#Καύσιμα

Τέμπη: Στοιχεία «φωτιά» από νέο πόρισμα – Το μπάζωμα αλλοίωσε το σημείο σύγκρουσης – Καύσιμα και διαλύτες εξηγούν τη μεγάλη έκρηξη

sportime.gr
Σοκάρουν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη - Το πόρισμα κατατέθηκε στις ανακριτικές αρχές Λάρισας Πέτρος Δημόπουλος για το sportime.gr.
16:46 23/02/2024

Ακρίβεια: «Ράλι» τιμών στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Πότε θα δουν μειώσεις οι καταναλωτές

tilegrafimanews.gr
Από τις πρώτες μέρες του Μαρτίου θα είναι ορατές στους καταναλωτές οι μειώσεις τιμών στα είδη σούπερ μάρκετ, λόγω της εφαρμογής των μέτρων του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ όπως σχολιάζουν στελέχη της αγοράς, θεωρείται βέβαιο ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης του πληθωρισμού τροφίμων. Λίγες μέρες πριν την εφαρμογή των μέτρων κατά της ακρίβειας, τα οποία ξεκινάνε την 1η Μαρτίου, το υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε σε νέα παρέμβαση για το “μπλοκάρισμα” των ανατιμήσεων. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το “ράλι” τιμών στα τρόφιμα συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο, αν και καταγράφηκε μια μικρή αποκλιμάκωση του ρυθμού ανόδου του πληθωρισμού. Κι αυτό την ώρα που ένας από τους παράγοντες που τροφοδ
15:46 17/02/2024

Στα πρόθυρα ανθρωπιστικής κατάρρευσης η Γάζα – Καύσιμα με το σταγονόμετρο από το Ισραήλ

fosonline.gr
Δύο μήνες πολέμου συμπληρώνονται στη Μέση Ανατολή, με την ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας να μοιάζει εκτός ελέγχου. Ελάχιστη ποσότητα καυσίμων επιτρέπει το Ισραήλ.
08:46 07/12/2023

Καύσιμα: Η τιμή της βενζίνης τραβάει την ανηφόρα, παρά τα μέτρα – Με μισθούς Ελλάδας πληρώνουμε τιμές Δανίας

lamianow.gr
Πρωταθλητισμό στην ακρίβεια κάνει η Ελλάδα. Τις πταίει για την έκρηξη στις τιμές της βενζίνης, γιατί δεν αποδίδουν τα μέτρα. Φωτιά στις τσέπες των οδηγών και των νοικοκυριών βάζουν οι απανωτές αυξήσεις στις τιμές των υγρών καυσίμων. Μέσα σε ένα μήνα η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έχει εκτιναχθεί κατά 0,096 ευρώ ανά λίτρο. Στις […] The post Καύσιμα: Η τιμή της βενζίνης τραβάει την ανηφόρα, παρά τα μέτρα – Με μισθούς Ελλάδας πληρώνουμε τιμές Δανίας appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
21:37 03/08/2023

Καύσιμα: Σε τροχιά ανόδου οι τιμές – Πού θα φτάσει η αμόλυβδη

Newsique.gr
Κοντά στα δύο ευρώ κοντεύει να φτάσει η τιμή στο λίτρο της αμόλυβδης με τους οδηγούς να ανησυχούν για το ύψος των τιμών των καυσίμων ενόψει της πασχαλινής εξόδου. Ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» για τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές προβλέποντας ότι το λίτρο της αμόλυβδης […] Το άρθρο Καύσιμα: Σε τροχιά ανόδου οι τιμές – Πού θα φτάσει η αμόλυβδη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:08 05/04/2023

Καύσιμα: Ξεκίνησε η άνοδος στη τιμή της Βενζίνης – Έφτασε τα δυο ευρώ, αυξήσεις και στο πετρέλαιο

tromaktiko.gr
Όσοι επισκέφτηκαν σήμερα κάποια πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα είδαν αύξηση στις τιμές που έκαναν την αμόλυβδη βενζίνη να αγγίζει τα 2 ευρώ Την ανηφόρα έχει πάρει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σε πρατήρια της Αθήνας, η οποία αγγίζει ήδη τα δυο ευρώ. Η αύξηση στα καύσιμα έγινε άμεσα αισθητή στη χώρα μας, αμέσως μετά την […] The post Καύσιμα: Ξεκίνησε η άνοδος στη τιμή της Βενζίνης – Έφτασε τα δυο ευρώ, αυξήσεις και στο πετρέλαιο appeared first on Tromaktiko.gr.
09:26 05/04/2023

ΕΕ: Καύσιμα που θα παράγονται από… νερό και διοξείδιο του άνθρακα έως το 2035

in.gr
Μια ακόμα νέα τεχνολογία προστίθεται στο οπλοστάσιο της ΕΕ.
11:26 02/04/2023

