φεβρουαρίου την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύ σημαντική πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ζωές και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Λόγω της μειωμένης Το άρθρο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 15/02/2024

Δημήτρης Καραγιάννης, 63> Πέθανε Ξαφνικά και ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημήτρης Καραγιάννης, 63> Πέθανε Ξαφνικά και ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:37 02/01/2024

Καρκίνος προστάτη: Θεραπεία ή παρακολούθηση;

thetoc.gr
Ο Παθολόγος – Ογκολόγος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μαρίνος Τσιατάς, εξηγεί.
14:09 13/11/2023

Σε κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο ο Τρικαλινός γιατρός Dr Απόστολος Λαγάρας, Χειρούργος Ορθοπαιδικός

trikalavoice.gr
Το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου η Ορθοπαιδική κλινική OSTEON σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο ετήσιο σεμινάριο με πρακτική άσκηση σε τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας στην Ορθοπαιδική (1st Annual Osteon Ortho and Spine Course with hands-on experience on MIS procedures). Το σεμινάριο ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών, την […]
18:53 22/09/2023

Ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου: «Όχι» στον πόνο - «Ναι» στη φυσιολογική ζωή

NewsBomb
Συνέντευξη με τον Δρ. Ιωάννη Πολυζώη, Ορθοπεδικό - Χειρουργό, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
23:46 26/05/2023

Γονιδιακός έλεγχος: «Κλειδί» για την πρόληψη και θεραπεία του Κληρονομικού Καρκίνου του Μαστού

Newsit
Συνέντευξη με τον:Καθηγητή Χρήστο Μαρκόπουλο, Ειδικό Χειρουργό Μαστού, Διευθυντή Κλινικής Μαστού, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Μια γυναίκα με οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού είναι λογικό να αναρωτιέται εάν φέρει μια κληρονομική γενετική μετάλλαξη που αυξάνει τον κίνδυνο για τη νόσο. Για να βρει απαντήσεις μπορεί να κάνει ένα γενετικό τεστ, προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι όντως ... Περισσότερα To άρθρο Γονιδιακός έλεγχος: «Κλειδί» για την πρόληψη και θεραπεία του Κληρονομικού Καρκίνου του Μαστού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:10 25/05/2023

Πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία: Η εξέταση-«κλειδί» για τον καρκίνο του προστάτη

in.gr
Συνέντευξη με τον Δρ. Νίκο Μποντόζογλου, Ακτινοδιαγνώστη, Διευθυντής Αξονικής & Μαγνητικής Τομογραφίας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
15:20 26/04/2023

Όλεγκ Νταντσένκο: Ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Επιστρέφει στις προπονήσεις

Newsit
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο. Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και σε ένα μήνα πρόκειται να ξεκινήσει προπονήσεις. Ο 28χρονος Ουκρανός Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια προπόνησης με τη Ζόρια, ωστόσο οι γιατροί πρόλαβαν τα χειρότερα, με τον ποδοσφαιριστή της ... Περισσότερα To άρθρο Όλεγκ Νταντσένκο: Ευχάριστα νέα για τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Επιστρέφει στις προπονήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:34 22/02/2023

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας μπορεί να προληφθεί

queen.gr
Γράφει o Γεώργιος Μάριος Μακρής, Μαιευτήρας - Xειρουργός - Γυναικολόγος, Ειδικός Γυναικολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής Γυναικολογικής Κλινικής, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.Περισσότερα...
16:50 03/02/2023

Συγκίνηση: Ο Πανταζής επισκέφθηκε τον Σταματιάδη στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Δίπλα στον φίλο του Σταματιάδη, βρίσκεται ο Πανταζής. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματιάδης, υποβλήθηκε σε επέμβαση, έχοντας κάταγμα στο ισχίο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο «αρχηγός», όπως τον αποκάλεσε χθες (26/01) η ΠΑΕ ΑΕΚ στις ευχές της, αναρρώνει στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Εκεί, τον επισκέφθηκε ο αδελφικός του φίλος και επί […] The post Συγκίνηση: Ο Πανταζής επισκέφθηκε τον Σταματιάδη στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
10:08 27/01/2023

