#Μάτσου Πίτσου

Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε 6 Γάλλους τουρίστες

Newsit
Ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν στο Περού από πτώση κεραυνού. Το τραγικό  περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή Κούζκο, ένα από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα μαζί με το Μάτσου Πίτσου. Από πτώση κεραυνού στην τουριστική περιοχή Κούζκο, στο νότιο Περού ένας ξεναγός σκοτώθηκε και έξι Γάλλοι τουρίστες τραυματίστηκαν από πτώση κεραυνού, ανακοίνωσε η τοπική ... Περισσότερα To άρθρο Περού: Κεραυνός σκότωσε ξεναγό και τραυμάτισε 6 Γάλλους τουρίστες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 11/03/2024

Περού: Έκλεισαν προσωρινά αξιοθέατα στο Μάτσου Πίτσου

tovima
Το έδαφος έχει υποστεί διάβρωση και αρκετά μνημεία κινδυνεύουν - Έκλεισαν αξιοθέατα στο Μάτσου Πίτσου.
08:00 29/09/2023

Το Μάτσου Πίτσου απειλείται από τη διάβρωση του εδάφους – Έκλεισαν αξιοθέατά του

Newsit
Έκλεισαν ορισμένα αξιοθέατα της αρχαίας ακρόπολης των Ίνκα στο Μάτσου Πίτσου, λόγω διάβρωσης του εδάφους που απειλεί τα λιθόκτιστα μνημεία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού του Περού. «Ο Ναός του Κόνδορα, ο Ναός του Ήλιου και η Ιντιγουατάνα στο Μάτσου Πίτσου» έχουν κλείσει προσωρινά για τους επισκέπτες, δήλωσε η Μαρίτσα Κάντια, εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού ... Περισσότερα To άρθρο Το Μάτσου Πίτσου απειλείται από τη διάβρωση του εδάφους – Έκλεισαν αξιοθέατά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:00 29/09/2023

Ευγενία Σαμαρά: Η φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που δεν είχαμε δει ξανά

okmag.gr
Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη (30/8) η Ευγενία Σαμαρά. Η όμορφη ηθοποιός έσβησε 36 κεράκια στην τούρτα της, και γιόρτασε παρέα με αγαπημένους φίλους. Η πολυταξιδεμένη Ευγενία που φέτος το καλοκαίρι έφτασε μέχρι το Μάτσου Πίτσου, δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλιά της, τόσο δια ζώσης από την έκπληξη που ετοίμασε η Ζέτα Μακρυπούλια, […] The post Ευγενία Σαμαρά: Η φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που δεν είχαμε δει ξανά appeared first on OK! Magazine.
00:58 01/09/2023

Περού: Τράβηξε για δέκα μέτρα τρένο 81 τόνων

lykavitos.gr
Ένα εκπληκτικό ρεκόρ πέτυχε ένας Αυστριακός αθλητής extreme sports στους πρόποδες του Μάτσου Πίτσου στο Περού. Τους πρόποδες του Μάτσου Πίτσου στο Περού επέλεξε ο Αυστριακός αθλητής για να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.
03:02 26/04/2023

Περού: Νέο ρεκόρ από τον Φραντζ Μούλνερ - Τράβηξε για δέκα μέτρα τρένο 81 τόνων –

NewsBomb
Τους πρόποδες του Μάτσου Πίτσου στο Περού επέλεξε ο Αυστριακός Φραντζ Μούλνερ για να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του.Περισσότερα...
21:16 23/04/2023

Περού: Άνοιξε το Μάτσου Πίτσου μετά από 25 μέρες

naftemporiki.gr
Άνοιξε ξανά για τους επισκέτπες ο αρχαιολογικός χώρος του Μάτσου Πίτσου στο Περού μετά από 25 ημέρες που το μνημείο έμεινε κλειστό εξαιτίας των μαζικών κινητοποιήσεων που συνταράσσουν τη χώρα… Περού: Άνοιξε το Μάτσου Πίτσου μετά από 25 μέρες - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:18 16/02/2023

Περού: 50 οι νεκροί μέχρι στιγμής- Απεγκλωβίστηκαν τουρίστες από το Μάτσου Πίτσου

militaire.gr
Περισσότεροι από 400 τουρίστες που είχαν εγκλωβιστεί στους πρόποδες του Μάτσου Πίτσου εξαιτίας των ταραχών που συγκλονίζουν το Περού από τον Δεκέμβριο και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 46 ανθρώπους, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια χθες Σάββατο από την περιοχή όπου δεσπόζει η εμβληματική ακρόπολη των Ίνκας. «Σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα), 418 περουβιανοί και ξένοι τουρίστες […] The post Περού: 50 οι νεκροί μέχρι στιγμής- Απεγκλωβίστηκαν τουρίστες από το Μάτσου Πίτσου appeared first on Militaire.gr.
14:34 22/01/2023

Περού: Απομακρύνθηκαν 418 τουρίστες που είχαν εγκλωβιστεί στο Μάτσου Πίτσου

Zougla
Περισσότεροι από 400 τουρίστες που είχαν εγκλωβιστεί στους πρόποδες του Μάτσου Πίτσου εξαιτίας των ταραχών που συγκλονίζουν το Περού από τον Δεκέμβριο...
06:20 22/01/2023

Περού: Απομακρύνθηκαν 418 επισκέπτες από το Μάτσου Πίτσου εν μέσω ταραχών - Στους 46 οι νεκροί (βίντεο)

