#Μοτοσικλετιστές

Διόδια: Μοτοσικλετιστές περνούν παράνομα – Μπάρα χτύπησε αναβάτη

empisteutiko.gr
Μοτοσικλετιστές «κολλάνε» πίσω από αυτοκίνητα σε σταθμούς διοδίων και με το που υψώνεται η μπάρα, μετά την καταβολή του αντιτίμου από τον οδηγό επιταχύνουν για να περάσουν χωρίς να πληρώσουν. Στο ερώτημα «αφού έχει κάμερες, δεν φοβούνται ότι θα εντοπιστούν και θα πληρώσουν πρόστιμο;» Η απάντηση είναι πως για όσους το επιχειρούν, λέγεται ότι χρησιμοποιούν […] The post Διόδια: Μοτοσικλετιστές περνούν παράνομα – Μπάρα χτύπησε αναβάτη appeared first on Empisteutiko.gr.
19:58 07/10/2023

Τρεις νεκροί στις ΗΠΑ από πυροβολισμούς ανάμεσα σε συμμορίες μοτοσυκλετιστών

Newsbeast.gr
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες Σάββατο σε ανταλλαγή πυρών κατά τη διάρκεια μοτοπορείας στην πόλη Ρεντ Ρίβερ, στην πολιτεία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μοτοσικλετιστές άρχισαν να ανταλλάσσουν πυρά στον κεντρικό δρόμο της ορεινής πόλης, περίπου 120 βορειοανατολικά της πολιτειακής πρωτεύουσας Σάντα Φε, κατά τη διάρκεια της ετήσιας πορείας μοτοσικλετών με την ευκαιρία της Memorial Day, εξήγησε η δήμαρχος της Ρεντ Ρίβερ, η Λίντα Καλχούν, μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. «Ήταν μέλη συμμορίας μοτοσικλετιστών», ανέφερε η κυρία Καλχούν, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητές τους. «Όλοι τους ήταν από α
11:26 28/05/2023

Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Μοτοσικλετιστές πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό έξω από τράπεζα

NewsBomb
Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου.Περισσότερα...
00:00 10/03/2023

Χαλκιδική: «Παρέλαση» από Harley Davidson σε θάλασσα και βουνό (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Η «απόβαση» των περίπου 100 Harley Davidson στη Χαλκιδική, όπως έχει ήδη δημοσιεύσει το GRTimes.gr, έγινε από χθες το απόγευμα. Σήμερα και αύριο θα περιηγηθούν στους δρόμους της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, ενώ θα επισκεφτούν και ορεινούς προορισμούς όπως η Αρναία και ο Πολύγυρος. Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)  Η τετραήμερη απόδραση της Λέσχης HOG Athena Chapter ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη με τους μοτοσικλετιστές να έχουν φτάσει στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, από χθες (Πέμπτη 22/9) το απόγευμα. Η τετραήμερη εκδρομή που πραγματοποιούν κάθε χρόνο και έχει την ονομασία Mille miglia, δηλαδή χίλια μίλια ή 1.609 χλμ., για τη σημερινή ημέρα περιλαμβάνει διαδρομές στη Σιθωνία κάνον
07:48 23/09/2022

Δήμαρχος Παρισιού: «Μοτοσικλετιστές πληρώστε ή φύγετε»

protagon.gr
Εκατοντάδες οδηγοί με τα δίκυκλά τους συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο που στεγάζει την τοπική αυτοδιοίκηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στο μέτρο των τελών στάθμευσης που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο The post Δήμαρχος Παρισιού: «Μοτοσικλετιστές πληρώστε ή φύγετε» appeared first on Protagon.gr.
10:36 06/09/2022

