#Μις Υφήλιος

Κορίνα Τσοπέη: Η Μις Υφήλιος με τον διάσημο Ισπανό ζωγράφο Salvador Dali σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο το 1966

instyle.gr
O δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία η Κορίνα Τσοπέη ποζάρει χαμογελαστή με τον κορυφαίο Ισπανό ζωγράφο Salvador Dali στη Νέα Υόρκη το 1966. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: “Η Μις Υφήλιος 1964 Κορίνα Τσοπέη με τον Σαλβαντόρ Νταλί τον Μάιο του 1966 στο πάρτι που […] The post Κορίνα Τσοπέη: Η Μις Υφήλιος με τον διάσημο Ισπανό ζωγράφο Salvador Dali σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο το 1966 appeared first on InStyle.
23:48 23/04/2024

Σαουδική Αραβία: Τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» διαψεύδουν τη υποψηφιότητα της Rumy Al-Qahtani

tanea.gr
«Ψευδείς και παραπλανητικοί» οι ισχυρισμοί για τη συμμετοχή της χώρας της Μέσης Ανατολής λέει ο Οργανισμός του διαγωνισμού ομορφίας – «Άγνωστο γιατί η Rumy Al-Qahtani ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της»
20:00 12/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Με... άρωμα Παναθηναϊκού ο «Μονομάχος»! Δείτε τι συνέβη...

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Με... άρωμα Παναθηναϊκού ο «Μονομάχος»! Δείτε τι συνέβη... 12/03/2024  Σε ερώτηση για καλλιστεία με... «άρωμα» Παναθηναϊκού κλήθηκε να απαντήσει μια παίκτρια στο τηλεπαιχνίδι, «Μονομάχος». Συγκεκριμένα, η παίκτρια δέχθηκε την ερώτηση: «Με ποιον παίκτη των πράσινων έχει ίδιο επίθετο η Μις Υφήλιος 2023» και οι επιλογές ήταν Βιλένα, Παλάσιος και Πέρεθ. Η παίκτρια, που από τα λεγόμενά της φάνηκε να είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι συμπαθεί περισσότερο τον Βιλένα και τον Παλάσιος και λιγότερο τον Πέρεθ. Μάλιστα, ρώτησε και τον Χρήστο Φερεντίνο αν έχει συμπάθεια σε κάποιον παίκτη κι εκείνος απέφυγε να απαντήσει. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο παρ
22:46 12/03/2024

Νικαράγουα: Δικτατορία Ορτέγκα εναντίον Μις Υφήλιος

protagon.gr
Ο πρόεδρος της χώρας και ηγέτης των πάλαι ποτέ απελευθερωτών Σαντινίστας χαρακτήρισε «τρομοκράτισσα» τη νεαρή συμπατριώτισσά του που προσφάτως επικράτησε στα καλλιστεία, επειδή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις του 2018. Συλλήψεις στη Μανάγκουα The post Νικαράγουα: Δικτατορία Ορτέγκα εναντίον Μις Υφήλιος appeared first on Protagon.gr.
12:09 17/12/2023

Η Μις Νικαράγουα «τρομάζει» την κυβέρνηση Ορτέγα; – Η υπεύθυνη των καλλιστείων κατηγορείται για «πραξικόπημα»

lamianow.gr
Ένα σκάνδαλο που θυμίζει… σενάριο των ταινιών Τζέιμς Μποντ συνταράσσει τα καλλιστεία «Μις Νικαράγουα» με την υπεύθυνη, Κάρεν Σελεμπέρτι, να αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης. Τις… φωτιές στην κυβέρνηση του Ντανιέλ Ορτέγα στη Νικαράγουα άναψε η νίκη της Σεϊνίς Παλάσιος στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» στις 18 Νοεμβρίου. Η κυβέρνηση Ορτέγα πανηγύρισε –για λίγο- τη νίκη της Παλάσιος αλλά πολύ γρήγορα «χάλασε η γιορτή» Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sheynnis Palacios (@sheynnispalacios_of) Κι αυτό γιατί εμφανίστηκαν φωτογραφίες της Μις Νικαράγουα από συμμετοχή της σε
13:37 04/12/2023

