#Κλοπές

Κλοπές αυτοκινήτων: Ποιός ο κίνδυνος όσων παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο (video)

el.gr
Ανεξέλεγκτες δρουν οι συμμορίες προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Το άρθρο Κλοπές αυτοκινήτων: Ποιός ο κίνδυνος όσων παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο (video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:10 19/04/2024

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή 5ήμερη σχολείου – Κλοπές, ουσίες και 4 συλλήψεις μαθητών

Newside.gr
Επεισοδιακή αποδείχθηκε η πενταήμερη εκδρομή μαθητών σχολείου της Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη εβδομάδα, που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 21 Φεβρουαρίου, όταν μαθητές του σχολείου κατήγγειλαν στην αστυνομία την κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών που έλειπαν από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διεμεμαν. Μάλιστα, υπήρχαν [...] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή 5ήμερη σχολείου – Κλοπές, ουσίες και 4 συλλήψεις μαθητών εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
16:00 26/02/2024

Έκθεση κόλαφος για το Βρετανικό Μουσείο: Κλοπές 2.000 αρχαιοτήτων επί 20 χρόνια

thebest.gr
Σε ανεξάρτητη έκθεση εντοπίζονται σοβαρότατα προβλήματα και μεγάλα κενά στους τομείς της ασφάλειας, της διοίκησης, της διαχείρισης κινδύνων, της οργάνωσης αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό του Βρετανικού Μουσείου
14:00 02/01/2024

Χίος: Ιερόσυλος άρπαξε από εκκλησία τάματα, σταυρούς και τιμαλφή - Κλοπές και σε αποθήκες

NewsBomb
Συνελήφθησαν τρία άτομα για τις κλοπές σε εκκλησία και αποθήκες στη Χίο.Περισσότερα...
20:12 20/05/2023

Θεσσαλονίκη: Κλοπές με λεία 20.000 ευρώ με ρίψεις αντικειμένων σε μπαλκόνια σπιτιών

lamianow.gr
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασαν πλήθος περιπτώσεων κλοπών από σπίτια σε διάφορες περιοχές της πόλης. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας νεαρός, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων και σε βάρος του σχηματίσθηκε […] The post Θεσσαλονίκη: Κλοπές με λεία 20.000 ευρώ με ρίψεις αντικειμένων σε μπαλκόνια σπιτιών appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
10:50 19/05/2023

Κλοπές: Σώσε το αυτοκίνητο με μόλις 10 ευρώ

Newsauto.gr
Σε έξαρση οι κλοπές αυτοκινήτων και στην Ελλάδα, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο, με τους κλέφτες να σκανάρουν το κλειδί, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη… Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας σε οικιακό χώρο στάθμευσης. Ο ψηφιακός ληστής, με μία ειδική συσκευή, ανιχνεύει το σήμα από το smart key της BMW, […] The post Κλοπές: Σώσε το αυτοκίνητο με μόλις 10 ευρώ appeared first on NewsAuto.gr.
06:58 04/05/2023

Κλοπές στη Λάρισα από μαθητές Δημοτικού - Πώς μια βόλτα με πατίνι οδήγησε στην άκρη του νήματος

Newsit
Οι κλοπές στη Λάρισα είχαν πρωταγωνιστές και δράστες δύο μικρούς μαθητές Δημοτικού. Σε κακούς μπελάδες και οι γονείς τους… Ρίσκαραν αλλά αυτή τη φορά ατύχησαν στη Λάρισα. Ο λόγος για ένα 9χρονο και ένα 10χρονο παιδί που οδηγήθηκαν σε αστυνομικά τμήματα, μαζί με τους γονείς τους. Οι μικροί όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, κρύβονταν πίσω από ... Περισσότερα To άρθρο Κλοπές στη Λάρισα από μαθητές Δημοτικού - Πώς μια βόλτα με πατίνι οδήγησε στην άκρη του νήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:38 30/01/2023

Θεοδωρικάκος: Δημοκρατία χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει – Είμαστε δίπλα στους αστυνομικούς μας

