Κώστας Μαρτάκης: Η σχέση του σήμερα με τον Ηλία Ψινάκη – «Βοηθάει ο ένας τον άλλον, ο Ηλίας είναι εκεί για μένα»

07:57 - 11/05/2025

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος, το Σάββατο 10/5, στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», και απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη μετά το «Dream Show». Αρχικά, ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε: «Με ανέλαβε αμέσως ο Ηλίας Ψινάκης μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Είχε διακόψει ήδη την συνεργασία του με τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»