#Ναϊρόμπι

Κένυα: Πλημμύρισαν αρκετές συνοικίες στην πρωτεύουσα Ναϊρόμπι - BINTEO

real.gr
Η ανατολική Αφρική βιώνει ένα ασυνήθιστο επίπεδο βροχοπτώσεων σε αυτή την περίοδο των βροχών που έχουν ενταθεί από το κλιματικό φαινόμενο El Niño.
18:10 24/04/2024

Κένυα: 300 τραυματίες σε πυρκαγιά μετά από έκρηξη αερίου στο Ναϊρόμπι - BINTEO

real.gr
Τουλάχιστον τριακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πελώρια πυρκαγιά εξαιτίας έκρηξης αερίου τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Ναϊρόμπι, ανακοίνωσε σήμερα ο κενυατικός Ερυθρός Σταυρός.
08:09 02/02/2024

Κόλαση φωτιάς στο Ναϊρόμπι – 300 τραυματίες σε πελώρια πυρκαγιά

Newsbeast.gr
Τουλάχιστον τριακόσιοι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πελώρια πυρκαγιά εξαιτίας έκρηξης αερίου τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Ναϊρόμπι, ανακοίνωσε σήμερα ο κενυατικός Ερυθρός Σταυρός. Χάρη σε «συντονισμένες ενέργειες διαφόρων μονάδων επέμβασης» κατορθώθηκε «να απομακρυνθούν εσπευσμένα 271 άνθρωποι και να διακομιστούν σε διάφορα κέντρα υγείας στο Ναϊρόμπι», την κενυατική πρωτεύουσα, τόνισε ο Ερυθρός Σταυρός μέσω X (του πρώην Twitter), προσθέτοντας ότι προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε άλλους 27 ανθρώπους επιτόπου.
08:00 02/02/2024

Κένυα: Εκατοντάδες τραυματίες από φωτιά στο Ναϊρόμπι

tovima
Η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από έκρηξη αερίου
08:00 02/02/2024

Σε νεοκλασικό κτήριο, κοντά στο ΕΚΠΑ, οι εγκαταστάσεις του Columbia Global Center

esos.gr
Σε  νεοκλασικό κτήριο, στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο ΕΚΠΑ θα είναι οι εγκαταστάσεις , σύμφωνα με πληροφορίες, του κορυφαίου Πανεπιστημίου Columbia, το οποίο θα λειτουργήσει και στην Ελλάδα. Ηδη έχουν πέσει οι υπογραφές για το κτήριο, και αναμένεται μετά τις γιορτές  να ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη λειτουργίας του  Columbia Global Center στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι στην ηγεσία του Columbia Global Center στην Αθήνα, έχει τοποθετηθεί ο καθηγητής του ΕΚΠΑ  Θεοκλής  Ζαούτης (σ.σ. πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ). Το Athens Center είναι ένα από τα 11 Παγκόσμια Κέντρα Columbia που ιδρύθηκαν σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Αμμάν, το Πεκίνο, η Κωνσταντινούπολη, η Βομβάη, το Ναϊρόμπι, το
19:09 14/12/2023

H βασίλισσα Καμίλα με άρβυλα, στην Κένυα – Τάϊσε με μπιμπερό ένα μικρό ελεφαντάκι

Newsbeast.gr
Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρίσκονται στην Κένυα, όπου πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη. Κατά τη δεύτερη ημέρα, το βασιλικό ζεύγος βρέθηκε σε ένα ειδικό κέντρο άγριας ζωής κοντά στο Ναϊρόμπι όπου είχε την ευκαιρία να δει ελέφαντες, ρινόκερους και άλλα άγρια ζώα, με την βασίλισσα να είναι… κατάλληλα ντυμένη. Το βασιλικό ζεύγος ξεκίνησε τις εκδηλώσεις της Τετάρτης από ένα νεκροταφείο της Commonwealth War Graves Commission στο Ναϊρόμπι, που ενώνει το βρετανικό και το στρατιωτικό προσωπικό της Κένυας. Λίγο αργότερα, ο 74χρονος βασιλιάς Κάρολος και η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα, χωρίστηκαν για να πάνε σε ξεχωριστές εκδηλώσεις. Ενώ ο μονάρχης επισκέφτηκε το Γραφείο των Ηνωμένων
13:00 03/11/2023

