#Λένα Μαντά

“Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – Η επόμενη γενιά” της Λένας Μαντά – Κυκλοφορεί στις 16/5 από τις εκδόσεις Ψυχογιός

irafina.gr
Είναι γεγονός! Η Λένα Μαντά επιστρέφει τον Μάιο με τη συνέχεια του βιβλίου που αγαπήθηκε περισσότερο από το αναγνωστικό κοινό: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι. Η επόμενη γενιά Η Λένα Μαντά εμφανίστηκε στην ελληνική μυθοπλασία το 2001 με το βιβλίο «Τη μέρα που σε γνώρισα». Η συνεργασία της με τις Εκδόσεις Ψυχογιός ξεκίνησε το 2004, […]
00:46 01/03/2024

Λένα Μαντά: «Δεν είμαι κοινωνική, δεν είναι εύκολο να αντέξεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα σου πει την αλήθεια»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Λένα Μαντά. Η συγγραφέας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την […] The post Λένα Μαντά: «Δεν είμαι κοινωνική, δεν είναι εύκολο να αντέξεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα σου πει την αλήθεια» appeared first on Zappit.
17:00 25/02/2024

Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»

happytv.gr
Η Ρένια Λουιζίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Λένα Μαντά, καλεσμένοι στο «Break» με τη Βάσω Λασκαράκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»
11:37 28/01/2024

Η Λένα Μαντά και η Κλαίρη Θεοδώρου στο Μικρό Χορν

irafina.gr
Οι συγγραφείς Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου συναντούν τον Podcaster του podcast «Γεγονότα που συγκλόνισαν» Μενέλαο Γεωργίου και συζητούν πως η λογοτεχνία μπορεί να αποδειχτεί πολύ τρομακτική. Ακόμα και θανατηφόρα. Ελεύθερη είσοδος. Απαραίτητη κράτηση θέσης στο pr@psichogios.gr Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θέατρο Μικρό Χόρν (Αμερικής 10, Αθήνα) Ταχυδρομικός κωδικός: 10671 Κυριακή 17/12/2023 – 12:30 μμ […]
00:46 14/12/2023

Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου μιλούν στον ΕΤ για το «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 3 – SCRIPTA MANENT»

eleftherostypos.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 3 – SCRIPTA MANENT το τρίτο μυθιστόρημα της σειράς από τις εκδόσεις Ψυχογιός! Μια φιλία που έγινε τριλογία! Με καλά φυλαγμένα μυστικά που αποδεικνύουν ότι κάποιες φορές τα τέρατα δεν ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Τα τέρατα είναι… οι σελίδες των βιβλίων. -Εγκαινιάσατε  μια σειρά από αστυνομικά μυθιστορήματα!  Η ισχύς εν […] Το άρθρο Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου μιλούν στον ΕΤ για το «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 3 – SCRIPTA MANENT» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 26/11/2023

Η Λένα Μαντά στο οkmag: «Καμαρώνω την κόρη και τον γαμπρό μου, για τον τρόπο που μεγαλώνουν τον εγγονό μου»

okmag.gr
Από τις πλέον πολυδιαβασμένες Ελληνίδες συγγραφείς, η Λένα Μαντά καθηλώνει με την πένα της δημιουργώντας εικόνα και έντονες συγκινήσεις στον αναγνώστη. Τα βιβλία της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ενώ καταφέρνουν πάντα κάτι μαγικό: Σκαρφαλώνουν στην κορυφή των best sellers με αξιοθαύμαστη ταχύτητα με τη Λένα Μαντά, ωστόσο να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους. Με αφορμή […] The post Η Λένα Μαντά στο οkmag: «Καμαρώνω την κόρη και τον γαμπρό μου, για τον τρόπο που μεγαλώνουν τον εγγονό μου» appeared first on OK! Magazine.
07:58 21/11/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 8.11.23 | Λένα Μαντά

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα  Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 8.11.23 | Λένα Μαντά on BLUE SKY.
15:46 09/11/2023

Λένα Μαντά: «Όταν αρρώστησα με κατηγόρησαν πως έλεγα ψέματα για να “πουλήσω”»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Μαντά στην εκπομπή «Happy Day» και την To άρθρο Λένα Μαντά: «Όταν αρρώστησα με κατηγόρησαν πως έλεγα ψέματα για να “πουλήσω”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 02/11/2023

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

NewsBomb
Την καρδιά της στην Αθηναίδα Νέγκα άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 η Λένα Μαντά.Περισσότερα...
22:00 19/10/2023

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά: Ο άντρας μου είναι σε εξάρτηση από το οξυγόνο, του έχω το κεντρικό μηχάνημα στο σπίτι

Newsbeast.gr
Την συγγραφέα Λένα Μαντά φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης (18/10) η Αθηναΐς Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» στον «αέρα» του Action 24. Η Λένα Μαντά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε ο σύζυγός της με την υγεία του, η οποία τον έχει αναγκάσει να χρησιμοποιεί συσκευή οξυγόνου στο σπίτι. «Ο Γιώργος είναι η ραχοκοκαλιά μου, ο σκελετός μου. Αυτό που με κάνει και αισθάνομαι ότι η πλάτη μου πάντα θα ακουμπάει κάπου, ακόμα κι αν αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ακουμπήσω πολύ επάνω του», εξομολογήθηκε η Λένα Μαντά και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνον, το διαχειρίζεται όμως πάρα πολύ καλά». «Τη γλίτωσε, έφτασε για άλλη μια φορά στο κ
19:00 19/10/2023

