#Μαρία Πρωτόπαππα

Μαρία Πρωτόπαππα για «Σασμό»: Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν στο δρόμο Μαρίνα, ντρέπομαι

thebest.gr
Η Μαρία Πρωτόπαππα, ηθοποιός κύρους, για τρίτη σεζόν φέτος μας χαρίζει μοναδικές στιγμές ερμηνείας υποδυόμενη τη Μαρίνα, στη σειρά «Σασμός» του Alpha.
19:00 07/03/2024

Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα με άρωμα Σασμού

youfly.com
Η Μαρία Πρωτόπαππα από τον Σασμό σκηνοθετεί  «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» στο Θέατρο Τέχνης, το οποίο έχει άρωμα Σασμού. Μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης είναι η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη η οποία υποδύεται την τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Πρωτόπαππα στον Σασμό. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Μετά την πολύ επιτυχημένη […] The post Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα με άρωμα Σασμού appeared first on Youfly.
07:58 05/01/2024

Αγρίνιο: «Η φόνισσα» ξανά στον κινηματογράφο «Άνεσις»

agrinionews.gr
«Η φόνισσα» έρχεται ξανά στον Δημοτικό κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» από την Πέμπτη 4 έως τις 11 Ιανουαρίου 2024 Ώρες προβολής : 7:00 μ.μ. Δείτε το trailer: https://youtu.be/wgcxz0b6tnE Πληροφορίες για την ταινία: Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα, χήρα Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας. Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Τα μικρά κορίτσια του νησιού γίνονται θύματα του ξεσπάσματός της. Αφαιρώντας τους τη ζωή, η ί
11:46 02/01/2024

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Η μάνα, η γυναίκα, η «Φόνισσα»

myvolos.net
Αιμίλιος Χαρμπής 30.11.2023 • 11:49 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Φόνισσα ★★★★ ΔΡΑΜΑ (2023) Σκηνοθεσία: Εύα Νάθενα Ερμηνείες: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα Η πρωτοεμφανιζόμενη στη μεγάλου μήκους σκηνοθεσία Εύα Νάθενα παραδίδει μια τολμηρή, εξαιρετικά προσεγμένη ερμηνεία του κλασικού έργου του Παπαδιαμάντη, έχοντας στην προμετωπίδα της μια συγκλονιστική Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αρχές του 20ού αιώνα, σε κάποιο κακοτράχαλο ελληνικό […]
12:46 30/11/2023

Η Μαρία Πρωτόπαππα στο “Watch Next” της COSMOTE TV

kourdistoportocali.com
COSMOTE TV The post Η Μαρία Πρωτόπαππα στο “Watch Next” της COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
16:37 09/11/2023

Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει το νέο του ρεπερτόριο: Αυτές είναι οι παραστάσεις της νέας σεζόν

monopoli.gr
Γιάννης Κακλέας, Λένα Κιτσοπούλου, Βασίλης Παπαβασιλείου, Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννης Καλαβριανός ανάμεσα στους δημιουργούς που επιστρέφουν στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν την νέα σεζόν.
12:53 03/10/2023

Φόνισσα: Νέο trailer και poster για την πολυσυζητημένη ταινία με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

monopoli.gr
Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο τρέιλερ και η αφίσα της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς της «Φόνισσας» του Παπαδιαμάντη από την Εύα Νάθενα, με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα.
15:53 26/09/2023

Πρώτη ματιά στην κινηματογραφική «Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

NewsBomb
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Νοέμβριο με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Μαρία Πρωτόπαππα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.Περισσότερα...
11:00 20/06/2023

ΣΑΣΜΟΣ: Κλειδώνει η 3η σεζόν – Θα πεθάνει η Μαρίνα;

logiastarata.gr
Το πράσινο φως για την τρίτη και όπως φαίνεται τελευταία σεζόν πήρε ο ΣΑΣΜΟΣ που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η συγκεκριμένη απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα στους συντελεστές την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή υπάρχουν πληροφορίες πως η Μαρία Πρωτόπαππα που […] The post ΣΑΣΜΟΣ: Κλειδώνει η 3η σεζόν – Θα πεθάνει η Μαρίνα; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:54 13/04/2023

Μαρία Πρωτόπαππα: Η «Μαρίνα» από τον Σασμό έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Φωτογραφία

tlife.gr
Μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Μαρία Πρωτόπαππα. Η «Μαρίνα» από την To άρθρο Μαρία Πρωτόπαππα: Η «Μαρίνα» από τον Σασμό έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 11/04/2023

Μαρία Πρωτόπαππα: Το νέο hair look της – Έκοψε τα μαλλιά της κοντά

okmag.gr
Τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Με ερμηνείες που καθηλώνουν , η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Τώρα, λίγο πριν από το Πάσχα η ίδια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της. Απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της. Η ηθοποιός μάλιστα υιοθέτησε ένα pixie look. Μέσα από το […] The post Μαρία Πρωτόπαππα: Το νέο hair look της – Έκοψε τα μαλλιά της κοντά appeared first on OK! Magazine.
11:54 11/04/2023

