#Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εγκαίνια Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος στη Νέα Μάκρη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η Πολιτική Προστασία ως πρώτη προτεραιότητα

paraskhnio.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε στα εγκαίνια του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος στη Νέα Μάκρη, που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο Πρωθυπουργός εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ευχαρίστησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και προσωπικά τον Ανδρέα Δρακόπουλο, για μία ακόμα σημαντική δωρεά στην Ελληνική Πολιτεία. «Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει Το άρθρο Εγκαίνια Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος στη Νέα Μάκρη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η Πολιτική Προστασία ως πρώτη προτεραιότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:06 30/03/2023

Νέα Μάκρη: Εγκαινιάστηκε παρουσία Μητσοτάκη & Σακελλαροπούλου το Κέντρο Εκπαίδευσης της Πυροσβεστικής

irafina.gr
Παρουσία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης βάσης στη Νέα Μάκρη Αττικής. Ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δωρεές του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το Πυροσβεστικό Σώμα, […]
12:50 30/03/2023

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος :WOW – Women of the World

fosonline.gr
Από την 1η έως τις 3 Απριλίου 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει το πρώτο φεστιβάλ WOW – Women of the World στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το WOW Foundation, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη σε γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα.
12:04 30/03/2023

"Mihalis Kalkanis Group" at Half Note Jazz Club

patrasevents.gr
Τριβωνιανού 17, ΑθήναΠέμπτη, 30 Μάρ 2023 21:30MIHALIS KALKANIS GROUP ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ Half Note Jazz Club 21:30 Ο χαρισματικός κοντραμπασίστας Μιχάλης Καλκάνης την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Half Note Jazz Club! Μαζί με το σχήμα του θα μας παρουσιάσουν μουσικές από το νέο του δίσκο με τίτλο "Emotions" καθώς και άλλες νέες και παλαιότερες μουσικές με τον πάντα φρέσκο και ευρωπαϊκό ήχο που ήδη έχουμε γνωρίσει μέσα από τις ξεχωριστές παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Μικρή Επίδαυρο, το Palm Jazz Festival (SP) και άλλ...
21:20 29/03/2023

Νέο εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων με δωρεά του ΙΣΝ

NewsBomb
Ολοκληρώνεται η προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού PET/CT στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.) με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος…Περισσότερα...
17:36 28/03/2023

ΚΠΙΣΝ: Τραγούδια του Σούμπερτ με θέμα την ελληνική αρχαιότητα

tromaktiko.gr
Το ρεσιτάλ τραγουδιού με τίτλο «Ο ελληνικός Σούμπερτ» θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο διεθνώς διακεκριμένος βαρύτονος Άρης Αργύρης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ τραγουδιού που φέρει τον […] The post ΚΠΙΣΝ: Τραγούδια του Σούμπερτ με θέμα την ελληνική αρχαιότητα appeared first on Tromaktiko.gr.
17:30 28/03/2023

ΙΣΝ: Νέα δωρεά 30 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Zougla
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ως ανοιχτός για όλους, δημόσιος, ποιοτικός, ασφαλής και περιβαλλοντικά βιώσιμος χώρος έχει καταφέρει να..
15:30 28/03/2023

Το ΙΣΝ ανανεώνει την υποστήριξή του προς το ΚΠΙΣΝ με νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων για τα επόμενα 3 χρόνια

Newsbeast.gr
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ως ανοιχτός για όλους, δημόσιος, ποιοτικός, ασφαλής και περιβαλλοντικά βιώσιμος χώρος έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε διεθνή προορισμό, μετρώντας πάνω από 23.800.000 επισκέψεις στα έξι χρόνια λειτουργίας του (βάσει στοιχείων που παρείχε το ΚΠΙΣΝ). Αποτελώντας ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που φέρει την υπογραφή του διεθνούς αρχιτέκτονα Renzo Piano, συνεχίζει διαρκώς να εξελίσσεται, να διευρύνει το έργο του, να αγκαλιάζει τον κόσμο και να αγκαλιάζεται από αυτόν. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο οραματίστηκε και δημιούργησε το ΚΠΙΣΝ, βρίσκεται πλάι του σε κάθε βήμα της πορείας του, και σήμερα -έξι χρόνια μετά την παράδοσή του στη
16:30 27/03/2023

ΙΣΝ:  Νέα δωρεά 30 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος -Τι προβλέπει

Newsit
Έξι χρόνια μετά την παράδοσή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προς το κοινό, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) που οραματίστηκε το έργο, ανανεώνει την υποστήριξή του με  νέα δωρεά ύψους έως €30 εκατομμυρίων ($32 εκατομμυρίων) για τα επόμενα τρία χρόνια. Το ΚΠΙΣΝ ένας ανοιχτός για όλους, δημόσιος, ποιοτικός, ασφαλής και περιβαλλοντικά βιώσιμος χώρος ... Περισσότερα To άρθρο ΙΣΝ:  Νέα δωρεά 30 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος -Τι προβλέπει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:14 27/03/2023