Σχέδιο επιχορήγησης προστατευτικού εξοπλισμού για μοτοσυκλετιστές

Newsauto.gr
Στην Κύπρο έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Επιχορήγησης Αγοράς Προστατευτικού Εξοπλισμού για Μοτοσικλετιστές με χρονική διάρκεια μέχρι τις 7 Ιουλίου 2022, στις 12 το μεσημέρι. Το σχέδιο Επιχορήγησης Προστατευτικού εξοπλισμού για μοτοσικλετιστές είναι τριετούς διάρκειας, ξεκινώντας από το 2022 έως και το 2024, με το ποσό του συνολικού προϋπολογισμού να φτάνει […] The post Σχέδιο επιχορήγησης προστατευτικού εξοπλισμού για μοτοσυκλετιστές appeared first on NewsAuto.gr.
13:32 29/06/2022

Ιράν: Μοτοσικλετιστές δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου συνταγματάρχη των Φρουρών της Επανάστασης

thetoc.gr
Ο Σαγιάντ Χοντάι, συνταγματάρχης στον βαθμό, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης στο Ιράν.
19:52 22/05/2022

Mηχανοκίνητη πορείας μνήμης για τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολομού- H Ελλάδα που αντιστέκεται!

olympia.gr
Μηχανοκίνητη πορεία μνήμης για τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολομού, στα 25 χρόνια από την δολοφονία τους Μοτοσικλετιστές από την Κύπρο, με τριάντα μοτοσικλέτες, θα ξεκινήσουν στις οκτώ το πρωί, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται ήδη, για τις Καστανιές του Έβρου, πρώτο σταθμό της μηχανοκίνητης πορείας μνήμης με αφορμή τα εικοσιπέντε χρόνια από τις δολοφονίες […] Mηχανοκίνητη πορείας μνήμης για τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολομού- H Ελλάδα που αντιστέκεται! - olympia
01:04 04/07/2021

Οι δρόμοι του Τόκιο γέμισαν με μηχανόβιους Άγιους Βασίληδες (pics)

Newsit
Μοτοσικλετιστές με μηχανές Harley Davidson, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, διέσχισαν τους δρόμους στο κέντρο του Τόκιο σήμερα, στο πλαίσιο της ετήσιας παρέλασής τους κατά της παιδικής ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Οι δρόμοι του Τόκιο γέμισαν με μηχανόβιους Άγιους Βασίληδες (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:54 20/12/2020

Ιαπωνία: Μοτοσικλετιστές ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες παρέλασαν στο Τόκιο για καλό σκοπό

el.gr
Μοτοσικλετιστές με μηχανές Harley Davidson, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, διέσχισαν τους δρόμους στο κέντρο του Τόκιο σήμερα, Το άρθρο Ιαπωνία: Μοτοσικλετιστές ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες παρέλασαν στο Τόκιο για καλό σκοπό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
13:10 20/12/2020

13/8/1968 : Ο Αλέκος Παναγούλης επιχειρεί να σκοτώσει τον τύραννο

in.gr
Είναι Τρίτη και 13 Αυγούστου 1968. Ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος επιβιβάζεται, στις 7:30 το πρωί, στο τεθωρακισμένο αυτοκίνητό του και αναχωρεί από την εξοχική του κατοικία στο Λαγονήσι για την Αθήνα. Μεγάλη η πομπή. Μοτοσικλετιστές και αυτοκίνητα με αστυνομικούς μπρος και πίσω
08:48 13/08/2020

Το νου σας στην Αγ. Ανδρέου μέχρι τις 17 Νοέμβρη - "Σύννεφο" οι κλήσεις από την Τροχαία

thebest.gr
Κλήσεις σωρηδόν μοίραζαν μέχρι αργά το βράδυ στην Αγίου Ανδρέου οι άνδρες της Τροχαίας σε οχήματα που είχαν σταθμεύσει επί του δρόμου. Μοτοσικλετιστές αστυνομικοί και περιπολικά σάρωναν συνεχώς το δρόμο από την Παπαφλέσσα μέχρι τη Ζαϊμη και δεν άφηναν σε .
07:42 12/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load