#Κλάους Ρέγκλινγκ

Κλ. Ρέγκλινγκ: Συνταξιοδοτείται ο Τζέιμζ Μποντ του ESM

naftemporiki.gr
Το περιοδικό Spiegel, με αφορμή την συνταξιοδότησή του Κλάους Ρέγκλινγκ, διευθύνων σύμβουλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM) αναφέρεται στο ρόλο του Γερμανού για τη νομισματική ένωση, παραλληλίζοντάς τον με τον… Τζέιμς Μποντ:
17:16 01/10/2022

Στους Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, Τζακ Λου και Κλάους Ρέγκλινγκ το βραβείο Φιλελληνισμού «Lord Byron»

hellasjournal.com
Στον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, τον πρώην υπουργό
22:46 20/09/2022

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ρέγκλινγκ στο Μαξίμου - Τελειώνει η θητεία του επικεφαλής του ESM

thetoc.gr
Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κλάους Ρέγκλινγκ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ευρωπαϊκή οικονομία.
11:16 20/09/2022

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ρέντλιγκ το πρωί της Τρίτης

Newsbeast.gr
Αύριο Τρίτη (20 Σεπτεμβρίου), στις 09:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ. Το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
19:42 19/09/2022

ESM: «Πράσινο φως» στην προτελευταία δόση 747,72 εκατ. ευρώ της ενισχυμένης εποπτείας

Newsbeast.gr
To «πράσινο φως» άναψε σήμερα (19/7) ο ESM για το προτελευταίο πακέτο παρεμβάσεων στο χρέος αξίας 747,72 εκατ. ευρώ πριν την πλήρη ολοκλήρωση του καθεστώτος ενισχυμένης εποπτείας. Η ανακοίνωσε περιέχει ξεκάθαρα εύσημα για την πρόοδο της χώρας αλλά και σύσταση για επιπλέον πρόοδο σε συγκεκριμένα πεδία που συνδέονται με την τελευταία κίνηση του Δεκεμβρίου, όσον αφορά στις παρεμβάσεις στις τράπεζες, στην εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών, στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, στο κτηματολόγιο και στην εργατική νομοθεσία. Ο ESM ενέκρινε: Τη διατήρηση του προνομιακού επιτοκίου του 2ου δανείου (step-up margin) για τη περίοδο έως και τον έως και 17 Ιουνίου του 2022. Η κίνηση έχει αξία 103,3 δισ. ευρώ και ο
15:50 19/07/2022

ESM: Εκταμίευση δόσης 747,72 εκατ. ευρώ

in.gr
«Συνεχής η μεταρρυθμιστική πρόοδος της Ελλάδας» σημείωσε ο Κλάους Ρέγκλινγκ.
15:16 19/07/2022

ESM: Δεν βγήκε λευκός καπνός για τον διάδοχο του Κλάους Ρέγκλινγκ

mononews.gr
Το Συμβούλιο των Διοικητών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) δεν κατάφερε να επιλέξει σήμερα τον διάδοχο του Κλάους Ρέγκλινγκ στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΕSM και η ψηφοφορία μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ESM αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο, όταν θα λήξει η δεύτερη πενταετής θητεία του νυν Διευθύνοντα […]
22:02 11/07/2022

ESM: Ραντεβού το Σεπτέμβρη δίνουν για την εκλογή διαδόχου του Ρέγκλινγκ

in.gr
Ο απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να πληροί τα καθήκοντά του για τρεις ακόμη μήνες
21:48 11/07/2022

Ρέγκλινγκ στην ΕΡΤ: Πιθανή η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για το ελληνικό αξιόχρεο το 2023

Cnn.gr
Πιθανή θεωρεί την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας για το ελληνικό αξιόχρεο το 2023 ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ.Περισσότερα...
22:46 08/07/2022

Ρέγκλινγκ: Το ελληνικό χρέος δεν επηρεάζεται από άνοδο του κόστους δανεισμού

Newsbeast.gr
Την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη βιωσιμότητα του χρέους καμίας χώρας της ευρωζώνης με τα σημερινά δεδομένα εξέφρασε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ ο οποίος μιλώντας το συνέδριο του Economist αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και την έξοδο από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Για τις επικείμενες αλλαγές στο Σύμφωνο Σταθερότητας τόνισε πως χρειάζεται μεν σταθερότητα αλλά και μεταρρύθμιση των κανόνων με την απαιτούμενη ομοφωνία να είναι το ζητούμενο των επομένων μηνών. Όπως είπε οι προκλήσεις είναι τεράστιες, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση θα καθορίσουν πολλά προσθέτοντας ότι είναι αναπόφευκτο να υπάρξει πίεση στην ανάπτυξη στην
11:42 07/07/2022

