#Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι – Φέντεζ: Η κρίση μεγαλώνει – Ο άγριος τσακωμός στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους

tlife.gr
Μια σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνούν αυτή την περίοδο η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός To άρθρο Κιάρα Φεράνι – Φέντεζ: Η κρίση μεγαλώνει – Ο άγριος τσακωμός στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 27/03/2024

Κιάρα Φεράνι: «Σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Fedez – «Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη»

tlife.gr
Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ότι η Κιάρα Φεράνι και ο Fedez είναι στα πρόθυρα διαζυγίου, To άρθρο Κιάρα Φεράνι: «Σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Fedez – «Είναι περίοδος κρίσης, η χειρότερη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 04/03/2024

Χώρισαν Κιάρα Φεράνι και Fedez -Έφυγε από το σπίτι ο ράπερ

thebest.gr
Τίτλοι τέλους στον γάμο της Κιάρα Φεράνι και του Ιταλού ράπερ Fedez, την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα Dagospia και την επιβεβαιώνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere».
19:00 24/02/2024

«Ξεκίνησε έρευνα για απάτη σε βάρος της ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι», γράφει ο ιταλικός Τύπος

Gazzetta
Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, κατασχέθηκε μέρος της αλληλογραφίας της ινφλουένσερ με την Μπαλόκο, η οποία φέρεται να παρουσιάζει πολλά χρήσιμα στοιχεία.
01:00 09/01/2024

Κιάρα Φεράνι: Πρόστιμο – μαμούθ για παραπλάνηση καταναλωτών

neolaia.gr
Το «Ροζ Παντόρο των Χριστουγέννων», που παρουσιάστηκε ότι είχε σχεδιάσει η Κιάρα Φεράνι πουλήθηκε πέρυσι για πάνω από 9 ευρώ.
18:46 19/12/2023

Κιάρα Φεράνι: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες χωρίς ρούχα στο πλευρό τους συζύγου της, Φέντεζ

tlife.gr
Ολοένα και πιο αποκαλυπτικές έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις της Κιάρα Φεράνι, με την To άρθρο Κιάρα Φεράνι: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες χωρίς ρούχα στο πλευρό τους συζύγου της, Φέντεζ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 11/12/2023

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

okmag.gr
Η Κιάρα Φεράνι τις προηγούμενες μέρες μετακόμιζε και δημιουργούσε το νέο της σπίτι στο Μιλάνο και σήμερα 22/11 ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πώς πέρασαν την πρώτη μέρα στον νέο τους χώρο. Το πρώτο δωμάτιο που μας είχε δείξει, ήταν η αίθουσα του σινεμά όπου εκεί ενθουσιάστηκαν και τα παιδιά της. Όπως φαίνεται η διάσημη […] The post Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι appeared first on OK! Magazine.
21:58 22/11/2023

Κιάρα Φεράνι: Έφερε τον κινηματογράφο στο νέο σπίτι της στο Μιλάνο!

okmag.gr
Η Κιάρα Φεράνι αυτές τις μέρες μετακομίζει στο Μιλάνο και το νέο της σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο. Ήδη τα πρώτα έπιπλα έχουν μεταφερθεί και όπως έχουμε από το Instagram της, τα παιδιά της έχουν ενθουσιαστεί! Πολλές φορές βλέπουμε σε ταινίες, διάφορες βίλες που έχουν μέσα και σινεμά και πολλοί από εμάς σίγουρα, το ζηλεύουμε πόσω […] The post Κιάρα Φεράνι: Έφερε τον κινηματογράφο στο νέο σπίτι της στο Μιλάνο! appeared first on OK! Magazine.
07:58 07/11/2023

Κιάρα Φεράνι: Έγινε αιμοδότρια για να βοηθήσει και τον σύζυγό της

okmag.gr
Η δημοφιλής influencer, Κιάρα Φεράνι ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έδωσε για πρώτη φορά αίμα για να βοηθήσει τόσο τον σύζυγό της όσο και άλλες ανθρώπινες ζωές. Πριν από λίγες ημέρες, ο ράπερ, Φέντεζ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο διότι υπέστη εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο έλκη. Η Κιάρα ανήρτησε μερικές φωτογραφίες […] The post Κιάρα Φεράνι: Έγινε αιμοδότρια για να βοηθήσει και τον σύζυγό της appeared first on OK! Magazine.
22:58 02/11/2023

Κιάρα Φεράνι: Το συγκινητικό βίντεο του συζύγου της όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο

tlife.gr
Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον σύζυγο της, Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα To άρθρο Κιάρα Φεράνι: Το συγκινητικό βίντεο του συζύγου της όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 09/10/2023

