#Βλάσσης Μπονάτσος

Δημήτρης Πιατάς: "Όταν πέθανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, το αισθάνθηκα"

patrasevents.gr
"Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής, λείπει ταξίδι και θα ξανάρθει"
07:53 01/12/2023

Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, το αισθάνθηκα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε ο Δημήτρης Πιατάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αποχή […] The post Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, το αισθάνθηκα» appeared first on Zappit.
11:00 29/11/2023

Πωλίνα: Tι αποκάλυψε για τη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος

okmag.gr
H Πωλίνα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην φάρσα που της έκανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, τη δεκαετία του ’90. «Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση, Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του». «Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον […] The post Πωλίνα: Tι αποκάλυψε για τη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος appeared first on OK! Magazine.
16:28 21/03/2023

Ο αμετανόητος ροκάς, χίπης, «αιώνιος έφηβος» Βλάσσης Μπονάτσος δεν άντεχε αυτό που ζούσε: Η ιστορία του (vids)

Gazzetta
Σαν σήμερα το 2004 «έφυγε» από τη ζωή ένας χίπης, αμετανόητος ροκάς, πολυταλάντος, με πάθη και λάθη, «αιώνιος έφηβος», σόουμαν, τραγουδιστής, ηθοποιός… μοναδικός! Ο Βλάσσης Μπονάτσος.
09:02 14/10/2022

Γιάννης Γκελντής: Η τηλεόραση σε πετάει σα στημένη λεμονόκουπα όταν πέφτουν τα νούμερα

Newsbeast.gr
Για την πορεία του στην τηλεόραση που «σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα όταν πέφτουν τα νούμερα» και έναν άγνωστο καυγά ανάμεσα στον Βλάσση Μπονάτσο και τον Ηλία Μαμαλάκη, μίλησε ο σεφ Γιάννης Γκελντής. «Είμαι 17 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Ξεκίνησα με τη Ρούλα Κορομηλά, μετά Ελένη Μενεγάκη κλπ» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day. Στη συνέχεια αποκαλύπτει το παρασκήνιο του καυγά του Βλάσση Μπονάτσου με τον Ηλία Μαμαλάκη: «Είχαμε πάει στην εκπομπή του Βλάσση Μπονάτσου όλοι οι μάγειρες που ήμασταν στην “Κουζίνα ολοταχώς” να τραγουδήσουμε “Όταν θα πάω κυρά μου στα παζάρι”. Αλλά δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και μιας κόντρας μεταξύ του Ηλία και του Βλάσση, που δεν έχε
13:00 11/10/2022

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι Απαράδεκτοι, ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Πέτρος Φιλιππίδης

zappit.gr
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον […] The post Δήμητρα Παπαδοπούλου: Οι Απαράδεκτοι, ο Βλάσσης Μπονάτσος και ο Πέτρος Φιλιππίδης appeared first on Zappit.
14:52 20/09/2022

Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν

Newside.gr
Η Ζένια Μπονάτσου είναι ένα νέο κορίτσι που προέρχεται από μια οικογένεια με “βαρύ” όνομα στο χώρο του θεάματος, αφού πατέρας της είναι ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος και γιαγιά της η επίσης αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη. Ωστόσο η 23χρονη Ζένια, απέδειξε αρκετές φορές το ταλέντο της και τελευταία στο J2US, όπου την είδαμε στο πλευρό του […] The post Ζένια Μπονάτσου: Νοσταλγεί τον πατέρα της! Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Βλάσση που συγκινούν appeared first on NewSide.gr.
18:36 26/07/2022

