#Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΚΠΙΣΝ: Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια μυσταγωγική συναυλία στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος

monopoli.gr
Το αριστουργηματικό «Ρέκβιεμ» του Wolfgang Amadeus Mozart, πλαισιωμένο από μερικά από τα πλέον κατανυκτικά έργα της παγκόσμιας μουσικής φιλολογίας, παρουσιάζει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ, τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
17:54 24/04/2024

Παραβάσεις: Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Βιζυηνού στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Ολοκληρώνεται το θεατρικό αναλόγιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον Φάρο, την Κυριακή 28 Απριλίου, με την Άννα Κοκκίνου σε μια σκηνική ανάγνωση του «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού.
15:53 22/04/2024

Κ. Μητσοτάκης: Νέο ταμείο 2 δισ. για την απανθρακοποίηση των ελληνικών νησιών

blueskytv.gr
Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την έναρξη της 9ης Διεθνής Διάσκεψης «Our Ocean Conference», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. “Η αγάπη μας για τη θάλασσα κυλάει στις φλέβες μας, έχει διαμορφώσει την ιστορία και τον πολιτισμό μας, και σήμερα συνεχίζει να μας στηρίζει, να μας θρέφει και να μας δίνει μεγάλη […] Κ. Μητσοτάκης: Νέο ταμείο 2 δισ. για την απανθρακοποίηση των ελληνικών νησιών on BLUE SKY.
10:46 17/04/2024

Κ. Μητσοτάκης στην Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς: Πρωτοπόρος στις ΑΠΕ η Ελλάδα

blueskytv.gr
Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την έναρξη της 9ης Διεθνής Διάσκεψης «Our Ocean Conference», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. “Η αγάπη μας για τη θάλασσα κυλάει στις φλέβες μας, έχει διαμορφώσει την ιστορία και τον πολιτισμό μας, και σήμερα συνεχίζει να μας στηρίζει, να μας θρέφει και να μας δίνει μεγάλη […] Κ. Μητσοτάκης στην Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς: Πρωτοπόρος στις ΑΠΕ η Ελλάδα on BLUE SKY.
22:46 16/04/2024

Διεθνής αναγνώριση για τον Μητσοτακη απο τον Τζον Κέρι επειδη γέμισε την Ελλάδα ανεμογεννήτριες!

olympia.gr
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιείται το 9ο «Our Ocean Conference» στις εργασίες του οποίου σήμερα το απόγευμα μίλησε ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι. Εκεί έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, ενώ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες του για την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και την άψογη […] Διεθνής αναγνώριση για τον Μητσοτακη απο τον Τζον Κέρι επειδη γέμισε την Ελλάδα ανεμογεννήτριες! - olympia
22:28 16/04/2024

Συνέδριο: «Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα»

agrinionews.gr
Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα», που θα διεξαχθεί στον Πύργο Βιβλίων της ΕΒΕ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 12-13.04.2024. Στόχος του συνεδρίου είναι να χαρτογραφήσει τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις συζητήσεις στη νεοελληνική λογοτεχνία σε σχέση με τις διεθνείς λογοτεχνικές και θεωρητικές αναζητήσεις καθώς και το νέο εκδοτικό και ψηφιακό τοπίο, προσελκύοντας ομιλήτριες και ομιλητές από διαφορετικούς χώρους (λογοτέχνες, κριτικούς, μεταφραστές, μελετητές, θεωρητικούς, διευθυντές περιοδικών κ.ά
20:46 02/04/2024

Ανοιξιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους μέσα στη φύση

Newsbeast.gr
«Έστησε ο έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη κι η φύσις ηύρε την καλή και τη γλυκιά της ώρα» έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός. Η άνοιξη και ο Απρίλιος στη Βαμβακού στις πλαγιές του λακωνικού Πάρνωνα, έφτασαν και σας καλούν να απολαύσετε την ολάνθιστη φύση μέσα από ένα πλήθος δραστηριότητων. Περιβαλλοντικά προγράμματα και εικονική πραγματικότητα, ρομποτική και πειράματα, θεατρικό παιχνίδι, φωτογραφία, είναι κάποιες από τις ανοιξιάτικες δριαστηριότητες που υλοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αναβίωση της Βαμβακούς από τη Vamvakou Revival», με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Τέχνη, φύση & παράδοση Η λαογραφία, η φωτογραφία και η μουσική «στήνουν» χορό, το πρώτο Σαβ
09:00 29/03/2024

Η ομιλία του πρωθυπουργού στην επετειακή εκδήλωση του υπ. Εργασίας (βίντεο)

paraskhnio.gr
Στην εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τα δύο χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. https://www.youtube.com/watch?v=SpIQgj_UalY&ab_channel=%CE%9F%CE%A0%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82 Το άρθρο Η ομιλία του πρωθυπουργού στην επετειακή εκδήλωση του υπ. Εργασίας (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:28 13/03/2024