Βασίλισσα Καμίλα: Ο παραδοσιακός χορός της με τις γυναίκες της φυλής Μασάι στην Κένυα

okmag.gr
Την Τετάρτη, η βασίλισσα Καμίλα συμμετείχε σε έναν παραδοσιακό χορό με γυναίκες Μασάι κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης στην Κένυα με τον βασιλιά Κάρολο. Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν σε καταφύγιο γαϊδουριών σε εθνικό πάρκο στο Ναϊρόμπι. O παραδοσιακός χορός Όπως δείχνει τα βίντεο που κυκλοφορούν, η βασίλισσα […] The post Βασίλισσα Καμίλα: Ο παραδοσιακός χορός της με τις γυναίκες της φυλής Μασάι στην Κένυα appeared first on OK! Magazine.
11:58 02/11/2023

«Συγγνώμη» του Καρόλου στους Κενυάτες για τη φρίκη του ‘50

protagon.gr
Ο βασιλιάς της Αγγλίας θα επισκεφθεί το Ναϊρόμπι και αναμένεται να απολογηθεί για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι αποικιοκρατικές δυνάμεις σε βάρος των ανταρτών Μάου Μάου: φυλακίσεις, βιασμούς, βασανιστήρια και εκτελέσεις The post «Συγγνώμη» του Καρόλου στους Κενυάτες για τη φρίκη του ‘50 appeared first on Protagon.gr.
19:09 13/10/2023

Η πρώτη αφρικανική σύνοδος κορυφής για το κλίμα ενέκρινε τη "Διακήρυξη του Ναϊρόμπι"

matrix24.gr
Η πρώτη αφρικανική σύνοδος κορυφής για το κλίμα ολοκληρώθηκε σήμερα με την έγκριση της "Διακήρυξης του Ναϊρόμπι", με σκοπό να υλοποιηθεί το δυναμικό της ηπείρου για μια πράσινη ανάπτυξη, όπως ανακοίνωσε ο Γουίλιαμ Ρούτο, πρόεδρος της Κένυας που φιλοξένησε αυτήν [...]
18:46 06/09/2023

Πρεμιέρα ο Τεντόγλου στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting

filathlos.gr
Πρεμιέρα ο Τεντόγλου στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting 24/05/2023 Με την συμμετοχή συνολικά 14 αθλητών και αθλητριών της χώρας μας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (25/5) το 2ο Cyprus International Athletics Meeting της Λεμεσού. Τον πρώτο του αγώνα σε μια μακρά αγωνιστική περίοδο που ξεκινά θα κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους θέλει να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, όπου μεγάλος στόχος του είναι και πάλι η διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο 25χρονος άλτης που προπονείται με τον Γιώργο Πομάσκι στον αγώνα του στην Κύπρο θα τεθεί αντιμέτωπος - μεταξύ άλλων - με τον Σουηδό Τόμπιας Μοντλέρ που επίσης θα κάνει πρεμιέ
12:48 24/05/2023

Χρήστος Φραντζεσκάκης: Στο Ναϊρόμπι τo ντεμπούτο του το Σάββατο (13/5)

fosonline.gr
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, εννέα μήνες από τον τελευταίο του αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.
18:16 12/05/2023

