#Μιχάλης Σηφάκης

Κρήτη-«Έσπασε» ο σύζυγος της 49χρονης: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δεν φαινόταν»

thecaller.gr
Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 49χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας.Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 49χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας.Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει. Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες, ωστόσο […]
11:26 16/10/2022

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δεν φαινόταν» είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της 49χρονης

irafina.gr
Ο σύζυγος της 49χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος ο οποίος εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει. Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες, ωστόσο υπήρχε αρχικά […]
11:26 16/10/2022

Όλα όσα δεν είδατε στο ΟΠΑΠ Game Time

filathlos.gr
Όλα όσα δεν είδατε στο ΟΠΑΠ Game Time 14/07/2021 Η εκπομπή του ΟΠΑΠ επιστρέφει σε γήπεδα και παρκέ τη νέα σεζόν Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αθλητική εκπομπή του ΟΠΑΠ, Game Time, που ανανεώνει το ραντεβού με τους φιλάθλους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Επί ένα μήνα, οι ειδικές εκπομπές του Game Time για το Ευρωπαϊκό κάλυψαν όλους τους αγώνες του τουρνουά, έδωσαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο κοινό και έβγαλαν …ειδήσεις, όπως το αποκλειστικό παρασκήνιο από το Ευρωπαϊκό του 2004 που αποκάλυψαν στην εκπομπή του ΟΠΑΠ οι Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας. Μνήμες Πορτογαλίας ξύπνησε και ο συμπαίκτης τους σ
10:30 14/07/2021

Σηφάκης: «Σταθερά βήματα για τον Άρη του σήμερα, μετέφερε την τρέλα στην ομάδα ο Αμπρέου»

pressaris.gr
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και όχι μονο. The post Σηφάκης: «Σταθερά βήματα για τον Άρη του σήμερα, μετέφερε την τρέλα στην ομάδα ο Αμπρέου» appeared first on PRESSARIS.
15:36 11/06/2021

Σηφάκης: «αν υπήρχε κόσμος θεωρώ ότι ο Άρης ίσως να είχε διασφαλίσει την δεύτερη θέση» (video)

pressaris.gr
Ο Μιχάλης Σηφάκης υπογράμμισε πως ο Άρης θα ήταν δεύτερος αν φέτος το πρωτάθλημα γινόταν με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. The post Σηφάκης: «αν υπήρχε κόσμος θεωρώ ότι ο Άρης ίσως να είχε διασφαλίσει την δεύτερη θέση» (video) appeared first on PRESSARIS.
13:10 14/05/2021

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει απολογισμό της Super League

filathlos.gr
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μιχάλης Σηφάκης κάνει απολογισμό της Super League 14/05/2021 Το Πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Μιχάλη Σηφάκη. Στην τελευταία αγωνιστική των play off ξεχωρίζει το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30). Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει τον ποδοσφαιρικό του «εγωισμό» στη «Λεωφόρο», ενώ για τον Ολυμπιακό αναφέρει ότι θα κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αναλύει επίσης το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ΑΕΚ-Άρης (19:30) και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο τελικός Κυπέλλου Α
10:32 14/05/2021

Σηφάκης στο “Χιούστον το λύσαμε”: “Αξέχαστες στιγμές με Ατλέτικο και το διπλό στην Τούμπα! Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα στον Άρη”

pressaris.gr
Ο Μιχάλης Σηφάκης μετά την πρόσφατη... εξομολόγηση του στο Yellow Radio, βρέθηκε στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» στον ΑΝΤ1 μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, το περιστατικό με τον οπαδό του Ηρακλή, τη μητέρα του ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τους αγαπημένους του αθλητές και τους καλύτερους τερματοφύλακες.  The post Σηφάκης στο “Χιούστον το λύσαμε”: “Αξέχαστες στιγμές με Ατλέτικο και το διπλό στην Τούμπα! Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα στον Άρη” appeared first on PRESSARIS.
10:36 27/02/2021