Τι αλλάζει για τα καύσιμα σε αυτοκίνητα και φορτηγά από το 2035

Newsit
Καύσιμα που θα παράγονται με πρώτες ύλες, νερό και διοξείδιο του άνθρακα θα χρησιμοποιούν από το 2035 τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης που θα κυκλοφορήσουν στην ΕΕ, στο πλαίσιο της αντιρρυπαντικής πολιτικής που συμφωνήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας. Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για τα καύσιμα θέτουν τους ακόλουθους στόχους: -55% μείωση ... Περισσότερα To άρθρο Τι αλλάζει για τα καύσιμα σε αυτοκίνητα και φορτηγά από το 2035 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:36 02/04/2023

Κοινωνική συντριβή απο τις ανατιμήσεις στα βασικά προϊοντα!

olympia.gr
Ετήσιες αυξήσεις τιμών τον Φεβρουάριο 2023 (#ΕΛΣΤΑΤ): Φυσ. Αέριο:+37,1% Γαλακτομικά αυγά:+25,2% Λαδι:22,9% Κρέατα:+20% Ψωμί – Δημητριακά:+16,8% Καφές: +13% Ειδη άμεσης καταν:+16,7% Πακετα διακοπών:+13,9% Φαρμακευτικά:+13,4% Στερεά Καύσιμα:+25,3% Αεροπλάνα,Πλοία:+47,6%,+26,7% Πηγή:Δείκτης Τιμών Κατανάλωτη Φεβρουάριος 2023 (#ΕΛΣΤΑΤ) σελ.8https://t.co/dEhJFCSc0K — Proper Greek Analyst (@propergranalyst) March 31, 2023 «Καμπανάκι» από το Γραφείο Προϋπολογισμού για την καλπάζουσα ακρίβεια στα τρόφιμα Από το […] Κοινωνική συντριβή απο τις ανατιμήσεις στα βασικά προϊοντα! - olympia
23:30 31/03/2023

Καύσιμα: Μικρή άνοδος στις λιανικές τιμές των καυσίμων, παρά την σημαντική μείωση της κατανάλωσης

Newsit
Μετά από μία μακρά περίοδο σχετικής στασιμότητας, οι λιανικές τιμές των καυσίμων παίρνουν και πάλι την ανηφόρα. Οι διακυμάνσεις είναι μικρές βέβαια και εν μέρει δικαιολογούνται, από τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου αλλά και την ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο. Οι τιμές σε βενζίνη, diesel κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα ... Περισσότερα To άρθρο Καύσιμα: Μικρή άνοδος στις λιανικές τιμές των καυσίμων, παρά την σημαντική μείωση της κατανάλωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:48 10/03/2023

Ελληνικές εξαγωγές: Ιστορικό ρεκόρ κατέγραψαν για το 2022

tanea.gr
Οι ελληνικές επιχειρήσεις ξεπέρασαν και το δυσμενές διεθνές περιβάλλον που επικρατεί Καύσιμα, τρόφιμα, φάρμακα και βιομηχανικά είδη στις πρώτες θέσεις.
07:12 09/02/2023

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης ο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Newsbeast.gr
Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για τον ΑΝΤ1, οι πολίτες ρωτήθηκαν για τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και αν ήταν σωστή ή λάθος απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης. Το 56,9% απάντησε πως ήταν σωστή ή μάλλον σωστή η απόφαση να κηδευτεί ως ιδιώτης ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, σε αντίθεση με το 31,6% να λέει πως ήταν λάθος ή μάλλον λάθος. Το 11,5% δεν απάντησε. Στην έρευνα οι ψηφοφόροι ρωτήθηκαν επίσης για το πού θα πρέπει να δώσει προσοχή η κυβέρνηση: Αντιμετώπιση ακρίβειας 47,1% Υγεία 46,6% Οικονομία – Ανάπτυξη 42,1% Παιδεία 24% Ασφάλεια πολιτών 13,5% Εξωτερική πολιτική 8,9 % Λειτουργία θεσμών 6,9% ΔΑ 0,6% Στο
20:34 02/02/2023

Καύσιμα: Στα επίπεδα προ του πολέμου οι τιμές- Μειωμένη η ζήτηση για βενζίνη

naftemporiki.gr
Στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία επιστρέφουν οι τιμές των καυσίμων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή… Καύσιμα: Στα επίπεδα προ του πολέμου οι τιμές- Μειωμένη η ζήτηση για βενζίνη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:20 18/12/2022

Καύσιμα: «Ανάσα» για τους καταναλωτές η υποχώρηση των τιμών – Σε διαφορετική τροχιά η ηλεκτρική ενέργεια

Newsit
Κοντά στα 60 λεπτά ανά λίτρο υποχώρησε η τιμή της αμόλυβδης το τελευταίο εξάμηνο, απόρροια της μείωσης των διεθνών τιμών ενώ συνολικά οι τιμές των καυσίμων – και ιδίως του πετρελαίου θέρμανσης – διαμορφώνονται κοντά στα επίπεδα προ Ουκρανικής κρίσης. Η υποχώρηση των τιμών όπως επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ παράγοντες της αγοράς, οδήγησε σε τόνωση της ... Περισσότερα To άρθρο Καύσιμα: «Ανάσα» για τους καταναλωτές η υποχώρηση των τιμών – Σε διαφορετική τροχιά η ηλεκτρική ενέργεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:22 18/12/2022