Παγκόσμια Αναγνώριση για την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος 2023

happytv.gr
Η Μαριέλια Ζαλούμη, Εστεμμένη των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, παρόλο που δεν κατάφερε να πλασαριστεί στο ΤΟΠ20, κατάφερε να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο θόρυβο στα φετινά ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2023. Η Μαριέλια, ως MISS UNIVERSE GREECE 2023, με Εθνική Ενδυμασία, ως Ιέρεια ΗΡΩ, την μοναδική ιέρεια της Θεάς Αφροδίτης, έστειλε το δικό της βροντερό μήνυμα πάνω στην […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Παγκόσμια Αναγνώριση για την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος 2023
14:37 21/11/2023

Μαρία Μενούνος: Παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti

okmag.gr
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρία Μενούνος στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023 το Σάββατο στο Σαν Σαλβαδόρ του Ελ Σαλβαδόρ, καθώς ήταν μια από τις παρουσιάστριες. Η παρουσιάστρια, βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Ολίβια Κούλπο και την Τζίννι Μάι Τζένκινς φορώντας μια αστραφτερή δημιουργία Celia Kritharioti. Η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα σετ φούστας […] The post Μαρία Μενούνος: Παρουσίασε τα Μις Υφήλιος 2023 φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti appeared first on OK! Magazine.
21:58 19/11/2023

Sheynnis Palacios: Η Μiss Universe 2023 είναι από τη Νικαράγουα

instyle.gr
Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα κέρδισε τον τίτλο του 2023 στον 72ο τελικό του διεθνούς διαγωνισμού Miss Universe στο Σαν Σαλβαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, στις 18 Νοεμβρίου. Είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη από τη χώρα της που κέρδισε τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Η 23χρονη, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, κέρδισε την πρώτη επιλαχούσα Anntonia Porsild από την […] The post Sheynnis Palacios: Η Μiss Universe 2023 είναι από τη Νικαράγουα appeared first on InStyle.
10:46 19/11/2023

Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

lykavitos.gr
Ολοκληρώθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Μις Υφήλιος 2023, με μεγάλη νικήτρια , τη Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα.
09:17 19/11/2023

Μις Υφήλιος 2023: Χαμός με την plus size υποψήφια από το Νεπάλ

instyle.gr
Τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο διεκδικούν 90 καλλονές στο πλαίσιο του διαγωνισμού Μις Υφήλιος 2023. Η τελετή θα γίνει στο Ελ Σαλβαδόρ στις 18 Νοεμβρίου. Ωστόσο, από τις προηγούμενες ημέρες, υπάρχει ήδη ένταση και διαμάχη. Αιτία είναι η συμμετοχή της Μις Νεπάλ. Η Jane Dipika Garrett είναι 22 ετών. Έγραψε ιστορία ως το […] The post Μις Υφήλιος 2023: Χαμός με την plus size υποψήφια από το Νεπάλ appeared first on InStyle.
20:46 18/11/2023

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο event για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Κορίνα Τσοπέη

okmag.gr
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το pre presentation του νέου ημερολογίου του celebrity hair stylist Τρύφωνα Σαμάρα. Στο νέο εντυπωσιακό ημερολόγιο, πρωταγωνιστεί η μια και μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος, Κορίνα Τσοπέη. Ο αγαπημένος hair expert Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τη «μούσα» του και μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιο Κορίνα Τσοπέη υποδέχθηκαν, στο εστιατόριο Pasaji Restaurant, στο City Link την […] The post Οι εντυπωσιακές παρουσίες στο event για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά με την Κορίνα Τσοπέη appeared first on OK! Magazine.
15:58 10/10/2023

