#Κώστας Τσουρός

Τσουρός: "Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι εκθέσαμε τον Γιώργο Μαρίνο - Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο"

Παραπολιτικά
"Ακούω την καλοπροαίρετη κριτική αλλά τις υστερίες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω", τόνισε ο Κώστας Τσουρός
20:00 06/04/2024

Τηλεθέαση: Ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη της Κυριακής από τον Κώστα Τσουρό

zappit.gr
Ανατροπή στην τηλεθέαση είχαμε χθες, Κυριακή 31 Μαρτίου, και συγκεκριμένα στη μεσημεριανή ζώνη. Ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή «Ακόμα […] The post Τηλεθέαση: Ανατροπή στη μεσημεριανή ζώνη της Κυριακής από τον Κώστα Τσουρό appeared first on Zappit.
11:00 01/04/2024

Γιώργος Μαρίνος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα – Η πρώτη φωτογραφία μετά από χρόνια απουσίας

instyle.gr
Ο Γιώργος Μαρίνος έκανε την επανεμφάνισή του μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα ο αγαπημένος showman παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού και τον Πάνο Κατσαρίδη. Στην έναρξη του “Ακόμα δεν είδες τίποτα” ο Κώστας Τσουρός έδειξε μια φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου και ανέφερε ότι […] The post Γιώργος Μαρίνος: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα – Η πρώτη φωτογραφία μετά από χρόνια απουσίας appeared first on InStyle.
17:46 30/03/2024

Κώστας Τσουρός: «Είδα τον εαυτό μου πρωτοσέλιδο που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας»

tlife.gr
Σε μια εξομολόγηση πέρασε ο Κώστας Τσουρός για ένα δημοσίευμα το οποίο είχε προκαλέσει στο παρελθόν To άρθρο Κώστας Τσουρός: «Είδα τον εαυτό μου πρωτοσέλιδο που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/03/2024

Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο αλλά είμαστε δίπλα σου»

tlife.gr
Η Νόνη Δούνια θα είναι ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για To άρθρο Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο αλλά είμαστε δίπλα σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/03/2024

Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: “Το λέω γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της”

thecaller.gr
Η αποχώρηση της Άντελας Δημητρίου από το J2US ήταν ένα από τα βασικά θέματα των εκπομπών την Κυριακή. Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ένιωσε πως υπήρχε κάποιος άλλος λόγος πίσω από την ξαφνική της αποχώρηση, που ίσως να έχει να κάνει με την παραγωγή του σόου. «Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη […]
19:00 17/03/2024

Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δεν σε συμπαθούσα καθόλου»

zappit.gr
Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την συνεργάτιδα του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να κάνει ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα […] The post Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δεν σε συμπαθούσα καθόλου» appeared first on Zappit.
17:00 17/03/2024

Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό»

tlife.gr
Με αφορμή το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Μαρίνα Σάττι στο οποίο εξέφραζε την ενόχλησή της To άρθρο Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 16/03/2024

Κώστας Τσουρός: «Δεν θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, εγώ θα τους πετούσα αυτούς τους ανθρώπους»

eretikos.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην εκπομπή του στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε η Νόνη Δούνια από τον Δημήτρη Παπανώτα, ενώ τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση, τους οποίους ο ίδιος θα “πετούσε”. «Απολογισμό δεν […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
16:58 09/03/2024

Κώστας Τσουρός: Η παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι δηλώσεις Παπανώτα και η αποχώρηση της Νόνης Δούνια

tlife.gr
Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής To άρθρο Κώστας Τσουρός: Η παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι δηλώσεις Παπανώτα και η αποχώρηση της Νόνης Δούνια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 09/03/2024

Ευγενία Δημητροπούλου: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία της κόρη της – «Ξέραμε τις συνθήκες, δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί»

tlife.gr
Την Ευγενία Δημητροπούλου υποδέχτηκε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» το Σάββατο To άρθρο Ευγενία Δημητροπούλου: Η αποκάλυψη για την υιοθεσία της κόρη της – «Ξέραμε τις συνθήκες, δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/03/2024

Κώστας Τσουρός κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού»

zappit.gr
Για τον έντονο σχολιασμό του Λάκη Λαζόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι του Σαββάτου, […] The post Κώστας Τσουρός κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού» appeared first on Zappit.
20:00 02/03/2024

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

zappit.gr
Τη δική του άποψη για το πολυσυζητημένο θέμα της showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο […] The post Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα» appeared first on Zappit.
17:00 02/03/2024

Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Ρωτήστε τη γιατί δεν ήρθε στα γενέθλιά μου, εγώ την κάλεσα»

govastileto.gr
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες. Ο Κώστας Τσουρός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απουσία της Ναταλίας Γερμανού στο πάρτι γενεθλίων του. «Κλείνω τα 42 και νομίζω ότι από τα 40 και μετά κάτι […]
12:00 27/02/2024

Κώστας Τσουρός – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αντιπαράθεση στον αέρα του Mega και παρέμβαση Βασάλου στην εκπομπή

zappit.gr
Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τα όσα είπε για πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησαν σήμερα στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες […] The post Κώστας Τσουρός – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αντιπαράθεση στον αέρα του Mega και παρέμβαση Βασάλου στην εκπομπή appeared first on Zappit.
17:00 24/02/2024

Κώστας Τσουρός για Ουγγαρέζο: «Με είχε μπλοκάρει, του είχαν μεταφέρει ψέματα για μένα»

zappit.gr
Με αφορμή το σημερινό μήνυμα της Μπέττυς Μαγγίρα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του εξομολογήθηκαν τα […] The post Κώστας Τσουρός για Ουγγαρέζο: «Με είχε μπλοκάρει, του είχαν μεταφέρει ψέματα για μένα» appeared first on Zappit.
16:00 17/02/2024

Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου: «Το να βγαίνεις και να λες ότι μια άλλη εκπομπή κάνει σκληρό gossip, είναι υπερβολικό»

tlife.gr
Ο Κώστας Τσουρός θέλησε να εκφράσει δική του γνώμη για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και To άρθρο Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου: «Το να βγαίνεις και να λες ότι μια άλλη εκπομπή κάνει σκληρό gossip, είναι υπερβολικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 11/02/2024

Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους, δεν εκπλήσσομαι»

zappit.gr
Τους επαναλαμβανόμενους on air καβγάδες της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με την τηλεοπτική του παρέα, […] The post Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους, δεν εκπλήσσομαι» appeared first on Zappit.
17:00 03/02/2024

Κώστας Τσουρός: «Δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στην Φαίη Σκορδά από το κανάλι, όντως ήταν σαν μνημόσυνο»

thecaller.gr
Ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε σήμερα (03/02) μέσα από την εκπομπή του για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία «έχασε» ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα της.Ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε σήμερα (03/02) μέσα από την εκπομπή του για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία «έχασε» ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα της.«Με αφορμή αυτό που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, νιώθω λίγο ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στην Φαίη Σκορδά την […]
16:00 03/02/2024

Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Της δόθηκε μια παραπάνω μαχαιριά με όλο αυτό που έγινε»

tlife.gr
Η επιλογή του ΣΚΑΪ να βγάλει κανονικά στον αέρα της εκπομπή Fay’s Time παρά την απουσία To άρθρο Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Της δόθηκε μια παραπάνω μαχαιριά με όλο αυτό που έγινε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load