Λένα Μαντά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της, Μαρίας

okmag.gr
Μια νέα ανάρτηση έκανε η Λένα Μαντά μετά τον γάμο της κόρης της Μαρίας και του Στέλιου Φωτόπουλου, την Παρασκευή. Η Μαρία Μαντά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις 25 Αυγούστου. Λίγα 24ωρα αργότερα, η Ελληνίδα συγγραφέας των best sellers, θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό της όμορφης βραδιάς. Μάλιστα η υπερήφανη γιαγιά σημείωσε: «Ήταν […] The post Λένα Μαντά: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης της, Μαρίας appeared first on OK! Magazine.
12:58 28/08/2023

Λένα Μαντά: Στον γάμο της κόρης της «σταρ» ήταν ο εγγονός της!

NewsBomb
 Μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βίωσε η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά αφού πάντρεψε την κόρη της Μαρία…Περισσότερα...
22:00 26/08/2023

Λένα Μαντά: Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της κόρης της

govastileto.gr
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα, Παρασκευής 25/8 για την Λένα Μαντά, καθώς η κόρη της, Μαρία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η συγγραφές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο από την άφιξή της στην εκκλησία συνοδευόμενη από την οικογένεια της. «Ήταν μια υπέροχη […]
21:00 26/08/2023

Παντρεύεται η κόρη της Λένας Μαντά – Οι φωτογραφίες στο Instagram

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Λένα Μαντά, καθώς η κόρη της, Μαρία, θα ανέβει τα σκαλιά To άρθρο Παντρεύεται η κόρη της Λένας Μαντά – Οι φωτογραφίες στο Instagram δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 25/08/2023

Λένα Μαντά: Παντρεύεται η κόρη της – Δημοσίευσε όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο της

thecaller.gr
Με δύο αναρτήσεις της στα social media η Λένα Μαντά ενημέρωσε πως η κόρη της, Μαρία παντρεύεται. Η διάσημη συγγραφέας δημοσίευσε όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο της κόρης της και τη στιγμή που παρέλαβαν τόσο το γαμπριάτικο κοστούμι όσο και το νυφικό. Με δύο αναρτήσεις της στα social media η Λένα Μαντά ενημέρωσε πως η κόρη της, Μαρία παντρεύεται. Η διάσημη συγγραφέας δημοσίευσε όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο της κόρης της και τη στιγμή που παρέλαβαν τόσο το γαμπριάτικο κοστούμι όσο και το νυφικό. «Σε αντίστροφη μέτρηση! Βήμα πρώτο: Παραλάβαμε το κοστούμι του γαμπρού @_stelios.fotopoulos_ αλλά […]
20:00 25/08/2023

Λένα Μαντά: Ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση υγείας του συζύγου της

okmag.gr
Ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος, νοσηλεύεται από την Τρίτη 20/5 στον Ευαγγελισμό. Η συγγραφέας είναι διαρκώς στο πλευρό του και προχώρησε σε ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για τις παρουσιάσεις του νέου της βιβλίου. Πριν από λίγη ώρα η Λένα Μαντά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα […] The post Λένα Μαντά: Ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση υγείας του συζύγου της appeared first on OK! Magazine.
19:58 08/06/2023

Λένα Μαντά: Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο σύζυγος της συγγραφέα

tlife.gr
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Λένα Μαντά, καθώς ο σύζυγός της Γιώργος νοσηλεύεται To άρθρο Λένα Μαντά: Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο σύζυγος της συγγραφέα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/06/2023

Η Λένα Μαντά στην Αθήνα για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου “Το μωρό της σοφίτας” από τις εκδόσεις Ψυχογιός

irafina.gr
Η Λένα Μαντά στην Αθήνα Το PUBLIC και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σc Λένας Μαντά στο Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα, τηλ.: 210 8181333). Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Δέδες, πρόεδρος Τεχνόπολης, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η Γιώτα Τσιμπρικίδου, δημοσιογράφος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Νέλλη Γκίνη, ηθοποιός. Η […]
00:22 04/05/2023

Λένα Μαντά: «Περάσαμε σοβαρή οικονομική καταστροφή, ο σύζυγος μου κόντεψε να πάει φυλακή»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Μαντά στην εκπομπή Status και τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία και προβλήθηκε […] The post Λένα Μαντά: «Περάσαμε σοβαρή οικονομική καταστροφή, ο σύζυγος μου κόντεψε να πάει φυλακή» appeared first on Zappit.
18:56 02/04/2023

Λένα Μαντά: «Ούτε ο εκδότης μου δεν περίμενε ότι θα πουλήσουν τα βιβλία μου»

zappit.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο μίλησε η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μαγείρεψε στην κουζίνα του […] The post Λένα Μαντά: «Ούτε ο εκδότης μου δεν περίμενε ότι θα πουλήσουν τα βιβλία μου» appeared first on Zappit.
13:34 28/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load