Βλάσσης Μπονάτσος πριν 22 χρόνια: Το δημόσιο σύστημα υγείας ειναι κουρελέ, αν δεν εισαι πλούσιος ή διάσημος σε αφήνουν να πεθάνεις

olympia.gr
Όποιος δεν είναι πλούσιος ή γνωστός όχι επώνυμος ή ανώνυμος γιατί όλοι είμαστε επώνυμοι, μπορεί να πεθάνει ήρεμος σ αυτή τη χώρα. Και εννοώ το δημόσιο σύστημα υγείας το οποίο είναι όλο κουρελέ, και σας το λέω υπεύθυνα. Το δημόσιο σύστημα υγείας είναι κουρελέ! Όποιος δεν είναι πλούσιος ή γνωστός όχι επώνυμος ή ανώνυμος γιατί […] Βλάσσης Μπονάτσος πριν 22 χρόνια: Το δημόσιο σύστημα υγείας ειναι κουρελέ, αν δεν εισαι πλούσιος ή διάσημος σε αφήνουν να πεθάνεις - olympia
10:32 16/07/2022

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βλάσσης Μπονάτσος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους από τον Ηλία Ψινάκη

tlife.gr
Μια αποκάλυψη για το πώς χώρισαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έκανε ο Ηλίας To άρθρο Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βλάσσης Μπονάτσος: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους από τον Ηλία Ψινάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:38 29/06/2022

Οι Απαράδεκτοι: Το twitter συγκινήθηκε γι’ άλλη μια φορά με τον Βλάσση Μπονάτσου – «Πόσο μας λείπεις ρε μπαγάσα!»

Newsbeast.gr
Ακόμα μια Παρασκευή, το Mega πρόβαλλε επεισόδιο της θρυλικής σειράς των Απαράδεκτων και γρήγορα το αντίστοιχο hashtag ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του twitter. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, έδωσαν γι’ άλλο ένα βράδυ ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό. Στο αποψινό επεισόδιο ο Σπύρος ετοιμάζεται να απατήσει τη Δήμητρα με την Ελένη (Ελένη Φιλίνη) και ο Βλάσσης αναλαμβάνει να κάνει τον κατάσκοπο  μεταμφιεσμένος σε γυναίκα μπαργούμαν. Η μεταμφίεση του Βλάσση έκανε το twitter να συγκινηθεί και να τονίσει πόσο του λείπει ο Βλάσσης Μπονάτσος.
23:40 20/05/2022

Ρετρό κλικ: Βουγιουκλάκη και Μπονάτσος στην αρχή του έρωτά τους, το 1982 - Ποζάρουν αγκαλιασμένοι

thetoc.gr
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος υπήρξαν ζευγάρι τη δεκαετία του 1980 και οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που έμεινε στην ιστορία.
09:26 06/04/2022

Throwback παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οταν ο Βλάσσης Μπονάτσος συνάντησε την Αλίκη στα "Αλλα Κόλπα" το 1995 [εικόνες]

thetoc.gr
Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1996, ο Βλάσσης Μπονάτσος υποδέχθηκε στο τηλεοπτικό πλατό της αξέχαστης εκπομπής "Αλλα κόλπα", την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
09:46 31/12/2021

«Οι Απαράδεκτοι»: Επέστρεψαν 30 χρόνια μετά και το Twitter πήρε «φωτιά»

pronews.gr
«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και λατρεύτηκε από το κοινό επέστρεψε και το twitter πήρε «φωτιά»! Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις. Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επέστρεψε με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες
21:36 24/12/2021

Απαράδεκτοι: Ποια είναι η θρυλική σειρά που άφησε εποχή

ieidiseis.gr
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βλάσσης Μπονάτσος, η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης επιστρέφουν 30 χρόνια μετά σε ένα αυθεντικά «απαράδεκτο» χριστουγεννιάτικο επεισόδιο.Τριάντα χρόνια μετά η μυθική παρέα των «Απαράδεκτων» που μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 μέσα από τη συχνότητα του Mega, επιστρέφει στις οθόνες μας. Η σειρά που ανέτρεψε τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης με την ανυπόκριτα αυθάδη γλώσσα της και τον τρόπο της να περιγελά τα ταμπού και τις «ιερές αγελάδες» της μετα-μεταπολιτευτικής Ελλάδας κάνει comeback την παραμονή των Χριστουγέννων για να μας καταπλήξει με την φρεσκάδα της και το ακομπλεξάριστο χιούμορ της. Η γένν
10:18 24/12/2021

