#Μέρσεϊσαϊντ

Ο Σαλάχ είναι οιωνός τίτλου στο last dance του Κλοπ

filathlos.gr
Ο Σαλάχ είναι οιωνός τίτλου στο last dance του Κλοπ 08/04/2024 Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο θέλει να κάνει ο Σαλάχ στον Γιούργκεν Κλοπ. Οι εμφανίσεις του εντυπωσιάζουν, ωστόσο τα νούμερά είναι ο απόλυτος κριτής και τον καθιστούν συνυπεύθυνο της φετινής αγωνιστικής ανόδου της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Αιγύπτιος ευτύχησε να σκοράρει απέναντι στην Γιουνάιτεντ και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας καταφέρνοντας παράλληλα να έχει χρηστεί σκόρερ 14 φορές σε 15 συμμετοχές με αντίπαλο την ομάδα του Μάντσεστερ. Η συμβολή του όμως δεν περιορίζεται σε ένα πέναλτι. Συνολικά φέτος μετρά 23 τέρματα και 13 ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα επιθετικά και δημιουργικά. Ο "
19:46 08/04/2024

Αγχώθηκε αλλά λύγισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπιασε ξανά κορυφή η Λίβερπουλ

aek1924.gr
Ξανά μόνη πρώτη έμεινε στη βαθμολογία της Premier League η Λίβερπουλ, που επικράτησε 3-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγε στο Μέρσεϊσαϊντ με διάθεση για ζημιές αλλά η Λίβερπουλ σοβαρεύτηκε και πήρε τη νίκη, 3-1, που την ανέβασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των […] The post Αγχώθηκε αλλά λύγισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έπιασε ξανά κορυφή η Λίβερπουλ appeared first on AEK1924.gr.
00:37 05/04/2024

Νέα πρόταση η Λίβερπουλ για τον Ροντρίγκο, επαφές και της Άρσεναλ

real.gr
Αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται τόσο η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όσο και αυτή του Λονδίνου.
19:09 04/04/2024

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μαζί στην καταπολέμηση της «τοξικότητας» που σχετίζεται με τραγωδίες

Newsbeast.gr
Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αρχίσει από κοινού ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» που σχετίζεται με τραγωδίες, δήλωσαν οι σύλλογοι ενόψει του αγώνα τους στο Ολντ Τράφορντ στις 7 Απριλίου για την Premier League. Οι σύλλογοι έχουν επανειλημμένα καταδικάσει τους οπαδούς που φωνάζουν σε σχέση με την τραγωδία του Χίλσμπορο, την καταστροφή στο στάδιο Χέιζελ και το αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου για να χλευάσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, μια πρακτική που υπόκειται σε ποινική δίωξη. «Υποστηρίζουμε πλήρως αυτή την εκδήλωση που φιλοξενείται από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνεργαζόμαστε στενά με
12:00 28/03/2024

Έβερτον: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης αφαίρεσης 10 βαθμών

filathlos.gr
Έβερτον: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης αφαίρεσης 10 βαθμών 01/12/2023 Η Έβερτον άσκησε έφεση κατά της αφαίρεσης 10 βαθμών από την Ppremier League, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/12) ο αγγλικός σύλλογος. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ  τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, μία ποινή με άμεση ισχύ, τον περασμένο μήνα, αφού διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR) σχετικά με ζημίες. «Η ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον κατέθεσε σήμερα στον πρόεδρο της δικαστικής επιτροπής της Premier League έφεση για την απόφαση της επιτροπής της Premier League να επιβάλει αφαίρεση 10 βαθμών στον σύλλογο», ανέφερε η Έβερτον σε ανακοίνωσή της. «Θα οριστεί τώρα
15:46 01/12/2023

Ιστορικός Σαλάχ: Πρώτος σκόρερ των Άγγλων στην Ευρώπη

pressaris.gr
Ένα ακόμα ρεκόρ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που από το καλοκαίρι του 2017, όταν μετακόμισε στο Μέρσεϊσαϊντ, δεν έχει σταματήσει να «σπάει» τα κοντέρ. Αυτή τη φορά, ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, κατάφερε να γράψει ένα «θρυλικό» ρεκόρ και να αφήσει πίσω του τον μεγάλο, Τιερί Ανρί. Μπορεί το ματς με την Τουλούζ να είχε […] The post Ιστορικός Σαλάχ: Πρώτος σκόρερ των Άγγλων στην Ευρώπη appeared first on pressaris.gr.
10:09 27/10/2023

