#Ιρίνα Σάικ

To σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ ένιωθε ότι «γεννήθηκε σε λάθος σώμα»

in.gr
«Μισούσα το γεγονός ότι ήμουν κορίτσι», εξομολογείται το μοντέλο.
17:00 11/11/2023

Ιρίνα Σάικ – Τομ Μπρέιντι: Χώρισαν μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο και αυτός είναι ο λόγος

tlife.gr
Η Ιρίνα Σάικ και ο Τομ Μπρέιντι μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο αποφάσισαν να τραβήξουν οριστικά To άρθρο Ιρίνα Σάικ – Τομ Μπρέιντι: Χώρισαν μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο και αυτός είναι ο λόγος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 23/10/2023

Ιρίνα Σάικ: Με μώλωπες στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου – Βίντεο και φωτογραφίες

empisteutiko.gr
Το 37χρονο supermodel άνοιξε σόου μόδας με μαυρισμένο μάτι Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο και φωτογραφίες της Ιρίνα Σάικ σε σόου μόδας που συμμετείχε. Η 37χρονη Ρωσίδα περπάτησε στην εναρκτήρια πασαρέλα της επίδειξης «Mowalola SS24» για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με μαυρισμένο μάτι. Φορώντας ένα μακρύ εξώπλατο ασημί φόρεμα με το logo της σχεδιάστριας, Mowalola Ogunlesi, το μοντέλο εμφανίστηκε με μώλωπα […] The post Ιρίνα Σάικ: Με μώλωπες στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου – Βίντεο και φωτογραφίες appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 16/09/2023

Τομ Μπρέιντι: Δεν βγαίνει μόνο την Ιρίνα Σάικ

ProtoThema.gr
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην της Ζιζέλ φλερτάρει και με άλλες γυναίκες
14:00 16/09/2023

Ιρίνα Σάικ: Ποζάρει topless στην παραλία και «ρίχνει» το Instagram

tlife.gr
Η Ιρίνα Σάικ μας έχει συνηθίσει στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αυτή τη φορά όμως, τους άφησε όλους To άρθρο Ιρίνα Σάικ: Ποζάρει topless στην παραλία και «ρίχνει» το Instagram δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 28/08/2023

Τομ Μπρέιντι - Ιρίνα Σάικ: Απόλαυσαν ένα ρομαντικό 48ωρο στο Λονδίνο

ProtoThema.gr
Ο σταρ του NFL και το σούπερ μόντελ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά στα τέλη του μήνα
13:00 16/08/2023

Ζιζέλ: Η αντίδρασή της για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Τομ Μπρέιντι με την Ιρίνα Σάικ

Gazzetta
Ο πρώην της δείχνει πως κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με το διάσημο μοντέλο
23:00 24/07/2023

Τομ Μπρέιντι: Τον φλέρταρε η Ιρίνα Σάικ και εκείνος την απέρριψε

tromaktiko.gr
Η Ιρίνα Σάικ φλέρταρε τον Τομ Μπρέιντι αλλά εκείνος την απέρριψε Η Ιρίνα Σάικ συγκέντρωσε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα πάνω της. Παρά την επανασύνδεσή της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, νέο δημοσιεύματα θέλουν το supermodel, να επιδιώκει νέο ειδύλλιο, με τον Τομ Μπρέιντι. Δημοσίευμα της Page Six, γράφει πως η Σάικ έχει στρέψει το […] The post Τομ Μπρέιντι: Τον φλέρταρε η Ιρίνα Σάικ και εκείνος την απέρριψε appeared first on Tromaktiko.gr.
10:46 10/06/2023

Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες

koolnews.gr
Η Ζάιρα Νάρα, μοντέλο, παρουσιάστρια, influencer και επιχειρηματίας από την Αργεντινή, κατάφερε να αναστατώσει τις Κέννες στο φεστιβάλ κινηματογράφου του 2023. Η Ζάιρα, αδερφή της Γουάντα Νάρα, αποφάσισε να αντιγράψει την εμφάνιση που είχε κάνει η Irina Shayk, βγαίνοντας στους δρόμους μόνο με τα εσώρουχα και ένα σιθρού πάνω της. Η τολμηρή αυτή κίνηση της […] The post Ζάιρα Νάρα – Κόπιαρε την Ιρίνα Σάικ χωρίς σουτιέν και διέλυσε τις Κάννες appeared first on Koolnews.gr.
11:04 28/05/2023

Κάννες 2023: Η hot εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ στο κόκκινο χαλί – Ποιον οίκο μόδας επέλεξε

okmag.gr
Aπό την Τρίτη 16 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου ο παλμός της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας χτυπάει στην Κυανή Ακτή. Την αφίσα του φετινού Φεστιβάλ των Καννών κοσμεί η ασπρόμαυρη φωτογραφία της Κατρίν Ντενέβ στην παραλία Παμπλόν της Κυανής Ακτής από την ταινία της «Η υποταγή» (1968). Στο κόκκινο χαλί του Palais de festivals παρελαύνουν […] The post Κάννες 2023: Η hot εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ στο κόκκινο χαλί – Ποιον οίκο μόδας επέλεξε appeared first on OK! Magazine.
12:30 27/05/2023