Σαν ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας: Η Μαρία Πρωτόπαππα στον Σασμό «λύγισε» το κοινό και έκανε σπάνιο ρεκόρ

queen.gr
Ο βουβός πόνος, το βλέμμα και ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο δέχτηκε το νέο χτύπημα της μοίρας στον Σασμό η Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα,  ενθουσίασε το κοινό δημιουργώντας μία σπάνια επίδοση στο Twitter.Περισσότερα...
08:04 14/03/2023

Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο

queen.gr
Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα στα τελευταία τους γυρίσματα για τη σειρά; Τα πλάνα από τον ματωμένο γάμο στον Σασμό και η μεγάλη έκπληξη. Περισσότερα...
08:04 23/02/2023

Σασμός: Και τρίτη αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά

youfly.com
Μια ακόμα ηχηρή απουσία θα έχουμε την τρίτη σεζόν στην σειρά, Σασμός, μετά την Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμελλο. Ποιος ηθοποιός αποχωρεί; The post Σασμός: Και τρίτη αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά appeared first on Youfly.
11:16 12/02/2023

Σασμός: Αποχωρούν Ήμελλος και Πρωτόπαππα; Τέλος Μαρίνα και Αντώνης

youfly.com
Τι συμβαίνει με την Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμελλο; Αποχωρούν οριστικά από τον Σασμό στο τέλος της φετινής σεζόν; The post Σασμός: Αποχωρούν Ήμελλος και Πρωτόπαππα; Τέλος Μαρίνα και Αντώνης appeared first on Youfly.
12:02 07/02/2023

Σασμός: Το Twitter υποκλίθηκε σε Μαρίνα και Αργυρώ – Ανυπομονησία για τη σημερινή ερωτική σκηνή με τον Αστέρη

Newsbeast.gr
Συγκίνηση προκάλεσε στους χρήστες του Twitter το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού (17/1), όπου η Αργυρώ έμαθε ότι ο Αστέρης ήταν ο δότης του νεφρού. Η αποκάλυψη έφερε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη σκηνή ανάμεσα στη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλλη και τη Μαρία Πρωτόπαππα, που υποδύεται τη μητέρα της στην πετυχημένη σειρά του Alpha. Οι χρήστες υποκλίθηκαν στις ερμηνείες τους. «Σκηνάρα όπως περιμέναμε», «Τι βλέπουμε θεέ μου, αριστούργημα», «Ξέχασα ότι βλέπω σειρά» ήταν μερικά από τα σχόλια για Αργυρώ και Μαρίνα. Αγωνία για το σημερινό επεισόδιο Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού η Αργυρώ θα πει στον Αστέρη ότι ξέρει και αυτή η αποκάλυψη θα φέρει την πρώτη ερωτική σκηνή, μετά από πολλά επεισόδια, όπως φάνηκε και
08:12 18/01/2023

Ανανεωμένη «Αντιγόνη» δια χειρός Μαρίας Πρωτόπαππα

monopoli.gr
Νέο, αποκλειστικό, φωτογραφικό υλικό από το ανέβασμα της «Αντιγόνης» που σκηνοθετεί η Μαρία Πρωτόπαππα για το Θέατρο Τέχνης.
08:30 10/11/2022

Η Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Μαρία Πρωτόπαππα

Zougla
Τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων της διανύει η κινηματογραφική παραγωγή «Η Φόνισσα...
11:06 07/11/2022

Έναρξη γυρισμάτων της κινηματογραφικής παραγωγής “Η ΦΟΝΙΣΣΑ” της Tanweer Productions

Newsbeast.gr
Τα γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά της Φόνισσας του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη ξεκίνησαν στην Αθήνα, αλλά και στα επιβλητικά τοπία της Λακωνικής Μάνης, της Κρήτης και της Σκιάθου, της ιδιαίτερης πατρίδας του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.  Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας ενσαρκώνουν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Μαρία Πρωτόπαππα. Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Έλενα Τοπαλίδου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Γεωργιάννα Νταλάρα, Χρήστος Στέργιογλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Δημήτρης Ήμελλος, Χριστίνα Μαξούρη, Όλγα Δαμάνη, Αγορίτσα Οικονόμου, Μιχάλης Οικονόμου, Βερόνικα Δαβάκη, Νίκη Παπανδρέου, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Σκου
16:04 04/11/2022

Η Φόνισσα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας του Παπαδιαμάντη

monopoli.gr
Πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων για την κινηματογραφική μεταφορά της «Φόνισσας» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα, με πρωταγωνίστριες τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Μαρία Πρωτόπαππα.
16:28 03/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load