#Κώστας Μαρτάκης

Τσιμτσιλή σε Μαρτάκη: «Ο Φραγκολιάς είχε τον φόβο ότι αν ποτέ έφευγε, θα τον αντικαθιστούσαμε με σένα»

thecaller.gr
Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Με «απουσίες» ξεκίνησε σήμερα το Happy Day, αλλά και με μια... προσθήκη.Συγκεκριμένα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Τίνα Μεσσαροπούλου απουσίαζαν, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον Κώστα Μαρτάκη. «Αυτόν (Κώστας Φραγκολιάς) ήθελα να “φάω”, αλλά τελικά “έφαγα” την Τίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος καθόταν […]
10:00 16/04/2024

Ο Κώστας Μαρτάκης παίζει μπάλα στο OΠΑΠ Game Time

kourdistoportocali.com
OΠΑΠ The post Ο Κώστας Μαρτάκης παίζει μπάλα στο OΠΑΠ Game Time appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:37 22/12/2023

Κώστας Μαρτάκης για Δέσποινα Βανδή: «Αυτές που την κράζουν για τα ρούχα της, ας τα βάλουν αν μπορούν»

tlife.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Marseux και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. To άρθρο Κώστας Μαρτάκης για Δέσποινα Βανδή: «Αυτές που την κράζουν για τα ρούχα της, ας τα βάλουν αν μπορούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 01/12/2023

Κώστας Μαρτάκης: Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα, μια μέρα είπα “τέλος”

Newsit
«Νομίζω ότι αυτό το έχω κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου» αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης. Τόσο στην απόφαση να κάνει ένα πλήρες ξεσκαρτάρισμα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή όσο και στα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα εστίασε με ειλικρίνεια ο Κώστας Μαρτάκης όταν συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη την Παρασκευή (17.11.2023) στο OPEN. ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Μαρτάκης: Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα, μια μέρα είπα “τέλος” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 18/11/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν»

zappit.gr
Έκπληξη στην Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να κάνει ο Κώστας Μαρτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής, εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν» appeared first on Zappit.
18:00 17/11/2023

Κώστας Μαρτάκης: Tο χιουμοριστικό βίντεο λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40!

okmag.gr
Ένα χιουμοριστικό βίντεο λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40 του χρόνια μοιράστηκε ο Κώστας Μαρτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. O τραγουδιστής που στα 39 του χρόνια είναι πιο γοητευτικός από ποτέ θέλησε να κόψει λίγα χρόνια από τη ηλικία του. Ωστόσο, τον ερχόμενο Μάιο μπαίνει στην 4η δεκαετία της ζωής του και στο […] The post Κώστας Μαρτάκης: Tο χιουμοριστικό βίντεο λίγους μήνες πριν κλείσει τα 40! appeared first on OK! Magazine.
09:58 05/11/2023

Μαρτάκης: «Θαυμάστρια μου ζήτησε να υπογράψω στο στήθος της, μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο» (vid)

empisteutiko.gr
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως μια θαυμάστρια του είχε ζητήσει να υπογράψει στο στήθος της. Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί. «Γυρίζουμε το νέο μου βίντεο κλιπ με τίτλο “Κάρμα”. Στα γυρίσματα θα τολμήσω να κάνω και ιππασία», ανέφερε αρχικά ο Κώστας […] The post Μαρτάκης: «Θαυμάστρια μου ζήτησε να υπογράψω στο στήθος της, μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο» (vid) appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 30/09/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Αν έκανα λάθη και την πάτησα, είναι δικό μου θέμα»

zappit.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Ο […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Αν έκανα λάθη και την πάτησα, είναι δικό μου θέμα» appeared first on Zappit.
20:00 15/08/2023

Ο Κώστας Μαρτάκης στο ΟΚ!: «Mού φαινόταν φυσιολογικό που είχα μία μαμά και δύο μπαμπάδες»

okmag.gr
Ο γοητευτικός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης υποδέχτηκε το ΟΚ! στο σπίτι του στον Διόνυσο. Έκανε απολογισμό των επιλογών του και παραδέχτηκε ότι είναι σε μια φάση της ζωής του που δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Ανάμεσα σε άλλα, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τη μητέρα του, το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και το […] The post Ο Κώστας Μαρτάκης στο ΟΚ!: «Mού φαινόταν φυσιολογικό που είχα μία μαμά και δύο μπαμπάδες» appeared first on OK! Magazine.
09:58 13/08/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Είχαμε ξεπεράσει τότε στα νούμερα το πανίσχυρο δίδυμο, τον Λιάγκα και τη Σκορδά»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Πάνο Τσουκάρα έδωσε ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις, […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Είχαμε ξεπεράσει τότε στα νούμερα το πανίσχυρο δίδυμο, τον Λιάγκα και τη Σκορδά» appeared first on Zappit.
12:00 12/08/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο»

