#Κλαούντιο Ρανιέρι

Ρανιέρι: “Ήθελα να παραιτηθώ μετά την ήττα από την Λάτσιο, αλλά οι παίκτες είπαν όχι”

pressaris.gr
Η Κάλιαρι μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση της Serie A, με την τελευταία, το 1-3 από την Λάτσιο, να φέρνουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι στα πρόθυρα της παραίτησης. The post Ρανιέρι: “Ήθελα να παραιτηθώ μετά την ήττα από την Λάτσιο, αλλά οι παίκτες είπαν όχι” appeared first on pressaris.gr.
22:09 16/02/2024

Μίλαν: Ανατροπή και τρία «τεμάχια» στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι

aek1924.gr
Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει αλλά πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι (1-3) και έφτασε τις 5 νίκες έπειτα από 6 αγωνιστικές. Οι Rossoneri επικράτησαν 1-0 της Ελλάς Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα πήραν δεύτερη σερί νίκη σε βάρος της Κάλιαρι (1-3), της οποίας προπονητής είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης […] The post Μίλαν: Ανατροπή και τρία «τεμάχια» στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι appeared first on AEK1924.gr.
23:37 27/09/2023

«Προβάδισμα για Γκαμπιαντίνι η Κάλιαρι»

filathlos.gr
«Προβάδισμα για Γκαμπιαντίνι η Κάλιαρι» 25/06/2023 Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι απασχόλησε σοβαρά τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση, με τους Ιταλούς να δίνουν συνέχεια στα ρεπορτάζ τους για τον έμπειρο επιθετικό.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «cagliarinews24», η Κάλιαρι έχει αποκτήσει το προβάδισμα για την απόκτηση του Γκαμπιαντίνι, δεδομένης της επιθυμίας του 32χρονου επιθετικού να μείνει στην Ιταλία. Οι συμπατριώτες του έμπειρου επιθετικού, αναφέρουν ότι δέχθηκε μια ιδιαίτερα καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Γκαμπιαντίνι εξέφρασε αμφιβολίες για την μετακίνησή του στην Ελλάδα. Οι Ιταλοί σημειώνουν ότι η Κάλιαρι έχει αποκτήσει πλέον το προβάδισμα
19:46 25/06/2023

Κακό μαντάτο για ΠΑΟΚ: «Ζήτησε Γκαμπιαντίνι ο Ρανιέρι» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Κακό μαντάτο για ΠΑΟΚ: «Ζήτησε Γκαμπιαντίνι ο Ρανιέρι» (ΦΩΤΟ) 20/06/2023 Την επιθυμία του Κλαούντιο Ρανιέρι, προκειμένου να αποκτηθεί για λογαριασμό της Κάλιαρι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, υπογραμμίζει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Ειδικότερα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, που ειδικεύεται στα μεταγραφικά ζητήματα, υποστηρίζει πως ο 71χρονος τεχνικός ζήτησε τον Λομβαρδό επιθετικό, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και έχει ήδη πρόταση στα χέρια του, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των Σάρδων που επέστρεψαν φέτος στη Serie A. Χαρακτηριστικά, αναφέρει στο σχετικό του δημοσίευμα: «Γκαμπιαντίνι-Ρανιέρι, ιδανικός συνδυασμός. Η Κάλιαρι έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το μέλλον της στη
11:46 20/06/2023

Γιάνκτο: «Ομοφοβικός ο κόσμος του ποδοσφαίρου, ελπίζω να βοηθήσω πολλούς»

filathlos.gr
Γιάνκτο: «Ομοφοβικός ο κόσμος του ποδοσφαίρου, ελπίζω να βοηθήσω πολλούς» 21/02/2023 Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε σε Μέσο της Ιταλίας ο Γιακούμπ Γιάνκτο. Ο μέσος της Σπάρτα Πράγας, λίγες μέρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του ότι είναι ομοφυλόφιλος μέσα από ένα υπέροχο βίντεο στα social media, θέλησε να μιλήσει για την απόφαση του να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ποδοσφαιριστές να κάνουν το come out. Μάλιστα, ο έμπειρος Τσέχος άσος αναφέρθηκε και στον ευρύ ποδοσφαιρικό κύκλο λέγοντας ότι όσοι ασχολούνται με το άθλημα είναι ομοφοβικοί. ενώ τόνισε ότι θα παραμείνει για πάντα
16:16 21/02/2023

