#Μπόκα Τζούνιορς

Θέλει 18χρονο ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει δικό της τον 18χρονο αμυντικό της Μπόκα Τζούνιορς, Άαρον Ανσελμίνο. The post Θέλει 18χρονο ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ appeared first on pressaris.gr.
00:09 29/03/2024

Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο

aek1924.gr
Για την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού της Μπόκα Τζούνιορς, Άαρον Ανσελμίνο, ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεγάλες αγγλικές ομάδες διεκδικούν το νέο μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ααρον Ανσελμίνο, όπως σχετικά αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ του Λονδίνου. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στη χώρα του και Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι […] The post Κρούση της Γιουνάιτεντ στην Μπόκα Τζούνιορς για 18χρονο ταλέντο appeared first on AEK1924.gr.
22:37 28/03/2024

Καβάνι: «Αδάμαστος» στα 37 του ο Matador, σκόραρε με απίθανο ψαλίδι (vid)

aek1924.gr
Η… τέχνη χρόνια δεν κοιτά και ο 37χρονος Καβάνι το απέδειξε περίτρανα, βρίσκοντας δίχτυα για την Μπόκα με απίθανο τρόπο. Τα κορυφαία του χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα αποτελούν παρελθόν, ωστόσο ο Έντινσον Καβάνι δεν έχει ξεχάσει την… τέχνη του σε καμία περίπτωση. Στα 37 του ο Matador εξακολουθεί να «ζωγραφίζει» με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και φροντίζει […] The post Καβάνι: «Αδάμαστος» στα 37 του ο Matador, σκόραρε με απίθανο ψαλίδι (vid) appeared first on AEK1924.gr.
17:37 24/03/2024

Γκολάρα Καβάνι στη νίκη της Μπόκα (vid!)

thessports.gr
Τι κι αν έχει κλείσει τα 37; Η τέχνη δεν ξεχνιέται για τον Έντινσον Καβάνι, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς επί της Σέντρα Νόρτε για το Κύπελλο Αργεντινής. Ο Ουρουγουανός φορ, που είχε ανοίξει το σκορ στο 17′, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 56′ με εντυπωσιακό εναέριο […]
15:53 24/03/2024

Σοκ στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η κατάρρευση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Εστουδιάντες Λα Πλάτα, Χαβιέρ Αλταμιράνο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μπόκα Τζούνιορς. Οι συμπαίκτες του ζητούσαν απεγνωσμένα να μπει ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι γιατροί της Εστουντιάντες και της Μπόκα έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν. Ο Αλταμιράνο επανήλθε μετά […] Το άρθρο Σοκ στην Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 18/03/2024

Σοκ με ποδοσφαιριστή που υπέστη επιληπτικό σοκ και κατέρρευσε εν ώρα αγώνα!

irafina.gr
Μια σοκαριστική στιγμή σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Εστουντιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή, καθώς στο 27ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χαβιέρ Αλταμιράνο, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει προηγηθεί σύγκρουση. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα αφού ο Αλταμιράνο ανέκτησε […]
13:46 18/03/2024

Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής της Εστουντιάντες στο ματς με τη Μπόκα Τζούνιορς

Newsbeast.gr
Μια σοκαριστική στιγμή σημειώθηκε στην Αργεντινή, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Εστουντιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς. Πιο συγκεκριμένα, στο 27o λεπτό ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χαβιέρ Αλταμιράνο, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι γιατροί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα, αφού ο Αλταμιράνο ανέκτησε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Η Εστουντιάντες ανακοίνωσε ότι ο 24χρονος Χιλιανός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και παρακολουθείται στενά. «Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρί
12:00 18/03/2024

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς: Σπάνιας ομορφιάς γκολ στο «Superclasico» της Αργεντινής (video)

onsports.gr
Αργεντινή: Viral έχει γίνει η απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Ελιάνα Σταμπίλε…
08:17 11/03/2024

Μιλέι: Θέλει να αγοράσει την Μπόκα Τζούνιορς η Τσέλσι

Cnn.gr
Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στη χώρα πριν από ένα μήνα, θέλει να επιβάλει τον υπερφιλελευθερισμό και να δει ξένους ιδιώτες επενδυτές να…Περισσότερα...
14:37 08/01/2024

«Μπάσιμο» της Μπράιτον για wonderkid της Μπόκα Τζούνιορς (vid+pic)

in.gr
H Mπράιτον φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο.
00:00 07/01/2024

Η Μπόκα Τζούνιορς άλλαξε ξανά προπονητή

naftemporiki.gr
Λίγες μέρες μετά την εκλογή του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στην προεδρία, η Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε τον ορισμό νέου προπονητή στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει ήδη τον… Η Μπόκα Τζούνιορς άλλαξε ξανά προπονητή - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:00 30/12/2023

Παίρνει 19χρονο η Μάντσεστερ Σίτι

thessports.gr
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρήκε τον παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα στην Αργεντινή. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Καταλανός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του νέου ταλέντου της Μπόκα Τζούνιορς, Βαλεντίν Μπάρκο και ήδη η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του αντί 16 εκατομμυρίων ευρώ. Να σημειωθεί […] The post Παίρνει 19χρονο η Μάντσεστερ Σίτι first appeared on ThesSports.
12:53 24/11/2023