Βασικός ο Τσιμίκας στο Λίβερπουλ-Έβερτον (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Βασικός ο Τσιμίκας στο Λίβερπουλ-Έβερτον (ΦΩΤΟ) 21/10/2023 Ο Άντι Ρόμπερτσον αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο και το γεγονός αυτό άνοιξε τον δρόμο της βασικής ενδεκάδας στον Κώστα Τσιμίκα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εμπιστεύεται στον Έλληνα διεθνή μπακ μία θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στην Έβερτον (14:30), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Όσον αφορά στην επιθετική τριπλέτα των "ρεντς", αυτή αποτελείται από τους Σαλάχ, Ζότα και Ντίας, με τον Νούνιες να είναι στον πάγκο και τον Χάκπο (που προέρχεται από τραυμα
13:46 21/10/2023

Λίβερπουλ : Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 ο Τσιμίκας!

thessports.gr
Κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ο Κώστας Τσιμίκας! Ο Έλληνας διεθνής συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για διετής επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2025, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται στο Άνφιλντ μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει τη στήριξη του στον 27χρονο αριστερό […] The post Λίβερπουλ : Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 ο Τσιμίκας! first appeared on ThesSports.
20:53 08/09/2023

Κλοπ: «Δουλεύεις πάντα με αυτό που έχεις»

tromaktiko.gr
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δεν είχε πολλά να πει σήμερα (14/4) όταν ρωτήθηκε για τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ αποσρθηκε από τον αγώνα για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτήν την εβδομάδα ότι η Λίβερπουλ σταμάτησε την […] The post Κλοπ: «Δουλεύεις πάντα με αυτό που έχεις» appeared first on Tromaktiko.gr.
15:01 15/04/2023

Λίβερπουλ: Ο Τζον Χένρι ανακοίνωσε πως ο σύλλογος δεν πωλείται

ProtoThema.gr
Ανατροπή σκηνικού στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, με την Fenway Sports Group να ανακοινώνει πως δεν προτίθεται να πουλήσει τις μετοχές
19:00 20/02/2023

Κλοπ: “Τεράστια ανακούφιση, είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο μας”

aek1924.gr
Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως είναι ανακουφισμένος μετά την επιστροφή της Λίβερπουλ στις νίκες κόντρα στην Έβερτον, υποστηρίζοντας πως λατρεύει τη στήριξη του κόσμου. Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη από την Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και με τα γκολ των Σαλάχ και Χάκπο πήρε τη νίκη (2-0) πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στην Premier League μέσα στο 2023 μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς […] The post Κλοπ: “Τεράστια ανακούφιση, είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο μας” appeared first on AEK1924.gr.
10:56 14/02/2023

Kate Middleton: Επιστρέφει τα “καρφιά” του Harry – To σχόλιό της που προκάλεσε εντύπωση

instyle.gr
Η Kate Middleton εξέπληξε τους πάντες με ένα σχόλιο που έκανε στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Harry, στην οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του συζύγου της αλλά και της ίδιας. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας Open Door, στο Μέρσεϊσαϊντ, όταν […] The post Kate Middleton: Επιστρέφει τα “καρφιά” του Harry – To σχόλιό της που προκάλεσε εντύπωση appeared first on InStyle.
10:20 13/01/2023

Πρίγκιπας Χάρι – πριγκίπισσα Κάθριν: Επίσημη επίσκεψη στο Λίβερπουλ

okmag.gr
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον επισκέπτονται αυτήν την περίοδο το Μέρσεϊσαϊντ. Οι δυο τους περνούν χρόνο στο Λίβερπουλ και το Wirral. Συναντούν άτομα που εργάζονται σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και υποστήριξης ψυχικής υγείας στην κομητεία. Πιστεύεται ότι θα μιλήσουν με το υγειονομικό προσωπικό και θα τους ευχαριστήσουν για το έργο […] The post Πρίγκιπας Χάρι – πριγκίπισσα Κάθριν: Επίσημη επίσκεψη στο Λίβερπουλ appeared first on OK! Magazine.
15:36 12/01/2023