ΦΩΣ στο στοίχημα: Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι θα περάσει από τη Μόντενα

fosonline.gr
Κλασικό πρόγραμμα Παρασκευής το σημερινό όπου η δράση επικεντρώνεται σε μικρότερες κατηγορίες και περιφερειακά πρωταθλήματα. Το βασικό μας σημείο θα αποτελέσει το ακριβοπληρωμένο διπλό της Κάλιαρι στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Από κοντά τα γκολ στο ντέρμπι της Κύπρου, ενώ για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε την αναμενόμενη νίκη της Ντε Γκράαφσαπ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!
08:58 03/02/2023

Κάλιαρι – Κόμο 2-0: Ο Κουρφαλίδης έβγαλε ασίστ στην επιστροφή Ρανιέρι έπειτα από 32 χρόνια

aek1924.gr
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επέστρεψε στον πάγκο της Κάλιαρι έπειτα από 32 χρόνια και συνδύασε το δεύτερο ντεμπούτο του με νίκη επί της Κόμο στη Serie B, με τον Χρήστο Κουρφαλίδη να βγάζει ασίστ. Η προπονητική καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε ως πρώτη επιτυχία την πορεία της Κάλιαρι από τη Serie C στη Serie A μεταξύ 1988-1991. Εκείνο το καλοκαίρι […] The post Κάλιαρι – Κόμο 2-0: Ο Κουρφαλίδης έβγαλε ασίστ στην επιστροφή Ρανιέρι έπειτα από 32 χρόνια appeared first on AEK1924.gr.
18:04 14/01/2023

Iταλία: Επέστρεψε στην Κάλιαρι ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Zougla
Πλέον, είναι επίσημο: ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι ο νέος προπονητής της Κάλιαρι, όπως ανακοίνωσαν οι «Ροσομπλού» με το μήνυμα...
21:26 26/12/2022

Επιστρέφει μετά από 31 χρόνια στην Κάλιαρι ο Ρανιέρι!

thessports.gr
Εποχή Ρανιέρι στην Κάλιαρι! Ο Ιταλός τεχνικός, που πέρασε και από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, συμφώνησε να αναλάβει τον σύλλογο της Σαρδηνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025! Μάλιστα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, επιστρέφει στην Κάλιαρι έπειτα από 31 χρόνια όταν και είχε κατακτήσει με αυτή δύο τίτλους την περίοδο που ο σύλλογος αγωνιζόταν στην […] The post Επιστρέφει μετά από 31 χρόνια στην Κάλιαρι ο Ρανιέρι! first appeared on ThesSports.
21:58 23/12/2022

Ρανιέρι: Επέστρεψε στην Κάλιαρι μετά από 31 χρόνια και υπέγραψε μέχρι το 2025

Gazzetta
O Κλαούντιο Ρανιέρι επιστρέφει μετά από 31 χρόνια στον πάγκο της Κάλιαρι, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το κλαμπ της Σαρδηνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
21:02 23/12/2022

Η Κάλιαρι ανακοίνωσε τον Ρανιέρι μέχρι το 2025

filathlos.gr
Η Κάλιαρι ανακοίνωσε τον Ρανιέρι μέχρι το 2025 23/12/2022 Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Γουότφορντ, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 71χρονος θα επιστρέψει στην Ιταλία ύστερα από τέσσερα χρόνια για να αναλάβει την Κάλιαρι. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/12) την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Ρανιέρι να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας θα βρίσκεται στον πάγκο της Κάλιαρι από την 1η Ιανουαρίου του 2023.
20:48 23/12/2022

Κλαούντιο Ρανιέρι: Αναλαμβάνει την Κάλιαρι

aek1924.gr
Προ των πυλών της Κάλιαρι (ομάδα της Serie B) είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Τα… κλειδιά της Κάλιαρι στον Ρανιέρι. Οι άνθρωποι του συλλόγου πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Φάμπιο Λιβεράνι, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της ομάδας από τις αρχές καλοκαιριού και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της σε 20 ματς. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν την […] The post Κλαούντιο Ρανιέρι: Αναλαμβάνει την Κάλιαρι appeared first on AEK1924.gr.
00:10 21/12/2022

