#Κάια Γκέρμπερ

Κάια Γκέρμπερ – Σίντι Κρόφορντ σε καυτό ραντεβού: Με ρούχα της δεκαετίας του 70 και οι φήμες οργιάζουν οτι..

koolnews.gr
Η Κάια Γκέρμπερ, 22 ετών, ακολούθησε τα χνάρια της διάσημης μητέρας της, Σίντι Κρόφορντ, στον κόσμο της μόδας και τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της και στην υποκριτική. Η καλλονή του μόντελινγκ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram την Τετάρτη, στην οποία ποζάρει με την 58χρονη μητέρα της, και οι δύο ντυμένες με […] The post Κάια Γκέρμπερ – Σίντι Κρόφορντ σε καυτό ραντεβού: Με ρούχα της δεκαετίας του 70 και οι φήμες οργιάζουν οτι.. appeared first on Koolnews.gr.
01:58 13/03/2024

Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween

okmag.gr
Mπορεί το Ηalloween να πέρασε αλλά ο απόηχος είναι εδώ. Το ίδιο και οι εμφανίσεις των σταρ. Το κορυφαίο μοντέλο των ’90s Σίντι Κρόφορντ μεταμφιέστηκε σε Ολίβια Νιούτον Τζον και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ σε Τζον Τραβόλτα από την ταινία Grease. Μαζί τους ήταν και ο 24χρονος γιος τους Πρίσλεϊ ντυμένος Χάντερ Τόμσον, ένας […] The post Σίντι Κρόφορντ – Κάια Γκέρμπερ: Οι σέξι μεταμφιέσεις μητέρας και κόρης για το Halloween appeared first on OK! Magazine.
20:58 03/11/2023

Ελίζαμπεθ Μος, Κέιτ Χάντσον και Κάια Γκέρμπερ στο "Shell"

sofokleousin.gr
Ελίζαμπεθ Μος, Κέιτ Χάντσον και Κάια Γκέρμπερ στο "Shell"aniaka Mon, 08/05/2023 - 15:08
15:12 08/05/2023

Ελίζαμπεθ Μος, Κέιτ Χάντσον και Κάια Γκέρμπερ συμπρωταγωνιστούν στο θρίλερ «Shell»

matrix24.gr
Η Ελίζαμπεθ Μος, η Κέιτ Χάντσον και η Κάια Γκέρμπερ έχουν επιλεγεί για να πρωταγωνιστήσουν στο ψυχολογικό θρίλερ «Shell».
11:24 07/05/2023

H άφθονη γύμνια δεν επισκίασε το πιο ακαταμάχητο ζευγάρι στο Vanity Fair After Party

thebest.gr
Εκείνος 31, εκείνη 21, γεννημένοι στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια: Περίπου ενάμισι χρόνο μαζί, ο ανερχόμενος super star Οστιν Μπάτλερ, που υποδύθηκε φανταστικά τον «Elvis» κερδίζοντας υποψηφιότητα για Οσκαρ και η πανέμορφη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, περιζήτητο μοντέλο, Κάια Γκέρμπερ, λάμπουν όπου κι αν εμφανίζονται.
12:16 14/03/2023

Η Κάια Γκέρμπερ θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθ

sofokleousin.gr
Η Κάια Γκέρμπερ θέλει να υποδυθεί την Πάτι Σμιθaniaka Tue, 07/02/2023 - 07:50
07:54 07/02/2023

Χέιλι Μπίμπερ: Σχεδόν γυμνή σε βραδινό event στο Χόλιγουντ – Ποιοι σταρ βρέθηκαν μαζί της

okmag.gr
Ο διάσημος οίκος κοσμημάτων Tiffany & Co φιλοξένησε την Τετάρτη στο Sunset Tower Hotel στο Λος Άντζελες το Lock Event. Στο λαμπερό event ήταν καλεσμένοι πολλοί celebrities, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Χέιλι Μπέρι, η Κάια Γκέρμπερ αλλά και η Μιράντα Κερ. Εντύπωση έκανε η παρουσία της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και της Χέιλι μπίμπερ. ΗΟι […] The post Χέιλι Μπίμπερ: Σχεδόν γυμνή σε βραδινό event στο Χόλιγουντ – Ποιοι σταρ βρέθηκαν μαζί της appeared first on OK.
10:14 27/10/2022

Σίντι και Κάια δέσποσαν στη guest list του editor in chief της βρετανικής Vogue

thebest.gr
Tο αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρώτου έγχρωμου άνδρα στο τιμόνι της βρετανικής Vogue, Edward Enninful με τίτλο «A Visible Man» τίμησαν με την παρουσία τους πολλές διασημότητες στο Sunset Tower Hotel του Λος Αντζελες αλλά η βετεράνος super model Σίντι Κρόφορντ με την καλλονή κόρη της Κάια Γκέρμπερ απέσπασαν τα περισσότερα φλας.
15:52 14/09/2022

Kαμίλα Μορόνε: Στο πάρτι γενεθλίων της Κάια Γκέρμπερ μετά τον χωρισμό με τον ΝτιΚάπριο

okmag.gr
Πλήθος σταρ παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Κάια Γκέρμπερ. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η Πάρις Τζάκσον, η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας, αλλά και η Καμίλα Μορόνε. Όλοι τους διασκέδασαν ο νυχτερινό κέντρο Offsunset. Το supermodel και κόρη της Σλιντι Κρόφορντ γιόρτασε τα 21α της γενέθλια το βράδυ του Σαββάτου (3 Σεπτεμβρίου) στο […] The post Kαμίλα Μορόνε: Στο πάρτι γενεθλίων της Κάια Γκέρμπερ μετά τον χωρισμό με τον ΝτιΚάπριο appeared first on OK.
11:22 05/09/2022