Σηφάκης: «Τα έριξαν όλα πάνω μου, για να κρύψουν τα λάθη τους και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο! Ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο»

pressaris.gr
Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε για το παρόν του Άρη, αλλά και το δικό του παρελθόν του με την ομάδα και τη διοίκηση. The post Σηφάκης: «Τα έριξαν όλα πάνω μου, για να κρύψουν τα λάθη τους και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο! Ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο» appeared first on PRESSARIS.
09:36 25/02/2021

Άρης-ΠΑΟΚ: Το “stop” του Σηφάκη στο κόρνερ του Γκαρσία (video)

pressaris.gr
Την σεζόν 2010/11, σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Μιχάλης Σηφάκης δεν επέτρεψε στον Πάμπλο Γκαρσία να πετύχει γκολ από κόρνερ. Θυμηθείτε το… The post Άρης-ΠΑΟΚ: Το “stop” του Σηφάκη στο κόρνερ του Γκαρσία (video) appeared first on PRESSARIS.
11:10 12/12/2020

Μιχάλης Σηφάκης: «Από τον ΠΑΟΚ μου έκαναν πρόταση της πλάκας»

Gazzetta
Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε για την προσέγγιση από την Λα Κορούνια που δεν του άρεσε, την παραλίγο συμφωνία με την Μπεσίκτας και την πρόταση από τον ΠΑΟΚ, όπου κάποιος δε του έδειξε σεβασμό.
03:33 01/06/2020

Σηφάκης: «Το διπλό στη Μαδρίτη η μεγαλύτερή χαρά στην καριέρα μου»

fosonline.gr
Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του και το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο το θεωρεί τη σημαντικότερή του στιγμή σε επίπεδο συλλόγων.
00:01 01/06/2020

«Η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου στη Μαδρίτη- Πρόσωπο από τον Άρη δε με σεβάστηκε»

thessports.gr
Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του και το σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη, αλλά και για την αποχώρηση του από τους «κιτρινόμαυρους». Αναλυτικά, τα όσα είπε στην «Έρα Σπορ»: «Σταμάτησα το ποδόσφαιρο, το λέω γιατί ακόμα με ρωτάνε πολλοί. Δεν το είχα ανακοινώσει ποτέ, πως αποχώρησα, γιατί μετά […]
20:00 31/05/2020

Σηφάκης: «Το διπλό στη Μαδρίτη η μεγαλύτερή χαρά στην καριέρα μου, σε καλό δρόμο ο Άρης»

pressaris.gr
Ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του και το σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη, το οποίο το θεωρεί τη σημαντικότερή του στιγμή σε επίπεδο συλλόγων. The post Σηφάκης: «Το διπλό στη Μαδρίτη η μεγαλύτερή χαρά στην καριέρα μου, σε καλό δρόμο ο Άρης» appeared first on PRESSARIS.
18:51 31/05/2020

Μιχάλης Σηφάκης - Όλγα Στεφανίδη: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
Ο Μιχάλης Σηφάκης και η Όλγα Στεφανίδη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! O ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του έχουν συμπληρώσει...
17:36 03/03/2020

Μιχάλης Σηφάκης - Όλγα Στεφανίδη: Βόλτα χεράκι-χεράκι στη Γλυφάδα

Zougla
Ο Μιχάλης Σηφάκης και η Όλγα Στεφανίδη είναι τρία χρόνια μαζί και ζουν έναν μεγάλο έρωτα!...
09:18 16/11/2019

Μιχάλης Σηφάκης – Όλγα Στεφανίδη: Βόλτα χέρι – χέρι στα νότια προάστια για το ζευγάρι [pics]

tlife.gr
Η Όλγα Στεφανίδη και ο Μιχάλης Σηφάκης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στη Γλυφάδα. The post Μιχάλης Σηφάκης – Όλγα Στεφανίδη: Βόλτα χέρι – χέρι στα νότια προάστια για το ζευγάρι [pics] appeared first on TLIFE.
16:42 15/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load