#Κουρκούτι

ΕΚΤΑΚΤΟ Κουρκούτι! Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Συντάξεις Απριλίου

ekklisiaonline.gr
Οι δαπάνες που θα µπουν στον φάκελο θα ορίσουν το 36% των µορίων. Αφορά τα κριτήρια 2.2, 4.1 και 5.1. Το 2.2 αφορά τη σχέση Τυπικής Απόδοσης και δαπανών (κριτήριο που θα περιορίσει δραστικά τις δαπάνες ανά φάκελο). Το 4.1 είναι ένα κριτήριο που έχει ξεσηκώσει αρκετές αντιδράσεις, καθώς ουσιαστικά προσοµοιάζει τον περιορισµό που τέθηκε στην επιλεξιµότητα του Αναπτυξιακού. ∆ηλαδή, για τρακτέρ και παρελκόµενα οι δαπάνες θα µπορούν να πιάνουν το πολύ το 40% του φακέλου, αλλιώς ο παραγωγός δεν θα φτάνει το µέγιστο των 12 µορίων του κριτηρίου (θα πέφτει αναλογικά, όσο πιο χαµηλό το ποσοστό δαπάνης σε άλλες επενδύσεις). Το 5.1 είναι το «περιβόητο» κριτήριο καινοτοµίας, που έριξε στο παρελθόν φακέλους σ
12:50 24/03/2023

25η Μαρτίου: Το καλύτερο και πιο εύκολο κουρκούτι για μπακαλιάρο

eleftherostypos.gr
Το Σάββατο γιορτάζουμε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και το παραδοσιακό τραπέζι προστάζει μπακαλιάρο. Το μυστικό για τέλειο αποτέλεσμα είναι μόνο ένα: το κουρκούτι. Ο Πέτρος Συρίγος έχει τις καλύτερες προτάσεις για το πιο εύκολο κουρκούτι για μπακαλιάρο με μπύρα ή με μαγιά. Κουρκούτι – Με μαγιά 700 ml νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά […] Το άρθρο 25η Μαρτίου: Το καλύτερο και πιο εύκολο κουρκούτι για μπακαλιάρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:56 22/03/2023

Κουρκούτι μπακαλιάρου: Τρεις τρόποι να το φτιάξετε – Tips για το τηγάνισμα

lamiafm1.gr
Αν σκοπεύετε να φτιάξετε τηγανητό μπακαλιάρο με κουρκούτι για το σπιτικό τραπέζι της 25ης Μαρτίου και θέλετε να βγει τραγανός και χρυσαφένιος, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές και βρείτε τη συνταγή που ταιριάζει στα γευστικά σας γούστα. Φυσικά πάντα μπορείτε να φτιάξετε την πιο light εκδοχή, περνώντας το ψάρι μόνο από αλεύρι.   Μην ξεχάσατε ότι πρέπει να ξαλμυρίσετε τον παστό […] The post Κουρκούτι μπακαλιάρου: Τρεις τρόποι να το φτιάξετε – Tips για το τηγάνισμα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
10:56 25/03/2022

Άκης Πετρετζίκης: Κουρκούτι

queen.gr
Η απόλυτη συνταγή για ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο τραπέζι.
11:25 25/03/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load