govastileto.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, την οποία επιλέγει συνειδητά να κρατά κρυφή όλα αυτά τα χρόνια. Κώστα, σε παρατηρώ όση ώρα μιλάμε και φαίνεσαι πολύ ξεκούραστος και ανανεωμένος. Σαν να έχεις κάνει ολικό restart πλησιάζοντας τα […]
22:00 11/08/2023

Κώστας Μαρτάκης: Στον εκπληκτικό κήπο του σπιτιού του στον Διόνυσο

okmag.gr
Αν και δείχνει αψεγάδιαστος εξωτερικά, ο Κώστας Μαρτάκης μοιάζει σαν να μην το αντιλαμβάνεται κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Ο 39χρονος τραγουδιστής υποδέχεται -πρώτη φορά- το ΟΚ! στο σπίτι του στον Διόνυσο. Ο Κώστας Μαρτάκης κάνει απολογισμό των επιλογών του και παραδέχεται ότι είναι σε μια φάση της ζωής του που δεν έχει […] The post Κώστας Μαρτάκης: Στον εκπληκτικό κήπο του σπιτιού του στον Διόνυσο appeared first on OK! Magazine.
07:58 10/08/2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Κώστας Μαρτάκης- Η διευκρίνηση για το Σάκη Ρουβά

thebest.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 22/5.
14:36 23/05/2023

Κώστας Μαρτάκης: Η σχέση του με τον Ρουβά και η συμβουλή του Ψινάκη «ο κόσμος αν δεν του υπενθυμίζεις τα πράγματα που έχεις κάνει, τα ξεχνάει»

Newsbeast.gr
Στην παρέα του «The 2Night Show» Δευτέρας (22/5), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης. Ο ταλαντούχος και εντυπωσιακός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τις συνεργασίες, τη νέα του «αγάπη» για το ραδιόφωνο και περιέγραψε τις αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. «Η απαγόρευση ενός τραγουδιστή για τη φωνή του είναι να μη μιλάει και να μη γελάει πολύ αλλά εγώ τα κάνω και τα δύο στο ραδιόφωνο για τέσσερις ώρες. Όλα τα χρόνια ζούσα στα νότια γιατί ήθελα να βλέπω τη θάλασσα λόγω του πατέρα μου που είναι καπετάνιος. Αλλά νιώθω ότι “γειώνομαι” με τα βουνά και για αυτό πήγα να μείνω στο Διόνυσο. Ήταν μια α
02:30 23/05/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον Σάκη Ρουβά»

zappit.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον Σάκη Ρουβά» appeared first on Zappit.
00:20 23/05/2023

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Μαρτάκης: «Τραγούδαγα στη σκηνή και ένιωθα κάποια χουφτωματάκια» (vid)

Gazzetta
Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για την καριέρα του και τα διάφορα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στις εμφανίσεις του.
10:36 18/05/2023

Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη – Γιατί του απαγόρεψε να φοράει γυαλιά σε βίντεο κλιπ;

okmag.gr
Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Κώστας Μαρτάκης μετά από αρκετό καιρό, σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου. Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων μίλησε και για ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ που του έχει χαραχτεί στη μνήμη. «Στο “Ναι” συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή […] The post Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη – Γιατί του απαγόρεψε να φοράει γυαλιά σε βίντεο κλιπ; appeared first on OK! Magazine.
13:32 17/05/2023

Κώστας Μαρτάκης: «Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια»

zappit.gr
Πανευτυχής δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια» appeared first on Zappit.
12:46 17/05/2023

Το «Βρε Χαζό» του Κώστα Μαρτάκη προτείνει ο NRG 98.5 γι’ αυτή την εβδομάδα

evros24.gr
Ο Κώστας Μαρτάκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Minos EMI, a Universal Music Company με ολοκαίνουργια επιτυχία. Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Κώστας Μαρτάκης φέρνει τα πιο θετικά vibes στην ελληνική δισκογραφία με το «Βρε Χαζό», ένα up-tempo summer hit σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου και παραγωγή του Μάριου Ψιμόπουλου, με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί με επιτυχία στο […]
19:01 08/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load