#Κηφισός

Κίνηση: Στο “κόκκινο” Κηφισός και Κηφισίας – Με δυσκολίες κινούνται οι οδηγοί και στην Αττική Οδό

el.gr
Αρκετά δύσκολη είναι η κίνηση στους δρόμους στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, και το σημερινό πρωινό, με την κατάσταση στον Κηφισό και την Λεωφόρο Κηφισίας να καταγράφονται τα περισσότερα προβλήματα Το άρθρο Κίνηση: Στο “κόκκινο” Κηφισός και Κηφισίας – Με δυσκολίες κινούνται οι οδηγοί και στην Αττική Οδό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:12 24/04/2024

Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση

Newsit
Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στην κίνηση των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, καθώς για ακόμη μια μέρα Κηφισός, Αττική Οδός, Κηφισιάς, Ποσειδώνος και η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου βρίσκονται στο κόκκινο. Στον Κηφισό τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν σταματημένα στην άνοδο από τo Μοσχάτο μέχρι τη Λυκόβρυση και στην κάθοδο η κίνηση γίνεται με δυσκολία από ... Περισσότερα To άρθρο Ουρά 15 χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού, καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λυκόβρυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Κίνηση στους δρόμους της Αττικής: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και η Λεωφόρος Αθηνών λόγω βροχόπτωσης

eretikos.gr
Κίνηση στους δρόμους της Αττικής Η πρωινή βροχόπτωση στην Αττική έχει προκαλέσει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους. Στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι το Αιγάλεω ανά τμήματα. Στη Λεωφόρο Αθηνών […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:58 22/04/2024

Κίνηση Τώρα: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής με το… καλημέρα – Πού υπάρχουν προβλήματα [Χάρτης]

eleftherostypos.gr
Κίνηση Τώρα: Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα, πρωί Δευτέρας σε πολλούς δρόμους της Αττικής. Στο «κόκκινο» βρίσκονται για ακόμη μία φορά ο Κηφισός και η Κηφισίας ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και την Αττική Οδό. Πού υπάρχει αυξημένη κίνηση Στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς τον Πειραιά Ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της […] Το άρθρο Κίνηση Τώρα: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής με το… καλημέρα – Πού υπάρχουν προβλήματα [Χάρτης] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 08/04/2024

Τρακάρισμα στην περιφερειακή Υμηττού - Μποτιλιαρισμένος ξανά και ο Κηφισός - Δείτε live την κίνηση

thetoc.gr
Μποτιλιαρισμένος για άλλη μια φορά είναι ο Κηφισός, ενώ λόγω τρακαρίσματος κίνηση υπάρχει στην περιφερειακή Υμηττού.
09:09 06/03/2024

Κίνηση Τώρα: «Οπλιστείτε» με υπομονή – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το κέντρο της Αθήνας [Χάρτης]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Κίνηση Τώρα: Σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας παρατηρούνται από νωρίς το πρωί Πρωτομηνιά σήμερα και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, ήδη από νωρίς το πρωί παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις, κυρίως στον Κηφισό. Στο ρεύμα προς Λαμία η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αντίστοιχα, […] Το άρθρο Κίνηση Τώρα: «Οπλιστείτε» με υπομονή – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το κέντρο της Αθήνας [Χάρτης] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 01/03/2024

Κίνηση: Ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

tovima
Πολύ αυξημένη η κίνηση στους περισσότερους δρόμους - Στο κόκκινο ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
10:00 29/02/2024

Αδιάβατος ο Κηφισός, λόγω βροχής, μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας - Δείτε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

e-daily.gr
Ο άστατος καιρός και η πρόγνωση για βροχή έφερε αρκετά αυτοκίνητα στους δρόμους
11:09 26/02/2024

Κίνηση στους δρόμους: Δύσκολος ο Κηφισός - Τροχαίο στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο στο ύψος της Κηφισίας

ProtoThema.gr
Κλειστή η αριστερή λωρίδα μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό - Δείτε live την κίνηση στους δρόμους
08:00 19/02/2024

Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός λόγω τροχαίου – Προβλήματα και στην Αττική Οδό [Χάρτης]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Κίνηση Τώρα: Σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους της Αττικής. Ιδιαιτέρως αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (7/2) στον Κηφισό. Προβλήματα σημειώνονται στην κυκλοφορία των οχημάτων μετά από σύγκρουση οχημάτων στο ύψος των ΚΤΕΛ στο ρεύμα προς Πειραιά. Ίδια κατάσταση και στην άνοδο της λεωφόρου, […] Το άρθρο Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός λόγω τροχαίου – Προβλήματα και στην Αττική Οδό [Χάρτης] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 07/02/2024

Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός, σημειωτόν στην Αττική Οδό

naftemporiki.gr
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς στο λεκανοπέδιο, καθώς οι βασικότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι «φρακαρισμένες». Σημειωτόν πηγαίνουν τα οχήματα και στα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού από τη Λεωφόρο Αθηνών… Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός, σημειωτόν στην Αττική Οδό - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
09:00 05/02/2024

Κίνηση: Μεγάλα προβλήματα στον Κηφισό – Ακινητοποιήθηκε βαν

tovima
Κόκκινος ο Κηφισός, καθυστερήσεις μισής ώρας στην Αττική Οδό.
09:00 05/02/2024

Κίνηση τώρα -Αττική: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Αττική Οδός και Κηφισίας

eretikos.gr
Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Αττική Οδός και Κίνηση στους δρόμους της Αττικής Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας με την κίνηση να είναι στο κόκκινο σε κεντρικές αρτηρίες όπως Κηφισό, Αττική Οδό, Κηφισίας και Λεωφόρο Αθηνών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 02/02/2024

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος λόγω τροχαίου – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός

Cnn.gr
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό και την Λεωφόρο Κηφισίας να κατέχουν για μια ακόμη μέρα τα «πρωτεία», ενώ με δυσκολία γίνεται η…Περισσότερα...
09:37 01/02/2024

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις

el.gr
Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση από το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή. Το άρθρο Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:09 29/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load