#Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν 2-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

blueskytv.gr
Το γκολ του Τζέιντον Σάντσο και του Μάρκο Ρόις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλαν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους προημιτελικούς. Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν 2-0: Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης on BLUE SKY.
12:46 16/03/2024

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση έπος για την Ατλέτικο – Στους 8 και η Ντόρτμουντ [δείτε γκολ και φάσεις]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά Το γκολ του Τζέιντον Σάντσο μόλις στο 3ο λεπτό και του Μάρκο Ρόις στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλαν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στους προημιτελικούς του Champions League, με το τελικό 2-0 επί της Αϊντχόφεν, στη ρεβάνς της φάσης των «16» της διοργάνωσης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Διπλή, πλέον, θα είναι η εκπροσώπηση των Γερμανών στην […] Το άρθρο Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση έπος για την Ατλέτικο – Στους 8 και η Ντόρτμουντ [δείτε γκολ και φάσεις] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 14/03/2024

Πρόκριση στα προημιτελικά για την Ντόρτμουντ (2-0) επί της Αϊντχόφεν

pressaris.gr
Τα γκολ των Σάντσο και Ρόις ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στην Μπορούσια Ντόρτμουντ που επικράτησε με 2-0 της Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League! The post Πρόκριση στα προημιτελικά για την Ντόρτμουντ (2-0) επί της Αϊντχόφεν appeared first on pressaris.gr.
00:09 14/03/2024

Αμερική και Γουέστ Χαμ καλούν τον Μάρκο Ρόις

pressaris.gr
Έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μάρκο Ρόις αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που μπορεί να είναι είτε στις ΗΠΑ είτε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. The post Αμερική και Γουέστ Χαμ καλούν τον Μάρκο Ρόις appeared first on pressaris.gr.
11:09 09/03/2024

Τέλος εποχής στην Ντόρτμουντ με τον Μάρκο Ρόις.

pressaris.gr
Μετά από 12 χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μάρκο Ρόις πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο. The post Τέλος εποχής στην Ντόρτμουντ με τον Μάρκο Ρόις. appeared first on pressaris.gr.
00:09 27/02/2024

Eπίσημα στην Τραμπζονπόρ ο Μενιέ

aek1924.gr
Στην Τράμπζονσπορ θα αγωνίζεται για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ο Τομάς Μενιέ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας της Τραπεζούντας. Σπουδαία μεταγραφή για την Τράμπζονσπορ! Η ομάδα της Τραπεζούντας, ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Βέλγου, μπακ χαφ, Τομάς Μενιέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, έχοντας μείνει ελεύθερος νωρίτερα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Μενιέ […] The post Eπίσημα στην Τραμπζονπόρ ο Μενιέ appeared first on AEK1924.gr.
17:37 07/02/2024

Πάει για το μεγάλο «κόλπο» με Ρέινα η Νότιγχαμ!

filathlos.gr
Πάει για το μεγάλο «κόλπο» με Ρέινα η Νότιγχαμ! 23/01/2024 Πολύ κοντά σε μία δυνατή κίνηση είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, που προσπαθεί να αποκτήσει μόνο παίκτες με την μορφή δανεισμού. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κοντά στην ολοκλήρωση του deal με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Τζιοβάνι Ρέινα ως το τέλος της σεζόν. Ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων των Βεστφαλών και η Νότιγχαμ βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του, όπως και σε αυτόν του 19χρονου Πορτογάλου εξτρέμ του Άγιαξ, Κάρλος Φορμπς.
22:47 23/01/2024

Aναβαθμίζονται ως βοηθοί του Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ, Σαχίν και Μπέντερ

pressaris.gr
Ενισχύει το τεχνικό της επιτελείο η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο κιτρινόμαυρος σύλλογος  προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, καθώς μετά τα «σύννεφα» που υπήρξαν για τον Έντιν Τέρζιτς, αποφάσισε να «θωρακίσει» το επιτελείο του Γερμανού τεχνικού με δυο θρύλους του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Νούρι Σαχίν και ο Σβεν Μπέντερ, δυο άνθρωποι που φόρεσαν για χρόνια ως ποδοσφαιριστές τη φανέλα […] The post Aναβαθμίζονται ως βοηθοί του Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ, Σαχίν και Μπέντερ appeared first on pressaris.gr.
19:09 29/12/2023

Bundesliga: Νέες απώλειες για Ντόρτμουντ και Λειψία

pressaris.gr
Σε κούρσα για… δύο άλογα φαίνεται πως μετατρέπεται η Bundesliga, καθώς Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία «πέταξαν» κι άλλους βαθμούς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Δεν τα κατάφερε ούτε η Χόφενχαϊμ, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», υπό καταρρακτώδη βροχή, η Μπορούσια απέτυχε και πάλι να κερδίσει τη Μάιντς, η […] The post Bundesliga: Νέες απώλειες για Ντόρτμουντ και Λειψία appeared first on pressaris.gr.
00:09 20/12/2023

Ντόρτμουντ – Λειψία 2-3: Ήττα με 10 παίκτες και εκτός 4άδας στην Bundesliga η Μπορούσια

Newsit
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες και παρότι “πάλεψε” μέχρι τέλους το ματς με τη Λειψία, δεν απέφυγε την ήττα με 3-2 στην έδρα της, μένοντας εκτός πρώτης 4άδας στη βαθμολογία της Bundesliga. Ο Χούμελς “κρέμασε” τη Ντόρτμουντ στο ντέρμπι με τη Λειψία, αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα μόλις στο 15ο λεπτό του ... Περισσότερα To άρθρο Ντόρτμουντ – Λειψία 2-3: Ήττα με 10 παίκτες και εκτός 4άδας στην Bundesliga η Μπορούσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 09/12/2023

