#Μπέβερλι Χιλς

Sharon Stone: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον 17χρονο γιο της

instyle.gr
H Sharon Stone έκανε μία σπάνια δημόσια εμφανιση με τον μικρότερο γιο της, τον 17χρονο Quinn, καθώς μαμά και γιος απόλαυσαν ένα γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς. Η 66χρονη σταρ, που πρόσφατα παραπονέθηκε ότι μετά το Casino δεν της πρσέφεραν σπουδαίους ρόλους, έδειχνε κομψή κατά την έξοδο με τον έφηβο γιο της στο στέκι των διασημοτήτων, […] The post Sharon Stone: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον 17χρονο γιο της appeared first on InStyle.
20:46 18/04/2024

Mickey Rourke: Country cool στα 71 του – Σπάνια δημόσια εμφάνιση

instyle.gr
Ο Mickey Rourke έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση καθώς πήγε για καφέ με τον παλιό του φίλο και κομμωτή Giuseppe Franco στο Μπέβερλι Χιλς. Ο 71χρονος σταρ εθεάθη να φιλά το μάγουλο του φίλου του αποχωρώντας από το ιταλικό καφέ. Ο Rourke έδειχνε χαλαρός και άνετος φορώντας καουμπόικο, ψάθινο καπέλο, αλλά και μια καρό καμπαρντίνα. […] The post Mickey Rourke: Country cool στα 71 του – Σπάνια δημόσια εμφάνιση appeared first on InStyle.
23:49 17/04/2024

Demi Moore: Γλυκιά επανασύνδεση με τη Melanie Griffith 29 χρόνια μετά την ταινία τους

instyle.gr
Η Demi Moore και η Melanie Griffith εντυπωσίασαν καθώς πόζαραν μαζί θυμίζοντας την ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησαν πριν από 29 χρόνια. Οι δύο σταρ είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Now and Then”, το 1995. Τώρα, 29 χρόνια μετά έδειχναν υπέρλαμπρες καθώς εμφανίστηκαν στην εκδήλωση Unforgettable Evening στο Μπέβερλι Χιλς. Η εκδήλωση έγινε για την ενίσχυση του […] The post Demi Moore: Γλυκιά επανασύνδεση με τη Melanie Griffith 29 χρόνια μετά την ταινία τους appeared first on InStyle.
11:46 11/04/2024

Liza Minnelli: Σπάνια δημόσια έξοδος για την 78χρονη σταρ

instyle.gr
Έπειτα από περίπου έναν χρόνο η Liza Minnelli έκανε νέα δημόσια έξοδο. Η θρυλική σταρ και κόρη της αείμνηστης Judy Garland απόλαυσε τη σπάνια βραδινή έξοδό της με φίλους στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το DailyMail.com. Η 78χρονη σταρ εθεάθη επιστρέφοντας σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς, όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες. Η Minnelli, η οποία […] The post Liza Minnelli: Σπάνια δημόσια έξοδος για την 78χρονη σταρ appeared first on InStyle.
15:46 08/04/2024

Άνθρωποι διηγούνται παράξενες ιστορίες που έχουν ζήσει με πάρα πολύ πλούσιους φίλους και γνωστούς

Newsbeast.gr
Οι ζωές των πολύ πλούσιων ανθρώπων είναι αναμφίβολα διαφορετικές από αυτές των άλλων. Πολλά από τα πράγματα που είναι καθημερινές ανησυχίες για άλλους κοινούς θνητούς είναι πιθανώς ξένες έννοιες γι’ αυτούς. Με αυτό το σκεπτικό ένας χρήστης στο Reddit, ζήτησε από άλλους να μοιραστούν τις πιο παράξενες ιστορίες πολύ πλούσιων ανθρώπων που έχουν ζήσει. 1. «Οι φίλοι μου αγόρασαν ένα σπίτι στο Παλμ Σπρινγκς, αλλά η ανακαίνιση κράτησε πάρα πολύ και έτσι μόλις αγόρασαν ένα δεύτερο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς για να ζήσουν όσο διαρκούν οι εργασίες. Στο τέλος κράτησαν και τα δύο.» 2. «Ένα φιλικό μας ζευγάρι αγόρασε ένα διαμέρισμα στην πόλη που του άρεσε να κάνει ψώνια ώστε να πηγαίνουν στο δ
11:00 24/03/2024

