#ΚΑΕ Άρης

Ναύαρχος Βότσης: Διπλό στα Λαγυνά και παραμονή στη National League 2!

pressaris.gr
Η αναπτυξιακή ομάδα της ΚΑΕ Άρης, Ναύαρχος Βότσης, κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Λαγυνών με 67-74 και πέτυχε την παραμονή της στη National League 2, με 2-0 νίκες. Η ομάδα του Ανδρέα Κεσαπίδη, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από αθλητές ηλικίας 18 ετών και κάτω, πέτυχε κάτι που λίγοι περίμεναν στο ξεκίνημα της σεζόν. Απόψε, πήρε […] The post Ναύαρχος Βότσης: Διπλό στα Λαγυνά και παραμονή στη National League 2! appeared first on pressaris.gr.
01:10 24/04/2024

ΚΑΕ Άρης: “Με τον Κολοσσό θα θυμηθούμε, τι εστί γεμάτο «Nick Galis Hall»! “

pressaris.gr
Ο Άρης επιστρέφει στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό, μετά από αρκετό καιρό στο «Nick Galis Hall» και η ΚΑΕ ζητά από τον κόσμο της ομάδας να θυμηθεί και να θυμήσει σε όλους πως είναι το γεμάτο γήπεδο. Η ανάρτηση της ΚΑΕ: “Το ερχόμενο Σάββατο (20/04) επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη […] The post ΚΑΕ Άρης: “Με τον Κολοσσό θα θυμηθούμε, τι εστί γεμάτο «Nick Galis Hall»! “ appeared first on pressaris.gr.
12:09 15/04/2024

Το photostory της τελευταίας προπόνησης του Άρη ενόψει Περιστερίου (photos)

pressaris.gr
Ο Άρης ταξίδεψε σήμερα το πρωί αεροπορικώς για την Αθήνα όπου αύριο θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν στην πρωτεύουσα την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα, ενώ η ΚΑΕ Άρης ανέβασε στα social media φωτογραφίες από αυτή την τελευταία προπόνηση. The post Το photostory της τελευταίας προπόνησης του Άρη ενόψει Περιστερίου (photos) appeared first on pressaris.gr.
17:09 12/04/2024

Άρης: Σημαντική επιστροφή ενόψει!

thessports.gr
Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι συνεχίζει ο Άρης με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και να έχει ελπίδες για να βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης: Ο Άρης Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον προσεχή αγώνα με […]
21:53 10/04/2024

ΚΑΕ Άρης: “Πολύχρονος, χρυσοδάκτυλε!” (photo)

pressaris.gr
Ο σπουδαίος Χάρης Παπαγεωργίου έχει σήμερα τα γενέθλια του και η ΚΑΕ Άρης του ευχήθηκε χρόνια πολλά. Η ανάρτηση της ΚΑΕ: ”Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea και θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, Χάρης Παπαγεωργίου, έχει σήμερα (26/03) τα γενέθλιά του. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές επιτυχίες με την […] The post ΚΑΕ Άρης: “Πολύχρονος, χρυσοδάκτυλε!” (photo) appeared first on pressaris.gr.
17:09 26/03/2024

Κοινό κάλεσμα για τη γιορτή του Άρη!

thessports.gr
Με κοινή τους ανακοίνωση ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ Άρης και η ΚΑΕ Άρης καλούν τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή της Δευτέρας για τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής των κιτρίνων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει 110 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει όπως αρμόζει στο μεγαλείο και την ιστορία του. […]
14:53 22/03/2024

Mποχωρίδης και Χάρελ στο «προσκήνιο» της αφίσας (photo)

pressaris.gr
Τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Ρόνι Χάρελ επέλεξε η ΚΑΕ Άρης για να κοσμούν την αφίσα του σημερινού αγώνα, κόντρα στο Περιστέρι. The post Mποχωρίδης και Χάρελ στο «προσκήνιο» της αφίσας (photo) appeared first on pressaris.gr.
14:09 16/03/2024

Αποθέωση στο ξενοδοχείο για την αποστολή του Άρη (vid!)

thessports.gr
Αποθέωση για την αποστολή πριν πάει στο γήπεδο με τον κόσμο να ζητάει τη νίκη με την Προμετέι.   Με την ΚΑΕ Άρης να μην χάνει την ευκαιρία να αποτυπώσει το τρομερό αυτό στιγμιότυπο.   Δείτε το βίντεο παρακάτω:    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. […]
17:53 06/03/2024

Gameday με πρωταγωνιστή τον κόσμο (photo)

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης επέλεξε μια φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον κόσμο για αφίσα του σημερινού νοκ άουτ παιχνιδιού με την Προμετέι, στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους, που ταξίδεψε στη Λετονία.. Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ: The post Gameday με πρωταγωνιστή τον κόσμο (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:09 06/03/2024

Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κατσίβελης

pressaris.gr
Ο Δημήτρης Κατσίβελης αποχώρησε από το παρκέ στα μέσα της δεύτερης περιόδου, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και πόνο στο γόνατο του. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης, ο παίκτης μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.   The post Στο νοσοκομείο για μαγνητική ο Κατσίβελης appeared first on pressaris.gr.
19:09 02/03/2024