ProtoThema.gr
Ανάμεσά τους ντόπιοι και ξένοι τουρίστες μεταφέρθηκαν στο Κούσκο - Απομακρύνθηκαν με τρένο
05:52 22/01/2023

Περού: Μαίνονται οι διαδηλώσεις, κλείνει το Μάτσου Πίτσου

naftemporiki.gr
Κλείνει το Μάτσου Πίτσου στο Περού λόγω των ταραχών που συγκλονίζουν τη χώρα από τον Δεκέμβριο, και στις οποίες 46 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. «Δόθηκε εντολή να κλείσει… Περού: Μαίνονται οι διαδηλώσεις, κλείνει το Μάτσου Πίτσου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:58 21/01/2023

Συναγερμός στο Περού: «Λουκέτο» στο ιστορικό θέρετρο Μάτσου Πίτσου – Εγκλωβισμένοι τουλάχιστον 400 τουρίστες

eleftherostypos.gr
Περού: Οι αρχές του Περού αποφάσισαν να κλείσουν το Μάτσου Πίτσου, το τουριστικό στολίδι των ‘Ινκας και μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας, λόγω των ταραχών που συγκλονίζουν τη χώρα από τον Δεκέμβριο, στις οποίες 46 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. «Δόθηκε εντολή να κλείσει το δίκτυο μονοπατιών των Ίνκας (χερσαίες […] Το άρθρο Συναγερμός στο Περού: «Λουκέτο» στο ιστορικό θέρετρο Μάτσου Πίτσου – Εγκλωβισμένοι τουλάχιστον 400 τουρίστες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:16 21/01/2023

Περού: Κλείνει το Μάτσου Πίτσου λόγω των διαδηλώσεων

Cnn.gr
Την απόφαση να κλείσει το «στολίδι» των Ίνκας, τον πολιτισμικό χώρο του Μάτσου Πίτσου αποφάσισε το Σάββατο (21/1) η κυβέρνηση του Περού, λόγω των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες…Περισσότερα...
19:54 21/01/2023

Περού: Διαδηλώσεις κατά της νέας «προέδρου» με νεκρούς και τραυματίες

militaire.gr
Το διεθνές αεροδρόμιο της Κούσκο, κόμβος-κλειδί για τις επισκέψεις στον διάσημο παγκοσμίως αρχαιολογικό χώρο του Μάτσου Πίτσου, το κόσμημα της περουβιανού τομέα του τουρισμού, ανέστειλε χθες Πέμπτη «προληπτικά» και «μέχρι νεοτέρας» τη λειτουργία του εξαιτίας των μαζικών κινητοποιήσεων που συνταράσσουν το Περού για πάνω από έναν μήνα, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών. Η απόφαση οφείλεται στην […] The post Περού: Διαδηλώσεις κατά της νέας «προέδρου» με νεκρούς και τραυματίες appeared first on Militaire.gr.
08:08 13/01/2023

Η κρίση στο Περού «χτυπά» και το Μάτσου Πίτσου - Έκλεισε το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τους επισκέπτες

Newsit
Μαίνεται η κρίση στο Περού, εξαιτίας της οποίας έκλεισε το διεθνές αεροδρόμιο του Κούσκο, το οποίο εξυπηρετεί όσους θέλουν να επισκεφθούν το Μάτσου Πίτσου. Ο αρχαιολογικός χώρος – «κόσμημα» του Περού δέχεται έτσι και αυτός της συνέπειες της μεγάλης κρίσης που έχει ξεσπάσει στη χώρα, η οποία συνταράσσεται από μαζικές κινητοποιήσεις και δεκάδες νεκρούς σε ... Περισσότερα To άρθρο Η κρίση στο Περού «χτυπά» και το Μάτσου Πίτσου - Έκλεισε το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τους επισκέπτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:36 13/01/2023

Πολιτική κρίση στο Περού: Κλείνει αεροδρόμιο κοντά στο Μάτσου Πίτσου

NewsBomb
Η απόφαση οφείλεται στην ανησυχία πως θα το καταλάβουν διαδηλωτέςΠερισσότερα...
01:40 13/01/2023

Περού: Η νέα πρόεδρος αρνείται να παραιτηθεί - Έκκληση του πάπα Φραγκίσκου να σταματήσει η αιματοχυσία

ProtoThema.gr
 Στις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν μετά την αποπομπή του  Καστίγιο έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 19 άνθρωποι και έχουν τραυματιστεί άλλοι 569 - Έφυγαν οι 200 τουρίστες που είχαν αποκλειστει στο Μάτσου Πίτσου
03:34 19/12/2022

Περού: Αναχωρούν 200 τουρίστες που είχαν αποκλειστεί στο Μάτσου Πίτσου – Πάνω από 600 παραμένουν εγκλωβισμένοι

lykavitos.gr
Περίπου 200 τουρίστες που είχαν αποκλειστεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μάτσου Πίτσου εξαιτίας των μαζικών κινητοποιήσεων και των ταραχών στο Περού εδώ και περίπου δέκα ημέρες μπόρεσαν να φύγουν χθες Σάββατο, 17/12.
16:10 18/12/2022

Πολιτική κρίση στο Περού: Αποχωρούν οι διακόσιοι τουρίστες αποκλεισμένοι στο Μάτσου Πίτσου

Skai.gr
Με τρένο, έφθασαν κοντά στην πόλη Πισκακούτσο, στην περιφέρεια της Κούσκο (νότια), όπου πελώριος βράχος εμπόδιζε τη διέλευση.
04:30 18/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load