Στο σκαμνί υπουργός Υγείας επειδή… ο γιoς του δημιούργησε χρέος 8 χιλ. ευρώ για να δει ποδόσφαιρο

pressaris.gr
Όλοι όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο έχουν κάνει στη ζωή τους κάποια τρέλα. Άλλοι ταξίδεψαν στην άλλη άκρη από τον τόπο κατοικίας τους και άλλοι πούλησαν το Playstation τους για να παρακολουθήσουν από κοντά το Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται ο γιος του υπουργού Υγείας της Σκωτίας, ο οποίος έβαλε σε μπελάδες […] The post Στο σκαμνί υπουργός Υγείας επειδή… ο γιoς του δημιούργησε χρέος 8 χιλ. ευρώ για να δει ποδόσφαιρο appeared first on pressaris.gr.
01:09 17/11/2023

Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αγοράσουν PlayStation στον μικρό φίλο της Μπόκα που το πούλησε για να πάει στο «Μαρακανά»!

pressaris.gr
Το ποδόσφαιρο γεννά τις πιο ωραίες και τις πιο απίστευτες ιστορίες. Σαν αυτή, που έρχεται από τη γειτονική Βουλγαρία και αφορά στην… Μπόκα Τζούνιορς! Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικά 24ωρα είχε γίνει viral ένας πιτσιρικάς, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι πούλησε το PlayStation, προκειμένου να ταξιδέψει στη Βραζιλία και το «Μαρακανά» για τον τελικό του […] The post Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αγοράσουν PlayStation στον μικρό φίλο της Μπόκα που το πούλησε για να πάει στο «Μαρακανά»! appeared first on pressaris.gr.
01:09 07/11/2023

Μπόκα Τζούνιορς: Παραιτήθηκε ο Αλμιρόν

fosonline.gr
Ο Χόρχε Αλμιρόν υπέβαλε την παραίτησή του στη Μπόκα Τζούνιορς. 
08:46 06/11/2023

Οπαδοί της Μπόκα μπερδεύτηκαν και πανηγύρισαν κατά λάθος το γκολ της Φλουμινένσε (video)

pressaris.gr
Οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς άρχισαν να πανηγυρίζουν όταν η Φλουμινέσε άνοιξε το σκορ στον τελικό του Copa Libertadores με τον Κάνο, καθώς μπερδεύτηκαν. Η Φλουμινένσε έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του Copa Libertadores στο 36ο λεπτό του τελικού με την Μπόκα, όταν μετά από μία όμορφη συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Κάνο στο ύψος […] The post Οπαδοί της Μπόκα μπερδεύτηκαν και πανηγύρισαν κατά λάθος το γκολ της Φλουμινένσε (video) appeared first on pressaris.gr.
16:09 05/11/2023

Ποιος να του πει τι! Ο Μαρσέλο πήγε στην απονομή κρατώντας κουτάκι μπύρας! (pic)

aek1924.gr
Η Φλουμινένσε κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες και φαίνεται ότι ο Μαρσέλο το… γλέντησε όπως έπρεπε! Εξάλλου, μετά τη λήξη του τελικού, όπου η Φλουμινένσε επικράτησε με 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είπε ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος στην καριέρα του κι ας είχε σηκώσει τα πάντα στην Ευρώπη με τη φανέλα […] The post Ποιος να του πει τι! Ο Μαρσέλο πήγε στην απονομή κρατώντας κουτάκι μπύρας! (pic) appeared first on AEK1924.gr.
12:37 05/11/2023

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε 1-2: Το σήκωσε η ομάδα του Μαρσελό!

tanea.gr
Σε έναν τελικό που είχε τα πάντα, η Φλουμινένσε επικράτησε με 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς στην παράταση και σήκωσε το πρώτο Copa Libertadores, μέσα στο «Μαρακανά».
09:00 05/11/2023

Ημέρα δόξας για τη Φλουμινένσε

naftemporiki.gr
Ατυχής φιναλίστ το 2008, η Φλουμινένσε κατάκτησε το πρώτο Copa Libertadores στην Ιστορία της νικώντας την Μπόκα Τζούνιορς με 2-1 στην παράταση το Σάββατο (4/11), στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο… Ημέρα δόξας για τη Φλουμινένσε - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
03:00 05/11/2023

Υπέταξε τη Μπόκα Τζούνιορς, κατέκτησε το Copa Libertadores και έγραψε ιστορία η Φλουμινένσε! (video)

pressaris.gr
Το Ρίο ντε Τζανέιρο γιορτάζει, η Φλουμινένσε είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής! H ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ ολοκλήρωσε το «θαύμα στο ιστορικό «Μαρακανά» νικώντας με 2-1 στην παράταση την, μαχητική μέχρι το τέλος, Μπόκα Τζούνιορς και κατέκτησε τον τίτλο του Copa Libertadores για το 2023, σε έναν αξέχαστο τελικό με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και εναλλαγές συναισθημάτων στις δυο πλευρές. […] The post Υπέταξε τη Μπόκα Τζούνιορς, κατέκτησε το Copa Libertadores και έγραψε ιστορία η Φλουμινένσε! (video) appeared first on pressaris.gr.
02:09 05/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load