Στον Άρη ο Έρικ Ριντ

filathlos.gr
Στον Άρη ο Έρικ Ριντ 01/03/2024 Την απόκτηση του 23χρονου Αμερικανού γκαρντ Έρικ Ριντ, γνωστοποίησε σήμερα η ΚΑΕ Άρης. Ο μπασκετμπολίστας δεσμεύτηκε με συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και επιλέχθηκε να καλύψει το κενό στο ρόστερ , για όσο είναι αυτός τραυματίας, του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Ριντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» για το Eurocup.    Για τη μεταγραφή του οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:  «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την απόκτηση του Eric Reed JR για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Ο Eric Reed JR γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 2000 στο Baton Rouge της Louisiana και με ύψος 1.85μ. αγωνίζεται στι
18:46 01/03/2024

Αυτοκράτορας Άρης: Μια οικογένεια και εκτός παρκέ

pressaris.gr
Ο μπασκετικός Αυτοκράτορας Άρης είναι μία οικογένεια κι αυτό ισχύει και εκτός παρκέ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης: “Το βράδυ της Τρίτης (27/02), ο εκ των νομικών συμβούλων της ΚΑΕ, αλλά και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιώργος Γιαννόπουλος, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν τόσο για τη Stoiximan […] The post Αυτοκράτορας Άρης: Μια οικογένεια και εκτός παρκέ appeared first on pressaris.gr.
11:09 28/02/2024

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τσάρτερ του Αυτοκράτορα

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης πριν λίγες ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι συμμετοχές για την πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Προμετέι την Τετάρτη 06/03 (19:00), για τα play-offs του BKT EuroCup. Απομένουν δυο βδομάδες μέχρι το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρόσφατα στην ανακοίνωση της είχε αναφέρειι χαρακτηριστικά: Ενημερώνουμε ότι η […] The post Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τσάρτερ του Αυτοκράτορα appeared first on pressaris.gr.
11:09 21/02/2024

Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video)

pressaris.gr
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βασίλης Τολιόπουλος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ της ΚΑΕ Άρης, ενόψει του αγώνα της 6ης Μαρτίου με την Προμετέι. Δείτε το video που ανέβασε η ΚΑΕ Άρης στα social media: The post Μποχωρίδης και Τολιόπουλος καλούν τον κόσμο του Άρη να δηλώσει συμμετοχή στο τσάρτερ για Λετονία (video) appeared first on pressaris.gr.
11:09 19/02/2024

Άρης: Πρόστιμο για το ματς με τον ΠΑΟΚ

fosonline.gr
Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Άρης για την αναμέτρηση της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.
16:46 15/02/2024

ΚΑΕ Άρης: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας”

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης συνεχάρη τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Λευτέρη Μποχωρίδη για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα, ενόψει του πρώτου «παραθύρου» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Η ανάρτηση της ΚΑΕ: “Ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, για το πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών του […] The post ΚΑΕ Άρης: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μας” appeared first on pressaris.gr.
15:09 13/02/2024

Επική ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης: “Από πότε χιονίζει σε κλειστά γήπεδα;” (photos)

pressaris.gr
Επική ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο… Όπως αναφέρει: “Από πότε χιονίζει σε κλειστά γήπεδα; – Από τότε που ο ΑΡΗΣ παίζει στο «Nick Galis Hall»… Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο γι΄ αυτά που ζήσαμε το τελευταίο πενθήμερο. Τα καλύτερα έρχονται…”. The post Επική ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης: “Από πότε χιονίζει σε κλειστά γήπεδα;” (photos) appeared first on pressaris.gr.
21:09 11/02/2024

Το συγκινητικό βίντεο με τον Βαλάντη και το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης (video)

pressaris.gr
Μέσα από συντονισμένες προσπάθειες της ΚΑΕ και ανθρώπων, ο μικρός Βαλάντης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παλέ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Άρη. The post Το συγκινητικό βίντεο με τον Βαλάντη και το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης (video) appeared first on pressaris.gr.
12:09 08/02/2024

To photostory με μήνυμα: “Είναι διαφορετικά κάτω από αυτά τα φώτα” (photos)

pressaris.gr
To photostory της ΚΑΕ Άρης είχε ξεχωριστό μήνυμα… “Είναι διαφορετικά κάτω από αυτά τα φώτα”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ: The post To photostory με μήνυμα: “Είναι διαφορετικά κάτω από αυτά τα φώτα” (photos) appeared first on pressaris.gr.
23:09 07/02/2024

Σε πρώτο πλάνο η φανέλα του Άρη για το αποψινό ματς με την Τρέντο (photo)

pressaris.gr
Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε την αφίσα του αγώνα με αντίπαλο την Τρέντο, με φανέλα και το δάχτυλο στραμμένο στο σήμα της διοργάνωσης. The post Σε πρώτο πλάνο η φανέλα του Άρη για το αποψινό ματς με την Τρέντο (photo) appeared first on pressaris.gr.
12:09 07/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load