MasterChef: Δεν την γλίτωσε αυτήν την φορά κι αποχώρησε – «Είναι από τις κακές στιγμές»

zappit.gr
Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έφτασε η το συμβούλιο όπου αξιολογήθηκαν τα πιάτα […] The post MasterChef: Δεν την γλίτωσε αυτήν την φορά κι αποχώρησε – «Είναι από τις κακές στιγμές» appeared first on Zappit.
00:10 25/03/2023

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Νέα δωρεά 30 εκατ. ευρώ στο ΚΠΙΣΝ

Newsit
Έξι χρόνια μετά την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες, τον Φεβρουάριο του 2017, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο οραματίστηκε και δημιούργησε το ΚΠΙΣΝ, ανανεώνει την υποστήριξή του με νέα δωρεά ύψους έως 30 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ... Περισσότερα To άρθρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Νέα δωρεά 30 εκατ. ευρώ στο ΚΠΙΣΝ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:16 24/03/2023

MasterChef: Το συμβούλιο «κόλαση» και η συγκινητική αποχώρηση

zappit.gr
Μετά την Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ήρθε η ώρα για το συμβούλιο […] The post MasterChef: Το συμβούλιο «κόλαση» και η συγκινητική αποχώρηση appeared first on Zappit.
15:22 24/03/2023

MasterChef 2023: Το κομπλιμέντο του Πορφύρη στη Γιώτα πλήθυνε τις σπόντες ότι είναι ζευγάρι – «Θα διαλέξω την πιο όμορφη ζαχαροπλάστρια

Newsbeast.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) να υπερτερήσει μαγειρικά έναντι της Μαρίας Ματσούκαρου, κερδίζοντας μια θέση στο φετινό διαγωνισμό και πλέον διεκδικεί και εκείνος τον τίτλο του MasterChef 2023. Τους 17 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πορεία για τη νίκη, περίμενε στην Πέμπτη (23/3) άλλη μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Αντιπύραρχο Λεωνίδα Αντωνόπουλο, υποδέζτηκαν τους επίδοξους MasterChefs στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Έτσι, οι τρεις κριτές καλωσόρισαν τους επίδοξους σεφ και υποδέχτηκαν τον Δημήτρη
01:00 24/03/2023

MasterChef: Ομαδική δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να υπερτερήσει μαγειρικά έναντι της Μαρίας Ματσούκαρου, κερδίζοντας μια θέση στο φετινό διαγωνισμό και πλέον διεκδικεί […] The post MasterChef: Ομαδική δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» appeared first on Zappit.
19:54 23/03/2023

MasterChef 2023 spoiler: Μια ομαδική με στόχο τον Πορφύρη - Έχουμε νικητή στην κακία

ieidiseis.gr
Νέα ομαδική δοκιμασία που βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό κάποιων στο MasterChef 2023.Το MasterChef 2023 απέκτησε έναν ακόμη εισβολέα από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μπέλλος κέρδισε την μονομαχία με την Μαρία Ματσούκαρου και μπήκε στο σπίτι του διαγωνισμού. Επομένως οι 17 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν ακάθεκτοι στην πορεία για τη νίκη, συμμετέχουν σήμερα σε άλλη μια ξεχωριστή Ομαδική Δοκιμασία. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Αντιπύραρχο Λεωνίδα Αντωνόπουλο, υποδέχονται τους επίδοξους MasterChefs στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Εκεί αφού καθοριστούν οι ομάδες, οι μάγειρες πρέπει να μαγειρέ
18:08 23/03/2023

ΚΠΙΣΝ: Webinars για εκπαιδευτικούς με θέμα την αξιοποίηση των σχολικών προγραμμάτων SNFCC Class

monopoli.gr
Το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επικεντρώνεται στην καλύτερη αξιοποίηση του σχολικού προγράμματος «SNFCC Class μάθημα Takis: Ένας Κόσμος σε κίνηση – Εμπνευσμένο από την έκθεση του ΚΠΙΣΝ».
18:16 20/03/2023

Οι Guerilla Girls έρχονται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

tovima
Οι Guerilla Girls στο WOW Women of the World, ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θυλικότητες και non-binary άτομα στο ΚΠΙΣΝ.
16:00 20/03/2023

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ένα φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα

fosonline.gr
Από την 1η έως τις 3 Απριλίου 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει το πρώτο φεστιβάλ WOW – Women of the World στην Ελλάδα.
11:18 18/03/2023

WOW – Women of the World: Nubya Garcia και S.W.I.M. στο ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Nubya Garcia και S.W.I.M. θα εμφανιστούν επί σκηνής στο πλαίσιο του πρώτου φεστιβάλ WOW – Women of the World στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
17:00 16/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load