Newsbeast.gr
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το έργο της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας και τόνισε ότι είναι ένας σημαντικός τομέας, από τον οποίο επιβιώνει μια Δημοκρατία. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι «η εθνική πολιτική ασφάλειας που ακολουθούμε φέρνει αποτελέσματα, καθώς έχουμε μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας, που αφορά στην ελληνική οικογένεια». Παράλληλα, παρουσίασε τα εξής στοιχεία (η σύγκριση γίνεται με το 2019, καθώς κατά την περίοδο της πανδημίας που ακολούθησε υπήρξε πολύμηνη καραντίνα): Κλοπές και διαρρήξεις (8μηνο 2019 – 8μηνο 2022) μείωση 16,31% Κλοπές τροχοφόρων (8μηνο 2019 – 8μηνο 2022) μείωση 17,20% Ληστείες (8μην
21:44 10/11/2022

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αποτρέψαμε στον Έβρο πάνω 230.000 παράνομους μετανάστες και συλλάβαμε 1.250 διακινητές

Newsit
Το έργο και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας παρουσίασε στους βουλευτές της ΝΔ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. «Η εθνική πολιτική ασφάλειας που ακολουθούμε φέρνει αποτελέσματα, καθώς έχουμε μείωση της χαμηλής και μεσαίας εγκληματικότητας, που αφορά στην ελληνική οικογένεια», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσιάζοντας στη συνέχεια συγκεκριμένα στοιχεία. Κλοπές ... Περισσότερα To άρθρο Τάκης Θεοδωρικάκος: Αποτρέψαμε στον Έβρο πάνω 230.000 παράνομους μετανάστες και συλλάβαμε 1.250 διακινητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:56 10/11/2022

Θεσσαλονίκη: Κλοπές σε εκκλησίες και καταστήματα

in.gr
Οι αστυνομικοί στην περιοχή της Χαριλάου και της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη εξιχνίασαν δέκα υποθέσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα
12:42 04/10/2022

Συμμορία Πολυτεχνειούπολης: Κλοπές και ένοπλες ληστείες – Έκαναν και ελέγχους σε φοιτητές και επισκέπτες

thebest.gr
Στη φυλακή οδηγούνται, μετά τι απολογίες τους, τα 7 από τα 16 μέλη της σκληρής συμμορίας που είχε ορμητήριο την εστία της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου.
12:42 02/10/2022

Θεσσαλονίκη: Κλοπές αυτοκινήτων, απάτες και χτυπήματα σε σπίτια – 15 οι συλλήψεις που έγιναν

Newsit
Η εγκληματικότητα οργιάζει στη Θεσσαλονίκη και οι αστυνομικοί δεν σταματούν να κάνουν συλλήψεις. Μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες κρύβονταν πίσω από κλοπές οχημάτων από εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων… Στην εξιχνίαση περιπτώσεων υπεξαίρεσης οχημάτων, κλοπών και απάτης προχώρησαν αστυνομικοί διαφόρων τμημάτων και υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν και με σκοπό την ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Κλοπές αυτοκινήτων, απάτες και χτυπήματα σε σπίτια – 15 οι συλλήψεις που έγιναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:32 01/10/2022

Θεσσαλονίκη: Κλοπές δια της μεθόδου της μπουγάδας – Τι έκαναν τα δύο αδέρφια σε ιδιοκτήτες σπιτιών

Newsit
Εξιχνιάστηκαν από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, περιπτώσεις κλοπών από οικίες, τις οποίες διέπραξαν δύο νεαρά αδέλφια (άντρας – γυναίκα) μαζί με συνεργό. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου 2022 έως τις αρχές Ιουνίου 2022, οι παραπάνω, ενεργώντας είτε με διαφορετική σύνθεση, ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Κλοπές δια της μεθόδου της μπουγάδας – Τι έκαναν τα δύο αδέρφια σε ιδιοκτήτες σπιτιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:14 23/09/2022