Γιατί μας άρεσε τόσο το beachwear look της Κάια Γκέρμπερ στις Κάννες

thebest.gr
H 20χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ , η καλιφορνέζα καλλονή που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον περιζήτητα super models παγκοσμίως, συνόδευσε τον αγαπημένο της Οστιν Μπάτλερ, πρωταγωνιστή της ταινίας «Elvis» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και τελικά τη θαυμάσαμε περισσότερο εκτός κόκκινου χαλιού, σε μια ιδιωτική της στιγμή, όταν πήγε για μπάνιο στην περίφημη παραλία της Κρουαζέτ.
13:48 09/06/2022

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τέλεια beach waves στα μαλλιά σας

Newsbeast.gr
Τα beach waves είναι από τα αγαπημένα χτενίσματα των περισσότερων γυναικών, ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός και η διάθεσή γίνεται όλο και πιο καλοκαιρινή σιγά σιγά. Όσον αφορά, όμως, το πώς να πετύχετε τον τέλειο κυματισμό στα μαλλιά σας, παρακάτω θα βρείτε τον πιο εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να διαθέτετε το κατάλληλο σίδερο για μπούκλες. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα beach waves είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά στυλ που συγκαταλέγονται στην κατηγορία, ώστε να μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση απολύτως δική σας. «Όταν οι άνθρωποι ζητούν beach waves, συνήθως αναφέρονται σε απαλά κύματα με πιο ίσιες άκρες που δημιουργούνται με το τύλιγμα των μαλλιών γύρω από ένα σίδερο ή το σκύψιμο
09:26 10/05/2022

Αναγεννησιακή αθωότητα: Η Κάια Γκέρμπερ εκθαμβωτική στο Met Gala - Σαν πίνακας του Μποτιτσέλι

thetoc.gr
Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Κάια Γκέρμπερ που θύμισε πίνακα του Μποτιτσέλι και Μπρουκ Σιλντς στη "Γαλάζια λίμνη".
06:56 04/05/2022

Σίντι Κρόφορντ - Κάια Γκέρμπερ: Στο Παρίσι με ασορτί looks - Τα total black και τα oversized παλτό-ρόμπα

thetoc.gr
Η πρωινή εμφάνιση με oversized παλτό - ρόμπα από κασμίρ και το βραδινό look με total black και αιχμηρές λεπτομέρειες.
06:56 03/03/2022

Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με eye patches στα 56α της γενέθλια

okmag.gr
Γενέθλια είχε η Σίντι Κρόφορντ. Το 56χρονο πρώην supermodel που γνώρισε την απόλυτη δόξα στα 90s γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με ένα ιδιαίτερο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η μαμά της Κάια Γκέρμπερ φωτογραφήθηκε με πιτζάμες, ειδικά patches περιποίησης κάτω από τα μάτια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα η ίδια […] The post Σίντι Κρόφορντ: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με eye patches στα 56α της γενέθλια appeared first on OK.
13:46 23/02/2022

Οστιν Μπάτλερ: Αστέρι των ημερών, παίζει τον Ελβις, τον ερωτεύτηκε η Κάια Γκέρμπερ

thebest.gr
Ο 30χρονος καλιφορνέζος που από τα 13 του εξελίσσεται στην αμερικάνικη tv, μέσα από παιδικά και εφηβικά σήριαλ, έχει ντεμπουτάρει στο Μπρόντγουει ενώ πρόσφατα τον είδαμε σε ρολάκι στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Ταραντίνο, κέρδισε το ρόλο της ζωής του: Είναι ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης βιογραφίας του «βασιλιά της ροκ» Ελβις Πρίσλει ενώ κυκλοφορεί αγκαλίτσα με την πλέον περιζήτητη καλλονή της Αμερικής, την κόρη της Σίντι Κρόφορντ και πασίγνωστο super model Κάια Γκέρμπερ.
16:52 21/02/2022

Κάια Γκέρμπερ: Με μαλλιά τύπου old Hollywood σε επίσημη έξοδό της

okmag.gr
Η Κάια Γκέρμπερ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί και μαγνήτισε τα φλας. Το 20χρονο μοντέλο έδωσε το «παρών» στο LA Art Show και στο Opening Night Premiere του 2022 στο Λος Άντζελες το απόγευμα της Τετάρτης (19 Ιανουαρίου) στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες στο Λος Άντζελες. Για την εκδήλωση, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ επέλεξε […] The post Κάια Γκέρμπερ: Με μαλλιά τύπου old Hollywood σε επίσημη έξοδό της appeared first on OK.
12:44 20/01/2022

Η Κάια Γκέρμπερ μας συστήνει τα «best οff» των resort collections για τις γιορτές

thebest.gr
Μια φωτογράφιση από εκείνες που μας «ξεσηκώνουν» να … ανανεώσουμε τη σχέση μας με τη μόδα έκανε με γιορτινή διάθεση ένα από τα πλέον περιζήτητα super models των ημερών μας, η καλιφορνέζα Κάια Γκέρμπερ.
11:48 26/11/2021

Tίτλοι τέλους για την Κάια Γκέρμπερ και τον Τζέικομπ Ελόρντι

okmag.gr
Η 20χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ και ο 24χρονος Αυστραλός ηθοποιός, Τζέικομπ Ελόρντι χώρισαν έπειτα από έναν χρόνο σχέσης. Σύμφωνα με το Page Six το ζευγάρι είναι και επίσημα χώρια. Οι φήμες για χωρισμό τους ξεκίνησαν όταν η Κάια Γκέρμπερ διέγραψε σχεδόν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram της. Η τελευταία φωτογραφία […] The post Tίτλοι τέλους για την Κάια Γκέρμπερ και τον Τζέικομπ Ελόρντι appeared first on OK.
12:44 19/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load