#Νάταλι Πόρτμαν

Πρεμιέρες: Μεγάλες επιστροφές σπουδαίων ονομάτων

monopoli.gr
Τοντ Χέινς, Χιροκάζου Κόρε Έντα, Τζούλιαν Μουρ, Νάταλι Πόρτμαν αλλά και Περικλής Χούρσογλου, Λόρα Πόιτρας ή Ομάρ Σι είναι τα σημαντικότερα ονόματα που γεμίζουν το μενού της νέας κινηματογραφικής βδομάδας.
09:53 16/11/2023

Η Νάταλι Πόρτμαν συμπαραστέκεται στους Ισραηλινούς πολίτες και απευθύνει έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα

in.gr
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ανέρτησε ένα βίντεο συμπαράστασης προς τις οικογένειες των άμαχων νεκρών Ισραηλινών.
21:00 13/11/2023

Προβολή ταινίας "May December" στα Options Cinemas

patrasevents.gr
Options CinemasΠέμπτη, 16 Νοέ 2023 20:30May December Είκοσι χρόνια μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε το ρομάντζο της τότε 36χρονης Γκρέισι (Τζούλιαν Μουρ) και του 13χρονου Τζος (Τσαρλς Μέλτον), το ζευγάρι ζει μια φαινομενικά ειδυλλιακή προαστιακή ζωή. Η οικογενειακή τους γαλήνη θα διαταραχθεί απότομα από την έλευση της Ελίζαμπεθ (Νάταλι Πόρτμαν), μιας δημοφιλούς ηθοποιού που θέλει να κάνει έρευνα για τον επερχόμενο ρόλο της ως Γκρέισι. Όσο η Ελίζαμπεθ βυθίζεται στην καθημερινότητα του ζευγαριού, η άβολη πραγματικότητα του σκανδάλου αποκαλύπτεται, φέρνοντας στην...
15:53 13/11/2023

Μήνυμα συμπαράστασης στον λαό του Ισραήλ από την Νάταλι Πόρτμαν - «Η καρδιά μου έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια»

tanea.gr
Η εβραϊκής καταγωγής ηθοποιός είχε αρνηθεί το 2018 το βραβείο «Genesis Prize» λόγω των θανατηφόρων πληγμάτων του Ισραήλ στη Γάζα.
00:00 11/10/2023

Χωρίζει η Νάταλι Πόρτμαν μετά από 11 χρόνια γάμου – Με ποια φέρεται να την απάτησε ο άντρας της

eleftherostypos.gr
Στα πρόθυρα του διαζυγίου βρίσκεται η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, αφού πληροφορίες θέλουν την ίδια και τον Γάλλο χορογράφο Μπενζαμάν Μιλεπιέ, με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία 11 χρόνια, να ετοιμάζονται να ρίξουν «τίτλους τέλους» στον γάμο τους. Η Πόρτμαν και ο Μιλεπιέ έχουν δύο παιδιά, τον 12χρονο Άλεφ και την 6χρονη Αμάλια. Όπως όλα […] Το άρθρο Χωρίζει η Νάταλι Πόρτμαν μετά από 11 χρόνια γάμου – Με ποια φέρεται να την απάτησε ο άντρας της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 08/08/2023

Νάταλι Πόρτμαν – Μπέντζαμιν Μίλιπεντ: Xωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου

okmag.gr
Μετά από 11 χρόνια γάμου, η Νάταλι Πόρτμαν και ο σύζυγός της, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, χωρίζουν. Ενώ το ζευγάρι προσπάθησε να σώσει τη σχέση του, αυτή τη στιγμή ζουν χωριστά. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, ο Μπέντζαμιν Μιλιπάιντ, φέρεται να είχε σχέση με 25χρονη ακτιβίστρια. Παρά την είδηση […] The post Νάταλι Πόρτμαν – Μπέντζαμιν Μίλιπεντ: Xωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου appeared first on OK! Magazine.
22:58 07/08/2023