Κιάρα Φεράνι: Γύρισε εσπευσμένα στο Μιλάνο – Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της με εσωτερική αιμορραγία

okmag.gr
Ο Φέντεζ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τόσο που η Κιάρα Φεράνι επέστρεψε στο Μιλάνο από το Παρίσι βιαστικά. Τι συνέβη; Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Corriere della Sera, ο Φέντεζ εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου, «αναγκάζοντας» την influencer Κιάρα Φεράνι να επιστρέψει βιαστικά από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Μιλάνο, για να είναι μαζί […] The post Κιάρα Φεράνι: Γύρισε εσπευσμένα στο Μιλάνο – Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της με εσωτερική αιμορραγία appeared first on OK! Magazine.
22:58 29/09/2023

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στο πλευρό της Πενέλοπε Κρουζ και της Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι

tlife.gr
Σε μια από τις αγαπημένες της πόλεις στο εξωτερικό βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς είναι καλεσμένη To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στο πλευρό της Πενέλοπε Κρουζ και της Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 27/09/2023

Κιάρα Φεράνι: Ο φαντασμαγορικός γάμος της αδελφής της σε κάστρο της Ιταλίας – Δες τις φωτογραφίες και βίντεο

tlife.gr
Χαρμόσυνα νέα για την Κιάρα Φεράνι. Η αδελφή της διάσημης Ιταλίδας influencer με τους 30 εκατομμύρια To άρθρο Κιάρα Φεράνι: Ο φαντασμαγορικός γάμος της αδελφής της σε κάστρο της Ιταλίας – Δες τις φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 10/09/2023

Η Κιάρα Φεράνι με το τέλειο νυφικό μανικιούρ

okmag.gr
Μπορεί να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη φετινή γαμήλια σεζόν, όμως, μετά τις διακοπές οι γάμοι θα συνεχίζουν να κατακλύζουν την αντζέντα του Σαββατοκύριακου. Αν ανήκετε είστε μέλλουσα νυφούλα, τότε έχουμε κάτι για εσάς: Το τελευταίο μανικιούρ της Κιάρα Φεράνι, το ιδανικό νυφικό μανικιούρ. Διαβάστε Επίσης: Η Κιάρα Φεράνι με triple french manicure Ένα νυφικό […] The post Η Κιάρα Φεράνι με το τέλειο νυφικό μανικιούρ appeared first on OK! Magazine.
20:58 05/08/2023

Κιάρα Φεράνι: Με Barbiecore μπικίνι στη Μύκονο – Σε προσιτή τιμή το βρίσκουμε και στην Ελλάδα

okmag.gr
Τις διακοπές της στη Μύκονο συνεχίζει η mega infulencer Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα επιχειρηματίας και μοντέλο έχει έρθει στη Μύκονο για το bachelorette πάρτι της αδελφής της Φραντσέσκα. Και μπορεί το πάρτι να έγινε την Πέμπτη αλλά η Κιάρα εξακολουθεί να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού. Η Κιάρα Φεράνι ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες στο Instagram διαφημίζοντας […] The post Κιάρα Φεράνι: Με Barbiecore μπικίνι στη Μύκονο – Σε προσιτή τιμή το βρίσκουμε και στην Ελλάδα appeared first on OK! Magazine.
23:58 15/07/2023

Κιάρα Φεράνι: Μία Ιταλίδα στη Μύκονο

eleftherostypos.gr
Η σούπερ σταρ των social media, Κιάρα Φεράνι, βρίσκεται στη Μύκονο για το μπατσελορέτ πάρτι της αδελφής της, Φραντσέσκα, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Ρικάρντο, στις 9 Σεπτεμβρίου. Η 36χρονη, που έχει 30 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από το νησί, όπου βλέπουμε τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές των δύο […] Το άρθρο Κιάρα Φεράνι: Μία Ιταλίδα στη Μύκονο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 15/07/2023

Κιάρα Φεράνι: Νέες φωτογραφίες από την παραμονή της στην Μύκονο – Η ανάρτηση με τα 800.000 likes

tlife.gr
Στην Ελλάδα ταξίδεψε η Chiara Ferragni για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η διάσημη Ιταλίδα Influencer βρέθηκε To άρθρο Κιάρα Φεράνι: Νέες φωτογραφίες από την παραμονή της στην Μύκονο – Η ανάρτηση με τα 800.000 likes δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 14/07/2023

Chiara Ferragni: Στην Μύκονο με το απόλυτο party dress!

tlife.gr
Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες είναι η Κιάρα Φεράνι, η οποία ταξίδεψε To άρθρο Chiara Ferragni: Στην Μύκονο με το απόλυτο party dress! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 14/07/2023

Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της Φραντζέσκας

okmag.gr
Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η διάσημη influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι. Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι της, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το νησί των ανέμων. Η Κιάρα Φεράνι βρέθηκε στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της Φραντζέσκας, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς […] The post Κιάρα Φεράνι: Στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της Φραντζέσκας appeared first on OK! Magazine.
22:58 13/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load