Ο Μπαπέ κράτησε ζωντανή την Παρί Σεν Ζερμέν

naftemporiki.gr
Πολύ μεγάλα παιχνίδια διεξήχθησαν ανά την Ευρώπη τη νύχτα της Τρίτης για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στους ομίλους από τον 5ο έως τον 8ο. Μπορούσια Ντόρτμουντ,… Ο Μπαπέ κράτησε ζωντανή την Παρί Σεν Ζερμέν - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
01:00 29/11/2023

Μίλαν – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

sportime.gr
Tο κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα Μίλαν - Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ποιος θα είναι στην περιγραφή Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
06:46 28/11/2023

Oπαδοί της Βέρντερ έστειλαν μήνυμα στήριξης σε φίλο της Ντόρτμουντ που διαγνώστηκε με όγκο

pressaris.gr
Μήνυμα στήριξης σε φίλο της Μπορούσια Ντόρτμουντ έστειλαν οι οπαδοί της Βέρντερ Βρέμης στην εκτός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων. The post Oπαδοί της Βέρντερ έστειλαν μήνυμα στήριξης σε φίλο της Ντόρτμουντ που διαγνώστηκε με όγκο appeared first on pressaris.gr.
10:09 21/10/2023

Ο Βινίσιους αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ: «Είναι ο νέος ηγέτης μας»

aek1924.gr
Την αποθέωση γνώρισε χθες ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αφού ο 20χρονος σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία επί της Νάπολι με 3-2, στην 2η ημέρα του 3ου ομίλου του Champions League. Ο Αγγλος μέσος, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στη Μαδρίτη από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ, […] The post Ο Βινίσιους αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ: «Είναι ο νέος ηγέτης μας» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 04/10/2023

Αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι

thessports.gr
Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μπορεί να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Άγγλου μέσου στην ομάδα. Ο 20χρονος Μπέλιγχαμ εντάχθηκε στη Ρεάλ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιούνιο για 103 εκατομμύρια ευρώ και είπε τότε ότι η απόφασή του να υπογράψει με […] The post Αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ ο Αντσελότι first appeared on ThesSports.
12:53 17/09/2023

«Ματιές» του ΠΑΟΚ στον Ρεϊνίερ! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Ματιές» του ΠΑΟΚ στον Ρεϊνίερ! (ΦΩΤΟ) 24/08/2023 Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της UOL: «Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρεϊνίερ, ο οποίος δεν έχει βρει τον απαραίτητο χώρο στην Ρεάλ Μαδρίτης και βγαίνει εκ νέου στην αγορά ως δανεικός. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τους Μαδριλένους, αλλά ακόμη δεν έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση». Τις τελευταίες σεζόν, ο 21χρονος επιθετικός μέσος, ο οποίος και αγωνίζεται στις πτέρυγες, έχει παραχωρηθεί δύο φορές δανεικός από τους μερένγκες σε Μπορούσια Ντόρτμουντ (2020/21 και 2021/22) και Χιρόνα (2022/23). Ο νεαρός Βραζιλιάνος υπέγραψε στη Ρεάλ το 2020 από την Φ
18:46 24/08/2023

Τρομερό! Η υπερομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ αν δεν είχε πουλήσει κανέναν σταρ της!

sportime.gr
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ήταν μία πραγματική υπερδύναμη στην Ευρώπη και τη Γερμανία. Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
16:46 19/08/2023

Ντόρτμουντ: Επίσημη η «βόμβα» με Σάμπιτσερ

aek1924.gr
Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι με κάθε επισημότητα ο Μαρσέλ Σάμπιτσερ, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Μπάγερν. Ήταν γνωστό, πλέον έγινε και επίσημο, με τη Ντόρτμουντ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του Μαρσέλ Σάμπιτσερ. Έτσι, τη νέα σεζόν ο Αυστριακός χαφ θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Βεστφαλών, αφήνοντας το Μόναχο […] The post Ντόρτμουντ: Επίσημη η «βόμβα» με Σάμπιτσερ appeared first on AEK1924.gr.
21:37 24/07/2023

Μπέρνλι: Ενίσχυση στην άμυνα από τη Γερμανία!

aek1924.gr
Τον 19χρονο Σουμαίλα Κουλιμπαλί απέκτησε η Μπερνλι από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο νεαρός αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο αγγλικός σύλλογος, που προβιβάστηκε στην Premier League, κατέληξε σε συμφωνία με τον Γερμανικό ως δανεικό για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Η μεταγραφή του νεαρού θα κοστίσει συνολικά στην Μπέρνλι 15 […] The post Μπέρνλι: Ενίσχυση στην άμυνα από τη Γερμανία! appeared first on AEK1924.gr.
13:37 08/07/2023

Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον διάδοχο του Μπέλιγχαμ

thessports.gr
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε στο πρόσωπο του Φέλιξ Νμέτσα τον άνθρωπο που θα προσπαθήσει να γεμίσει τα… παπούτσια του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Είναι μία περίεργη προσωπικότητα, θρησκευόμενος σε σημείο… φανατικής θρησκοληψίας, με αρκετές ομοφοβικές αναρτήσεις στα social media. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκρινε ότι αυτό είναι δευτερεύον και προχωράει στην απόκτηση του Φέλιξ Νμέτσα έναντι 30 εκατομμυρίων […] The post Ντόρτμουντ: «Έκλεισε» τον διάδοχο του Μπέλιγχαμ first appeared on ThesSports.
14:53 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load