Η άκρως τολμηρή εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ στο Φεστιβάλ Καννών με τα εσώρουχα

pagenews.gr
Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Firebrand-Le Jeu De La Reine»
16:28 23/05/2023

Ιρίνα Σάικ: Η σέξι εμφάνιση στις Κάννες με... εσώρουχα

NewsBomb
Φεστιβάλ των Καννών: Η Ιρίνα Σάικ δεν έχει σταματήσει τις σέξι εμφανίσεις από τη στιγμή που πήγε στις ΚάννεςΠερισσότερα...
10:42 23/05/2023

Κάννες 2023: Η Ιρίνα Σάικ είχε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Δείτε φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Αν και σχεδόν άβαφο, το supermodel εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της ταινίας «Firebrand (Le Jeu De La Reine)»
13:46 22/05/2023

Κάννες 2023: Τα looks που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί

okmag.gr
Τι φεστιβάλ των Καννών συνεχίζει να μαγνητίζει τους σταρ όλου του πλανήτη. Το σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε παρέλαση αστεριών. Aπό τια πιο λαμπερές; παρουσίες ήταν το ζευγάρι Αλίσια Βικάντερ και Μάικλ Φασμπέντερ. Το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Firebrand. Η Τζίτζι Χαντίν αλλά και η Ιρίνα Σάικ έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα […] The post Κάννες 2023: Τα looks που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί appeared first on OK! Magazine.
08:30 22/05/2023

Ατόπημα αλλά και πρόταση το look της Ιρίνα Σάικ μετά το Met Gala

thebest.gr
Πολυσυζητήθηκε η παρουσία της 38χρονης ρωσίδας καλλονής Ιρίνα Σαικ στη διάρκεια του Met Gala αλλά και μετά στο party time.
12:14 03/05/2023

Ιρίνα Σέικ: Τώρα και σε κολάζ. Δύο μέτρα που να μπει σε μία φωτογραφία; Ένωσε τα κομμάτια και νιώσε τη χαρά

koolnews.gr
Επειδή είναι δύσκολο να χωρέσεις την Ιρίνα Σάικ σε φωτογραφία είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Έτσι λοιπόν μπήκε η μισή στην αριστερή σελίδα και η υπόλοιπη μισή στην δεξιά. Στο πρώτο βλέπουμε το κορμί της σκυμμένο από τη μέση και πάνω με το βλέμμα της να υποτάσσει και στο δεύτερο βλέπουμε τα γυμνά της οπίσθια […]
17:18 25/04/2023

Coachella 2023: Η σούπερ σέξι εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ με μαύρο μπικίνι και platform μπότες

ProtoThema.gr
Την Τετάρτη, η Iρίνα μοιράστηκε την τελευταία της εμφάνιση παρουσιάζοντας διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram.
15:32 21/04/2023

Τζίτζι Χαντίντ: Η ανάρτηση «καρφί» στον Ντι Κάπριο

thebest.gr
Μία έμμεση απάντηση φάνηκε πως θέλει να δώσει το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, στις φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Ιρίνα Σάικ να έχουν ένα ειδύλλιο, μετά την κοινή τους εμφάνιση στο φεστιβάλ Coachella.
18:32 20/04/2023

Το σχόλιο της Τζίτζι Χαντίντ για τις φήμες που θέλουν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ

Newsbeast.gr
Το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες συμβουλές για ραντεβού μέσω των Instagram Stories της. Ξένα tabloids αναφέρουν πως ίσως ήταν και ένας έμμεσος τρόπος να απαντήσει στις φήμες που θέλουν ζευγάρι τον βραβευμένο ηθοποιό Λεονάρντο ντι Κάπριο με το supermodel Ιρίνα Σάικ. Η Χαντίντ μοιράστηκε μία φωτογραφία της 87χρονης June, η οποία κρατά μία πινακίδα και δίνει μια συμβουλή για ραντεβού, με τη φράση: «Μην το κάνεις». Η χιουμοριστική ανάρτηση του μοντέλου έρχεται μετά την εμφάνιση του ηθοποιού με την Ιρίνα Σάικ στο μουσικό φεστιβάλ Coachella το Σαββατοκύριακο. Οι δυo τους διασκέδασαν στο Neon Carnival το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή βρέθηκαν στην συναυλία του ράπερ Fra
13:10 20/04/2023

Η Ιρίνα Σάικ ποζάρει με μπικίνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια και… ανεβάζει τη θερμοκρασία

Newsbeast.gr
Λίγες μέρες αφού σχολιάστηκε για την εμφάνισή της στο Coachella μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ιρίνα Σάικ επέστρεψε στο Instragram με νέα αποκαλυπτική εμφάνιση. Η Ιρίνα Σάικ απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το Page Six, έδειχναν να είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους και να χαμογελούν συχνά, ο ένας στον άλλο. Έτσι φούντωσαν οι φήμες ότι ο σταρ του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» βγαίνει με το γνωστό μοντέλο. Το supermodel «ξαναχτύπησε» και έκανε μία καλοκαιρινή ανάρτηση μέσα από το προφίλ του, ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι μαγιό και ψηλοτάκουνα σκούρα μποτάκια. Το μαγιό που φορά δένει στην περιοχή της κοιλιάς, αποκαλύπτοντας
12:40 20/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load