Idols: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο – «Τον έπνιγε η δέσμευση και του άρεσε να την υπερβαίνει»

Newsbeast.gr
Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ο «πρωταγωνιστής» στο αφιέρωμα το οποίο παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Idols» το βράδυ της Παρασκευής (26/11) στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Οι «Απαράδεκτοι» μίλησαν για τον αγαπημένο τους Βλάση και τα λόγια τους συγκίνησαν. Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος βρέθηκαν απέναντι από τον Σάκη Ρουβά και θυμήθηκαν το «χαρισματικό πλάσμα». «Δεν ξέρω από που μπορεί να προερχόταν αυτό το χάρισμα του. Ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα. Σου θύμιζε το παιδί που έχει ένα σπίτι ωραίο, προστατευμένο με μια οικογένεια και πηδάει την μάντρα. Για να πάει έξω, για να κάνει τις αλητείες του αλλά το σπίτι υπάρχει» ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η δημιουργός της πε
22:40 26/11/2021

Βλάσσης Μπονάτσος: Οι «Απαράδεκτοι» συγκινούν για τον Βλάσση τους

zappit.gr
Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πρωταγωνιστής στο νέο αφιέρωμα που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο Idols το βράδυ της Παρασκευής στην […] The post Βλάσσης Μπονάτσος: Οι «Απαράδεκτοι» συγκινούν για τον Βλάσση τους appeared first on Zappit.
21:58 26/11/2021

Σπάνια συνέντευξη της Μάρθας Κουτουμάνου – Ο Βλάσσης Μπονάτσος έβγαζε αθωότητα και ευθύτητα

in.gr
Η Μάρθα Κουτουμάνου μιλάει για την σχέση της με τον Βλάσση Μπονάτσο
15:44 26/11/2021

Μάρθα Κουτουμάνου: Ο Βλάσσης Μπονάτσος, η γνωριμία και ο φλογερός έρωτας σε μία κατάθεση ψυχής

tlife.gr
Η Μάρθα Κουτουμάνου μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο σε μία σπάνια εξομολόγηση, 17 χρόνια μετά τον To άρθρο Μάρθα Κουτουμάνου: Ο Βλάσσης Μπονάτσος, η γνωριμία και ο φλογερός έρωτας σε μία κατάθεση ψυχής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:56 26/11/2021

Ο Βλάσσης Μπονάτσος είχε προβλέψει τον θάνατό του… (φωτό & βίντεο)

irafina.gr
Σαν σήμερα το 2004 «έφυγε» από τη ζωή ένας χίπης, αμετανόητος ροκάς, πολυταλάντος, με πάθη και λάθη, «αιώνιος έφηβος», σόουμαν, τραγουδιστής, ηθοποιός… μοναδικός! Ο Βλάσσης Μπονάτσος. «Μαζεύεται πλήθος χαρούμενες φάτσες εκεί που ο Γαρύφαλλος λέει Τους λέει τα δικά του και σαν τελειώσει ο κόσμος γελάει ή κλαίει Σχολείο βιβλία αρχαία ιστορία γι’ αυτόν είναι […]
11:22 14/10/2021

Βλάσσης Μπονάτσος: Σαν σήμερα ο αιφνίδιος θάνατος του «αιώνιου έφηβου»

sportime.gr
Πριν από 17 χρόνια ο αγαπητός στο Ελληνικό κοινό Βλάσσης Μπονάτσος θα αφήσει την τελευταία του πνοή λόγω αυτοάνοσου νοσήματος ο οποίο δεν γνώριζε. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.
05:50 14/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load