#Κώστας Κουφός

Κυπελλούχος στη Μεγάλη Βρετανία ο Κώστας Κουφός (vid)

Gazzetta
Οι Λόντον Λάιονς του Κώστα Κουφού επικράτησαν των Λέστερ Ράιντερς στον τελικό του BBL Cup όπου ο Έλληνας σέντερ έκανε double-double.
18:46 30/01/2023

EuroCup: Απέναντι στους Λόντον Λάιονς ο Προμηθέας

filathlos.gr
EuroCup: Απέναντι στους Λόντον Λάιονς ο Προμηθέας 06/12/2022 Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (6/12, 19:30) τους Λόντον Λάιονς για την 7η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup. Οι Πατρινοί προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες με Ολυμπιακό, Τουρκ Τέλεκομ και ΑΕΚ, ενώ πρέπει να διαχειριστούν και την ξαφνική απώλεια του Μάκη Γιατρά που αποχώρησε από τον πάγκο τους για λόγους υγείας, δίνοντας τη θέση του στον Γιάννη Χριστόπουλο. Οι Άγγλοι, από την άλλη, έρχονται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται στην οκτάδα του ομίλου και είναι σίγουρα μια επικίνδυνη ομάδα που θα δυσκολέψει τον Προμηθέα, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε νίκη για να φτάσει στο
10:24 06/12/2022

Κουφός: Στους Λόντον Λάιονς και το EuroCup o Έλληνας ψηλός

fosonline.gr
Στην Αγγλία και τους Λόντον Λάινς θα συνεχίσει την καρίερα του ο Κώστας Κουφός, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λονδίνου στο twitter.
18:56 15/07/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Αντίπαλος του Προμηθέα στο Eurocup ο Κουφός

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Αντίπαλος του Προμηθέα στο Eurocup ο Κουφός 15/07/2022 Αντίπαλος του Προμηθέα στο EuroCup θα τεθεί ο Κώστας Κουφός. Ο Έλληνας σέντερ μετά το πέρασμα από ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό και ενδιάμεσο σταθμό την περασμένη σεζόν στην G-League την Ignite, επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των Λόντον Λάιονς. Οι Βρετανοί ήθελαν να κάνουν μερικές μεταγραφές έμπειρων παικτών, για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρώτη τους σεζόν στο EuroCup. Ο κόουτς Ράιαν Σμιντ είναι ενθουσιασμένος που θα προσθέσει έναν παίκτη σαν τον Κουφό στο rotation της ομάδας. Στην τελευταία του εμφάνιση στην EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2020-21, ο Κουφός σε 8 παιχνίδια μέ
18:28 15/07/2022

Κώστας Κουφός: Υπέγραψε στους Λόντον Λάιονς και θα είναι αντίπαλος του Προμηθέα

Gazzetta
Τον νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε στο Λονδίνο και τους Λόντον Λάιονς ο Κώστας Κουφός, που θα βρεθεί στον δρόμο του Προμηθέα στο EuroCup.
18:18 15/07/2022

Ο Κώστας Κουφός συμφώνησε με ομάδα-έκπληξη!

filathlos.gr
Ο Κώστας Κουφός συμφώνησε με ομάδα-έκπληξη! 13/07/2022 Η νέα σεζόν θα βρει τον Κώστα Κουφό στο Λονδίνο για λογαριασμό των Λόντον Λάιονς. Ο έμπειρος σέντερ, έπειτα από ένα πολύ σύντομο πέρασμα από την G-League, για λογαριασμό της Ignite, επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο διεθνής σέντερ θα ενισχύσει την ομάδα του Λονδίνου, που ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της ιστορίας της στο Eurocup και θα είναι μάλιστα αντίπαλος του Προμηθέα στη φάση των ομίλων. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα του 33χρονου ομογενή σέντερ στην Ευρώπη, μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Ολυμπιακό
20:52 13/07/2022

Κώστας Κουφός: Υπογράφει στους Λόντον Λάιονς, αντίπαλος του Προμηθέα στο EuroCup

Gazzetta
Ο Κώστας Κουφός επιστρέφει στην Ευρώπη, υπογράφοντας συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα των Λόντον Λάιονς.
20:36 13/07/2022

Κώστας Κουφός: «Χάλασε» η μετεγγραφή του στη Βενέτσια

Newsit
Η μετεγγραφή του Κώστα Κουφού στην ιταλική Βενέτσια φαίνεται ότι δεν θα “προχωρήσει” τελικά, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν ως αιτία τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα νέα υγειονομικά μέτρα στη γειτονική χώρα. Ο άλλοτε διεθνής σέντερ, που μετά από μία μεγάλη καριέρα στο NBA αγωνίστηκε πέρυσι στην Ευρώπη με τη φανέλα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακού, ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Κουφός: «Χάλασε» η μετεγγραφή του στη Βενέτσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:54 01/01/2022

«Κλείνει» σε ομάδα-έκπληξη ο Κουφός

filathlos.gr
«Κλείνει» σε ομάδα-έκπληξη ο Κουφός 20/12/2021 Ο Κώστας Κουφός φαίνεται έτοιμος να κατηφορίσει προς Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα, προς τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμος. Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας «superbasket.it», ο Έλληνας σέντερ είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να έρθει στην Ευρώπη για τρίτη φορά στην καριέρα του. Από το 2008 μέχρι και το 2019 έκανε μια μακρά θητεία στο NBA ως αναπληρωματικός σέντερ. Το 2020 διέσχισε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
15:02 20/12/2021

