#Κιάνου Ριβς

Μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του Κιάνου Ριβς - Του έκλεψαν όπλο

Skai.gr
Οι δράστες φορούσαν μάσκες του σκι και έκλεψαν ένα όπλο από το σπίτι του χολιγουντιανού ηθοποιού.
10:37 09/12/2023

Ο Κιάνου Ριβς (και) στη Φόρμουλα 1

eleftherostypos.gr
Το άρθρο Ο Κιάνου Ριβς (και) στη Φόρμουλα 1 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 16/10/2023

Η Alpinestars κλείνει τα 60 και το γιορτάζει με τον Κιάνου Ριβς (+video)

Newsauto.gr
Η κορυφαία μάρκα κατασκευής εξοπλισμού αναβάτη γιορτάζει φέτος τα 60 της χρόνια. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κιάνου Ριβς με την Alpinestars; Πολύ απλά ο διάσημος ηθοποιός και λάτρης της μοτοσικλέτας πρωταγωνιστεί στο επετειακό βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία για τα 60 χρόνια ζωής της. Ο Ριβς, είναι εκείνος που έχει αναλάβει την αφήγηση […] The post Η Alpinestars κλείνει τα 60 και το γιορτάζει με τον Κιάνου Ριβς (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
18:00 03/10/2023

Η μπάντα του Κιάνου Ριβς θα κυκλοφορήσει μουσική μετά από 23 χρόνια

sofokleousin.gr
Η μπάντα του Κιάνου Ριβς θα κυκλοφορήσει μουσική μετά από 23 χρόνιαaniaka Thu, 04/05/2023 - 07:51
07:52 04/05/2023

Το συγκρότημά του Κιάνου Ριβς θα κυκλοφορήσει τραγούδια μετά από 23 χρόνια

Newsit
Μετά από 23 χρόνια απραγίας, η μπάντα του Κιάνου Ριβς, οι Dog Star, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ξανά τραγούδια. Το grunge συγκρότημα του Κιάνου Ριβς, κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το «Our Little Visionary» το 1996 και το «Happy Ending» το 2000, προτού ανακοινώσει ότι σταματά τις εμφανίσεις και τη σύνθεση μουσικής το 2002. Ο Κιάνου Ριβς έπαιζε ... Περισσότερα To άρθρο Το συγκρότημά του Κιάνου Ριβς θα κυκλοφορήσει τραγούδια μετά από 23 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:18 02/05/2023

Ο Κιάνου Ριβς στο ΟΚ!: «Νιώθω τυχερός που μπορώ να κάνω μια τέτοια δουλειά»

okmag.gr
Εικοσιτέσσερα χρόνια μετά τον εμβληματικό ρόλο του Νόα στην ταινία Matrix (1999), ο Κιάνου Ριβς μοιάζει να έχει παγώσει τον χρόνο χάρη στα γονίδια της κινεζοχαβανέζικης καταγωγής του πατέρα του. Ο 58χρονος ηθοποιός, που έχει βιώσει έντονα την απώλεια και τον πόνο, υπενθυμίζει στον εαυτό του κάθε μέρα πόσο τυχερός οφείλει να αισθάνεται. «Είμαι ευγνώμων […] The post Ο Κιάνου Ριβς στο ΟΚ!: «Νιώθω τυχερός που μπορώ να κάνω μια τέτοια δουλειά» appeared first on OK! Magazine.
07:46 02/05/2023

Κιάνου Ριβς: Η απίστευτη σημασία που έχει το όνομά του στα χαβανέζικα

okmag.gr
Το μικρό όνομα του Κιάνου Ριβς στη χαβανέζικη γλώσσα σημαίνει «το δροσερό αεράκι πάνω από τα βουνά». Ταπεινός, ολιγαρκής, γενναιόδωρος, ευγενικός, προσγειωμένος, ο 58χρονος σταρ επιμένει: «Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου όπως θα το έκανα αν δεν ήμουν αναγνωρίσιμος». «Μια ζωή χωρίς πατέρα» «Γεννήθηκα στη Βηρυτό, στο “Παρίσι της Μέσης Ανατολής”. Οι γονείς μου […] The post Κιάνου Ριβς: Η απίστευτη σημασία που έχει το όνομά του στα χαβανέζικα appeared first on OK! Magazine.
19:16 01/05/2023

«Είπα βλακεία, ήταν κακό πράγμα» – Ο Μάθιου Πέρι παίρνει πίσω τα αρνητικά σχόλια για τον Κίανου Ριβς

Newsbeast.gr
Ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) ορκίστηκε να αφαιρέσει τις αμφιλεγόμενες αναφορές του στον Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing». Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη αφού δέχθηκε αντιδράσεις για αυτά που έχει γράψει στο βιβλίο του για τον Ριβς, όπως γιατί «περπατάει ακόμα ανάμεσά μας» όταν «ταλαντούχοι» ηθοποιοί όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Κρις Φάρλεϊ έχουν πεθάνει. Τώρα, ο Πέρι αποφάσισε να αφαιρέσει τις αναφορές στον Ριβς, όπως αποκάλυψε στο Los Angeles Times Festival of Books από τις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του. «Είπα μια βλακεία. Ήταν κακό πράγμα», είπε ο Πέρι στο φεστιβάλ. «Αναφέρθηκα στο όνομά του γι
09:54 24/04/2023