Κορίνα Τσοπέη: “Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί μετά γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου”

instyle.gr
Για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τα εγγόνια της αλλά και για την εκλογή της, ως Μις Υφήλιος το 1964, μίλησε η Κορίνα Τσοπέη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη». Η διάσημη Ελληνίδα βρίσκεται την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας προκειμένου να ποζάρει για το ημερολόγιο του κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Με αφορμή λοιπόν […] The post Κορίνα Τσοπέη: “Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί μετά γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου” appeared first on InStyle.
21:46 04/10/2023

Η Κορίνα Τσοπέη με ρόλεϊ στα μαλλιά: Για πού την ετοίμασε ο Τρύφωνας Σαμαράς;

okmag.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (28/9) η Κορίνα Τσοπέη. Η μοναδική Ελληνίδα που αναδείχθηκε Μις Υφήλιος το 1964 ήρθε στη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9) εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και πριν εμφανιστεί […] The post Η Κορίνα Τσοπέη με ρόλεϊ στα μαλλιά: Για πού την ετοίμασε ο Τρύφωνας Σαμαράς; appeared first on OK! Magazine.
19:58 29/09/2023

Κορίνα Τσοπέη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον εγγονό της – “Όταν γεννήθηκε με σύνδρομο Williams, ο γιος μου έκλαιγε”

instyle.gr
Η Κορίνα Τσοπέη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο “Μις Υφήλιος” (1964) προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον 8χρονο εγγονό της που πάσχει από το σύνδρομο Williams. “Όταν γεννήθηκε ο εγγονός μου με σύνδρομο Williams, ο γιος μου έκλαιγε.. Εγώ ήμουν εντάξει. Του […] The post Κορίνα Τσοπέη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον εγγονό της – “Όταν γεννήθηκε με σύνδρομο Williams, ο γιος μου έκλαιγε” appeared first on InStyle.
19:46 29/09/2023

Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη: «Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Γουίλιαμς, του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει»

zappit.gr
Στην Ελλάδα βρίσκεται η Μις Υφήλιος του 1964, Κορίνα Τσοπέη, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Η ίδια μίλησε […] The post Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη: «Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Γουίλιαμς, του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει» appeared first on Zappit.
11:00 29/09/2023

Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος επέστρεψε στην Ελλάδα

tlife.gr
Η Κορίνα Τσοπέη, η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της “Μις Υφήλιος” το To άρθρο Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος επέστρεψε στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 28/09/2023

Έφτασε στην Ελλάδα η Κορίνα Τσοπέη

okmag.gr
Στην Ελλάδα και το Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγη ώρα η Κορίνα Τσοπέη. Η μοναδική Ελληνίδα που στέφθηκε Μις Υφήλιος, έφτασε στη χώρα μας για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, το οποίο επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας. Η Κορίνα Τσοπέη στέφθηκε το 1964 Μις Υφήλιος και φέτος θα είναι το πρόσωπο στο ημερολόγιο θεσμός […] The post Έφτασε στην Ελλάδα η Κορίνα Τσοπέη appeared first on OK! Magazine.
20:58 28/09/2023

Ρίκα Διαλυνά: Σπάνια φωτογραφία από τη βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1954

instyle.gr
H Ρίκα Διαλυνά υπήρξε μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Το 1954 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετείχε στα καλλιστεία, που έγιναν στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, όπου κατέλαβε την 5η θέση. Η επίσημη σελίδα του Σπιτιού του Ηθοποιού στο Instagram […] The post Ρίκα Διαλυνά: Σπάνια φωτογραφία από τη βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1954 appeared first on InStyle.
16:46 19/09/2023

Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος γίνεται «μούσα» σε φωτογράφιση, σε ηλικία 80 ετών

tlife.gr
Η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε να φέρει τον τίτλο «Μις Υφήλιος» στην Ελλάδα το 1964, η To άρθρο Κορίνα Τσοπέη: Η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος γίνεται «μούσα» σε φωτογράφιση, σε ηλικία 80 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 15/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load