Κώστας Κουφός: Κοντά στην Βενέτσια σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

politik.gr
Σύμφωνα με μέσα από την γειτονική χώρα ο Κώστας Κουφός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βενέτσια για την μεταγραφή του Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “superbasket.it” ο Κουφός βρίσκεται κοντά με…
14:48 20/12/2021

Κώστας Κουφός: Σε συζητήσεις με ομάδα-έκπληξη (photos)

onsports.gr
Ο Κώστας Κουφός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα την Ευρώπη,…
14:18 20/12/2021

«Συζητά με τη Βενέτσια ο Κουφός»

pressaris.gr
Σε συζητήσεις με τη Βενέτσια βρίσκεται ο Κώστας Κουφός, με τον Έλληνα σέντερ να μην αποκλείεται να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη.     Όπως αναφέρει το «superbasket.it», ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της G-League μετρώντας μόλις μία συμμετοχή με τους Ignite, είναι σε συζητήσεις με την ιταλική […] The post «Συζητά με τη Βενέτσια ο Κουφός» appeared first on pressaris.gr.
12:18 20/12/2021

Ο Κώστας Κουφός συζητά για την επιστροφή του στην Ευρώπη

Newsit
Ο Κώστας Κουφός είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τη Βενέτσια στην Ιταλία. Μετά από μία μεγάλη καριέρα στο NBA, ο διεθνής σέντερ είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού, αφού ούτε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ούτε στον Ολυμπιακό, κατάφερε να πείσει με ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κώστας Κουφός συζητά για την επιστροφή του στην Ευρώπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:02 20/12/2021

Κώστας Κουφός: Από τον Ολυμπιακό στη G-League

fosonline.gr
Ο Κώστας Κουφός δεν βρήκε ομάδα σε ΝΒΑ και EuroLeague και θα συνεχίσει την καριέρα του στην G-League.
22:14 05/11/2021

Αυτή είναι η νέα ομάδα του Κώστα Κουφού

filathlos.gr
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Κώστα Κουφού 05/11/2021 Στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κουφός. Ο 32χρονος, ο οποίος πέρυσι έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, βρήκε συμβόλαιο στην G League, υπογράφοντας στην Ignite. Έτσι, ο διεθνής σέντερ θα αγωνιστεί ξανά στις ΗΠΑ έπειτα από δύο χρόνια, καθώς τη σεζόν 2019-20 ήταν παίκτης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 8 ματς στην EuroLeague με τους Πειραιώτες. Στην μεγάλη καριέρα του στο ΝΒΑ ο Κουφός έχει αγωνιστεί σε Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Γκρίζλις και Κινγκς.  
18:48 05/11/2021

Πατέρας ο Κουφός (photo)

pressaris.gr
Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Σε πελάγια ευτυχίας πλέει ο Κώστας Κουφός, αφού η γυναίκα του έφερε σήμερα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Αγόρι! Ο Αλέξανδρος-Κωνσταντίνος Κουφός είναι εδώ. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε πολύ», έγραψε στο τουίτερ ο Κουφός. O boy! Alexander Konstantine Koufos is here! […] The post Πατέρας ο Κουφός (photo) appeared first on pressaris.gr.
23:04 25/10/2021

Κώστας Κουφός: Πατέρας για πρώτη φορά (pic)

Gazzetta
Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Κώστας Κουφός, καθώς η σύζυγος του, Ελένη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!
18:54 25/10/2021

Κουφός: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Ντερόν Ουίλιαμς, ήταν απίθανος» (vid)

Gazzetta
Ο Κώστας Κουφός υποκλίθηκε σε Ντερόν Ουίλιαμς και Βινς Κάρτερ.
18:04 15/10/2021

Κώστας Κουφός: Επέστρεψε στις ΗΠΑ για ομάδα της G-League

Newsit
Ο Κώστας Κουφός θα αγωνιστεί και πάλι στις ΗΠΑ, αλλά όχι σε ομάδα του ΝΒΑ. Ο Έλληνας σέντερ βρήκε θέση σε ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας! Ο Κώστας Κουφός είχε ένα μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, έψαξε για τον επόμενο σταθμό της νέας του καριέρας και τελικά θα υπογράψει με ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Κουφός: Επέστρεψε στις ΗΠΑ για ομάδα της G-League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:06 11/10/2021

Το πάλεψε για Κουφό ο Άρης, αλλά...

filathlos.gr
Το πάλεψε για Κουφό ο Άρης, αλλά... 11/10/2021 Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επιστρέφει ο Κώστας Κουφός, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας! Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ, που ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει ομάδα και έπειτα από ένα μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, θα υπογράψει με την επίλεκτη ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, την G-League Ignite! Να τονιστεί πως τις τελευταίες ώρες για τον Κουφό «ψάχτηκε» ο Άρης, κάνοντάς του, μάλιστα και μια μεγάλη πρόταση συνεργασίας, αλλά ο Κουφός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.
20:48 11/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load