Shannen Doherty: To ερωτικό… τρίγωνο που την τρομοκράτησε

instyle.gr
Η Brenda Walsh και ο Dylan McKay ήταν το “it” ζευγάρι στις πρώτες σεζόν της αηαπημένης σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Μέχρι που εκείνος ξεκίνησε μια περιπέτεια με την καλύτερή της φίλη Kelly Taylor, επιλέγοντας να είναι μαζί της. Κάνοντας μια αναδρομή στο ερωτικό τρίγωνο, η Shannen Doherty, που υποδύθηκε την Brenda, δήλωσε ότι “τρομοκρατήθηκε” […] The post Shannen Doherty: To ερωτικό… τρίγωνο που την τρομοκράτησε appeared first on InStyle.
15:46 13/03/2024

Kristen Stewart: Σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί – Έπαθε… Bianca Censori

instyle.gr
Η Kristen Stewart έκανε την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Love Lies Bleeding στο Μπέβερλι Χιλς. Η 33χρονη σταρ άφησε τους παριστάμενους με ανοικτό το στόμα καθώς για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι που με το ζόρι έκρυβε τα επιμαχα, θυμίζοντας αρκετά μία από τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της […] The post Kristen Stewart: Σχεδόν γυμνή στο κόκκινο χαλί – Έπαθε… Bianca Censori appeared first on InStyle.
14:46 06/03/2024

Shannen Doherty: Ο άγριος καβγάς με την Jennie Garth στα γυρίσματα

instyle.gr
Η Shannen Doherty μίλησε για τον άγριο καβγά με τη συμπρωταγωνίστριά της στο “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, Jennie Garth, εξαιτίας μιας φάρσας. Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Brian Austin Green στο podcast “Let’s Be Clear”, η Doherty σημείωσε: “[Η Jennie] έκανε, το αποκαλούσε “Pants Down Day” όπου τραβούσε τα παντελόνια σε κάποια από […] The post Shannen Doherty: Ο άγριος καβγάς με την Jennie Garth στα γυρίσματα appeared first on InStyle.
10:46 05/03/2024

Shannen Doherty: Τα δάκρυά της για τον Luke Perry – “Νόμιζα ότι θα έφευγα πρώτη”

instyle.gr
Οι πρωταγωνιστές του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν τον θάνατο του Luke Perry, σχεδόν πέντε χρόνια μετά. Η απουσία του είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο σταρ πέθανε τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 χρόνων έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η Shannen Doherty με τον Jason Priestley, σε εμφάνισή τους στο MegaCon […] The post Shannen Doherty: Τα δάκρυά της για τον Luke Perry – “Νόμιζα ότι θα έφευγα πρώτη” appeared first on InStyle.
16:46 04/02/2024

Justin Bieber: Μοιράζεται στιγμές από τον γάμο του με τη Hailey

instyle.gr
Ο Justin Bieber έδωσε στους θαυμαστές του μια γεύση από τον ευτυχισμένο γάμο του με την Hailey Bieber. Ο σταρ εκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, οπου ανέβασε σειρά φωτογραφιών. Ο 29χρονος σταρ περιέλαβε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν το ζευγάρι απολαύσει μια βραδινή έξοδο στο Μπέβερλι Χιλς. Σε ένα στιγμιότυπο, δίνει ένα φιλί στην επί […] The post Justin Bieber: Μοιράζεται στιγμές από τον γάμο του με τη Hailey appeared first on InStyle.
22:46 31/01/2024

Dua Lipa: Γλυκά φιλιά με τον αγαπημένο της στη μέση του δρόμου

instyle.gr
Η Dua Lipa είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με τον Callum Turner. Οι δυο τους φάνηκε να αδιαφορούν για τα αδάκριτα φλας των παπαράτσι απολαμβάνοντας μία βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς. Δεν δίστασαν να ανταλλάξουν γλυκά φιλιά και τρυφερές αγκαλιές στη διάρκεια της βόλτας τους με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν κάθε στιγμή τους. […] The post Dua Lipa: Γλυκά φιλιά με τον αγαπημένο της στη μέση του δρόμου appeared first on InStyle.
19:46 31/01/2024

Tori Spelling: Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry – “Με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε…”

instyle.gr
Μια αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry έκανε η συμπρωταγωνίστριά του στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, Tori Spelling. Η ηθοποιός μιλώντας στο podcast της Jennie Garth, επίσης συμπρωταγωνίστριας της σειράς, αποκάλυψε ότι ο Luke Perry έβγαινε κρυφά με τη Madonna. Επρόκειτο για μια σχέση που συνέβη κάποια στιγμή στη διάρκεια της 10ετούς σειράς […] The post Tori Spelling: Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry – “Με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε…” appeared first on InStyle.
14:46 25/01/2024

