#Κολοκυθόπιτα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά»

grtimes.gr
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής. «Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος» ανέ
21:46 16/02/2022

Κολοκυθόπιτα-μαγεία μόνο με γιαούρτι, φρυγανιά και λίγα ακόμα υλικά

eleftherostypos.gr
Ψάχνεις ένα εύκολο και ταυτόχρονα αχτύπητο σνακ για την δουλειά; Αυτή η κολοκυθόπιτα με γιαούρτι και φρυγανιά θα γίνει η καθημερινή αγαπημένη σου συνήθεια. Διαβάστε περισσότερα στο Yoweekly.gr  The post Κολοκυθόπιτα-μαγεία μόνο με γιαούρτι, φρυγανιά και λίγα ακόμα υλικά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:03 21/10/2020

Η συνταγή της ημέρας: Κολοκυθόπιτα γλυκιά με σταφίδες

eleftherostypos.gr
Μία υπέροχη πίτα που ταιριάζει με τον καφέ σας, πρωί και απόγευμα, είναι αυτή η γλυκιά κολοκυθόπιτα με σταφίδες! Yλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1.200 γραμμ. ψαχνό κίτρινης κολοκύθας 1 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένα γαρίφαλα 2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα ¾ φλιτζ. ψιλοκομμένη καρυδόψιχα 1 φλιτζ. χοντρό σιμιγδάλι 1 φλιτζ.... The post Η συνταγή της ημέρας: Κολοκυθόπιτα γλυκιά με σταφίδες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:36 31/07/2020

Δέκα απολαυστικά φαγητά μόνο για το καλοκαίρι! (Photos)

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Μπορεί τα περισσότερα τρόφιμα να τα βρίσκουμε πλέον όλο τον χρόνο, ωστόσο είναι γεγονός πως όταν βρίσκονται στην εποχή τους είναι νοστιμότερα. Ξεχωρίσαμε λοιπόν 10 συνταγές με καλοκαιρινά υλικά που μπορείς να απολαύσεις πραγματικά μόνο αυτή την εποχή! Γεμιστά Αν το καλοκαίρι είχε γεύση πιστεύουμε θα ήταν ένα ταψί με ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, αλλά και αμπελόφυλλα και κολοκυθοανθούς γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά! Μουσακάς Αγαπημένο φαγητό για το κάθε κυριακάτικο τραπέζι του καλοκαιριού, μπορεί να έχει κάπως χρονοβόρα προετοιμασία αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Φασολάκια γιαχνί Το είπαμε και στην αρχή, κάποια λαχανικά τα βρίσκεις όλο τον χρόνο και τα φασολάκια είναι
13:25 13/07/2020

Άκης Πετρετζίκης: Κολοκυθόπιτα με φέτα

onsports.gr
Το μενού της ημέρας έχει κολοκυθόπιτα με φέτα και ο…
09:10 13/07/2020

Δεν υπάρχει αυτή η συνταγή: Κολοκυθόπιτα διαίτης με τραχανά

eleftherostypos.gr
Δεν υπάρχει αυτή η συνταγή από τα χεράκια του Γιώργου Τσούλη! Ψάχνεις ένα γρήγορο, γευστικό και ταυτόχρονα διαιτητικό κολατσιό για την παραλία; Αυτή η κολοκυθόπιτα είναι ότι πρέπει. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr    The post Δεν υπάρχει αυτή η συνταγή: Κολοκυθόπιτα διαίτης με τραχανά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:51 08/07/2020

Aπόλαυση χωρίς πολύ κόπο! Πώς γίνεται η τέλεια Κολοκυθόπιτα!

Newside.gr
Υλικά 2 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα 3 καρότα τριμμένα 1 πατάτα τριμμένη 4 μεγάλα κρεμμύδια τυρί φέτα όχι πολύ 1 κούπα τυρί κεφαλοτύρι 2 αυγά λίγο γάλα λίγο μαϊντανό +δυόσμος αλάτι και πιπέρι Για το φύλλο 2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα..!! Σε τηγάνι σοτάρισα πρώτα τα κρεμμύδια τα έριξα μέσα σε μια λεκάνη έτριψα την πατάτα και […] The post Aπόλαυση χωρίς πολύ κόπο! Πώς γίνεται η τέλεια Κολοκυθόπιτα! appeared first on NewSide.gr.
21:42 01/07/2020

Κολοκυθόπιτα με φέτα σκέτο… «λουκούμι» με ελάχιστες θερμίδες

eleftherostypos.gr
Μια συνταγή σκέτο λουκούμι από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Θα ξετρελαθείτε με αυτή την φανταστική κολοκυθόπιτα με φέτα που έχει μάλιστα ελάχιστες θερμίδες. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr The post Κολοκυθόπιτα με φέτα σκέτο… «λουκούμι» με ελάχιστες θερμίδες appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
15:21 13/06/2020

Η συνταγή της ημέρας: Κολοκυθόπιτα γλυκιά χωρίς σιρόπι

pronews.gr
Υλικά συνταγής 1½ πακέτο φύλλο κρούστας 800γρ. κολοκύθα τριμμένη στο χοντρό τρίφτη  1 φλιτζ. καρύδι χοντροκομμένο 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. σταφίδες 2 κ.σ. σουσάμι 1 βανίλια ½ κ.γ. κανέλα  ½ κ.γ. γαρίφαλο (ή μοσχοκάρυδο) 1 φλιτζ. ελαιόλαδο Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr
10:37 06/03/2020

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκυθόπιτα σιροπιαστή

e-ptolemeos.gr
Αγαπημένη συνταγή των παιδικών μου χρόνων,  πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα σιροπιαστή, που αποθεώνεται από τους λάτρεις των σιροπιαστών! Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα κομμάτι αυτής της κολοκυθόπιτας με χαρακτηριστικό άρωμα και την ιδιαίτερη, πλούσια γεύση και  που πιστέψτε με, θα σας μείνει αξέχαστη!!   Τα υλικά είναι μία προσφορά από το κατάστημα «tsik»   Νοσοκομείου 17, ... The post Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκυθόπιτα σιροπιαστή appeared first on e-ptolemeos.gr.
09:11 07/12/2019

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο: Η συνταγή της ημέρας!

ipop.gr
Αν σήμερα έχεις τραπέζι ή αν γενικά θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να φτιάξεις κάτι πραγματικά νόστιμο, τότε σου προτείνουμε αυτήν την κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο. Είναι το ορεκτικό που θα λατρέψεις και θα φτιάξεις πολύ εύκολα και γρήγορα με απλά υλικά. Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο… είναι η συνταγή της ημέρας! Τι θα χρειαστείς; 3 […] Το άρθρο Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο: Η συνταγή της ημέρας! εμφανίζεται στο iPop.
12:38 28/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load