Χειρουργήθηκε στο ισχίο ο Ανδρέας Σταματιάδης – Οι ευχές της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε στον άλλοτε παίκτη της ομάδας, Ανδρέα Σταματιάδη, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στο ισχίο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Οι ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ: Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος Ανδρέας Σταματιάδης υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στο ισχίο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον Δρ Νικόλαο Πισκοπάκη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο […] The post Χειρουργήθηκε στο ισχίο ο Ανδρέας Σταματιάδης – Οι ευχές της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
12:30 25/01/2023

Ιατρικό Αθηνών: Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης στο τιμόνι της Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής

Zougla
Άλλη μία κορυφαία διάκριση για το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, καθώς ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης...
12:16 20/12/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δημιουργία Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Χειρουργικής

tlife.gr
Μια συνεργασία μεταξύ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Δρ. John Anastasatos και του ιατρείου του To άρθρο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δημιουργία Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Χειρουργικής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:58 09/11/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνής αναγνώριση του Athens Heart Center για την κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής

iatropedia.gr
Διεθνούς αναγνώρισης έτυχε η μεθοδολογία κατάλυσης κολπικής μαρμαρυγής που εφαρμόζει το Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης «Athens Heart Center» του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών The post Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνής αναγνώριση του Athens Heart Center για την κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής appeared first on Iatropedia.
11:24 08/11/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνής αναγνώριση του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης, Athens Heart Center

Newsit
Τηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή του να παραμένει «πάντα ένα βήμα μπροστά», το Athens Heart Center του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι πλέον το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα, και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη και Αμερική που έχει επιλεχθεί και διαθέτει το σύνολο των νέων τεχνολογιών αναφορικά με την κατάλυση κολπικής μαρμαρυγής (χρήση συστήματος παλμικών ... Περισσότερα To άρθρο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: Διεθνής αναγνώριση του Εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης, Athens Heart Center δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 08/11/2022

Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας μετά τις μαχαιριές στην Νέα Ερυθραία – Πως έγινε το σκηνικό έξω από καντίνα

Newsbeast.gr
Σοβαρά τραύματα στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα έχει ο 58χρονος επιχειρηματίας από τον χώρο του real estate και πρώην σύντροφος εντυπωσιακού μοντέλυο, που γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα μαχαιρώθηκε έξω από καντίνα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο 58χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από δύο νεαρούς άνδρες για ασήμαντη αφορμή, πιθανότατα για τη σειρά προτεραιότητας στην καντίνα. Όπως προέκυψε αρχικά από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, οι δράστες διέφυγαν
21:22 28/10/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: νέες πρωτοποριακές τεχνικές αντιμετώπισης στένωσης στεφανιαίων αρτηριών

Newsbeast.gr
Πρωτοποριακή επέμβαση με στόχο την αντιμετώπιση στένωσης στις στεφανιαίες αρτηρίες, δηλαδή στις αρτηρίες που παρέχουν αίμα στην καρδιά, πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Δρ. Άνταμ Τάλεμπ, Επεμβατικό Καρδιολόγο, Τμήμα Σύμπλοκης Στεφανιαίας Νόσου και Δομικών Καρδιοπαθειών, και την ομάδα του. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ασθενή, η οποία είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε διαδερμική αντικατάσταση βαλβίδας με TAVI (βλ. Εικόνα 1, μπλε στο γράφημα), σε έδαφος υπάρχουσας χειρουργικής βαλβίδας (βλ. Εικόνα 1, κόκκινη στο γράφημα) και με την ταυτόχρονη παρουσία stent στο στέλεχος της αριστερής στεφανιαίας αρτηρίας (chimney stent), (βλ. Εικόνα 1, πορτοκαλί στο γράφημα). Δυο χρόνια μετ
12:28 27/10/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 20η Εθελοντική Αιμοδοσία Εργαζομένων

Newsit
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει την Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Λόγω μειωμένης εθελοντικής προσφοράς και των αυξημένων αναγκών που παρουσιάζονται, η συνεισφορά όλων μας, είναι σημαντική. Για το σκοπό αυτό, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και οι εργαζόμενοί του ... Περισσότερα To άρθρο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 20η Εθελοντική Αιμοδοσία Εργαζομένων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:22 06/09/2022

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών | Τρόφιμα που μας βοηθούν να μειώσουμε τα επίπεδα χοληστερόλης.

in.gr
Γράφει ο Θεόδωρος Κουτράκος, Κλινικός Διαιτολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Διατροφής, Συντονιστής Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
09:02 27/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load