Shannen Doherty: Ο φριχτός γάμος που οδήγησε στην απόλυση από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”

instyle.gr
Η Shannen Doherty παραδέχεται ότι άφησε κάποιους από τους προσωπικούς της “πόνους” να εισχωρήσουν στη δουλειά της, ενώ πρωταγωνιστούσε στα “Χτυποκαρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Στο podcast “Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, η ηθοποιός μίλησε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Jason Priestley. Παραδέχτηκε ότι ο αντιεπαγγελματισμός της στο πλατό οδήγησε στην απόλυσή της μετά την […] The post Shannen Doherty: Ο φριχτός γάμος που οδήγησε στην απόλυση από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” appeared first on InStyle.
12:46 23/01/2024

Jason Priestley: Η… βρωμερή αποκάλυψη για τον συγκάτοικό του Brad Pitt

instyle.gr
Ο Jason Priestley μοιραστηκε μία.. αηδιαστική λεπτομέρεια για έναν διάσημο συγκάτοικό του. Ο ηθοποιός του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στο “Live! With Kelly and Mark και έκανε μια αποκάλυψη που ενδεχομένως θα προτιμούσαμε να μην ειχε κάνει. Όταν είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες ο Priestley είχε δύο συγκατοίκους, εκ των οποίων ο […] The post Jason Priestley: Η… βρωμερή αποκάλυψη για τον συγκάτοικό του Brad Pitt appeared first on InStyle.
21:46 17/01/2024

Brad Pitt: H αμήχανη συνάντηση με τον μπαμπά και τον αδελφό της Angelina Jolie

instyle.gr
Ο Brad Pitt είχε μια απροσδόκητη και αρκετά αμήχανη συνάντηση με τον πατέρα και τον αδελφό της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie. Ο σταρ παρέστη στα εγκαίνια της γκαλερί Gagosian στο Μπέβερλι Χιλς για μια έκθεση του σκηνοθέτη του “Moneyball”, Bennett Miller. Παρόντες ήταν και ο πατέρας της Jolie, Jon Voight, και ο αδελφός της, […] The post Brad Pitt: H αμήχανη συνάντηση με τον μπαμπά και τον αδελφό της Angelina Jolie appeared first on InStyle.
17:46 17/01/2024

Brad Pitt: Βραδινό ραντεβού με την Ines de Ramon – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ο έρωτας του Brad Pitt και της Ines de Ramon συνεχίζει να ανθίζει στη σκιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μάλλον μοιάζει να δυναμώνει, καθώς ο Brad Pitt δείχνει καλύτερα από ποτέ, ιδίως μετά το σκληρό διαζύγιο από την Angelina Jolie. To ζευγάρι απόλαυσε ένα σπάνιο, βραδινό ραντεβού στο Μπέβερλι Χιλς Brad Pitt […] The post Brad Pitt: Βραδινό ραντεβού με την Ines de Ramon – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
16:46 15/01/2024

Kendall Jenner-Hailey Bieber: Νέα μπερδέματα με τον νόμο

instyle.gr
Το όμορφο χαμόγελό τους δεν τις γλύτωσε από το πρόστιμο. Ο λόγος για την Kendall Jenner και τη Hailey Bieber. Οι δύο φίλες έμπλεξαν και πάλι, αφού η Kendall Jenner παραβίασε σήμανση STOP με αποτέλεσμα να τη σταματήσει η τροχαία του Μπέβερλι Χιλς. Τα δύο μοντέλα απολάμβαναν τη βόλτα τους ενώ πίσω από το τιμόνι […] The post Kendall Jenner-Hailey Bieber: Νέα μπερδέματα με τον νόμο appeared first on InStyle.
18:46 11/01/2024

Ian Ziering: Άγριος καβγάς στη μέση του δρόμου με συμμορία μοτοσικλετιστών – Σοκαριστικό βίντεο

instyle.gr
Σοκαριστικες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δρόμο του Λος Άντζελες, όταν ο Ian Ziering, σταρ του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, ενεπλάκη σε άγριο καβγά. Ο Ian Ziering έπεσε θύμα επίθεσης από συμμορία μοτοσικλετιστών την Κυριακή, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ. Πολλοί μηχανόβιοι περικύκλωσαν το όχημα του Ziering στη Hollywood Blvd. πριν ο ηθοποιός βγει […] The post Ian Ziering: Άγριος καβγάς στη μέση του δρόμου με συμμορία μοτοσικλετιστών – Σοκαριστικό βίντεο appeared first on InStyle.
21:46 01/01/2024

Έντι Μέρφι: Επιστρέφει στο «Beverly Hills Cop» μετά από 30 χρόνια

thebest.gr
Ο διάσημος ηθοποιός Έντι Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του αστυνομικού από το Ντιτρόιτ, Axel Foley για να «ξεσκεπάσει μία νέα συνωμοσία που απειλεί την ζωή της κόρης του στο Μπέβερλι Χιλς» στην τέταρτη ταινία της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills Cop».
14:00 26/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load