Ρανιέρι: «Η Αργεντινή φαίνεται να το θέλει παραπάνω»

fosonline.gr
Δηλώσεις αναφορικά με τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία παραχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. 
16:02 15/12/2022

Ρανιέρι: «Ο Ντιμπάλα επέλεξε Ρόμα λόγω του Μουρίνιο»

pressaris.gr
Την πεποίθηση πως ο Μουρίνιο έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην επικείμενη μεταγραφή του Ντιμπάλα στη Ρόμα, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Κλαούντιο Ρανιέρι. The post Ρανιέρι: «Ο Ντιμπάλα επέλεξε Ρόμα λόγω του Μουρίνιο» appeared first on pressaris.gr.
19:42 19/07/2022

Δάκρυσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την αντίδραση των οπαδών στο Ρόμα – Λέστερ

Newsit
Η ξαφνική αντίδραση του κόσμου στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Λέστερ για τα ημιτελικά του Conference League συγκίνησε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στο Ολίμπικο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των δύο πρώην ομάδα του και η κάμερα στράφηκε για λίγα δευτερόλεπτα προς ... Περισσότερα To άρθρο Δάκρυσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από την αντίδραση των οπαδών στο Ρόμα – Λέστερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:34 06/05/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Οι οπαδοί των Ρόμα και Λέστερ αποθέωσαν Ρανιέρι κι εκείνος δάκρυσε!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Οι οπαδοί των Ρόμα και Λέστερ αποθέωσαν Ρανιέρι κι εκείνος δάκρυσε! 05/05/2022 Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι δηλωμένος φαν της Ρόμα και ταυτόχρονα ο προπονητής που έχει ζήσει τη μεγαλύτερη στιγμή στην προπονητική καριέρα του με την κατάκτηση της Premier League με την Λέστερ τη σεζόν 2015-16. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παραπάνω συνδυασμός τον οδήγησε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να δει διά ζώσης τη μάχη των δύο ομάδων για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League και εκεί βίωσε ένα υπέροχο συναίσθημα που θα το κουβαλάει σε όλη τη ζωή του. Και αυτό γιατί όταν τα μάτριξ έδειξαν τον έμπειρο Ιταλό προπονητή, όλοι στο γήπεδο
23:48 05/05/2022

Ρόμα - Λέστερ: Standing ovation στον Ρανιέρι από τους οπαδούς, «λύγισε» ο Ιταλός coach (vid)

Gazzetta
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έλαβε καθολικό χειροκρότημα από τους φιλάθλους δύο πρώην ομάδων του, της Ρόμα και της Λέστερ και «λύγισε» στα VIP του «Ολίμπικο».
23:32 05/05/2022

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;

filathlos.gr
Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ; 16/03/2022 Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό στοίχημα για 20 υποψήφιους τεχνικούς Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντικατέστησε πριν από λίγες ημέρες τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ως υπηρεσιακός προπονητής. Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος μόνιμος προπονητής της Ένωσης; Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε ειδικό στοίχημα, για τον επόμενο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, με 20 υποψήφιους τεχνικούς. Πρώτο φαβορί είναι ο Φερνάντο Σάντος και δεύτερο ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ακολουθούν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ο Μίτσελ, ο Λεονίντ Σλούτσκι και ο Μανόλο Χιμένεθ. Στη λ
09:58 16/03/2022

Ο Ρόι Χόντσον αναλαμβάνει τη Γουότφορντ αντί του Ρανιέρι

pressaris.gr
Ο Ρόι Χόντσον βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία του με τη Γουότφορντ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League. αντικαθιστώντας τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Η Γουότφορντ εμπιστεύτηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι για να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία, όμως ο χρόνος έδειξε πως ο Ιταλός ήταν μία αναλώσιμη λύση για τους διοικούντες τον σύλλογο. Η […] The post Ο Ρόι Χόντσον αναλαμβάνει τη Γουότφορντ αντί του Ρανιέρι appeared first on pressaris.gr.
14:22 25/01/2022

Ρανιέρι: Πραγματικός κύριος, ευχήθηκε τα καλύτερα μετά την απόλυσή του! (vid)

Gazzetta
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποχώρησε για τελευταία φορά από το προπονητικό της Γουότφορντ το μεσημέρι της Τρίτης και προς τιμήν του σταμάτησε για να μιλήσει στους δημοσιογράφους και έδειξε πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι.
14:04 25/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load