Λίβερπουλ: Στο Μέρσεϊσαϊντ ο Γκάκπο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή

Gazzetta
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Κόντι Γκάκπο στη Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό να βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έως το 2028.
18:50 28/12/2022

Θέλει τον Γιορέντε στη Λίβερπουλ ο Κλοπ

aek1924.gr
Η Λίβερπουλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε της Ατλέτικο Μαδρίτης την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Μάρκος Γιορέντε αποτελεί σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τον πρώτο στόχο της Λίβερπουλ για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου μετά τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στον χώρο του κέντρου. Ο Γιούργκεν Κλοπμ όπως γράφεται, τον έχει στα υπόψη […] The post Θέλει τον Γιορέντε στη Λίβερπουλ ο Κλοπ appeared first on AEK1924.gr.
13:54 16/11/2022

Σε συζητήσεις με Φιρμίνο η Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο

filathlos.gr
Σε συζητήσεις με Φιρμίνο η Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο 12/11/2022 Η Λίβερπουλ ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο για νέο συμβόλαιο, πράγμα που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Γιούργκεν Κλοπ. Την πρόθεση της Λίβερπουλ να ανανεώσει με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση των «ρεντς» με την Σάουθάμπτον. Ο 55χρονος Γερμανός τεχνικός δήλωσε: «Υπάρχουν απλές συζητήσεις, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί». Η τρέχουσα συμφωνία του Φιρμίνο με την ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, και σε περίπτωση που δεν προκύψει «deal» με το κλάμπ του Μέρσεϊσαϊντ, θα μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει σε όποια ομάδ
17:54 12/11/2022

Έβερτον – Λέστερ 0-2: «Γλυκάθηκαν» στο Μέρσεϊσαϊντ οι «αλεπούδες»

fosonline.gr
Η Λέστερ επιβλήθηκε 2-0 της Έβερτον και με το δεύτερο φετινό εκτός έδρας τρίποντο στην Premier League βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.
21:28 05/11/2022

Ιστορικό ρεκόρ για τον Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ

filathlos.gr
Ιστορικό ρεκόρ για τον Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ 01/11/2022 Η Λίβερπουλ τέθηκε αντιμέτωπη με την Νάπολι το βράδυ της Τρίτης (1/11) στο "Άνφιλντ" για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θυμάται για πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι. Και αυτό γιατί έφτασε τα 400 παιχνίδια στον πάγκο των ρεντς σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία της που φτάνει σε αυτό το νούμερο, μετά από τους Μπιλ Σάνκλι (783), Τομ Γουότσον (742) και Μπομπ Πέισλι (535). Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως στα πρώτα του 400 παιχνίδια έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο προπονητή που έχει υπηρετήσε
23:06 01/11/2022

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έγινε ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία των ρεντς με 400 ματς στον πάγκο τους

aek1924.gr
Το ματς της Λίβερπουλ με την Νάπολι για τους ομίλους του Champions League ήταν ιδιαίτερο για τον Γιούργκεν Κλοπ καθώς έγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ που μετράει 400 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του. Η Λίβερπουλ τέθηκε αντιμέτωπη με την Νάπολι το βράδυ της Τρίτης (1/11) στο “Άνφιλντ” για την 6η […] The post Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έγινε ο τέταρτος προπονητής στην ιστορία των ρεντς με 400 ματς στον πάγκο τους appeared first on AEK1924.gr.
22:42 01/11/2022

Μπορεί η Λίβερπουλ να… φρενάρει το «τρένο» του Γκουαρντιόλα;

in.gr
Ματσάρα στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η τελευταία ευκαιρία των Reds, η προϊστορία-οδηγός και ο καταλυτικός ρόλος του Μοχάμεντ Σαλάχ.
10:52 16/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load