Διθύραμβοι για την έξοδο της Ελλάδας από την εποπτεία- Τι σημαίνει για την χώρα αυτή η έξοδος

dete.gr
Την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην κανονικότητα, με τη λήξη της ενισχυμένης εποπτείας στις 20 Αυγούστου, χαιρέτισαν άπαντες στο Eurogroup.Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος του Eurogroup Πασκάλ Ντόναχιου, ο επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λουξεμβούργο, ο πρόεδρος του Eurogroup αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανθεκτικότητα […]
07:14 17/06/2022

Κλάους Ρέγκλινγκ: Δεν ανησυχώ ότι η άνοδος των επιτοκίων σε όλο τον κόσμο θα επηρεάσουν την Ελλάδα

mononews.gr
«Δεν ανησυχώ ότι η άνοδος των επιτοκίων σε όλο τον κόσμο θα επηρεάσουν την Ελλάδα», δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΜΠΕ.
23:30 16/06/2022

Eurogroup για λήξη ενισχυμένης εποπτείας: Σημαντικό επίτευγμα της ελληνικής κυβέρνησης

Newsit
Tην επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην κανονικότητα, με τη λήξη της διαδικασίας ενισχυμένης εποπτείας στις 20 Αυγούστου, χαιρέτησαν σήμερα ο Πρόεδρος του Eurogroup, Πασκάλ Ντόναχιου, ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λουξεμβούργο, ο Πρόεδρος του Eurogroup αναφέρηκε στην εντυπωσιακή ανθεκτικότητα της ... Περισσότερα To άρθρο Eurogroup για λήξη ενισχυμένης εποπτείας: Σημαντικό επίτευγμα της ελληνικής κυβέρνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:28 16/06/2022

ESM: Δεν βρέθηκε ο διάδοχος του Κλάους Ρέγκλινγκ

naftemporiki.gr
Την ετήσια έκθεση του ESM για το 2021 ενέκρινε σήμερα το συμβούλιο των διοικητών του μηχανισμού σταθερότητας. Ωστόσο δεν κατέληξε σε συμφωνία επί του βασικού θέματος της 10ης ετήσιας συνέλευσης, που έλαβε χώρα στο Λουξεμβούργο, το οποίο και δεν ήταν άλλο από την επιλογή του διαδόχου του Κλάους Ρέγκλινγκ. 
15:14 16/06/2022

Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρέγκλινγκ στο «τιμόνι» του ESM;

paraskhnio.gr
Στην τελική ευθεία για την νέα ηγεσία του, μπαίνει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM). Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα διοριστεί στα μέσα Ιουνίου, με ειδική πλειοψηφία του Συμβουλίου των Διοικητών του ESM (80% των ψήφων). Αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο, όταν θα λήξει η δεύτερη πενταετής θητεία του νυν Διευθύνοντα Συμβούλου, Κλάους Ρέγκλινγκ. Έως Το άρθρο Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρέγκλινγκ στο «τιμόνι» του ESM; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:32 30/05/2022

ESM: Στην τελική ευθεία για τον διάδοχο του Ρέγκλινγκ – Ποιοι είναι οι υποψήδιοι

Newsit
Στην τελική ευθεία για την νέα ηγεσία του, μπαίνει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), ώστε να βρει τον διάδοχο του Κλάους Ρέγκλινγκ. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα διοριστεί στα μέσα Ιουνίου, με ειδική πλειοψηφία του Συμβουλίου των Διοικητών του ESM (80% των ψήφων). Αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο, όταν θα λήξει η δεύτερη πενταετής ... Περισσότερα To άρθρο ESM: Στην τελική ευθεία για τον διάδοχο του Ρέγκλινγκ – Ποιοι είναι οι υποψήδιοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 29/05/2022

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ESM - Ποιος θα διαδεχθεί τον Ρέγκλινγκ;

naftemporiki.gr
Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του μπαίνει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM). Ο νέος διευθύνων δύμβουλος θα διοριστεί στα μέσα Ιουνίου, με ειδική πλειοψηφία του Συμβουλίου των Διοικητών του ESM (80% των ψήφων). Αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα τον Οκτώβριο, όταν θα λήξει η δεύτερη πενταετής θητεία του νυν διευθύνοντος συμβούλου, Κλάους Ρέγκλινγκ.
09:32 29/05/2022

Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής του προέδρου

protagon.gr
Ο γερμανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, αποχωρεί από τη θέση του τον Οκτώβριο και στο τραπέζι «πέφτουν», ήδη, ονόματα για την αντικατάστασή του από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες The post Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής του προέδρου appeared first on Protagon.gr.
20:46 27/04/2022

Σήμα για «πλιάτσικο» στις καταθέσεις έδωσε ο Ρέγκλινγκ : «Καμία δημοσιονομική χαλαρότητα – Οι Έλληνες έχουν αποταμιεύσεις»!

sportime.gr
Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ έπαθε... «Γιάννη Στουρνάρα», και έδειξε το σάρωμα των καταθέσεων ως «λύση» για την ακρίβεια. Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.
17:22 12/04/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load