Οι περιβαλλοντικοί στόχοι της 9ης Διάσκεψης για τους Ωκεανούς

tovima
Η Ελλάδα έχει την ξεχωριστή τιμή να φιλοξενήσει την 9η Διάσκεψη για τους Ωκεανούς (9th Our Ocean Conference) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 16 και 17 Απριλίου.
16:00 04/03/2024

WOW: Το διεθνές φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ

instyle.gr
To Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με το WOW Foundation, παρουσιάζει, aπό τις 6 έως τις 8 Απριλίου 2024, για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ «WOW – Women of the World», τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα. Από το 2010, που διοργανώθηκε το πρώτο φεστιβάλ στο Λονδίνο, μέχρι […] The post WOW: Το διεθνές φεστιβάλ για γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ appeared first on InStyle.
12:46 24/02/2024

ΠΙΣ: 18.000 Έλληνες γιατροί στο εξωτερικό - Τεράστιος πλούτος χαμένος

Cnn.gr
Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος HEALTH-IQ που συνδιοργάνωσε το Γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Αθήνα και το υπουργείο Υγείας, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συμμετείχε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου,…Περισσότερα...
16:37 16/02/2024

Εκδήλωση του Υπ. Υγείας και του ΠΟΥ/Ευρώπης για την έναρξη του προγράμματος “Health-IQ”, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

blueskytv.gr
Το Υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) Ευρώπης μέσω του Γραφείου για την Ποιότητα της Φροντίδας και την Ασφάλεια των Ασθενών στην Αθήνα διοργανώνουν απο κοινού την εναρκτήρια εκδήλωση για το πρόγραμμα “Health-IQ”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, 10:00 – 15:00, στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος […] Εκδήλωση του Υπ. Υγείας και του ΠΟΥ/Ευρώπης για την έναρξη του προγράμματος “Health-IQ”, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος on BLUE SKY.
17:46 15/02/2024

Παραβάσεις: Ο Χρήστος Λούλης διαβάζει αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» στο ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Οι «Παραβάσεις/Αναγνώσεις», η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζονται, τον Φεβρουάριο, στον Φάρο, με τον Χρήστο Λούλη σε μια σκηνική ανάγνωση αποσπασμάτων από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου.
15:53 13/02/2024

Περίπατος ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Συνάντηση στην αγορά ΚΠΣΝ την Κυριακή

sinidisi.gr
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, το ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? | Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Stavros Niarchos Foundation Cultural Center  προσκαλούν σε συμβολικό περίπατο ευαισθητοποίησης περιμετρικά του ΚΠΙΣΝ, δίνοντας ένα...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Περίπατος ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: Συνάντηση στην αγορά ΚΠΣΝ την Κυριακή
10:09 04/02/2024

Η σημασία της φυσικής δραστηριότητας στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο

logiastarata.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου το  Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), διοργανώνει, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ανοικτή συζήτηση με σκοπό να τονίσει τα οφέλη της θεραπευτικής άσκησης για τους καρκινοπαθείς.   H διεπιστημονική ομάδα του Sports Excellence με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Χειρουργικής, Ορθοπαιδικής […] The post Η σημασία της φυσικής δραστηριότητας στη φροντίδα των ασθενών με καρκίνο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
17:00 27/01/2024

Δύο τροχαία ατυχήματα σε Μεσογείων και Συγγρού

filathlos.gr
Δύο τροχαία ατυχήματα σε Μεσογείων και Συγγρού 27/01/2024 Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα το πρώτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μεσογείων λίγο μετά τη διασταύρωση με Κατεχάκη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Παρά τις προσπάθειες του να φρενάρει το αυτοκίνητο έκανε τετακέ στον δρόμο και έπεσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και είναι ευτύχημα που εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο δίπλα του. Το άλλο τροχαίο σημειώθηκε επίσης τα ξημερώματα, αυτή τη φορ
10:46 27/01/2024

Εκδήλωση για τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας στους ασθενείς με καρκίνο

iatropedia.gr
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  The post Εκδήλωση για τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας στους ασθενείς με καρκίνο appeared first on Iatropedia.
11:09 19/01/2024

Microcosmos: Jan Van & Fotis Siotas στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Η σειρά συναυλιών Microcosmos του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιεί φέτος ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, που κινείται πέρα από ταμπέλες και είδη, με πρωταγωνιστές μουσικούς που σε όλη την πορεία τους εξερευνούν τις απεριόριστες δυνατότητες του ήχου.
11:53 11/01/2024

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στους «Δεσμώτες του Φαλήρου»

blueskytv.gr
Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη παρακολούθησε τις εργασίες συντήρησης του ευρήματος των «Δεσμωτών του Φαλήρου», που εκτελεί συστηματικά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων. Πρόκειται για το εύρημα των 78 αλυσοδεμένων ανθρωπίνων σκελετών, που αποκαλύφθηκαν, το 2016, στο πλαίσιο σωστικής ανασκαφής στην Εσπλανάδα του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». ​ Το εύρημα χρονολογείται στο β΄ […] Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στους «Δεσμώτες του Φαλήρου» on BLUE SKY.
14:46 10/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load