Ο Μάθιου Πέρι αφαιρεί τα σχόλια για τον Κιάνου Ριβς – «Είπα μια βλακεία»

Newsit
Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι αποφάσισε να αφαιρέσει τα επικριτικά σχόλια για τον συνάδελφό του Κιάνου Ριβς από τις επόμενες εκδόσεις του βιβλίου του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing». Ο Μάθιου Πέρι ζήτησε συγγνώμη αφού δέχθηκε αντιδράσεις για αυτά που έχει γράψει στο βιβλίο του για τον Κιάνου Ριβς, όπως γιατί «περπατάει ακόμα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μάθιου Πέρι αφαιρεί τα σχόλια για τον Κιάνου Ριβς – «Είπα μια βλακεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:46 24/04/2023

Κιάνου Ριβς: Το σπάνιο, δημόσιο φιλί με την αγαπημένη του

tromaktiko.gr
Ο Κιάνου Ριβς και η Αμερικανίδα εικαστικός Αλεξάνδρα Γκραντ μοιράστηκαν ένα σπάνιο δημόσιο φιλί Ο Κιάνου Ριβς και η επί χρόνια φίλη του Αλεξάντρα Γκραντ «συνελήφθησαν» σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο τρυφερότητας. Σε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στο Gala του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Λος Άντζελες το Σάββατο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να γελάει, να χαμογελά και […] The post Κιάνου Ριβς: Το σπάνιο, δημόσιο φιλί με την αγαπημένη του appeared first on Tromaktiko.gr.
12:01 18/04/2023

Κιάνου Ριβς: «Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια»

eleftherostypos.gr
Ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές του. Ο Ριβς πρωταγωνιστεί  στο John Wick: Chapter 4, ενώ η Ράιντερ έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της από τότε που πρωταγωνιστεί στο Stranger Things. Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, χάρη στην ταινία «Δράκουλας» […] Το άρθρο Κιάνου Ριβς: «Είμαι παντρεμένος με τη Γουινόνα Ράιντερ εδώ και 30 χρόνια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:36 13/04/2023

«Ballerina»: H πολυαναμενόμενη ταινία με την Άνα ντε Άρμας και τον Κιάνου Ριβς - Δείτε το βίντεο

Zougla
Παράλληλα με τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία των $ 250 εκατ. στο παγκόσμιο box office του «John Wick: Chapter 4» η Lionsgate ανακοίνωσε την πρεμιέρα...
14:10 05/04/2023

Μόλις μάθαμε το αγαπημένο συγκρότημα του Κιάνου Ριβς

NewsBomb
Αυτή είναι η μπάντα με την οποία έχει κολλήσει ο Κιάνου Ριβς αυτή την εποχή.Περισσότερα...
17:42 29/03/2023

John Wick 4: Είναι πολλά τα λεφτά Keanu, ενώ δεν μιλάς σχεδόν καθόλου

thebest.gr
Βγήκε τα σινεμά η τέταρτη περιπέτεια της δημοφιλέστατης σειράς ταινιών «John Wick» με το γοητευτικό Καναδό star Κιάνου Ριβς σε ρόλο ατρόμητου και ηρωικού εκτελεστή.
13:36 29/03/2023

Οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας πριν τις αργίες του Πάσχα

e-ptolemeos.gr
Οι τελευταίες προβολές πριν τις αργίες του Πάσχα περιλαμβάνουν την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ” για τους μικρούς φίλους και την πολυαναμενόμενη περιπέτεια δράσης “JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4” με τον Κιάνου Ριβς! ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (RABBIT ACADEMY) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4:18.00 ΔΕΥΤΕΡΑ 3/4: 18.00 Γενική είσοδος 6 ευρώ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ […]
08:40 29/03/2023

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/3-29/3

ieidiseis.gr
Οι ταινίες που θα δούμε στο σινεμά αυτή την εβδομάδα.Πολλές οι πρεμιέρες αυτή την εβδομάδα με τα «Φαντάσματα της Επανάστασης» και το «John Wick Κεφάλαιο 4» να ξεχωρίζουν. Μια «βολιβιανή», μια γερμανική, μια ιρανική και μια ταινία με συμπρωταγωνιστή τον Μόργκαν Φρίμαν τις πλαισιώνουν με αξιώσεις, ενώ ένα σπλάτερ Β movie, μια ελληνική κωμωδία και μια προσπάθεια αλληγορικής ταινίας με έμπνευση από τα έπη τις νέες εμφανίσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Φαντάσματα της Επανάστασης του Θάνου Αναστόπουλου Ένας Έλληνας σκηνοθέτης στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τεργέστη ενός ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τα βήματα του Ρήγα Φεραίου στην Ευρώπη του Διαφωτισμού, επισκέπτεται το ελληνορθόδοξο νεκροταφείο τη
13:38 23/03/2023

Ο Κιάνου Ριβς και η αφοπλιστική απάντηση σε πρόταση γάμου από θαυμάστρια

ProtoThema.gr
Ο διάσημος ηθοποιός μάς δίνει πάντα μία αφορμή για να τον συμπαθήσουμε περισσότερο.
13:16 17/03/2023

Κιάνου Ριβς: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου στην πρεμιέρα του «John Wick 4»

NewsBomb
O Κιάνου Ριβς δέχτηκε πρόταση γάμου στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του «John Wick».Περισσότερα...
15:22 14/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load