Κλοπές αυτοκινήτων: Ιδού το αγαπημένο τους στην Ελλάδα

Newsauto.gr
Στην 5η θέση βρίσκεται η Ελλάδα στον πίνακα με τις 32 χώρες που πραγματοποιούνται οι περισσότερες κλοπές αυτοκινήτων στον κόσμο. Οι κλέφτες όμως στην Ελλάδα έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο… Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην Ελλάδα καταγράφονται 227 κλοπές ανά 100.000 κατοίκους, με τη Νέα Ζηλανδία να κατέχει την πρώτη θέση με 1.171 κλοπές ανά 100.000 κατοίκους. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Ουρουγουάη με 558, η Ιταλία με 232 και οι ΗΠΑ με […] The post Κλοπές αυτοκινήτων: Ιδού το αγαπημένο τους στην Ελλάδα appeared first on NewsAuto.gr.
08:22 16/08/2022

Κλείνει αύριο τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

grtimes.gr
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας). Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο, από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού, που υπολογίζεται περίπου τις ώρες από 07.00 έως 08.15 και θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες: • Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022, • Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 και • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022. Η κυκλοφορία των οχημ
15:34 27/07/2022

Βόλος: «Ελάτε να συλλάβετε το γιο μου» – H ιστορία μιας μάνας που προσπαθεί να σώσει τον γιο της από τα ναρκωτικά

Newsbeast.gr
Μία τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Βόλο, όταν μία μάνα αναγκάστηκε να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς, για να συλλάβουν τον 29χρονο γιο της ο οποίος εδώ και 14 χρόνια είναι έρμαιο του εφιάλτη των ναρκωτικών. Στο σπίτι του κάνει μόνο επισκέψεις και ο 29χρονος γιός ζει όλη μέρα χαμένος μέσα στην ηρωίνη. Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη του νεαρού ενώ κάθε δέσμευση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. «Ξέχασα να πάω», είπε χθες στο δικαστήριο στο Βόλο ο 29χρονος που το τελευταίο δίμηνο απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Μετά τις τελευταίες κλοπέ
12:06 13/07/2022

Ασημακοπούλου: Σε τροχιά προετοιμασίας η ΕΕ για την επάρκεια καυσίμων (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο και στην τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Η κυρία Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε λόγο για θετική αποτίμηση της ομιλίας του πρωθυπουργού υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Ελλάδα έχει καθιερωθεί ως δύναμη ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή. Αναφέρθηκε δε στη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον πρωθυπουργό οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ και του Ευρωπαϊκού Λ
19:28 05/07/2022

Η Κ. Διδασκάλου για την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στη θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» που ανεβαίνει την Πέμπτη (7/7) στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών, αναφέρθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Έντεκα χρόνια τώρα, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η Πόρνη από πάνω», με την εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου, εξακολουθεί να ενθουσιάζει και να συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικά μηνύματα που περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ και τη συγκίνηση. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Κατερίνα Διδασκάλου σε μια συγκλονιστική ερμηνεία, την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στ
19:26 05/07/2022

Αναστόπουλος: Έρχονται διαγραφές χρεών στον ΕΦΚΑ και νέος «Τειρεσίας»-Ποιοι μένουν χωρίς περίθαλψη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στον νέο «Τειρεσία» που έρχεται για χρέη προς το Δημόσιο, στη διαγραφή χρεών προς τον ΕΦΚΑ, καθώς και στον κίνδυνο να μείνουν χωρίς περίθαλψη ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και επιστήμονες αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και τέως δήμαρχος Υδραίων, Κώστας Αναστόπουλος μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1. Όπως είπε ο κ. Αναστόπουλος ο νέος Τειρεσίας θα καταγράφει όλα τα χρέη προς την Εφορία και προς φορείς όπως ο ΕΦΚΑ και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα λειτουργήσει περί το τέλος του έτους και «θα αλλάξει τη ζωή μας», καθώς θα αξιολογ
18:44 05/07/2022

Κλοπές σε σπίτια και οχήματα: Αποζημίωσαν τα θύματά τους και αφέθηκαν ελεύθεροι

grtimes.gr
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορούνται για διαρρήξεις σπιτιών καθώς και για κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Οι τέσσερις αλλοδαποί φέρονται ότι παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και αποζημίωσαν τα θύματα τους. Έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ενώ τους επιβλήθηκαν οι εξής όροι: Εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, απαγόρευση εξόδου από την χώρας και επιπλέον στον έναν επιβλήθηκε και η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 2000 ευρώ. Οι παραπάνω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλ
11:46 05/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load