#Βουβωνοκήλη

Βουβωνοκήλη στα παιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Newsit
Γράφει η Δρ. Εύη Βασιλειάδου, Χειρουργός – Παίδων, Διευθύντρια Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών. Η βουβωνοκήλη είναι μία διόγκωση που εμφανίζεται στις βουβωνικές περιοχές (δεξιά και αριστερά από τα γεννητικά όργανα, στο κάτω μέρος της κοιλιάς), συνήθως, την ώρα του κλάματος, του βήχα ή της προσπάθειας ή απλά όταν το παιδί είναι όρθιο. Το ... Περισσότερα To άρθρο Βουβωνοκήλη στα παιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 20/12/2023

Στο νοσοκομείο η Τζένη Μπότση: Το χειρουργείο που υποβλήθηκε – Το στιγμιότυπο από το κρεβάτι του νοσοκομείου

thecaller.gr
H Τζένη Μπότση Βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από μια χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε η ίδια, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Τζένη Μπότση Βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από μια χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε η ίδια, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός έκανε εγχείρηση βουβωνοκήλης και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories της από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Βουβωνοκήλη τέλος» έγραψε η Τζένη Μπότση κάνοντας το σήμα της ειρήνης […]
17:42 18/05/2023

Βουβωνοκήλη: Ποια τα ανησυχητικά συμπτώματα και η βασική αιτία – Η καλύτερη θεραπεία

newsitamea.gr
Μια κήλη εμφανίζεται όταν ιστός από μια κοιλότητα του σώματος διαπερνάει σε κάποιο σημείο το μυϊκό τοίχωμα μέσα από κάποιο άνοιγμα σε αυτό. Διαφορετικοί τύποι κήλης συμβαίνουν σε διαφορετικά διαμερίσματα του σώματος. Η βουβωνοκήλη είναι ο πιο κοινός τύπος κήλης. Πραγματοποιείται όταν ο κοιλιακός ιστός, όπως το λίπος της κοιλιάς... The post Βουβωνοκήλη: Ποια τα ανησυχητικά συμπτώματα και η βασική αιτία – Η καλύτερη θεραπεία appeared first on Newsitamea.gr.
19:06 03/10/2022

Βουβωνοκήλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα και η βασική αιτία – Η καλύτερη θεραπεία

iatropedia.gr
Μια κήλη εμφανίζεται όταν ιστός από μια κοιλότητα του σώματος διαπερνάει σε κάποιο σημείο το μυϊκό τοίχωμα μέσα από κάποιο άνοιγμα σε αυτό. Διαφορετικοί τύποι κήλης συμβαίνουν σε διαφορετικά διαμερίσματα του σώματος. The post Βουβωνοκήλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα και η βασική αιτία – Η καλύτερη θεραπεία appeared first on Iatropedia.
08:34 27/09/2022

Βουβωνοκήλη & Ομφαλοκήλη: Τα οφέλη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στην υπηρεσία των ασθενών

Newsit
Ο Δρ. Αναστάσιος Γ. Ξιάρχος, Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου, μας μιλά τις συχνότερες μορφές της πάθησης της κήλης, ποιους αφορούν, ποιοι είναι οι τρόποι μόνιμης αντιμετώπισή τους και ποιο ρόλο έχει παίξει η εξέλιξη της τεχνολογίας, σε όλα τα παραπάνω. Τι ονομάζουμε Βουβονοκήλη; Η Bουβωνοκήλη αποτελεί τη συχνότερη μορφή κήλης και ... Περισσότερα To άρθρο Βουβωνοκήλη & Ομφαλοκήλη: Τα οφέλη της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στην υπηρεσία των ασθενών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:10 27/04/2022

Βουβωνοκήλη και ομφαλοκήλη: Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία των ασθενών

newsitamea.gr
Μέσα από τις τελευταίες μας δημοσιευμένες αρθρογραφίες εξηγήσαμε με τρόπο The post Βουβωνοκήλη και ομφαλοκήλη: Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία των ασθενών appeared first on Newsitamea.gr.
18:03 28/10/2020

Βουβωνοκήλη & Ομφαλοκήλη: Η σύγχρονη Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Ασθενών

paraskhnio.gr
Γράφει ο Δρ. Αναστάσιος Γ. Ξιάρχος, Γενικός Χειρουργός και  Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου, Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Μέσα από τις τελευταίες μας δημοσιευμένες αρθρογραφίες εξηγήσαμε με τρόπο επιστημονικό και κατανοητό τους Μύθους και τις Αλήθειες γύρω από την πάθηση της κήλης, μίας πάθησης που αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο, σε παγκόσμια κλίμακα. Ποιες, όμως, […] The post Βουβωνοκήλη & Ομφαλοκήλη: Η σύγχρονη Τεχνολογία στην Υπηρεσία των Ασθενών appeared first on Paraskhnio.gr.
15:01 26/10/2020

Βουβωνοκήλη και κιρσοκήλη: Πώς τις αντιμετωπίζουμε λαπαροσκοπικά

agriniopress.gr
AgrinioPress Βουβωνοκήλη και κιρσοκήλη: Πώς τις αντιμετωπίζουμε λαπαροσκοπικά Οι κήλες είναι ουσιαστικά μία παθολογική κατάσταση κατά την οποία κάτι (συνήθως ένα εσωτερικό όργανο) προβάλει από ένα σημείο του σώματος μας δημιουργώντας μία μικρή προεξοχή στο σημείο. Μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορα σημεία και ονομάζονται ανάλογα με το ποιο μέρος του σώματος κάνει προβολή η εσωτερική προεξοχή. Από τις πιο συνήθεις περιπτώσεις είναι η … Βουβωνοκήλη και κιρσοκήλη: Πώς τις αντιμετωπίζουμε λαπαροσκοπικά AgrinioPress
13:18 28/09/2020

Βουβωνοκήλη: Τι την προκαλεί και πώς εκδηλώνεται

iatropedia.gr
Μια βουβωνική κήλη εμφανίζεται όταν μαλακός ιστός -συνήθως μέρος της μεμβράνης που περιβάλλει την κοιλιακή κοιλότητα ή μέρος του εντέρου- προεξέχει από ένα αδύναμο σημείο στους κοιλιακούς μυς. Η προκύπτουσα διόγκωση είναι επώδυνη, ειδικά όταν βήχετε, σκύβετε ή σηκώνετε ένα βαρύ αντικείμενο. The post Βουβωνοκήλη: Τι την προκαλεί και πώς εκδηλώνεται appeared first on Iatropedia.
18:07 19/06/2020

Βουβωνοκήλη: Τι την προκαλεί και πώς εκδηλώνεται;

newsitamea.gr
Μια βουβωνική κήλη εμφανίζεται όταν μαλακός ιστός -συνήθως μέρος της The post Βουβωνοκήλη: Τι την προκαλεί και πώς εκδηλώνεται; appeared first on Newsitamea.gr.
00:39 12/02/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load