Η ιστορία πίσω από το ξυρισμένο κεφάλι της Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Δεν ήθελα να είμαι όμορφη, δεν ήθελα να με βιάσουν»

lamianow.gr
Άγνωστες λεπτομέρειες για το εμβληματικό λουκ της Ιρλανδής τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια Από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέχρι τη Νάταλι Πόρτμαν και την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, πολλές διασημότητες έχουν γίνει πρωτοσέλιδα επειδή ξύρισαν τα μαλλιά τους – αλλά το συμβολικό κούρεμα της Σινέντ Ο΄Κόνορ είναι ίσως το πιο διάσημο από όλα.  «Δεν αισθάνομαι ο εαυτός μου αν δεν έχω […] The post Η ιστορία πίσω από το ξυρισμένο κεφάλι της Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Δεν ήθελα να είμαι όμορφη, δεν ήθελα να με βιάσουν» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 27/07/2023

Ψάθινο καπέλο Dior: Το statement accessory της Νάταλι Πόρτμαν «έσκισε» στο Rolland Garros

thebest.gr
Η 41χρονη star Νάταλι Πόρτμαν, μικροσκοπική και λυγερή σαν κοριτσάκι, εμφανίστηκε πολύ γοητευτική και ευδιάθετη στις κερκίδες του Rolland Garros στο Παρίσι.
14:00 09/06/2023

Star Wars: Η Νάταλι Πόρτμαν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο επιστροφής ως Πάντμε

fosonline.gr
Δείτε τι δήλωσε η Νάταλι Πόρτμαν σε νέα της συνέντευξη αναφορικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή της στον ρόλο της Πάντμε στο Star Wars. 
20:24 23/05/2023

Νάταλι Πόρτμαν: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών – Το εκθαμβωτικό ντύσιμό της και η φεμινιστική ομιλία

Newsbeast.gr
H Νάταλι Πόρτμαν έκλεψε τις εντυπώσεις με το εκθαμβωτικό look της στην πρεμιέρα της ταινίας «May December» στο Φεστιβάλ των Καννών, αλλά και με τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του φιλμ για τη συμπεριφορά των γυναικών. Η ηθοποιός έκανε μία λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ήταν η επιτομή της κομψότητας με ένα ασυνήθιστο λευκό και μπλε μάξι φόρεμα με λεπτομέρειες από πέταλα, καθώς πόζαρε μπροστά στις κάμερες. Το στράπλες φόρεμα Christian Dior έφερε λευκές χάντρες σε όλο το λευκό πάνω μέρος, το οποίο τόνιζε τον λαιμό της. Και από το λευκό του μπούστου, στη συνέχεια, έπαιρνε μπλε αποχρώσεις στις άκρες της λεπτομέρειας με τα πέταλα, δίνοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στο ήδη ε
04:00 23/05/2023

Οι Κάννες γίνονται…Χόλυγουντ – Στο κόκκινο χαλί Τζόνι Ντεπ, Μάρτιν Σκορσέζε και Νάταλι Πόρτμαν

eleftherostypos.gr
Μεγάλη επιστροφή επιφυλάσσεται απόψε στον Τζόνι Ντεπ, καθώς όλα τα φλας αναμένεται να πέσουν πάνω στον Αμερικανό πρωταγωνιστή την ώρα που θα περπατά στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών. Μετά την ολοκλήρωση υπέρ του της μεγάλης δικαστικής περιπέτειας με την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ ανοίγει απόψε τη φετινή διοργάνωση με […] Το άρθρο Οι Κάννες γίνονται…Χόλυγουντ – Στο κόκκινο χαλί Τζόνι Ντεπ, Μάρτιν Σκορσέζε και Νάταλι Πόρτμαν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:58 16/05/2023

H Natalie Portman είναι η Βασίλισσα του vegan style

tlife.gr
Η Νάταλι Πόρτμαν μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter για το βιώσιμο στιλ της. To άρθρο H Natalie Portman είναι η Βασίλισσα του vegan style δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
06:36 12/05/2023

Νάταλι Πόρτμαν: Δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόν από δέρμα ή γούνα ή ζωικά παράγωγα εδώ και 20 χρόνια

Newsbeast.gr
Για τη βιωσιμότητα και τα βήματα που ακολουθεί για ένα πιο πράσινο μέλλον μίλησε η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν σε συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter». «Μιλάμε πολύ για την κλιματική αλλαγή στο σπίτι μας σε σχέση με το πως ζούμε, τι επιλέγουμε να κάνουμε» είπε η Πόρτμαν. «Δεν έχω αγοράσει ή χρησιμοποιήσει κανένα προϊόν από δέρμα ή γούνα ή ζωικά παράγωγα εδώ και είκοσι χρόνια». Αποκάλυψε ότι «αγοράζω vintage ρούχα, και μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο, και φυσικά επιδιορθώνω οτιδήποτε έχει υποστεί φθορά». Μάλιστα, τόνισε ότι πρόσφατα αγόρασε μια vintage τσάντα αντί να «αγοράσει μια καινούργια» στην προσπάθεια να ακολουθήσει έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η
14:14 11/05/2023