Το Σάββατο (13/5) τo ντεμπούτο του Χρήστου Φραντζεσκάκη στο Ναϊρόμπι

filathlos.gr
Το Σάββατο (13/5) τo ντεμπούτο του Χρήστου Φραντζεσκάκη στο Ναϊρόμπι 12/05/2023 Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, εννέα μήνες μετά τον τελευταίο του αγώνα, στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου. Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας θα ξεκινήσει τη σεζόν στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι, το Σάββατο (13/5), σε έναν αγώνα όπου θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη έμεινε πίσω στη χειμερινή προπόνηση, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα υγείας που τον κράτησαν μακριά από τα στάδια. Παρόλα αυτά ο 23χρονος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα επιδιώξει από νωρίς στη σεζόν να βρει βολές ανάλογες
17:46 12/05/2023

Στίβος: Στο «Gold» μίτινγκ του Ναΐρόμπι ξεκινά ο Φραντζεσκάκης

Gazzetta
Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας, Χρήστος Φραντσζεσκάκης, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σεζόν στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι.
13:28 12/05/2023

Στα σκαριά παγκόσμια συμφωνία για τη διαχείριση αποβλήτων

pagenews.gr
Εκπρόσωποι φορέων και κυβερνήσεων συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Ναϊρόμπι, όπου εκτός από το ρόλο των επιχειρήσεων τονίστηκε και ο ρόλος της νεολαίας, των γυναικών, των αυτόχθονων πληθυσμών και των τοπικών κοινοτήτων στη διαχείριση αποβλήτων.
13:40 11/03/2023

Boeing: Τέσσερα χρόνια μετά τη συντριβή στην Αιθιοπία – Οικογένειες θυμάτων καταγγέλλουν την «απόλυτη ατιμωρησία»

in.gr
Τη 10η Μαρτίου 2019, έξι λεπτά μετά την απογείωσή του από την Αντίς Αμπέμπα, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση ET302 με προορισμό το Ναϊρόμπι συνετρίβη σε χωράφι νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 157 επιβαίνοντες, επιβάτες και μέλη του πληρώματος.
09:30 11/03/2023

Αμπντουλάχ Οτσαλάν: Πώς έπεσε στα χέρια των Τούρκων ο ηγέτης των Κούρδων – Το σπίτι στη Νέα Μάκρη

irafina.gr
Ήταν μια μέρα σαν σήμερα, 16 Φεβρουαρίου του 1999, όταν ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο Κούρδος ηγέτης του PKK έπεφτε στα χέρια των Τούρκων. Το απόγευμα της 16ης Φεβρουαρίου μια σύλληψη στο Ναϊρόμπι έδωσε τέλος σε ένα θρίλερ με πολιτικούς, στρατιωτικούς και κατασκόπους που είχε αρχίσει στην Ελλάδα και τελείωσε στην Κένυα. Ο ηγέτης των Κούρδων […]
14:52 16/02/2023

Η Κένυα υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου 2023, η Α.Θ. Μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β´, αφίχθη στο Ναϊρόμπι της Κένυας, προκειμένου να πραγματοποιήσει δεκαήμερη ποιμαντορική επίσκεψη στην χώρα που χτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας για πολλές δεκαετίες. Το άρθρο Η Κένυα υποδέχθηκε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:48 11/02/2023

Κένυα: Διπλωμάτης σκότωσε την πρέσβειρα της Βενεζουέλας επειδή ήθελε να αναλάβει εκείνος στη θέση της

eretikos.gr
Η Φονσέκα βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, λιγότερο από δύο εβδομάδες από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της στο ΝαϊρόμπιΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:36 25/01/2023

Απολογία – Απολογισμός (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Γράφει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος. Το άρθρο Απολογία – Απολογισμός (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:04 16/01/2023

Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Φίλων Κένυας στην Κύπρο

ekklisiaonline.gr
Τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο εκπροσωπώντας μαζί με άλλους αρχιερείς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, έκοψε την βασιλόπιτα του Συνδέσμου Φίλων της Κένυας στην Λευκωσία. Το άρθρο Κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Φίλων Κένυας στην Κύπρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:12 09/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load