ΕΛΣΤΑΤ: Ρεύμα και φυσικό αέριο έριξαν τον πληθωρισμό τον Οκτώβριο – Ποιες τιμές προϊόντων εκτοξεύθηκαν

eleftherostypos.gr
ΕΛΣΤΑΤ-Πληθωρισμός: Επιβραδύνθηκε στο 9,1% ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού τον Οκτώβριο εφέτος από 12% τον Σεπτέμβριο, ωστόσο καταγράφηκαν ανατιμήσεις σε όλη τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών, εκτός από τις τηλεφωνικές υπηρεσίες. Ειδικότερα, μέσα σε ένα έτος οι τιμές αυξήθηκαν σε: Φυσικό αέριο (68,4%), Στερεά καύσιμα (23,3%), Πετρέλαιο θέρμανσης (20,8%), Καύσιμα και λιπαντικά (17,8%) και […] Το άρθρο ΕΛΣΤΑΤ: Ρεύμα και φυσικό αέριο έριξαν τον πληθωρισμό τον Οκτώβριο – Ποιες τιμές προϊόντων εκτοξεύθηκαν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:30 10/11/2022

Καύσιμα – Πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής: Αναμένονται νέες αυξήσεις

eleftherostypos.gr
Ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε την εκτίμηση ότι θα έρθουν νέες αυξήσεις στα καύσιμα τονίζοντας πως η τιμή της αμόλυβδης ανεβαίνει ραγδαία. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης πανελλαδικά σήμερα είναι στο 2,09». Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος πρατηριούχων συνέστησε στους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί και να μην […] Το άρθρο Καύσιμα – Πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής: Αναμένονται νέες αυξήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:28 07/11/2022

ΗΠΑ: Καύσιμα και πληθωρισμός πυρπολούν το προεκλογικό κλίμα

protagon.gr
Ο Λευκός Οίκος ρίχνει στην αγορά παρτίδα 15 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα, ωστόσο ο πληθωρισμός τρέχει και οι Ρεπουμπλικανοί σπεκουλάρουν πολιτικά στην ακρίβεια The post ΗΠΑ: Καύσιμα και πληθωρισμός πυρπολούν το προεκλογικό κλίμα appeared first on Protagon.gr.
16:36 19/10/2022

Επιδοτήσεις στα καύσιμα: Το στοίχημα της ζεστασιάς των νοικοκυριών

Newsbeast.gr
Το βάρος στη θέρμανση των νοικοκυριών ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα ρίχνει η κυβέρνηση κλείνοντας τον κύκλο των fuel pass και διευρύνοντας τις επιδοτήσεις για φυσικό αέριο με στόχο να απορροφηθεί τουλάχιστον το 50% των επιβαρύνσεων. Με «όπλο» τα πρόσθετα έσοδα από τη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων θα χρηματοδοτηθεί η επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο θέρμανσης που θα περιορίσει τη λιανική τιμή πώλησής του κατά 25 λεπτά το λίτρο από τις 15 Οκτωβρίου 2022 που θα ξεκινήσει η διάθεσή του. Αύριο Τετάρτη (21/9) αναμένονται τα αποκαλυπτήρια για την επιδότηση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας Οκτωβρίου ενώ έρχονται και κίνητρα εξοικονόμησης ρεύματος με μπόνους επιδότηση σε όσους
07:02 20/09/2022

Καύσιμα: Χαραμάδα ελπίδας από τη μεγάλη «βουτιά» των τιμών σε αέριο και πετρέλαιο

empisteutiko.gr
Η τιμή του πετρελαίου κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες ημερήσιες πτώσεις, καταγράφοντας χαμηλό 8μήνου. Μεγάλη πτώση και για το φυσικό αέριο όπου η τιμή του επέστρεψε στα επίπεδα που ήταν στις αρχές Αυγούστου πριν ξεκινήσει η ρητορική απειλών από τη Ρωσία για κόψιμο της ροής αερίου και για τιμές που προκαλούν ίλιγγο. Ωστόσο παράγοντες της […] The post Καύσιμα: Χαραμάδα ελπίδας από τη μεγάλη «βουτιά» των τιμών σε αέριο και πετρέλαιο appeared first on Empisteutiko.gr.
09:30 08/09/2022

Καύσιμα: Πρόστιμο σε βενζινάδικο στη Σαντορίνη και συστάσεις μετά από έλεγχο σε πρατήριο στη Σκόπελο

Newsit
Οι τιμές στα καύσιμα συνεχίζουν να προβληματίζουν, με τους ελέγχους να συνεχίζονται σε ολόκληρη τη χώρα. Τι ανακοινώθηκε το πρωί… Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, σε βενζινάδικο στη Σαντορίνη καθώς σε έλεγχο της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης ... Περισσότερα To άρθρο Καύσιμα: Πρόστιμο σε βενζινάδικο στη Σαντορίνη και συστάσεις μετά από έλεγχο σε πρατήριο στη Σκόπελο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:46 29/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load