Νάταλι Πόρτμαν: «Αγοράζω vintage ρούχα» είπε, αναφερόμενη στην κλιματική αλλαγή

tovima
Μιλάμε πολύ για την κλιματική αλλαγή αλλά σημασία έχει τι επιλέγουνε να κάνουμε, είπε η διάσημη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν σε συνέντευξή της
13:58 11/05/2023

"Angel City": Η Νάταλι Πόρτμαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο Λος Άντζελες

NewsBomb
Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ από το HBO και το HBO Max μεταφέροντας τους θεατές…Περισσότερα...
01:54 06/05/2023

Η Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι ο γιος της την ενέπνευσε να φτιάξει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC

Newsit
Για τη ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC που έχει δημιουργήσει μαζί με άλλες διάσημες γυναίκες του Χόλυγουντ μίλησε η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν στην εκπομπή «The Late Late Show» του CBS και στον Τζέιμς Κόρντεν. Η βραβευμένη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι αφορμή για να φτιαχτεί η ποδοσφαιρική ομάδα ήταν ο γιος της.   Σύμφωνα μάλιστα με ... Περισσότερα To άρθρο Η Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι ο γιος της την ενέπνευσε να φτιάξει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:32 26/04/2023

Τα Μυστικά των Ελεφάντων στο Disney+

Newsit
Σήμερα, Σάββατο 22 Απριλίου, το Disney+ γιορτάζει την Ημέρα της Γης, με την πρωτότυπη σειρά «Τα Μυστικά των Ελεφάντων», σε αφήγηση της βραβευμένης με Oscar® Νάταλι Πόρτμαν. Η σειρά, αποτελεί το δεύτερο μέρος της βραβευμένης με Emmy® σειράς φυσικής ιστορίας του National Geographic, «Τα Μυστικά» και θα είναι διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, σήμερα Σάββατο ... Περισσότερα To άρθρο Τα Μυστικά των Ελεφάντων στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:02 22/04/2023

Η Νάταλι Πόρτμαν μιλά για το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες – Έρχεται και ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσε

Newsit
Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) είναι περήφανη που παρουσιάζει στα παιδιά της -και στο Λος Άντζελες- τον κόσμο των γυναικείων αθλημάτων. Η ηθοποιός έχει επενδύσει στην Angel City Football Club, μια ολοκαίνουργια ομάδα ποδοσφαίρου του National Women’s Soccer League. Μιλώντας στο περιοδικό People στα εγκαίνια της ομάδας, η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) μοιράστηκε πόσο ιδιαίτερο είναι ... Περισσότερα To άρθρο Η Νάταλι Πόρτμαν μιλά για το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες – Έρχεται και ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:20 28/03/2023

Η Νάταλι Πόρτμαν παρουσιάζει την «ξεχωριστή περιπέτεια» της Angel City Football Club

matrix24.gr
Η Νάταλι Πόρτμαν ρίχνει φως στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας Angel City Football Club στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ στο ντοκιμαντέρ «Angel City». Το HBO ανακοίνωσε χθες τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία θα αφηγείται την πορεία της [...]
23:02 24/03/2023

Angel City FC: Ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσαν Νάταλι Πόρτμαν, Σερένα Γουίλιαμς, Μια Χαμ, Εύα Λονγκόρια

Newsit
Δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό ότι η Νάταλι Πόρτμαν, μαζί με άλλες γνωστές ηθοποιούς και τραγουδίστριες και δυο από τις μεγαλύτερες αθλήτριες ever, έχει δική της ποδοσφαιρική ομάδα. Και έχει και ντοκιμαντέρ για την πορεία της θα κάνει! Η Angel City FC είναι μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα που ίδρυσε, τον Ιούλιο του 2020 η Νάταλι Πόρτμαν ... Περισσότερα To άρθρο Angel City FC: Ντοκιμαντέρ για την ομάδα που ίδρυσαν Νάταλι Πόρτμαν, Σερένα Γουίλιαμς, Μια Χαμ, Εύα Λονγκόρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:16 24/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load